|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Cytat:
![]() Ja ta odzywke pantene proste i gladkie uzywam do ujarzmienia jednego kosmyka, który mi sie kręci, a uwielbiam go dawać za ucho i zeby byl prosty. Tu się sprawdza dobrze, choc inne kosmyki, to fakt tragedia.Ja mialam jeszcze odzywke bez splukiwania nivei straight i easy, bardzo fajna.
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8440923]cz III
to juz wszystko zbiory polaczone troche ze zbiorem mamy, ale wiekszosc to moje [/quote]świetna kolekcja ile Avonuczy możesz powiedzieć, jak sprawuje się wosk w spray'u Avonu? obciąża włosy? dobrze utrwala? włosy są po nim puszyste czy raczej daje taki "wet look"? i co to jest na przedostatniej fotce obok odżywek Fructis I Sunsilk, ten spray w przezroczystej butelce? jak go się stosuje? jak działa? |
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Oto moje zbiory
![]() Na fotkach jedynie kosmetyki w obecnym uzytku, za zapasy nawet się nie zabrałam Enjoy
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
I reszta
|
#725 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
madziarra jak sprawdzają się kosmetyki Ziaja Pro? I ta fioletowa bombka z Tigi?
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarra, no ale to nie fair
Co to za maseczka otrąbkowa
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się sprawuje peeling Sopot Spa Ziaji? BTW. Kuszą mnie te kosmetyki Solar Sublime L`Oreala, bo widziałam recenzje i są świetne
|
|
#728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej polecam żele i toniki (za pół litra wychodzi po ok. 12-15zł). Uwielbiam także maskę uspokajającą - rewelacyjnie łagodzi, nawilża. Bombki Tigi nie uzywam za często. Jest fajna , włosy faktycznie nabierają tekstury i objętości, ale mam cienkie wlosy i ona mi je szybciej przetluszcza ![]() Cytat:
To maseczka firmy Jadwiga. Odkryłam ją na targach, bardzo fajna. To są zmielone otręby. Ja ją stosuję raczej jako peeling , w tej roli sprawdza się b. dobrze. Cytat:
), użyłam dopiero ok. 4-5 razy. Delikatnie zluszcza, nie podrażnia, piękny zapach ![]() A SOlar Sublime gorąco polecam, są tak wydajne , że w przeliczeniu cena nie wychodzi taka kosmiczna (ja mam np. długie wlosy, maska przy chodziennym stosowaniu starcza na miesiąc)
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
do czego służy to Bed Head ? i to Vaselina to wazelina czy coś tej firmy :jezyk: ?
też mam Humektan - świetnie nawilża, ja stosuje 4 dzień, a już widze MEGA efekty. Oliwka Hipp widze, że sławna
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedługo wyjeżdżam i pewnie taka ochrona bardziej by służyła włosom wystawionym na słońce, morską wodę niż perfumeryjny specyfik. Cytat:
Jak to wygląda w przypadku solar sublime?
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś proszę o Aqualii Vichy-to serum?Warte swojej ceny?Zauważyłaś jakiekolwiek efekty?Szukam czegoś dobrze nawilżającego ![]() jak się sprawuje pianka Loreala? Ja również polecam serię solar-w tym roku w Grecji uchroniła moje włosy przed lipcowym słońcem-wróciły chyba nawet w lepszej kondycji niż pojechały ![]() Maju ja też mam cienkie,dość długie a na dodatek farbowane i przetłuszczające się włosy,ale nie zauważyłam obciążenia Starczyły mi na 2 tygodnie codziennego-a czasem nawet 2-3 krotnego mycia i jeszcze mam pół maski,pół sprayu i 1/3 szamponu-przypominają mi urlop
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używam minimalne ilości szamponu i zawsze starcza mi na naprawdę długo. Za to odżywki i maski schodzą mi błyskawicznie. Czyli znasz też spray? Czy skleja, obciąża włosy? Nie przepadam za psikaczami do włosów i za odzywkami bez spłukiwania bo zwykle mam wrażenie, że oblepiają włosy. Ale z drugiej strony sam szampon i maska na pewno nie będą taką ochroną przed słońcem... Mardziarra, zapomniałam jeszcze spytać o samoopalacz Lancome. Czy mogłabyś go porównać do np. Clarinsa w mleczku?
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na kosmetyki do włosów SS też
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze zakupy
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również nie używam odżywek bez spłukiwania,ale ten spray to co innego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wg mnie wosk z avonu obciaza wlosy i sprawia ze sie jakos tak dziwnie lepia;/ |
|
|
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za info
madziarra, świetny zbiór widzę, że masz lactacyd-miałaś może płyn (pH 3,5)? zastanawiam się, czy ponownie go kupić czy wziąć jednak emulsję-nie wiem, co lepsze![]() jak Ci się podoba olejek monoi de tahiti? czy zostawia na skórze tłustą warstwę? używasz go na włosy? obciąża je? masz może jego skład? |
|
|
|
#738 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ani nie wzmaga przetluszczania. Zdecydowanie ulatwia rozczesywanie, już sam szampon nie plącze tak wlosow jak normalne szampony ![]() Cytat:
Serum bardzo lubię, jest lekkie, żelowe, ale dla b.suchych skór moze być za slabe. Jednak moją mieszaną w kierunku suchej nawilża wystarczająco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Z Lactacyd mam tylko klasyczną emilsję, nie miałam płynu ginekologicznego.Oliwka Monoi to moj letni hit Jest dość tlusta, ale ja takie lubię. Na pewno trzeba odczekać przed ubraniem się. Na wlosy nie uzywalam, bo moje są cienkie i przetluszczające się, a oliwki im nie slużą. Składu nie mam , bo wywaliłam kartonik
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
hmm..skoro oliwka jest dość tłusta, to zrezygnuję
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Moja kolekcja
![]() 1. Żele pod prysznic, szampon, nawilżacze i filtry do ciała. 2. Twarz. 3. Różne produkty, których teraz nie używam lub używam od czasu do czasu (siedzą sobie w pudełkach). 4. Miniaturki (gratisy). 5. Próbki. 6. Zapasowy nieotwierany filtr, bibułki Shiseido, odżywka Oriflame. Zapomniałam o kulce Nivea i kremie Bambino, który kupiłam chyba pod wpływem KWC. Plus zawsze mam jakieś mydełko w kostce pod prysznicem. |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Nanomi pieknie
![]() Mozesz porownac nowy filtr LRP do starej wersji? Zaciekawila mnie twoja recenzja zelu do mycia twarzy Avene - mysle nad nim lub LRP ![]() Widze, ze lubisz kosmetyki z mocznikiem, polecam serie AA Therapy dla diabetykow - dzis skonczylam zel pod prysznic i jestem w depresji Szybko domawiam kolejne opakowania, jest genialny |
|
|
|
#742 | ||
|
Zadomowienie
|
Hm.. używałam dzieciaczka i tego w saszetakch, ale nie wiem czy o porównanie tych dwóch chodzi. To moje pierwsze spotkanie z filtrami LRP, wcześniej używałam Biodermy.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Naomi ciekawy zbiór
Kontynuuję przygodę z Wizażem pod innym nickiem. Edytowane przez Aviiieee Czas edycji: 2008-08-03 o 19:04 Powód: błędzik :) |
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Nanomi dziekuje
![]() Mialam nadzieje, ze uzywalas tez wczesniejszych filtrow LRP (ten co masz, z pomaranczowym paskiem, to nowosc z 2008) dlatego pytalam ![]() Trzecie opakowanie czegokolwiek to najlepsza rekomendacja, sprobuje |
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko czekam kiedy dotrze do mnie przesyłka! Cytat:
Do L'oreala już zdążyłam się przekonać po opiniach wizażanek i już niedługo go wypróbuję, bo złożyłam zamówienie![]() A jeśli chodzi o samoopalacz to myślałam, że jest dobry do twarzy. Ci ciała lubię psikaczowego Garniera Ale na twarzy nie wszystko mi tak służy, a druga butla Clarinsa już mi się powoli nudzi![]() Do czego używasz Cicalfate? Widzę ten krem/maść u wielu wizażanek i zastanawiam się co to za cudny specyfik.
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarro piekny zbior godny prawdziwej Nk;D
Widze u ciebie duzy zbior preparatow brazujacych.Bede wdzieczna za polecenie mi jakiegos dobrego brazujacego kremu do twarzy.Myslalam nad tym l'orealem ..polecasz? Nanomi piekne zbiory..jestem pod wrazeniem
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorąco polecam też samoopalacz Clarinsa Eau Lactee - co prawda droższy niż L'oreal (ale od czego mamy tru ) , ale bardzo wydajny i daje cudowny brąz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziekuję
![]() Cytat:
Cytat:
Polecam
|
||
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zapasy
2 x Bioderma Sensibio H2O - dla chętnych - na lekolandii promocja 20,99 za 250ml Ava Krem do stóp Seboradin Niger Lotion Z wymianki dotarło Serum Termoaktywne Eveline oraz micel Ziaja Spa
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

. Ze względu na to, że wlosy mi wypadały musialam zaczać je traktować łagodniejszymi środkami. Sam szampon był taki średni, miałam wrażenie niedomycia, przez co myłam 2 razy. Tak wiec w sumie na to samo wychodziło co z normalnym szamponem. O wiele lepszy jest J&J 
, już wolę sunsilka

[/quote]
ile Avonu

hmm..skoro oliwka jest dość tłusta, to zrezygnuję