|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
No tak bo teraz w sumie nad brzuchem moze byc ta gumeczka ale przez to nie podnosi ci sie zbytnio z przodu?
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie. Może to kwestia rozmiaru albo coś ale na prawdę ma taka fajna długość ze nie wstydzę się w niej wyjść. A jestem osoba która nad życie ubóstwia jeansy i w życiu w sukienkach nie chodziła W tej ciąży robię się bardziej kobieca hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Xxboo, super ten wózek, podobają mi się właśnie tego typu. Tylko obawiam się, że mają za płytką gondolę. Koleżanka, która rodziła w grudniu koniecznie kazała na to zwrócić uwagę, bo podobno dziecko otulone kocykiem, w kombinezonie itp. może mieć za mało miejsca. No i teraz biję się z myślami, bo te głębsze nie bardzo mi się podobają
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci ze na zdjęciach tak to wyglada bo ja tez myślałam ze ta gondola malutka i ze nie ma porównania np do takiego anex sporta czy bebetto. Ale w rzeczywistości gondola jest OLBRZYMIA głęboka i bardzo długa aż pomyślałam sobie jak ja zobaczyłam czy nie za wielka do tego wózka. Jak patrzysz z zewnątrz na gondole innych wózków to się tak wydaje ze są super głębokie ale jak zajrzysz do środka to już tak kolorowo nie jest i np taki anex sport ma płytsza gondole niż ten cybex .... Trzeba jednak na żywo zobaczyć każdy wózek bo mega jest różnica Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba na Adamex się zdecydujemy. Mężowi coraz bardziej odpowiada.
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie patrzę tylko na wymiary podane na stronie. Ten ma wg strony głębokość 18 cm, x lander x cite ma 20, a któryś bebetto, może holland, miał ponad 30. Najważniejsze jest zobaczenie na żywo, ale chciałam już się zorientować i trochę zawęzić wybór. Teraz mam dylemat, bo chciałabym, żeby dziecko było dobrze osłonięte w zimie, ale nie chcę takiej wielkiej, plastikowej gondoli
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja tez nie chciałam takiego czołgu bo nie chce mi się po 4 miesiącach sprzedawać wózka i kupować lżejszej spacerówki bo to się mija z celem. Kupuje taki wózek który ma super ekstra spacerówkę bo to ja się będzie dluzej używać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten cybex poniżej 2 tys. za 2w1? Ja chcę jeszcze koniecznie kupić super bezpieczny fotelik rwf, więc nie chcę za dużo wydać na wózek. Fotelik jest dla mnie chyba nawet ważniejszy, bo chodzi o bezpieczeństwo, a pewnie sporo będziemy jeździć jeśli mały nie będzie się za bardzo buntował.
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On kosztuje w wersji 2w1 1750 zł Wszystkie łupiny montuje się tyłem do kierunku jazdy ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, ja myślę konkretnie o axkidzie, a one wszystkie są montowane tyłem, te większe też. Ale to zobaczymy co nam doradzą w 8 gwiazdkach, może coś innego będzie lepsze do mojego auta. |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to od razu bedziesz kupować rwf powyżej 13 kg ? Bo mówisz se chcesz tańszy wózek a dobry fotelik rwf. Rok przynajmniej dziecko pojedzi w łupinie no plus minus bo wiadomo to zależy od wagi i wzrostu dziecka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze wreszcie kiedys popoludniu jak bede sie dobrze czuc isc na sklepy i tez jakie jasne sukienki poszukac bo mam pelno ale czarnych a przy takich upalach obecnie to masakra jakas Szukam na stronce sinsay ale jej nie ma
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2018-05-03 o 23:03 |
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam M a kosztowała 69 zł Mam 163 cm wzrostu jakby co ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze isc do stacjonarki bo na necie nie ma szkoda
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz zestawy się samemu komponuje. Wiec możesz wybrać wózek np cybex 3w1 z fotelikiem maxi cosi albo cybexa ani jeszcze innym. Ja już rzadko gdzieś widziałam zestawy wózków 3w1 z fotelikiem jakimś no name Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
A to nie warto kupowac wozka z fotelikiem jak to wyglada jakie sa wasze opinie? Zestawy 3 w 1 nie sa warte?
Co do gondoli to ja mysle ze skoro ja np rodze poczatek pazdziernika on moze byc ladny listopad tez , teraz grudzien dlugo nie bylo sniegu w lutym dopiero byly mega mrozy przez jakis czas to ja uwazam ze raczej mnie sie przyda gondola tereny tu mam idealne do spacerow takze gondola tez bedzoe dla mnie istotna ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a powiedzcie będziecie robić połówkowe usg w 3D ?
Bo ja właśnie się zastanawiam czy nie dopłacić i żeby mi nagrali na płytę dla mamy i teściów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle pojawiła mi się kreska na brzuchu... Jak na moją mega jasną karnację to całkiem wyraźna, ale nie od pępka w dół (tam tylko taki zarys widać) ale bardziej od pępka w górę.
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się uda to nie mówię nie. Tylko w ośmiu gwiazdkach wiem, że fachowo doradzają i montują foteliki, oni się naprawdę na tym znają. A w innych sklepach u mnie w mieście to już niekoniecznie. A wózek myślałam, żeby nawet może kupić przez internet, jeśli znajdę taniej niż w sklepie |
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy jakos bardzo tego potrzebuje serio
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1196 |
|
Rozeznanie
|
Cc
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie Edytowane przez Mila 23 Czas edycji: 2018-05-05 o 22:44 Powód: Zle zdjęcie |
|
|
|
#1197 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widze ze przwz przypadek na zdjęciu jest imię koleżanki ..można usunąć ten wpis ? Jeśli tak to jak ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
#1198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wózka my mamy bebetto murano już kiedyś pisałam. Godolka jest super duża mały ja uwielbial, ale to zależy od dziecka. Niektóre dzieci od lubię wózka. U nas służyła do 7 miesiąca, więc długo. Natomiast spacerówka jest super, ale ba wyjazdy masakra...mamy kombi, A i tak zajmuje cały bagażnik. Chcemy kupić nową lżejszą i mniejszą. Fotelik na początku mieliśmy lupinke maxi cosi City, A teraz joie spin 360 i mimo, że jest 0-18 noworodka bym tam nie dała. Naszemu maluchowi jak zasypia główką lata, A co dopiero miejszemu. Jest inny kat nachylenia niż w lupinie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Jeśli chodzi o usg 3d to tak na chwilę lekarz przeskakuje i mam nawet 1 fajne zdjęcie. Film mieliśmy w 1 ciąży robić na polowkowym, ale lekarz się zagapil i było po ptokach, A na usg 3 trymestru nie szłam bo moja gin twierdziła, że to nie ma sensu. Teraz też nie będę robiła filmu, jeszcze trochę i będę miała babla na żywo i milion zdjęć!!!
Edytowane przez krysztalek88 Czas edycji: 2018-05-04 o 07:29 |
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dla córki nie mam fotelia rwf. Wiem, że na 8 gwiazdek napisali, że to najlepsze i w ogóle ale napisali też, że każde dziecko jest w stanie jeździć tyłem do kierunku jazdy a to nieprawda. Moja córka tego nie lubi. Miałam problem z wózkiem i z fotelikiem szans nie było. Ona musi widzieć wszystko tak jak my. Ma dziewczyna swoje upodobania i tyle. W początkach jeździła w łupinie ale jak już urosła i zaczęła kumac co i jak to nie było zmiłuj.
Ja chyba filmu robić nie będę. Zresztą ciągle mam w głowie inne kwestie z tym związane, że nawet przy usg to ja nie myślę o płci. Zobaczę może w poniedziałek na swojej wizycie mój gin już coś mi powie. W sumie to będzie 18tydzien (17t3d).
Edytowane przez Suqub Czas edycji: 2018-05-04 o 07:41 |
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki! To jednak 5 cm więcej... Cytat:
Tak w ogóle to wybraliśmy imię dla synka. Jak ma połówkowych znów się pokaże to wpisujemy Dawida
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

69 zł 

ten cybex poniżej 2 tys. za 2w1? Ja chcę jeszcze koniecznie kupić super bezpieczny fotelik rwf, więc nie chcę za dużo wydać na wózek. Fotelik jest dla mnie chyba nawet ważniejszy, bo chodzi o bezpieczeństwo, a pewnie sporo będziemy jeździć jeśli mały nie będzie się za bardzo buntował.