|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
Czy nie wiesz, że ZDROWA dieta to taka, która dostarcza organizmowi wszystkich składników odżywczych? Czyli węglowodanów też. Twój organizm poprawnie reaguje na węglowodany. Nie otrzymywał ich jakiś czas to teraz są mu obce. I to Cię powinno martwić. Ja bardzo sceptycznie podchodzę do diet nisko węglowodanowych, a dlaczego? Na przykładzie mam mojego brata 2 koleżanki. Obydwie do dziś mają problemy z żołądkiem. Dlatego dieta SB wydawała mi się mądra, bo ma tylko 2 tyg, ograniczania węgli. Później już wprowadzane do jadłospisu. I to jest mądre. A to co Ty chcesz zrobić, jest niemądre. Takie jest moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja dzisiaj za duzo zjadlam. Jakos mam taki wilczy apetyt, w sumie na wszystko, i nie moge sobie z tym poradzic.
A jak poznym wieczorem dzisiaj zrobie tiramisu (nie SB), to chyba przez caly weekend nie bede jadla nic innego. ![]()
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po obfitej kolacji, ale zgodnej z SB ![]() Leczo z 2 małymi gałkami mięsnymi i piersią z kurczaka, pomidorek i ogórek, pół kromki razowca, 100ml jog. naturalnego, morele i śliwki. Jutro na obiad zrobię surówkę z białej kapusty i marchwi i pieczonego łososia, mam też plan ugotowania kompotu wiśniowego ![]() Ostatnio zaniedbałam jedzenie omletów, ale zaniedbałam też SB i lęk ![]() Biorę też leki hormonalne i boję się tycia, cellulitu, powiększonego biustu itd. Nerwowa się zrobiłam... ech, ale muszę je brać niestety, mam nadzieję, że tylko przez kilka m-cy
![]() |
#2824 |
Rozeznanie
|
Przecież nie wykluczam ich całkowicie. Będą w mojej diecie, ale nie w takich ilościach jak białko czy tłuszcze. Nie wiem, jeszcze zobaczę jak to wyjdzie w praniu, ale odkąd je jem to źle się czuję.
#2825 |
Zakorzenienie
|
Co 2-3 dni, wybacz to niezdrowe. A czy to nie jest już obsesja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
Raczej raz dziennie. Obsesja? Raczej nie.
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Rozeznanie
|
Dokładnie.
Zobaczcie to ![]() http://www.joemonster.org/art/9594/F...od_po_japonsku
#2829 |
Zakorzenienie
|
ej ale wiesz co ja rozumiem dieta zdrowe odzywianie itd ale jak ty bedziesz tak dokladnie patrzec kiedy jeszcz wegle kiedy nie kiedy masz je zjesc i wogole to niedlugo zwariujesz i naprawde wpadniesz w opsesje. a to juz ze zdrowiem nie ma nic wspolnego. ja teraz na 1 fazie ich unikam ale jak tylko sie skonczy mam zamiar je stopniowo wprowadzac tak by nie miec efektu jo-jo a jak juz schudne tak jak chce to nie mam zamiaru tak zwracac na to uwagi.bede jesc zdrowo i z zadnym ze skladnikow odzywczych nie przesadzac ale kazdy musi sie w diecie znalesc.
oj jak ja sie powstrzymuje zeby na wage nie wejsc jak mnie korci haha ale bede twarda.dopiero w soboite i koniec ![]()
#2830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2831 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak z innej paki: śmierdzę gównem!! zabije mojego psa!! głupia wytarzała się w kupie, wykąpałam ją i teraz ja śmierdzę!! (a myłam ją w rękawiczkach...) zresztą nie jestem do końca pewna czy ją dobrze wymyłam bo sie rzucała jak opętana, na koniec została spsikana odświeżaczem powietrza. Ot mój genialny pies. I to wszystko z tego powodu że zachciało mi się nad biednym psem ulitowac i wziąć go na spacer. fuuuuuuuuuuuj!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
mnie napewno niee hehe pieska za to ze tak tu mu pojechalas hihihi
#2835 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przyznalam sie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zadomowienie
|
guleczek ja też kąpałam dziś mojego psa
![]() ![]() ![]() ![]() Miałam kiedyś takiego kundelka, który też wytarzał się w czymś baardzo śmierdzącym. I moja mama go wyrzuciła wtedy ![]() Byłam dziś u babci, która super gotuje, ale niestety dość tłusto i kalorycznie. Razem z dziadkiem jedli obiad (o 20 sic!) i miałam taką ochotę zjeść z nimi ranyyyy ![]() ![]() ![]() Dziś nie do życia jestem. O kurczę, znaczy wczoraj, bo już po północy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2837 |
Zakorzenienie
|
dziendobry
![]() ![]() kasiag bardzo dziekuje a co ty biedaczko tak pozno w tej pracy siedzialas oj
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2008-08-08 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Konto usunięte
|
Dzien dobry
![]() Ja juz po sniadaniu i w pracy ![]() ![]() ![]() A moje dzisiejsze sniadanie to: owsianka na wodzie (płatki owsiane, zytnie, pszenne, siemie i otreby zytnie) + twarożek chudy+ nutella śliwkowa (przecier śliwkowy + kakao) ![]() Taka nutelle polecam, najlepsza rzecz pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry paniom
![]() i miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
oj kiepsko z ta moja kondycja hehe zrobilam chyba nie wiecej niz 5 km i sie nawet troche zmeczylam
![]() ![]() ![]()
#2841 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj zrobiłam placki z gruszkami. Ale wyszły bleee. Lepsze bylyby z jabłkami, bo gruszki nie mają takiego wyrazistego smaku. No i spróbowałam zrobić z mąką żytnią razową- ale wyszły jakieś takie miękkie po usmażeniu, jakby surowe w środku ![]() No i redsa wczoraj wypiłam, też raczej niedietkowo ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Rozeznanie
|
czesc plażowiczki!!!
ja wczoraj ładne i grzecznie - dietkowo ![]() we wtorek sie waze - zobaczymy jak tam moja waga... mam nadzieje na 67 kg ![]() grzesze sporo (weekedny są złe) więc nie wiem jak mi to pojdzie... w Slim liście ciiągle mam 69 kg, ale przybrałam po urlopie nie powiem ile (choć nie az tak duzo)... najgorsze ze nie w trakcie urlopu, tylko po ![]() ![]() zjadłam dzis juz pół papryki żółtej, dwa plastry polędwicy i ogórka - to moje najlepsze sniadanie poranne... nic innego mi tak rano (o 7.00) przez gardło nie przechodzi ![]() zaraz bede jesc sałatke... u mnie pogoda sie wyrobiła ![]() wczoraj zimno i deszcz - dzis słonko i ciepełko ![]()
#2843 |
Konto usunięte
|
natalaplo ja taki off top - sliczny kociak w avacie, twoj??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 |
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8511980]natalaplo ja taki off top - sliczny kociak w avacie, twoj??[/quote]
ano jedna z moich znajd ![]() Kornik sie zwie, mam jeszcze drugą znajdę, pannę Zdzichosławę ![]() koooocham koty i nie przejde obojętnie obok kulki nieszczęścia...... oba są prosto ze smietnika!!!
#2845 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny!
kurde a mnie lapie dol... wczoraj bylam na imprezie i o dziwo udalo mi sie przetrwac bez kropli alkoholu! wszyscy byli w szoku a ja chyba w najwiekszym... no ale poklocilam sie z tz (wiecie jak to jest on sie podpil ja trzezwa i klotnia gotowa)... resztka nocy nieprzespana i od rana mnie nosi.. zeby "zajesc" zjadlam batonika muesli (odstepstwo male od Ifazy ale potrzebowalam troche cukru) dzis jest znow impreza i nie wiem czy uda mi sie przetrwac bo w towarzystwie "niepicie" nie istenieje niestety :/ no a jutro mam jechac do dziadkow tz a tam to w ogole moge zapomniec o south beach bo to wioska w ktorej nie ma sklepu zreszta juz widze babcie tz jak na sniadanie podaje schabowego z ziemniakami LOL ! dzis moj 6 dzien na SB i nie wiem czy przerwac i zaczac od wrzesnia- wtedy zaczynam praktyki wiec nie bede miala wyjazdow i latwiej bedzie przetrwac czu tak strasznie upierac sie przy tym teraz i np. na wiec wziac przygotowane salatki i mnostwo wiesniakow ? ehhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak byłam na urlopie starałam sie jeść II-fazowo (buhahahaha) a nie utyłam, ale tez nie schudłam... po urlopie mi przybyło bo jadłam hmm... IV - fazowo fast-foodwo, po tym wszystki spowrotem jestem na I fazie z weekendowymi odstępstwami i myśle ze to był dobry wybór... spodnie urlopowe mi juz "latają", we wtorek sie waze i mierze ![]()
![]() |
#2847 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do alkoholu to ja np nie pije juz 2 rok, bo nie trawie po prostu. Piwa nie bo brzuch mnie po nim boli, wodki bo łapie doła. Czasem pozwole sobie na wytrawne wino albo szampana ale tak bardziej dla smaku. W knajpie za to zawsze siedze przy soku pomidorowym ![]() ![]() ![]() Przerazaja mnie ludzie ktorzy twierdzą ze nie umieją sie bez tego dobrze bawić. Po prostu idą na łatwizne ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zadomowienie
|
dziękuję kochane za życzenia udanego koncertu
![]() Wiolu ja nie znam tego kremu, ale od siebie polecam korektor cellulitu z Avonu. Anew Traisler. mi naprawdę pomógł ![]() andzuchna nie przejmuj się tym alkoholem. a u dziadków na pewno nie będzie tak źle. zawsze można odmówić czegoś co proponują ![]() Pati dziewczyny mają racje - nie rezygnuj z węgli! a śpiąca może jesteś z innych powodów? moje wczorajsze menu - proszę o ocenę czy nie za dużo? Ś: duża kromka razowca z plasterkiem żółtego 17% tłuszczu, kabanosem drobiowy, pomidorem i lodową II Ś: kubas naturalnego i 15 nerkowców O: zupa fasolowej bez ziemniaków PW: dużo śliwek, sos pomidorowy spagetti i jedna duża kromka razowca K (dopiero po koncercie po 22): półtora ciasteczka Lu Go!, kabanos, duże jabłko ![]() a potem poszliśmy do klubu i wypiłam jedno piwko z sokiem, ale się rozgrzeszam, bo tańczyłam jak szalona i to pewnie spaliłam ![]() proszę o ocenę, bo mam wrażenie, że wczoraj b. kalorycznie było ![]()
#2849 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.