|
|
#4801 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
![]() Ja tak czekalam z Iguniowym praniem rzeczy z lozeczka do wtorku bo mamy jechac do lekarza i zamarzyl mi sie kocyk z tesco dla malej. Stwierdzilam ze jak go kupie to wrzuce juz wszystko razem, ale jak mnie wczoraj te skurcze dopadly to ogarnelam lozeczko juz na gotowo ![]() Cytat:
mam nadzieje ze odpoczelas? Cytat:
Cytat:
choc maz cos mowil ze o 8 jedziemy z mlodym na zlot samochodow jakies 100km od domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Cytat:
Cytat:
nawet nie przejalby sie tym ze mam miec cc i seksy do tego nic nie maja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ---------- Dzien dobry!! ️No dobra przyznaje, ta sesja to byl super pomysl bo bede miala pamiatke na cale zycie ale wchodzenie do wody jednak madrym posunieciem nie bylo... Katar mam przeokropny Niech ten czas szybciej leci bo porobilabym cos (nosi mnie) a tu wszyscy jeszcze spia wiec nie bede lazic i sie tluc Juz mnie maz przed chwila opierdzielil ze zamiast spac bawie sie telefonem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||||
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj trochę pochodzilismy i mam zakwasy w łydkach. Weź tu urodź kobieto jak kondycja -500. Masakra. Domi czyś ty oszalala, wchodzić do wody Kolejny ładny dzień sie zapowiada ale nie mamy jeszcze planów na dzisiaj.
|
#4803 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Domii mam nadzieje, ze ten katar tak tylko Cie straszy i nie bedziesz bardziej chora
Ja chyba musialam odespac wczorajsza pobudke o 5:40 ![]() PS. Cukier 75 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-22 o 08:22 |
|
|
|
#4805 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej z rana
![]() Dziś 3 razy w nocy wstawałam na siku. Na zmianę ja i córka. Domi ja na sesji roczkowej córki musiałam przyjść do foto i wybrać sobie zdjęcia które mi się podobają i dopiero je obrabiali. Masakra. Zdjęć z 200, a my tylko 3 ujęcia braliśmy (bo koszt jednego to był 70zl...). I weź tu wybierz tylko 3.. A nie chciałam też majątku zostawić u fotografa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam macie w planach na dzisiaj?
![]() U nas na pewno trochę sprzątania, na obiad mam gulasz od wczoraj tylko ziemniaki ugotować albo kaszę ![]() Pogoda zapowiada się ładna więc może jakiś spacer popołudniu ![]() Ech miałam taką fajną pomadkę z avonu i nie wiem gdzie ona jest... zawsze jakąś zgubię a później się znajduje gdzieś pod łóżkiem np., ale już chyba wszędzie sprawdzałam
Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-22 o 08:32 |
|
|
|
#4807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty z pomadką to jak ja z pendrive. Mc temu kupiłam nowy i już nie mam pojęcia gdzie jest, a nawet jakiego był koloru nawet nic mężowi nie mówię, bo tych pendriveów zgubiłam już cała masę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje Piękne
![]() No więc relacja jak obiecałam. Ślub na 15, a ja o 11 ogarnęłam że nie mam w posiadaniu żadnej małej torebki więc na szybko wsiadłam w samochód i w Lidlu dokonałam zakupu żółtej kopertówki - kolor jest tak brzydki, że aż mnie urzekł dzień wcześniej jak go przypadkiem dojrzałam w koszu wyprzedażowym ![]() Mąż oczywiście nie miał wcześniej czasu wyprasować sobie koszuli (zresztą jak się za to zabrał to no delikatnie mówiąc mu nie szło), także w przypływie małżeńskiej miłości wyrwałam mu żelazko i po 5 min koszula była w stanie akceptowalnym siadłam i zabrałam się za siebie - pomyślałam, że po prostu sobie kreskę zrobię żeby było szybciej no i niestety, ale zmywanie obu oczu 3 razy wcale szybkie nie było myślałam, że sobie oczy wydrapię ![]() W między czasie mąż wstawił na szybko pizzę, zjedliśmy, wyprostowałam włosy bo na nic innego czasu nie było i 14:45 jak mąż zakładał garnitur malowałam paznokcie (kocham seche vite, dzięki niemu wyschły w drodze do kościoła) o 15:05 wpadliśmy do kościoła, a ja w połowie mszy się zorientowałam, że mam nie zapięte guziki z tyłu w sukience no to tego. Podczas mszy zaczął mnie boleć brzuch tak typowo na okres i serio się zastanawiałam czy w ogóle pojedziemy na wesele. Było to na tyle mocne, że te części gdzie trzeba było wstać w większości przesiedziałam. Mąż oczywiście panika lekka ale po zmianie pozycji się wyciszyło, złożyliśmy życzenia i pojechaliśmy na salę.Żeby nie było tak różowo to samochód zastępczy, który dostaliśmy po wypadku zaczął nam po drodze piszczeć jak oszalały i myślałam, że nie dojedziemy ale udało się i pół godziny później byliśmy na miejscu. Poczekaliśmy chwilę na młodych, pierwszy toast, kieliszki potłuczone i przywitanie gości na sali. Groszek pierwsze kroki skierował do łazienki Mała całe wesele była super aktywna co mnie niepokoiło mocno, ale wydaje mi się że to przez hałas i moje wcześniejsze zdenerwowanie. Teściowie zostawali na noc w hotelu, więc raz byłam w pokoju i 20 min poleżałam, kilka razy musiałam wyjść pochodzić, ale udało nam się zatańczyć parę przytulańców i to bardziej mąż zaniemógł niż ja, bo boli go połowa ciała po wypadku. Po oczepinach pożegnaliśmy się z młodymi i wróciliśmy do domu, już byłam mega zmęczona. Generalnie każdy był w szoku, że dałam radę tyle wytrzymać i jeszcze na parkiecie byliśmy. Usłyszałam mnóstwo komplementów i bardzo ciepłych słów ![]() Samo wesele prowadzone w duecie DJ + wodzirej nie porwało gości. Parkiet często był pusty, a młodzi też mało na nim byli. Mieli piękny, podświetlany napis LOVE, zdjęcie grupowe z początku wesela, później sesja na dworze z tymi którzy chcieli i wprowadzenie gości polonezem na salę taneczną - to było super Koniec spamu, jak ktoś dotrwał do końca to szczerze podziwiam i gratuluję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
️ a to ktoś z rodziny męża brał ślub tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie to są ludzie bliżsi im niż rodzina, a mąż i ich córka praktycznie wychowywali się razem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeszcze chciałam napisać, że wcale się nie dziwię że komplementom nie było końca. Wygladalas po prostu cudownie a ten kolor na ustach idealny ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
chyba cukrzyca poszła sobie na dobre, oby!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() i robienie gołąbków na poniedziałek (wczoraj mieliśmy robić ale nam się nie chciało zrobiliśmy carbonare i też było pycha ) i to w sumie koniec planów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam,że nie stwierdziłam "pierdziele, nigdzie nie idę" bo pewnoe ja bym tak powiedziała po takiej dawce nerwów I też podziwiam,że tak długo wytrzymałaś! Serio. Ja o 22 myślę juz tylko o ciepłym wyrku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!!!
Witam się po jednodniowej nieobecności spowodowanej porządkami w mieszkaniu, łącznie z odsuwaniem mebli, wymiataniem kotów etc :P Zostały tylko okna do ogarnięcia, ale to już po majówce ![]() Melduję, że po wczorajszych 3 godzinach przy desce do prasowania, wszystkie ciuszki, pieluszki, kocyki i td są wyprasowane Kosz mojżeszowy ogarnięty, wyłożony pościelą Została mi torba do spakowania, ale wczoraj skończyłam układać ciuszki małej w szafce przed północą i nie miałam już na to ani siły ani ochoty.Groszku, gratuluję kondycji, super, że mieliście okazję troszkę się pobawić ![]() Domii, mam nadzieję, że dzisiaj już dobrze się czujesz i Igunia posiedzi jeszcze trochę u mamy Sesji zazdroszczę, nasza dopiero 2 maja o ile będzie wszystko ok i na wizycie w piątek gin da zielone światło na podróż do Zmc ![]() Jakie macie plany na niedzielę? Mnie mąż zabiera na pierogi z jagodami, bo chodzą za mną od dobrego tygodnia
|
|
#4816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Katar chyba udało mi się pokonać za to gardło boli... Płukanie wodą z soda mam wrażenie, że pogorszyło a nie pomogło... Żebym mogła chociaż miód do herbaty dodać żeby okleił to gardło, a tak nie mam pomysłu już jak się ratować :/ Groszku masz moc Wyglądałaś super. Mam nadzieję, że mąż niedługo zacznie dochodzić do siebie.Wczoraj przyjechał do nas teściu i mega mnie w☠☠☠☠ia i przeszkadza i kłuce się z tż, a właściwie porządnie pokłucic się nie mogę... Wqrw i ryk od wczoraj... Chciałabym gdzieś uciec ale nie wiem gdzie, bo sklepy zamkniete ![]() Cytat:
Ja wczoraj 92 dziś 91 i nie wiem czy zwiększać. Chyba nie będę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Niud zdrówka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
#4820 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja babcia też robiła super, mój rekord jako nastolatka już to chyba 17 za jednym razem było ![]() Niud, zdrówka!!!! Dziewczyny, które teraz czekają na drugiego maluszka - czy po pierwszym miałyście problemy z zastojem pokarmu w piersiach??? Jak byłam u położnej, to akurat na wizytę czekały dwie dziewczyny, z ich rozmów wynikało, że nic nie pomagało i czekały na wizytę u fizykoterapeuty na rozbicie ultradźwiękami. Mam nadzieję, że uniknę problemów z laktacją, w ogóle im bliżej porodu tym większa ilość rzeczy zaczyna mnie stresować :/
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Dziadziowi ugotowałam wczoraj rosół, a u mamy na obiad kotlety z piersi kurczaka, ziemniaczki i mizeria ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Domii 1 kawałeczek także przybywaj
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Sunset nie miała ale nie karmiłam - ściągałam pierwszy miesiąc laktatorem a potem mm samo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy zakładać nowy wątek, ale chyba to zrobię i najwyżej poczeka sobie grzecznie aż skończymy ten, co Wy na to?
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo często twardnieje mi dzisiaj cały brzuch. Zaczynam się martwić... Nie wiem czy pisać do lekarza czy to normalne na tym etapie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Sunset ja nie mialam zastojow,karmilam prawie poltora roku |
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz nie będę w top gadułach tak dziewczyny poszalały z postami
|
|
#4828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nerwow troche bylo ale fajnie, ze ostatecznie wesele udane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
choroba na cukier chyba tez moze wplywac.Ogolnie mi diablo juz dawno mowila o zmniejszaniu ze mam sama regulowac jak wyniki niskie, ale ostatnio mialam jednego dnia i stwierdzilam ze poczekam do nastepnego ze zmiana dawki a nastepnego dnia rano 94... Wiec dobrze ze nie zmniejszylam. Sama nie wiem o co tu chodzi. Mam mieszane uczucia czy troche zmniejszyc czy zobaczyc co jutro wyjdzie. Cytat:
![]() Wyszorowalismy jakos z mezem ten lezaczek od szwagierki, zobaczymy co z tego bedzie jak wyschnie. Pranie zrobione, zmywarka skonczyla wlasnie zmywac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mielismy być wczoraj na weselu ale ja już bym nie dala rady i za daleko. Siostra mi fotorelacje robiła. Cytat:
|
|
#4830 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

aaaa i zazdro planów wyjazdu nad morze
mam nadzieje ze odpoczelas?
jakby Wam się nudziło to zerknijcie 

️

nawet nic mężowi nie mówię, bo tych pendriveów zgubiłam już cała masę... 

więc na szybko wsiadłam w samochód i w Lidlu dokonałam zakupu żółtej kopertówki - kolor jest tak brzydki, że aż mnie urzekł dzień wcześniej jak go przypadkiem dojrzałam w koszu wyprzedażowym
no to tego. Podczas mszy zaczął mnie boleć brzuch tak typowo na okres i serio się zastanawiałam czy w ogóle pojedziemy na wesele. Było to na tyle mocne, że te części gdzie trzeba było wstać w większości przesiedziałam. Mąż oczywiście panika lekka ale po zmianie pozycji się wyciszyło, złożyliśmy życzenia i pojechaliśmy na salę.
️ a to ktoś z rodziny męża brał ślub tak? 

podziwiam,że nie stwierdziłam "pierdziele, nigdzie nie idę" bo pewnoe ja bym tak powiedziała po takiej dawce nerwów 
Wyglądałaś super. Mam nadzieję, że mąż niedługo zacznie dochodzić do siebie.
nerwow troche bylo ale fajnie, ze ostatecznie wesele udane 
choroba na cukier chyba tez moze wplywac.