|
|
#4651 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hecate Nie dołuj się...Ogłaszam wszem i wobec, że w przyszły czwartek planuję być we Wrocławiu!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny żegnam sie na dwa dni - śmigam nad Bałtyk. Do poniedziałku
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Królowo - miłego wypoczynku
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim przypadku nie było tak źle - miałam na 10 Zwiedziłam sobie Telewizję Wrocławską, poadresowałam koperty, poprzegrywałam kasety. Nudnawo było, ale ludzie sympatyczni Cytat:
|
||
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!, Tulipanek wrócił
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4657 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ja niestety bede pedzic do szpitala na 7 rano;/ mam nadzieje, ze nie bede tam przynies/podaj/pozamiataj...
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja codziennie tu jestem
![]() uh, faktycznie nieciekawie... Mam nadzieję, że chociaż będziesz miała jakieś konstruktywne zajęcie, wtedy nie będzie aż tak źle... |
|
|
|
#4659 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Favkes, przede wszystkim fajnej pogody Ci życzę bo nad Bałtykiem jesień ostatnio
|
|||
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Ale o ile mnie pamięć nie myli, to dawno się nie wpisywałaś na plotkowym
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I z tego co patrzylam na Onecie to taka pogoda ma się utrzymać do wtorku. Później bez deszczu, ale też niezbyt ciepło - ok. 20stopni. Ja co prawda do 10 sierpnia pracuję, ale między dyżurami zawsze można by było skoczyć do Mielna.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na solarkę nie chodzę ale na słonku lubię się wygrzać i pogrzebać sobie w piachu
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki poratujcie bo rozmyśliłam sie z licytacji, rzeczy fajne, ale skumałam ze mam za mało srodków na koncie, a wypłata do 29.
![]() http://www.allegro.pl/item397147583_...ozm_32_3 4.html http://www.allegro.pl/item397147588_...e_rozm_3 4.html Jeszcze tylko pół godz do końca licytacji... Edit: i już po... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-07-18 o 18:37 |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie ... nie
Dziękuję za wszystkie miłe życzenia
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się z wami podzielić moją radością .Dziś oficjalnie zakończył się ostatni etap rekrutacji na Wydziale Nauk Biologicznych i już zupełnie na 100% jestem przyjęta na studia.Dostałam oficjalny list itp.Eh wzruszyłam się .Zobaczyłam,że to prawda i już nikt mi tego nie zabierze.
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Burn - gratulacje
![]() Cenna pamiątka
|
|
|
#4672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4674 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Udanego wypoczynku i ładnej pogody!
![]() Cytat:
Może nawet dłużej, zobaczę jak z finansami. Mam nadzieję, że uda się spotkać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Burn - zatrzymaj list, fajna pamiatka.
Ja jak sie dostalam (po pewnych bolach ...) na UJ to sobie to zawiadomienie wlepilam w pamietnik. I cale te studia byly jak to na nie zdawanie. Z mojej winy w sporym procencie
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Truskaweczko, nic takiego, zwykłe klasyczne sandałki Ale pstryknę zaraz ![]() Ech, nie pstryknę bo małż zabrał aparat W niedzielę zrobię I nową torebkę też
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak chlupnę sobie zaraz Gratką mleczno-jogurtową do picia |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
tymeno, jaka pogoda w Gdańsku?
W niedzielę z rodzinką jadę nad morze. Mam cichą nadzieję, że będzie ładnie edit/ Już doczytałam, że pogoda nie rozpieszcza ciepłolubnych
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jest ciepło, ok 20 stopni, dzisiaj nawet wyszło słonko ale przez ostatnie dni chmurzyło się i padało
|
|
|
|
|
#4680 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
a ja swoj od razu wywaliłam...
no moze nie od razu ale wkrotce po otrzymaniu go![]() ale niewykluczone, ze jeszcze dostane taki liscik no ja tez musze troche dojechac wiec mysle, ze bede wstawac kolo 5.30;/
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

3 tygodnie wstawania bladym świtem
Nie dołuj się...

Zwiedziłam sobie Telewizję Wrocławską, poadresowałam koperty, poprzegrywałam kasety. Nudnawo było, ale ludzie sympatyczni

Wczoraj przeszłam pół miasta, z zamiarem kupienia długiej, czarnej spódnicy i ewentualnie jeszcze czegoś, co by mi wpadło w oko. Nie było nic ciekawego, spódnic dłuższych niż do kolan chyba się już nie szyje, więc kupiłam czarną spódnicę, ale pół metra krótszą niż chciałam 
Nie jestem osamotniona.