|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styl American Girl część IV
Cytat:
to masz problem az sie za glowe zlapalam. Nie no na serio to bez przesady, nie popadajmy w paranoje. 58 cm w talii i 85 cm w biodrach to malo.. MALO! Jery julek az sie zdenerwowalam Obstawiam ze nie wygladasz z zadnej strony jak grucha.. wiecej wiary w siebie
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
pozwolę sobie wkleić link do mojej koleżanki, do jej profilu na n-k, jest ładna, ładne zdj 2 od góry na 1 str.
http://nasza-klasa.pl/profile/1422855
|
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
muszka prosze cie... jestes bardzo sexy moim zdaniem, masz taki slodko kuszacy wyraz twarzy!
![]() persymonko jestes bardzo AG
|
|
|
|
|
#124 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaale jestes sliczna! kolor wlosow i skory zaj*biscie wyglada razem.Cytat:
muszka tylko usmiechu by sie wiecej przydalo ![]() ja mam opone na brzuchu, a i tak ciagle obzeram sie slodyczami
|
||
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slodko kuszacy... ;D tos wymyslila :d hehe
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na moj brzuszek nie moge narzekać
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
już w niedzielę Miss Polski tam czasem niektóre dziewczyny wyglądają jak AG, ale ja tam wolę miss Ameryki itd. oglądać, te zagraniczne, albo Miss World czy Universe ;>
|
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale i tak się lubie śmiać, co mi tam.
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziunie nam zablokowali widzieliscie ehh
Tyteczka widzisz mamy kolejna sasiadke jak bedziesz w łdz to pisz pojdziemy wszystkie trzy na piwko a co
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
kurde, dziunie nam zablokowali i nie ma kto wrzucac nowych fotek (btw. ktos wie za co? pewnie za usuniecie zdjec...)
ja probowalam dzis czegos poszukac, ale cos mi nie idzie ![]() EDIT: milusiaam, chyba czytamy sobie w myslach haha to samo wyslane w tym samym czasie
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
temat AG jest tak obszerny, że doczekałyśmy się już IV części
dzisiaj byłam u fryzjera rozjaśnic włosy, jutro postaram sie wkleic fotki jak wyszło
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
oj dobrze nie bede juz
![]() Cytat:
dobra kochane ja zmykam spac bo jutro musze wstac o 7.30 ;| dobranoooc |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Persymona Slicznaaaaa jestes
!!!!!!!!!!!!!!Muszkaaaa ojjj przesadzasz masz sliczne oczy i nosek ))) ciekawa jestem jak wygladasz w nocym kolorku bo w tych jasniejszych tez Ci slicznie !!
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie że nie jest tak jak mowisz - jesteś odpowiedniego wzrostu, natomiast jesli chodzi o oczy to są śliczne i masz czym kusić i oby każdy Twoj kolejny dzien był taki jaki masz wypisany na bluzeczce... nie zadreczaj sie, nie masz czym |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Ja próbuję pisac w 3 częsci, a tu już czwarta
![]() Zdenerwowałyście mnie trochę tym, ze wszytskie takie malutie chcecie być ... Co mam powiedzieć ja z moim 180 cm??? Czasem czuję się jak wielkolud (zwłaszcza, że do szczupłości duzo mi brakuje ), ale czasem uwielbiam swój wzrost, bo dzięki niemu gdzie sie nie pojawię skupiam na sobie uwagę Ale o obcasach mogę tylko pomarzyc ...![]() Muszka - masz przepiękną buzię, takie regularne i zmysłowe rysy twarzy ... mniam ![]() Justyss - "bereshka" wymawia się chyba normalnie - ja mówię po prostu "bereszka" ![]() Skóra mi złazi z całego ciała, ale muszę coś szybko z tym zrobić, bo w weekend chyba znowu jadę nad morze - w ten i następny Znacie może jakieś sposoby, aby skóra szybciej zeszła??? |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
myszka jak Ci się Twoje oczy nie podobają to ja je chetnie przygarne
i jak powiedziała czekoladka masz cudny "wyraz" twarzy - nie chodzi o minę a o jej naturlny wygląd nie masz na co narzekać bo figurkę też masz ładną
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I włosów zazdroszcze... Praktycznie mamy tej samej dlugosci tylko ja mam tak mocno wycieniowane ze tylko czesc mam tej dlugosci a niedlugo jeszcze ebde podcinac zeby wyrownac z tamtymi i skrocic te farbowane;/No to czekamy na fotki z 18tki ![]() Cytat:
Ty sobie smialo przejedziesz czarną kredka dolną powieke a ja jak tak zrobie wygladam jak "krecik" jak to ktos mnie określil![]() Uh a mnie znowu caly dzien nie ebdzie lece sie wykapac i na basen Boje sie co tu bedzie jak wroce![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Miśka ja do najniższych też nie należę, mam 176 cm wzrostu
obcasy zakładam tylko na specjalne okazje, prawdę mówiąc jestem dumna ze swojego wzrostu, przynajmniej nie zgubię się w tłumie muszka jesteś naprawdę ładna, pozbądź się kompleksów
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
oo Dziewczynki ale mi posłodziłyście
aż się zaruminiłam.. dziękuję ![]() Kiiiciu wrzuć swoje fotki, bo Twój avaterek też ciekawie wygląda, bardzo chciałabym Cię zobaczyć A ja włśnie ostatnio podciełam włosy.. miałam już tak zniszczone końcówki i teraz zastanawiam się nad klipami.. tylko nie wiem jaki kolor, bo zeszłam teraz z czarnego.. i mam taki dziwny kolor.. raz wyglądają jak czarne, raz jak brązowe.. zależy jakie światło.. jakoś nie umiem tego koloru określić
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
Wow dziewczyny ile już nabazgrałyście, nie nadążam z czytaniem
Dzięki za nazwy perfumów |
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczyny z komplementy
![]() ja polecam od siebie Euphorie C.K i ultraviolet Paco Rabanne (nim pachnie Doda) sliczne chemiczne jagodki .Mam rowiz Baby doll YSL ale mi srednio przypadl do gustu ![]()
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Też mam Baby Doll
Z takich słodkich to bardzo ładne są też perfumy Kylie Minogue Sweet Darling no i oczywiście Angel ![]() Ten wątek tak się rozwija a na barbiowym zastój
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
ze slodki ,kto lubi szampan i truskawki polecam rowniez miss dior cherrie
![]() Ostatnio najwiecej komplementow otrzymuje za Euphierie i za Moschino I love I love-moj facet jak czuje moschino to sie hehe az podnieca powaga) sliczny swiezy cytrusowy zapaszek,chce sobie kupic drugi z tej serii w poniedzialek bede w douglasie to powacham troszkie zapaszkow,radze zamawiac na allegro jest 50% taniej niz w drogerii.Czy ktos juz ma informacje od Mari Ignatenko na temat makijazu??jakie kosmetyki uzywa_
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki po przerwie
Wrooocilam i bylo naprawde super! mega odpoczelam.
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
zazdroszcze
też chce bardzo gdzies wyjechac na wakacje.... najlepiej nad polskie morze... Tylko ze ide na płatne studia we wrocławiu i teraz musze oszczędzac na wszytkim... eh.. i na dodatek nie moge znalesc mieszkania![]() dzieczyny czy znacie jakis specyfik który pomorze mi rozczesac włosy... zawsze marzyłam o długich włosach -wkoncu je mam a rozczesac sie nie da... normalnie robia sie kołtuny jakies... same problemy mam :^ |
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spróbuję zrobić jeszcze jedno podejście do Baby Doll...A na fotce Mariny (?) z perfum rozpoznałam Escadę i D&G By (to w panterkę), nigdy tego nie testowałam, a wy znacie ten zapach?
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladko
- pzrede wszytskim mi chodzi o marki tych komsetyków ,jeśli nie wolno na forum ,to proszę o PW
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Maria co do pomadek używa Loreala, Maybelline i Rimmela - niestety, gdy mi odpisywała, nie pamiętała odcieni ![]() A jeśli chodzi o twarz to przywiązana jest do Dream Matt Mousse )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

nie widzę, żebys gruba była.. :| nosek masz ładny..a duże oczy są slicznee !! a jakbys miała jeszcze dłuższe włosy to juz w ogóle
moje małe zboczenie- długie włosy :P
i mam w dodatku 163 cm wzrostu tylko.. dobrze, że wynaleźli szpilki :P
to masz problem az sie za glowe zlapalam. Nie no na serio to bez przesady, nie popadajmy w paranoje. 58 cm w talii i 85 cm w biodrach to malo.. MALO! Jery julek az sie zdenerwowalam
Obstawiam ze nie wygladasz z zadnej strony jak grucha.. wiecej wiary w siebie

a ja na moj brzuszek nie moge narzekać 

mój wątek pazurkowy -->
})i({ Amore Dolce Vita })i({
- pzrede wszytskim mi chodzi o marki tych komsetyków ,jeśli nie wolno na forum ,to proszę o PW