|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Musze się pochwalić
Zakupiłam sobie dziś na jarmarku kolczyki i wisiorek ręcznie robione (szklane z zasuszonymi kwiatami bratka) uwielbiam takie drobiazgi ![]() Fotki na dole, nie są super jakości ale taki aparat :/ |
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwanno,śliczna biżuteria
|
|
|
|
|
#843 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno - piekne, bardzo w moim odczuciu fajne.
|
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, Zuziunia, Hecate, Taiwa - Dziękuje dziewczyny
zamierzam zakupić jeszcze jeden z iryskami... ![]() Zuziuniu - też uwielbiam złoto.. ale nie lubie nosić go za dużo... delikatny łańcuszek z jakąś zawieszką, pierścionki lubie ale nosze tylko 3 swoje reszta leży
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zlota. Nie cierpie. No poprostu razi moje poczucie estetyki i wg mnie pasuje do osob w pewnym wieku. Wiem, ze bzdury pisze ale za nic na swiecie nie udalo mi sie tego pogladu zmienic. Srebro, biale zloto - sliczne. Zolte - nigdy nie nosilam. Tzn kUamie nosilam raz. Ojciec przywiozl mi jakies pierscionek z Kuwejtu. Byl zloty, zolty az i miekki. Normalnie wygial sie a kazdy mnie pytal czy z odpustu. Prawda byla, ze mial wysoka probe. A fuuuj. |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to nie lubie białego złota, pomieszane z zółtym tak ale samo odpada... nie wiem czemu
takie jakieś jest nie takie :Pa pozatym najlepsze są właśnie takie ręcznie robione... uwielbiam je a pozatym wole dać zarobić studentom ASP niżeli jakimś hurtownią z chińskimi rzeczami.
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
tez nie lubie zlota. ale biale juz jest ok. i polaczenie zoltego z bialym tez mnie razi.
ja w ogole jakos malo bizuterii noszę, uwielbiam kolczyki, ale mam wrazenie że duże kolczyki i do tego okulary w czerwonych oprawkach to trochę za dużo |
|
|
|
#850 |
|
Wiedźma
|
Kurza ich, niedojona, w galaktykę kopana, w tę i nazad z wiaderkiem węgla drutem kolczastym po moście Poniatowskiego ganiana morda!
Mieliśmy rezerwację wstępną wycieczki do dziś wieczorem - pojechaliśmy zapłacić i okazało się, że sprzedali ją komuś innemu! Niech to pieron w sosie pomidorowym strzeli!
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ale skoro była rezerwacja to nie mogli! to jest umowa słowna... wpłacaliście zaliczkę>?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki właśnie wypróbowałam to cudo http://www.allegro.pl/item413574422_...ekt_plazy.html
właśnie uzyskałam z moich kołków śliczne loczki jak z plaży Sab współczuje |
|
|
|
#853 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrocławski chociaż widać, że zabytkowy, a tamte... Brrr!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to to jest dostępne w sklepach czy tylko All?? mam proste kudły i loczki by sie przydały czasem :d
|
|
|
|
|
#855 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś w Turcji zwiedzałam jakąś złotniczą manufakturę ze sklepem i niestety sprzedawca łaził za mną krok w krok i prezentował różne pierścionki, chociaż zapewniałam go, że złoto nie dla mnie, spoglądał porozumiewawczo na TŻta, nie dając temu wiary. Powiem Wam jednak, że znajoma Hinduska ubrana w piękną tkaninę (nie sari tylko coś chyba bardziej codziennego, takie spodnie z tuniką ) mająca na sobie złote bransolety i kolczyki (pięknej roboty) wyglądała cudnie, jakoś to do niej tak naturalnie pasowało. Ale na mnie to zapewne wyglądałobu idiotycznie, nawet gdybym miała na sobie wieczorową suknię. Nie nie i jeszcze raz nie! |
|
|
|
|
#857 |
|
BAN stały
|
Ja lubię złoto od niedawna, noszę złoty delikatny łańcuszek z serduszkiem, złota bransoletkę którą dostałam na ślub i 2 złote pierścionki (zmniejszane niestety) z Komunii i Chrztu
A za licencjata kupiłam sobie ładny złoty łańcuszek. |
|
|
|
#858 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dziękuję. Nie wiem, co teraz. Albo trzeba będzie przedłużać urlop (co może być trudne), albo zamiast na 2 tygodnie, jechać na jeden. ![]() Cytat:
Kiedyś, podczas obowiązkowego w programach wycieczek po arabskich miastach wizytowania jakiegoś kolejnego molocha marketu handlującego złotym "wszystkim" (od biżuterii, po szachy i pozłacane stoliki) dowiedziałam się, że jestem najlepszą żoną na świecie bo cytuję "niczego nie chcę".
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było to chamskie z ich strony, skoro umawiacie się już na pieniądze to zawarliście ustną umowę przykro mi... ja bym ustrzeliła z łuku ich ![]() ![]() ![]() Sab ze sklepu ze złotem nie chcesz nic.. ale z perfumerii już chyba tak
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś też nie lubiłam złota ale od jakiegoś roku zaczęłam je doceniać.Ślicznie wygląda cieniutki,złoty łańcuszek z delikatną zawieszką.Mam też ulubioną złotą bransoletkę i najukochańszy pierścionek z małym brylantem(odkąd pamiętam marzył mi się na brylant na własność i w końcu się dorobiła maluśkiego 0,03 karata
i od tamtej pory nie zdejmuję go z palca).Jedyne czego złotego nosić bym nie mogła to kolczyki,ale tylko i wyłącznie z tego powodu,że wszystkie kolczyki gubię i nie przeżyłabym straty złotego kolczyka![]() Generalnie jeżeli chodzi o złotą biżuterię to lubię rzeczy dokładnie odwrotne niż w przypadku sztucznej-sztuczna musi być dziwaczna,duża,kolorowa i "inna" natomiast złoto tylko i wyłącznie delikatne |
|
|
|
#861 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ze złotem trzeba delikatnie i z umiarem... nie obwieszać się jak choinka, nie robić za reklamę Kruka czy Apartu... wszystko z taktem...
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Sab - no powiem Ci, ze spierniczyli akcje. Nie ladnie.
jak juz proponowano, ustrzelic z luku. (znajdziecie cos lepszego, teraz wyjdzie ze mnie zabobon - moze tak mialo byc?) Co do rzeczy zlotych i delikatnych - podwojne nie. Szczegolnie jesli chodzi o pierscionki. Ostatnio nie nosze nic na palcach (nic!!) ale jak nosilam to pierscionki musialy miec rozmiar. Zareczynowy jak wybieralismy - jak mialam do wyboru cienka nitke z mikroskopijnym oczkiem z diamentem to wybralam wysadzany zwyklymi cyrkonami przynajmniej widoczny. Nie lubie delikutasnych rzeczy - moze dlatego, ze ja to raczej nie jestem taka delikutasna
|
|
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W mordę, kaczym chodem przez chodnik zapaćkany krowim łajnem, żeby ich tak najjaśniejszy piorun w sam środek centralnego serwera, żeby danych nie odzyskali patałachy zresetowane. Sabb .... Może tylko : Przyjeżdżajcie do Kołobrzegu ![]() A ja weszłam, żeby się podzielić swoją radością. Udało mi się dzisiaj kupić kostium w Calzedonii - jestem zadowolona Ale wobec powyższego, nie potrafię się tym w pełni cieszyć .. Sabbaciku ....
|
||
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Sab znajdzie cos DUZO lepszego wiec... nie ma tego zlego. Szykujesz sie do wyjazdu? |
|
|
|
|
#866 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ja ze złotych rzeczy mam tylko bardzo delikatny , ażurowy pierścionek i solidniejszy łańcuszek, ale to rodzinna pamiątka z XIX wieku, więc wybaczam mu grube ogniwa ![]() A i tak najbardziej kocham srebro z bursztynem, albo totalne sztuczne odloty
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i gratuluje
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staniczek biały ( materiał trochę frottowaty ) wiązany na szyi - ale ma ukryte fiszbiny ![]() Majtaski zwykłe figi - biodrówki. Prosty, klasyczny. Bardzo jestem zadowolona. Tak szykuję się, pojutrze jadę nad morze |
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
typu plastikowe różowe kukardy ,lody w rożku i inne bajeczne plastikowe elementy biżuteryjne.Do bursztynów nigdy nie mogłam się przekonać,generalnie biżuterię z kamieniami półszlachetnymi lubię tylko u innych,u mnie już coś nie gra.Wyjątkiem są tylko cyrkonie i inne błyskotki-jak każda prawdziwa sroka uwielbiam srebro z cyrkoniami
|
||
|
|
|
#870 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny chciałam się pochwalić że mój TŻ napisał pierwszą wizażową recenzję
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=248478 truskawo czy mogę Cię prosić o przybliżenie Ultrared? Co tam za słodkości czujesz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Zakupiłam sobie dziś na jarmarku kolczyki i wisiorek ręcznie robione (szklane z zasuszonymi kwiatami bratka) uwielbiam takie drobiazgi 

oby mi ta cysta nie pękła, bo mi rozwali jajnik 
ale oby leczenie pomogło bo inaczej zabieg
nosilam raz. Ojciec przywiozl mi jakies pierscionek z Kuwejtu. Byl zloty, zolty az i miekki. Normalnie wygial sie a kazdy mnie pytal czy z odpustu. Prawda byla, ze mial wysoka probe.