![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Dzień dobry! Ale mnie młoda wystraszyla przez 2godz odkąd się obudziłam i zjadłam śniadanie nie zasadzila ani małego malutkiego kopa.
Już mi ciśnienie skończyło, piłam zimna wodę, zjadłam czekoladę leżałam.. Az w końcu jak już miałam dzwonić po ciocie żeby mnie do szpitala zawiozla księżniczka się obudziła hahaha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już sytuacja opanowana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Rozeznanie
|
A w ogóle to wczoraj w szkole rodzenia okazało się, że ja jestem najbardziej zaawansowana, reszta dziewczyn 29 tydzień i mniej a mi już 31 idzie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Flanelowych mam lacznie z 10 chyba, laktator tez wywalilam. W zalacznikach czesc zamowienia, reszta to takie higieniczne, to nie bede wrzucac. I pomylili sie chyba, bo zamowilam silikonowe nakladki w rozmiarze M a dostalam S. Te niedzwiadki to wlasnie otulaxz muslinowy i czapeczki z allieIMG_20180427_112804.jpegIMG_20180427_112735.jpegIMG_20180427_112655.jpegIMG_20180424_183450.jpegIMG_20180424_183443.jpegIMG_20180424_183406.jpeg Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Zadomowienie
|
Ja narazie laktatora tez nie kupuje. Może jeszcze zmienię zdanie, ale narazie to zakup na po porodzie. Tak samo niania elektroniczna i kilka innych rzeczy. Z ubrankami tez stwierdziłam ze może coś przy okazji a tak to czekam na wyprzedaże- orientujecie się kiedy będą? I tak teraz muszę kupić rzeczy higieniczne, dostawkę, wanienkę, jakieś pieluchy. Dzięki Folinka za polecenie Milovii- przejrzałam i na początek wielorazowki stamtąd kupię. Wczoraj przyszła mi paczka z kocykiem dzianinowym, prześcieradło do wózka i pieluszka muślinowa z Colorstories- wieczorem pokaże. Jeszcze chce mgiełkę z Lullalove- ale narazie nie ma koloru i ze 2 duże otulacze bambusowe.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Wtajemniczenie
|
Blanka, dobrze, że to tylko łaszywy alarm
![]() Summer zakupoy ekstra, zaraz obczaje ten muślinowy otulacz. Ja zaczęłam zgłębiać temat łóżeczek, coś tam patrze w necie. Zastanawiam sie nad tym najzwyklejszym z ikei - koleżanka mi mówi, że jest dobre, proste, minimalistyczne. Kosztuje 200 zł. A Wy dziewczyny co wybrałyście i w jakich cenach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostawki tez szukam, moze uda mi sie kupic uzywano, w koncu to takie lozeczko na chwile... A wyprzedaze sa w lipcu z tego, co pamietam, wiec ja raczej nie nastawiam sie na szalenstwo jak w poprzednich latach. Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A jeszcze Summer a pro po Twojego zamówienia - mój kalafior ciążowy mnie czasem wprawia w osłupienie. Wpatrywałam się w pierwsze zdjęcie przez dłuższą chwilę i nie mogłam pojąć na co komu w zakupach wyprawkowych szczotka do ubikacji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.babyblue.sklep.pl/plus-ba...0-cm,id58.html i właśnie teraz zobaczyłam że podrożało o 50zł, a to zdziercy, lepiej wyglądała cena z 3 z przodu ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Wtajemniczenie
|
Ale lecicie! Ja tak z doskoku pomiedzy zakupami a myciem podlogi- mam dzisiaj gosci
![]() W ogole nie pomagacie w oszczedzaniu pieniedzy przy wyprawce ![]() Summer piekne te pieluchy z alli! Jak ogladalam to tez zwrocilam uwage na niedzwiadki. Co do flaneli z babyboom to tez uwazam ze sa sredniej jakosci- no i strasznie smierdza... i tez mam te z jezykami ![]() Czesc Regular! Nadrabiaj predko i bywaj u nas czesciej! Blanka dobrze ze to tylko chwilowy strach... Ja to dzisiaj mialam strach ismutek... jechalam samochodem na zakupy przez las, a tu nagle ptaszek mi przed auto wylatuje i uderzyl w szybe... nie dosc ze sie strasznie wystraszylam to jeszcze mysl ze mam na sumieniu ptaszka spowodowala ze sie w aucie poplakalam... masakra... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1455 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zua, my z braku miejscu w sypialni (mam ogromnego Komandora na całą ścianę) chyba musimy kupić dostawkę, ale jakbym miała pokój dziecięcy, to z pewnością kupiłabym porządne, zwykłe i niedrogie drewniane łóżeczko, niekoniecznie z Ikei, ale na pewno bez żadnych bajerów. U nas w BabyFancie widziałam takie wypasione, wielkie łoże w kolorze orzechowym z takim czymś do bujania. Ale to nie była kołyska tylko tak do potryciania małego. I to cudo kosztowało 2,6 tys. Padłam jak zobaczyłam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
https://www.aliexpress.com/item/3pcs...708.0.0.R8vNDK Widzę, że już wiele nie zostało wzorów ![]() A i właśnie znalazłam w skrzynce awizo - znowu spływają kolejne rzeczy z allie ![]() ![]() ![]() Aha, tak a propos skurczy i Blanki mi się przypomniało (no to się wyraziłam...) - położna przedwczoraj nam mówiła, że jeśli skurcze są intensywne i powtarzają się kilkakrotnie w ciągu 5 minut i trwają np. 1 minutę, to trzeba iść do wanny/pod prysznic i w ciepłej wodzie postać/posiedzieć ze 20 minut co najmniej (nie gorącej oczywiście), wyluzować się, potem żłopnąć herbatkę i jeśli się wyciszy - to były skurcze przepowiadające (choć mogą wrócić za dzień lub dwa), a jeśli wszystko się rozhula jeszcze bardziej - no to raczej na stówkę akcja porodowa. ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Kropeczko, ![]() A te pieluchy muślinowe są naprawdę fajne, zwłaszcza stosunek cena-jakość. No i rozmiar! Ale teraz muszę jakiś fajny kocyk upolować, może niekoniecznie z Lullalove ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Haha wrzuciłam wam na fb jak moje dziecko odbija sobie dwie godziny gdy się nie ruszala
![]() Witam się w 31tc w ogóle! Boję się! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Wtajemniczenie
|
krooopkoooo nic się nie stało, nie smutaj z powodu ptaszka, niestety te stworzonka sa takie nieuwazne
![]() Własnie przyszła moja kamerka z alie ![]() ![]() ![]() A z tymi łóżeczkami jeszcze - bukowe czy sosnowe lepsze? Wikei jest bukowe, na stronach spotykam podobne sosnowe. Zastanawiam się nad żywotnością, bo w sumie sosna jest miękka, więc hmmmm buk wydaje sie lepszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Co do czkawki to moja też ma, wczoraj miała chyba z 10min normalnie żal mi jej było..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No a ja właśnie wywaliłam te kocyki z koszyka i teraz żałuję :P a który w końcu zamówiłaś? Doszedł, fajny? Może i ja zamówię.... Co do łóżeczka - ja bym wzięła bukowe, sosnowej to nawet trumny ludzie nie chcą kupować, więc coś w tym musi być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja od rana na nogach - przyszedł stolarz by zrobić nam półki w sypialni i dodatkowe w szafie dla dzieciaczka. Ja w międzyczasie zdążyłam posprzątać kuchnie, łazienki i salon. Czas na przerwę, a potem będę się zastanawiać jak to wszystko poukładać w nowych miejscach ![]() Kurcze tak dobrze się czuje ze az ciężko mi pamiętać że mam się oszczędzać. I tak tz będzie niezadowolony ze ogarnęłam sprzątanie ale mamy tak mało czasu razem, ze chce wolne chwile spędzać z nim, a nie patrzeć jak biega ze ścierką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | ||||
Zadomowienie
|
Dobry!
Zaglądam jeszcze do Was zanim dorwę się do nowych włóczek ![]() Dziękuję pięknie za wszystkie pochwały, to bardzo motywujące ![]() U mnie dziś od rana intensywnie, ogarnęłam wszystkie dzieci, śniadania pierwsze i drugie, odwiozłam Maksa, bo pada (zwykle jeździ rowerem), później odprowadziłam Kaja i pobiegłam na szczepienie (ręka boli ![]() ![]() Mam nadzieję, że Wasze wyjazdy wszystkie i zwykłe weekendy też będą udane ![]() Haha, to się Małopolanek i Podkarpacianek też nazbierało ![]() Moje rodzinne miasto Tarnów to przecież też niedaleko Rzeszowa. Jak tylko uda mi się być tam na urlopie, to piszę się na jakieś spotkanie absolutnie ![]() Cytat:
![]() Nie płakaj, to tylko hormony ![]() ![]() ![]() ![]() A propos wydatków i łóżeczek tż dorwał w tym tygodniu łóżeczko na grupie sprzedażowej za 10f ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję bardzo! ![]() ![]() Nie mogę nie przypomnieć, że tż i starsze dzieciaki też sporo w domu robią. Naprawdę mam wrażenie, że mam teraz takie spokojne i poukładane życie ![]() Mocne kciuki dla Ciebie! Cytat:
![]() Ja tam mam nadzieję, że forum nie upadnie i ja pozostanę aktywna - myślę, że kp i ten miły czas przesiadywania z maluszkiem w tym pomogą ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1468 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Summer piękne zakupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sama zastanawiałam się nad kocykiem z colorstories ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Blanka 2 godz bez ruchów to nie tak źle. Mój książe często dłużej milczy w dzień za to odbija sobie w nocy, albo ja po prostu w ciągu dnua nie mam tyle czasu żeby tak skupiać się na jego ruchach jak w nocy.
Zabrałam się za sprzedaż ubrań po Ewce, 2 godziny robiłam same zdjęcia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.