![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Zaraz wam kleje fryzure mojej siostry z ostatniego wesela, loki robione prostownicą i ku mojemu zdziwieniu trzymały jej się całą noc, moja mama mowi żebym tak się uczesała i welon wpieła tak po środku głowy ale nie tak sobie wyobrażałam siebie idącą do ślubu
![]() ![]() agunia82 ja właśnie siedze i przeglądam fryzury na tej stronie co mi podałaś ![]()
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-07 o 18:52 Powód: proszę nie pisac post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() A też ma brąziaka- prawie czarny, ale to brąz. I pasi do mnie ![]() Cytat:
![]() Uki zakupił takiego bajera! Cytat:
![]() Cytat:
Już tęsknię.... ![]() Kochana fotka po byku ! hehehehhe Ale kamizel, który wkleiłaś to istne cudo!!! Gdybym prędzej takie cos znalazła to też kazałabym temu mojemu białemu chłopcu mierzyć! Chcemy Twego TŻcika w nim ujrzeć! ![]() Cytat:
![]() Ale ten fryzik taki mi się zdaje bardziej poprawinowy niż ślubny... No nie??? Wachlarzyk też fajny, ale jednak chyba najbardziej przemawia do mnie ten co dziewuszki pisały: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1218112708 Z czerwoniastych róż... taki hot hot hot ![]() To jakiego tu fryza do tej mojej ryby i do tego bukieta... Jeśli kwiat we włochach to welona też? Czy zrezygnować? Pewnie wszystko się okaże na przymiarce... ![]() Dzięki za rady pyszczki moje kochanieńkie ![]() ![]() Cytat:
Ja też poproszę o jakieś 5 cm!!! Conajmniej <160 cm> Mój Uki ma 186- wyobraź sobie jak my wyglądamy razem jak nie mam obcasów! ![]() Cytat:
![]() Hmmm... Same loki ta prostownicą podobają mi się jak najbardziej!!! I z tyłu jestem na tak! Natomiast z przodu trochę głupio to wygląda, że ta fryzurka z loków zaczyna się tak nisko... A u góry tak jakoś łyso ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
kasienka a nie wiem dlaczego tak dziwnie wyszlo z boku
![]() ![]()
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wzrostu to ja mam 162 cm a moj tz ma 165cm. Przydało by mi sie kilka kg bo troszku mało ważę ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
A ja zazdroszczę aniago wzrostu. Sama mam 172 cm ale lubię być wysoka. Moja kuzynka ma 186cm to dopiero...
Mój TZ ma 180 cm, jak mam obcasy jestem jeszcze od niedo niższa więc nie wygląda to żle. Po 15 spróbuje namówić mojego skarba do zdjęcia w jego czarno-biało- czerwonej stylizacji ![]()
#97 |
Wtajemniczenie
|
Raju wczoraj jak pisałam posta to byłam na stronie 165, a tu wchodzę na wizaż i co widzę IV część i 4 strony do tego
![]() ![]() ![]() katathea ślicznie wyglądałaś ![]() kina2807 boska sukienka i figura też ![]() asiuk ja bym wypisała im osobne zaproszenia, ale bez osób towarzyszących aniago25 witamy witamy w naszych skromnych progach ![]() kasienka1985 najbardziej podoba mi się ten bukiet http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1218112708 tylko zamiast białych róż dałabym czerwone i zrezygnowałabym z tego tiulu AgataR mówisz i masz ![]() ![]() ![]() maugosia znalazłam coś takiego http://www.muzykanaslub.com/index.ph...d=24&Itemid=24 http://gryf666.wrzuta.pl/audio/8KG0R..._marsz_weselny |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
biedronka kochana ja ci dam kilka kilogramów, bo muszę do ślubu troszke pozbyć się , wiecie co mnie wkurza najbardziej jak ktoś mnie zobaczy i mówi...ale ty jesteś duża albo ale wysoka
![]()
#99 |
Zadomowienie
|
Kasienka ja będę miała zywy kwiat-a raczej stroik z kwiatów i welona też
![]() Ja to swoją fryzurę wymysliłam jako jakiś kompromis pomiędzy tymi fryzrami...
#100 |
Zakorzenienie
|
Wpadam do Was na sekundkę, dziękuje LilStar za otworzenie nowego wątku
![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobietki, ale macie power! Czy Wy nic innego nie robicie, tylko siedzicie na Wizażu?? ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i mykam na kolacyjkę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#103 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powodzenia w pzałatwianiu spraw ![]() i za Tobą też Aguś ![]() bardzo ładna ta fryzka. też chcę taką ![]() Cytat:
![]() tak tak Ty właśnie Ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() melduję, że byłam na zakupach bieliznowych i zakupiłam: 1. torebkę pomarańczową do mojej sukienki na poprawiny-kopertówkę ![]() 2.majtki bokserkowate gładkie bezszwowe białe 3.majtki bokserkowarte ecru do tej pomarańczowej 4. w nastepnym sklepie dojrzałam pomaranczowe koronkowe i także je zakupiłam ![]() 5.poza tym peeling grejfrutowy umówiłam się na próbny makijer na 18.08, na paznokcie na 28.08 i ostatecznie na makijer 30.08 na 12.30 także dzień uważam za udany. fryzjera próbnego mam na 16.08. i cały czas zastanawiam się nad welonem-mieć czy nie mieć-oto pytanie Kasieńka ta fryzka Glinki piękna-pasuje wg mnie na poprawiny a na Główny dzień to kok a'la flamenco-tak Cię widzę i zdania nic a nic nie zmieniam ![]() a bukiet cudo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Kurcze chyba ktos mnie musi pogonic z tymi terminami, mam tylko fryzure slubna zaklepana, nie wiem gdzie robic makijaz
![]() Lilus zakupy udane ![]() ![]() Gdzie Agata z relacja z przymiarki...? |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
LilStar nawet do fryzjera mamy na tą samą godzine
![]() ![]() oj sorki ty masz makijaż o 12.30 a ja fryzjera ![]()
![]() |
#106 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Soffera spróbuj zacząć szukać bo jak ja dzisiaj byłam to pani powiedziała, że teraz to jest szał i chyba musiałaby się sklonować.-warto zaklepać żeby mieć główkę spokojną a dla Was mam soczek porzeczkowy i bananowy ![]() [B] Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie 12.30 to za poźno na fryzjerke ale pani już nie miała innej wolnej godziny i zastanawiam się czy nie zmienić fryzjerki
![]()
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi zajmie ok 3 fryzjer, a makijaż to zobaczę na próbnym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
LilStar to jakoś długo wszystko, ja musze byc gotowa z fryzurą na 14.00 u kosmetyczki, pół godziny makijaż, pół paznokcie, ewentualnie robie je dzien wcześniej i na 15.00 mam być już w domu
![]() Coś mi się wydaje że zmienie fryzjerke
#110 | |
Zadomowienie
|
![]()
Dżem dobry wieczorek....
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam fryzerkę na 9:30 i makijer na 10:30, a próbny na 26.o8.2oo8 na 11. A jaki macie torciak?? Moze w kształce prostokątu, co sądzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie wiem nic na temat tortu
![]() ![]()
#112 |
Zadomowienie
|
No własnie problem w tym,że nie mam jeszcze zamówionego tortu
![]()
#113 |
Zadomowienie
|
katia a jaki to problem? idziesz i zamawiasz
![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nio mam zamówiony, ale jaki on będzie to nie wiem nic... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
My dostaniemy tort od restauracji gdzie robimy wesele- ja chcę czekoladowo- wiśniowy
![]() W sumie jeszcze się tym nie martwię. Jestem za to w trakcie nagrywania płyty z nietypowymi piosenkami dla naszego zespołu- np szanty dla teścia a dla mojego taty i wuja- trzej przyjaciele z boiska (złote przeboje socjalizmu) i football marylki rodowicz ![]()
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liluś moja droga, ja jeszcze z Wami jestem, do jutra wieczór postaram się zaglądać, ale pewnie mniej bo pakowanie i załatwianie jakiś spraw jeszcze nas czeka Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#117 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam loki które trzeba trochę ujarzmić i fryzjerka powiedziała że tyle więc jej ufam ![]() na paznokcie idę w czwartek bo nie zdążyłąbym w sobotę Cytat:
![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-07 o 20:45 Powód: o spodniach nie kupionych niestety:(i o smaku torciaka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
4 okręgi głądkie, a na brzegu miały kwiatuchy...nie umiem tego wytłumaczyć, ale super.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A u mnie torciak o smaku bananowo- wiśniowym z biszkoptem czekoladowym i masą śmietanową
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.