|
|
#331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Ja do tego zlinczuję chyba zaraz kilka osób, organizacja metamorfozy to jakaś kompletna pomyłka!!! grrr
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Ciągle komuś coś wypada, no paranoja
Mam do zgrania wizażystkę, fryzjerkę, stylistkę, dziewczynę, która metamorfozę przejdzie, studio w hotelu... AAAA!
|
#335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Cytat:
Z podkładów wolę raczej te lżejsze, choć z Revlonem też miałam do czynienia (niestety, zrobił się znacznie ciemniejszy, niż był na początku ). Teraz używam Burżuja, efekt 10-godzinnego snu ( ). Jest całkiem przyjemny, delikatny, transparentny.Wczora stwierdziłam, że się pomaluję bez podkładu Wyszło całkiem nieźle (użyłam jednak pudru sypkiego, bo posmarowałam się filtrem).Forki z tego profilu oglądałam właśnie dzisiaj rano Porażka.Cytat:
Ale żeby z liścia koledze TŻ? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, trochę mi lepiej. W sumie to nie chodziło mi o nich tylko o postawę TŻ-a, który dawał mi do zrozumienia, że to wszystko moja wina. Czułam, że wszyscy są przeciwko mnie, a jak mówiłam TŻ-owi, że chcę wracać i np. pojechać do niego to było, że strzelam focha... Albo tłumaczenia TŻ-a "nie przejmuj się, on tak do wszystkich"... Tyle, że widziałam jak jest i tak traktował tylko mnie. |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie jednak, że jakiś kolega TŻ tak sobie klepie mnie po policzku ![]() T. ma jednego kumpla (którego prosimy na wesele), który jak sobie trochę wypije, to uważa, że musi mnie pilnować - bo żaden inny facet, niż mój TŻ, nie ma prawa ze mną rozmawiać. Wkur... mnie to strasznie, ale co zrobię? Na trzeźwo nie mam co z nim poruszać tego tematu, bo jest całkiem inny. Lubię go, zawsze można na niego liczyc, jest chętny do wszelkiej pomocy, ale trochę z niego szowinistyczny świniak, choć z pozoru tego nie widać
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Dorinko, jak się czujesz świeżo po slubie? |
|
|
|
#341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn planowany o tyle, że kiedyś teściowa powiedziała, że jej marzeniem jest pojechać jeszcze kiedyś do Częstochowy na Jasną Górą, a ponieważ jest bardzo chora postanowiliśmy z mężem to jej marzenie spełnić. I tak jakoś wsiedliśmy rano w samochód, pod wieczór byliśmy w Częstochowie, a potem... do domku. Mieliśmy tam zstać na noc, ale jakoś wszyscy chcieli wracać. Byłam w szoku, że mój TŻ w ciągu 24 godzin zrobił ok. 1200 km śpiąc przy tym aż CAŁE 2 godz! I nawet nie chciał, żebym go w drodze zmieniła
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam mega posta do Poemi i mi go zeżarło
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli w ciągu 2 dni tj 41 godz. spałam 2,5 godz ![]() Ale moja praca pod kazdym wzgledem bije wszelkie rekordy np praca 19 godz. na dobe
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysyłałam list TŻ-a do jego szkoły. Zaadresowałam tak jak mi mówił TŻ (on mi dyktował i pokazywał gdzie mam pisać bo mam ładniejszy charakter pisma)... I odesłali list do niego . I wiem, że to przez to, że TŻ źle mi powiedział jak to napisać, ale i tak mi jakoś tak źle
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poemi nie zamartwiaj się tym listem, przeciez to nic powaznego że go odesłąli, a ze żle napisany to nie Twoja wina
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się wpisałam na urlop od 4 sierpnia, ale nadal nie wiem, co będę robić |
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje plany też nei są do końca sprecyzowane. na pewno jedziemy do domku nad jeziorem, położę tyłek na plazy i się nie ruszam urlop zaczybna się weselem, w połowie mamy chrzciny. A w drugim tyg coś sie wymysli. Nawet jeżlei miałabym siedziec w domu i czytać ksiązki, to i tak będe szczęśliwa
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, kontrola jakości, brzmi znajomo . Ja od kwietnia nie byłam w pracy ![]() Wiem, że to nie moja wina bo w końcu TŻ dyktował itd., ale z drugiej strony mogłam zaczaić, że źle mi mówi... Kazał mi napisać po lewej adres, a po prawej nadawcę . A ja się nie połapałam. Dopiero teraz jak mi powiedział, że to przez to, że napisałam "nad." a nie "nadawca" to zaczęłam myśleć i mnie olśniło (całe życie pisałam "nad." i było zawsze dobrze). Jak mogłam to wcześniej przegapić?
|
|
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi all
![]() spedzilismy weekend na dzialce u kolezanki i bylo super rano upal, mozna sie oplalac bylo, ale wieczorem ziiiiimno jak diabli. Dzis to juz widze zupelnie inne pogoda :-( Dziewczyny, myslicie, ze wypada jak na wesele ubiore sie w "mala czarna" ale w talii przewiążę sie gruba czerwona wstazka i do tego czerwona kopertowka? (jak na zdj mniej wiecej) Nie moge znalezc nigdzie sukienki ktora by mi pasowala na wesele.. |
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja poszłam na wesele w czarnej sukience, ale najpierw wyczaiłam czy para młoda nie jest przesądna... Bo znam parę która wszystkie swoje niepowodzenia zrzuca na osobę która przyszła w czarnej sukience na ich wesele
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale leje
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że smiało mozesz się tak ubrac, ale tylko dlatego że ta czern przełamiesz czerwienia która rozweseli sukienka. A butki jakie do tego zestawu? Te co na zdjęciu?
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Poemi - umordowaliśmy się trochę
Tyle godzin na tyłku...Natali86 to nieźle. Ja kiedyś w ciągu 48 godzin (2 dni) nie spałam nawet godziny i jeszcze poszłam na zajęcia zaliczać przedmiot. Wyszłam z 5. Ale jak wróciłam do domu i sie położyłam to spałam jak zabita. Czarna nocko, czemu miałoby nie wypadać? Melodio, przeczytałam na innym wątku o Twojej historii z chłopakiem. Nie wiedziałam. Faktycznie psychol. Fałszywy potowrnie, bo można z tego wywnioskować, że od samego początku nie był z Tobą szczery
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazuje się że mlody organizm potrafi znieśc bardzo, bardzo duzo
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdj nie jest moje.Niektorzy wlasnie uwazaja, ze nie wypada zalozyc czarnej sukienki na wesele, bo to kolor smutku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

. No, może w KFC. Z literatury specjalistycznej wiem, że palcami można jeść jedynie przepiórki... Więc czemu mam milczeć? Albo ich rozważania na temat dżdżownic... Że jak się je przetnie to będą 2 dżdżownice... Albo 3... Albo 4... Bo mają kilka serc. Nie wiem jak to z tymi sercami jest, ale wiem, że jak się przetnie dżdżownicę to będzie 1 żywa dżdżownica która zbytnio nie ucierpi i jej martwy "ogon". No i niby mam im nie mówić, że głupoty gadają?
Ale żeby z liścia koledze TŻ?