|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trampki
nosze 38, ale z Conversow to raczej 37,5 byłyby optymalne
![]() przymierzam się do kupna nowych trampków dopiero po wakacjach bo te co mam to są jeszcze takie moje bobaski nowiutkie xD |
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale poszukam
![]() edit: na razie nie widzę żółtych, ale są te, które ci się podobały: http://cgi.ebay.pl/Converse-Chucks-D...QQcmdZViewItem troszkę za duże chyba ![]() o znalazłam: te.z trochu za duże xp i takie nie do konca cale żółte ale sprawdz: http://cgi.ebay.pl/Chucks-Converse-A...QQcmdZViewItem i żółto-pomarańczowe: http://cgi.ebay.pl/CONVERSE-All-Star...QQcmdZViewItem
Edytowane przez lisa009 Czas edycji: 2008-07-04 o 12:45 |
|
|
|
|
#1293 |
|
Rozeznanie
|
sama mam zolte trampki conversa, ale za male, nad czym ubolewam
dlatego postanowilam,ze musze kupic koniecznie jakies inne na pocieszenie. niestety zoltych nie widzialam, dlatego bede musiala sie rozejrzec za innymi. a w ogole teraz sa jakies przeceny conversow?
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm... na przeceny trzeba trafić
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, dziękuję Ci
![]() ![]() te żółto - pomarańczowe są bardzo ciekawe ![]() mam nadzieje że po wakacjach jeszcze będą
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
ależ nie ma za co
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio widziałam Conversy za 99 zł - w Krakowie, w takim sklepie ze sportowymi butami... Nie wiem jednak jak sie ten sklep nazywa
. Ale jest on na ulicy Szewskiej.
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
a to pewnie byłam. a jaki model i rozmiar?
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta
potrzebuje Waszej pomocy... powiedźcie mi, o ile wiecie, gdzie mogę dorwac zwykłe szmaciane białe sznurowane tenisóweczki? znajdę je może w h&m ? jesli sie orientujecie to poprosze jeszcze o cenę (mniej więcej)]umieszczam zdjecia tenisówek o jakie mi chodzi ![]() z góry pięknie dziekuje za pomoc ![]()
Wierze że ponosimy całkowitą odpowiedzialność za nasze wybory i musimy pogodzić sie z konsekwencjami każdego czynu, słowa i każdej myśli w całym naszym życiu. Możesz mieć wszystko. Po prostu nie możesz mieć wszystkiego w tym samym czasie!!! |
|
|
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
tak,myślę że jeszcze mogłabyś je dorwać w h&m, ja kupiłam takie w kwietniu, ostatnio widzialam jeszcze jakieś ostatki.
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
łeee ;( konkretnie o te mi chodzi... ale juz wykupili... http://allegro.pl/item381917454_teni..._d1918_40.html jesli ktoraś z Was Drogie Dziewczęta zauważy je na jakiejkolwiek aukcji proszę o kontakt
czy to w tym wątku czy na priv czy tez na gg, mój nr to 9168728
Wierze że ponosimy całkowitą odpowiedzialność za nasze wybory i musimy pogodzić sie z konsekwencjami każdego czynu, słowa i każdej myśli w całym naszym życiu. Możesz mieć wszystko. Po prostu nie możesz mieć wszystkiego w tym samym czasie!!! |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, gdzie w Paryzu kupowalyscie trampki?
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
w Paryżu to na każdym kroku są sklepy z butkami i tam są Conversy
gdzie nie spojrzeć tam Trampki na pewno coś znajdziesz![]()
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki
a jaki jest mniej wiecej koszt w euro zwyklych, klasycznych conversow (chcialabym rozowe ) bez zadnych bajerow typu podwojny jezyk czy cos tam?
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() : )![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam tam Conversy od 25€ wzwyż
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko...
wymyśli ktoś imiona ORYGINALNE dla moich trampeczek? xd są opisane w wątku 'pomysł na trampki' dzieki z góry
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
Macie ten problem, że trampki są na was za duże?
Kupiłam sobie z Allegro całe czarne trampki do kostki, rozmiar 37, czyli taki, jaki zawsze noszę. Przymierzyłam, i... czuję się jak kaczka. Niby niewielka różnica między nimi i resztą moich butów, ale urosło to do rangi obsesji i co chwila spoglądam na swoje stopy... żałuję, że nie kupiłam mniejszych, wolałabym chyba chodzić z podkurczonymi palcami, niż chodzić w takich kajakach, tym bardziej, że mam zaledwie 155cm wzrostu i wielkie stopy rzucają się w oczy... ![]() Ale cóż - jak będę miała aparat, to zrobię im fotkę i wstawię tutaj. Wsznurowałam szerokie sznurowadła w kolorze królewskiego błękitu, świetnie się to komponuje. Gdyby nie wielkość...
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mam, tyle ze ja mam stope 39
![]() kupilam sobie trampki rozmiar 40, bo 39 nie bylo i na stopie wygladaja bardzo dobrze.. teraz sobie kupilam takie za kostke rozmiar 39 i tez mi sie takie wielkie wydaja.. ale to pewnie tez dlatego ze rurki nosze.. |
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak mam z moimi Conversami
nosze normalnie 38, ale z tych C. powinnam wziąć 37,5... dobrze że aż tak to się nie rzuca w oczy![]() mam pytanko do posiadaczek Conversów. Czy Wasze trampy tez się rozkleiły w tym miejscu gdzie zginaja sie palce? Bo moje właśnie troche się odkleiły i nie wiem czy reklamować czy nie. |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam conversow, ale troche zabulilam za swoje trampki.. po jakims tygodniu sie rozwalily troche tam gdzie sie zginaja palce.. wydaje mi sie ze tak sie robi takze i w Conversach..
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
Mi się nic nie odkleiło od lutego. A mam Conversy.
Wcześniej miałam trampy z Heavy Duty i rozwaliły mi się z tyłu, przy pięcie.
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Converse to raczej dobra firma, więc chyba nic się dziać nie powinno... ;/ Ale co tam, ja chodzę w takich za 15 złotych z CCC i też dobrze jest
A widziałyście u Was takie trampki z (firma chyba New Age) postacią Marylin Monroe? Fajne, ale zaraz całe miasto będzie w takich chodzić to nie kupiłam ;]
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Hm moje conversy jeśli się "psują" (czyli odklejają tam gdzie zginają się palce lub się dziurawią na pięcie <to od noszenia rozwiązanych, ściera się ta gumka w środku, co powoduje zrobienie się dziury w materiale>) to zaczynają po 2 latach najwcześniej. A dodam, że noszę je intensywnie i nieustannie (zima, śnieg, deszcz, upał, wszystko jedno, ja zawsze w conversach
), w ogóle ich nie oszczędzam, piorę w pralce itd. W jednych nawet chodziłam po morzu i nic się z nimi nie stało . Także ja Converse'a jak najbardziej polecam .
|
|
#1316 |
|
Przyczajenie
|
a widziała któraś z Was w Warszawie takie trampki?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217320391 |
|
|
|
|
#1317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam sobie białe, takie jak z H&M, tylko że w jakimś małym sklepiku za 19 zł
no i mają jakieś delikatne kwiatki naszyte, ale jak idę to tego chyba nie widać ![]() Zakochałam się w nich i już czaję się na następną parę. Myślę, że jak już się przekonałam do trampków to zainwestuje w Conversy. Rozglądne się jeszcze co ciekawego u mnie w sklepach, bo właściwie odkąd nie mam wfu to omijam trampki szerokim łukiem. Aż do teraz
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Rozeznanie
|
A ja szukam takich w kolorze indygo, kobalt albo szmaragd...Wiecie gdzie takie dopaść?...
![]() Może wkleję zdj. tych kolorów, żeby nie robić Wam problemów A co myślicie o trampkach- koturnach? ![]() Pozdrawiam Was i Wasze tenisówkii i trampy
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś ma może te trampki http://allegro.pl/item407062449_wyso...rne_r_39.html? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy nie będą prezentować się na nodze masywnie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

dlatego postanowilam,ze musze kupic koniecznie jakies inne na pocieszenie. niestety zoltych nie widzialam, dlatego bede musiala sie rozejrzec za innymi. a w ogole teraz sa jakies przeceny conversow?