|  2008-07-21, 09:24 | #331 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2008-07-21, 09:45 | #332 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

Ja do tego zlinczuję chyba zaraz kilka osób, organizacja metamorfozy to jakaś kompletna pomyłka!!! grrr

__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2008-07-21, 09:49 | #333 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2008-07-21, 11:01 | #334 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

Ciągle komuś coś wypada, no paranoja   Mam do zgrania wizażystkę, fryzjerkę, stylistkę, dziewczynę, która metamorfozę przejdzie, studio w hotelu... AAAA! 
				__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2008-07-21, 11:08 | #335 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cześć, dziewczynki! Cytat: 
 Z podkładów wolę raczej te lżejsze, choć z Revlonem też miałam do czynienia (niestety, zrobił się znacznie ciemniejszy, niż był na początku  ). Teraz używam Burżuja, efekt 10-godzinnego snu (  ). Jest całkiem przyjemny, delikatny, transparentny. Wczora stwierdziłam, że się pomaluję bez podkładu  Wyszło całkiem nieźle (użyłam jednak pudru sypkiego, bo posmarowałam się filtrem). Forki z tego profilu oglądałam właśnie dzisiaj rano  Porażka. Cytat: 
  Ale żeby z liścia koledze TŻ?  Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2008-07-21, 11:12 | #336 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
 Dzięki, trochę mi lepiej. W sumie to nie chodziło mi o nich tylko o postawę TŻ-a, który dawał mi do zrozumienia, że to wszystko moja wina. Czułam, że wszyscy są przeciwko mnie, a jak mówiłam TŻ-owi, że chcę wracać i np. pojechać do niego to było, że strzelam focha... Albo tłumaczenia TŻ-a "nie przejmuj się, on tak do wszystkich"... Tyle, że widziałam jak jest i tak traktował tylko mnie. | |
|     | 
|  2008-07-21, 11:17 | #337 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-21, 11:24 | #338 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cytat: 
 Nie wyobrażam sobie jednak, że jakiś kolega TŻ tak sobie klepie mnie po policzku  T. ma jednego kumpla (którego prosimy na wesele), który jak sobie trochę wypije, to uważa, że musi mnie pilnować - bo żaden inny facet, niż mój TŻ, nie ma prawa ze mną rozmawiać. Wkur... mnie to strasznie, ale co zrobię? Na trzeźwo nie mam co z nim poruszać tego tematu, bo jest całkiem inny. Lubię go, zawsze można na niego liczyc, jest chętny do wszelkiej pomocy, ale trochę z niego szowinistyczny świniak, choć z pozoru tego nie widać   | |
|     | 
|  2008-07-21, 11:30 | #339 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2008-07-21, 11:36 | #340 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cześć Dziewczyny! Dorinko, jak się czujesz świeżo po slubie? | 
|     | 
|  2008-07-21, 11:46 | #341 | |
				 | 

Cytat: 
  Tzn planowany o tyle, że kiedyś teściowa powiedziała, że jej marzeniem jest pojechać jeszcze kiedyś do Częstochowy na Jasną Górą, a ponieważ jest bardzo chora postanowiliśmy z mężem to jej marzenie spełnić. I tak jakoś wsiedliśmy rano w samochód, pod wieczór byliśmy w Częstochowie, a potem... do domku. Mieliśmy tam zstać na noc, ale jakoś wszyscy chcieli wracać. Byłam w szoku, że mój TŻ w ciągu 24 godzin zrobił ok. 1200 km śpiąc przy tym aż CAŁE 2 godz! I nawet nie chciał, żebym go w drodze zmieniła   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-21, 11:46 | #342 | 
| Zakorzenienie | 

Napisałam mega posta do Poemi i mi go zeżarło    
				__________________ Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...? | 
|     | 
|  2008-07-21, 11:47 | #343 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-21, 11:52 | #344 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2008-07-21, 11:52 | #345 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-21, 11:52 | #346 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-21, 11:54 | #347 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Czyli w ciągu 2 dni tj 41 godz. spałam 2,5 godz  Ale moja praca pod kazdym wzgledem bije wszelkie rekordy np praca 19 godz. na dobe   
				__________________ Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...? | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:02 | #348 | |
				 | 

Cytat: 
  Wysyłałam list TŻ-a do jego szkoły. Zaadresowałam tak jak mi mówił TŻ (on mi dyktował i pokazywał gdzie mam pisać bo mam ładniejszy charakter pisma)... I odesłali list do niego  . I wiem, że to przez to, że TŻ źle mi powiedział jak to napisać, ale i tak mi jakoś tak źle   | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:05 | #349 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Poemi nie zamartwiaj się tym listem, przeciez to nic powaznego że go odesłąli, a ze żle napisany to nie Twoja wina   
				__________________ Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...? | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:06 | #350 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 Ja też się wpisałam na urlop od 4 sierpnia, ale nadal nie wiem, co będę robić | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:09 | #351 | |
				 | 

Cytat: 
 Moje plany też nei są do końca sprecyzowane. na pewno jedziemy do domku nad jeziorem, położę tyłek na plazy i się nie ruszam   urlop zaczybna się weselem, w połowie mamy chrzciny. A w drugim tyg coś sie wymysli. Nawet jeżlei miałabym siedziec w domu i czytać ksiązki, to i tak będe szczęśliwa   | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:11 | #352 | |
				 | 

Cytat: 
 O, kontrola jakości, brzmi znajomo  . Ja od kwietnia nie byłam w pracy  Wiem, że to nie moja wina bo w końcu TŻ dyktował itd., ale z drugiej strony mogłam zaczaić, że źle mi mówi... Kazał mi napisać po lewej adres, a po prawej nadawcę  . A ja się nie połapałam. Dopiero teraz jak mi powiedział, że to przez to, że napisałam "nad." a nie "nadawca" to zaczęłam myśleć i mnie olśniło (całe życie pisałam "nad." i było zawsze dobrze). Jak mogłam to wcześniej przegapić? | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:15 | #353 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: wow city 
				 | 

Hi all   spedzilismy weekend na dzialce u kolezanki i bylo super  rano upal, mozna sie oplalac bylo, ale wieczorem ziiiiimno jak diabli. Dzis to juz widze zupelnie inne pogoda :-( Dziewczyny, myslicie, ze wypada jak na wesele ubiore sie w "mala czarna" ale w talii przewiążę sie gruba czerwona wstazka i do tego czerwona kopertowka? (jak na zdj mniej wiecej) Nie moge znalezc nigdzie sukienki ktora by mi pasowala na wesele.. | 
|     | 
|  2008-07-21, 12:24 | #354 | |
				 | 

Cytat: 
  . Ja poszłam na wesele w czarnej sukience, ale najpierw wyczaiłam czy para młoda nie jest przesądna... Bo znam parę która wszystkie swoje niepowodzenia zrzuca na osobę która przyszła w czarnej sukience na ich wesele   | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:31 | #355 | |
				 | 

Cytat: 
   ale leje   | |
|     | 
|  2008-07-21, 12:35 | #356 | 
| Zakorzenienie | 

Myślę że smiało mozesz się tak ubrac, ale tylko dlatego że ta czern przełamiesz czerwienia która rozweseli sukienka. A butki jakie do tego zestawu? Te co na zdjęciu?

__________________ Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...? | 
|     | 
|  2008-07-21, 12:36 | #357 | 
				 | 

Poemi - umordowaliśmy się trochę   Tyle godzin na tyłku... Natali86 to nieźle. Ja kiedyś w ciągu 48 godzin (2 dni) nie spałam nawet godziny i jeszcze poszłam na zajęcia zaliczać przedmiot. Wyszłam z 5. Ale jak wróciłam do domu i sie położyłam to spałam jak zabita. Czarna nocko, czemu miałoby nie wypadać? Melodio, przeczytałam na innym wątku o Twojej historii z chłopakiem. Nie wiedziałam. Faktycznie psychol. Fałszywy potowrnie, bo można z tego wywnioskować, że od samego początku nie był z Tobą szczery   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-07-21, 12:40 | #358 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-07-21, 12:40 | #359 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Okazuje się że mlody organizm potrafi znieśc bardzo, bardzo duzo   
|     | 
|  2008-07-21, 12:43 | #360 | |
				 | 

Cytat: 
  zdj nie jest moje. Niektorzy wlasnie uwazaja, ze nie wypada zalozyc czarnej sukienki na wesele, bo to kolor smutku   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.