|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cześś wizażanki włąsnie wysłałam mailem do tych których miałam adresy przepis na mufiny. Polecam pyszny.
A ja własnie wczoraj zaprawiłam 23 kg ogórków do słoików. Ale jestem dzisiaj zmęczona, ale opłacało się bo wyszło aż 74 słoiki (duże, średnie i małe)!Pozdrawiam.
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Tola mam nadzieję, że mnie to również minie, bo 27 września biorę kościelny!!! Nie mam zamiaru wtedy o 22.00 iść spać z bólem żołądka! Mowy nie ma. Mnie zapachy nie ruszają za bardzo ale ja nigdy nie lubiłam intensywnych zapachów perfum czy jakiś tam farb czy czegoś co "mocno capi". Gdyby nie żołądek i mulenie byłoby gitara!
Wysłałam własnie zaproszenie do ludków które się mamie wprosiły , a co tam.Olivka dobrze, że słuchasz tamtej koleżanki "po przejściach" jak to mówią "nowy gin nowe możliwości" (no może mówią "nowy dzień nowe możliwości" ale czy to ma aż takie znaczenie?). Nie martw się mnie się udało, Tobie się uda, Kasi się uda Wszystkim się uda![]() Asia- podziwiam!!! Żadna siła nie zmusiłaby mnie do 23 kg ogórków!!! Mowy nie ma!!! Pogoda dupna, pada i jest ciepło, tak duszno jakoś mimo niby chłodu deszczowego a przez to czuje się jak zawsze źle! Od dziecka tak mam, taka pogoda jest dla mnie najgorsza! Idę poleżeć w związku z wyżej wymienionym
|
|
|
|
#2463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda....mnie się BARDZO podobają takie sesje...jak dla mnie są takie....poprostu pełne miłości i uczucia....czasem jak oglądałam nawet w necie to aż się łezka w oku kręci ![]() Cytat:
choć uważam, że lepiej się objadać owocami...bo chociaż coś z witaminkami....![]() Cytat:
gratuluję samozaparacia
|
|||
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ja tez bym się nie podjęła walki z 23 kg ogórków
Gabi no ten lekarz pisze właśnie doktorat na temat niepłodności , o czym dokładnie nie wiem ale ważne że jest specjalistą w tych sprawach Myslę że może mi pomoże![]() Ale to dopiero w przyszłym cyklu albo w jeszcze kolejnym a w tym będziemy próbować trafić a co wyjdzie to się okaże.W każdym razie jestem już dużo spokojniejsza, choć czekam z utęsknieniem na ta wizytę
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do miasta jest pare km wiec nie wiem czy wogole pojedziemy.Tż mowi ze mam sobie wybic z glowy zakupy hihihi Nasz Domi pewnie juz dojezdza na miejsce Ja mam tyle spr do zalatwienia i pada deszcz i nie chce mi sie nigdzie isc
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor! No ja tak trochę ryzykuję z tą dziewczyną, bo nie wiem dokładnie co z tego wyjdzie. Zaufałam mojemu mężowi troszkę. No i nie ukrywam, że kaska też ma znaczenie, bo mam nadzieję, że po znajomości z nas nie zedrze... Ale jakbyś chciała taką sesję, to wiem, że wielu fotografów robi coś takiego, ale nie orientuję się, ile to kosztuję. Zresztą, zobaczysz nasze zdjęcia, jak już będą, to podejmiesz jakąś decyzję. Ja się zakochałam w takich zdjęciach, jak zobaczylam taką sesję zdjęciową znajomych. Jeszcze wtedy nie byłam w ciąży, ale postanowiłam sobie, że jak będę, to też chcę coś takiego. No i może jutro się ziści, choć co do pogody to jakoś nie mam przekonania, bo jedni mówią, że ładnie u nas jutro będzie, a inni, że deszcz...
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze mi się też marzy taka sesja. Jak będę w ciąży na pewno sobie zamówię
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od godziny tak mnie lewy jajnik boli ze az mnie podbja jezu masakra moge jedynie w pol zlozona siedziec bo jak wstane to ojojoj wiec jutro tempka skoczyc musi a ja dzis jeszcze atakuje TZ zreszta jak prawie codzien hihihi Cytat:
![]() Gabi bo marchewka bio musi byc hihi najlepiej od gospodarza wtedy ma smaka jak trzeba Ja mam pania na ryneczku co mi sprzedaje takie jablucha z robaczkami i takie niedorozwiniete brzoskwinie takie wiecie jak kiedys z ogrodka ![]() Takie zdjecia macie na mysli Ja sobie sama w domu robilam aparatem na statywie |
||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to widzę że w stosunkach z mężem pełny rozkwit
![]() Ja obmyślam wzór mojego karneciku na 18 sierpnia ![]() Ja wczoraj tez miałam przytulanko nieważne że do płodnych ho ho i trochę
|
|
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
Tola - a ile placicie za zdjecia? Moj brat jest fotografem, robi swietne zdjecia, wlasie go molestuje zeby w niedziele pojechal gdzies ze mna i TZtem porobic nam fotki
ja najbardziej lubie foty w botanicznym, nie ma chyba bardziej fotogenicznego miejsca w lbnie Kasiu - zdjecia swietne!! kiedy ja sobie porobie fotki z brzuszkiem Asia - ja tez walcze z ogorkami Blondynka - oj jakos nie wierze, ze uda sie TZtowi tak calkiem wyplenic zakupy z Twojej glowy to jest zbyt silne u kobiet Olivka - nastaw mezowi budzik na niedziele Alkamor - szkoda ze nie jestes z Lbna, polecilabym Ci na zdjecia brata swojego lub kolezanke troszke sie nie odzywalam, ale nei mialam kiedy. Jakis niezly zapierdziel w domu, co bedzie przed tym weselem Poki co to dla ostresowania wieczorami pazurki maluje zeby wykombinowac jakies frencze dla panny mlodej i dla siebie, dla mamy lakier mam taki bezowiutki tylko jeszzce jakis wzorek trzebaby zmajstrowac. Dobrze, ze jeszcze miesiac kombinowania przede mna Czy to normalne, ze od 3 dni mam temp 36,6? czy termometr mi sie zepsul? I jeszcze jedno pytanie, jesli cykl trwa 37 dni, to mniej wiecej kiedy jest owulacja? Bo mi tren program "karta" pokazuje na 13 dzien cyklu, cos mi nie pasuje, bo wyliczyl, ze juz mam dni plodne a tu zero sluzu, bolu brzucha ani nic
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Tu najlepiej niech się nasza Kathi wypowie
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przy 36,6 owu nie ma no chyba ze stala tempi masz 36,8 to mize byc spadek na 36.6 ale takiego przypadku jeszcze nie widzialamWejdz sobie w mojego linka zobaczysz ile dni ja mialam 36,6
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
obliczylam sobie kalkulatorem w necie, ze owulacja przypada na 22 sierpnia, to bedzie 23 dzien cyklu. juz calkiem zbaranialam
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komputer liczy zawsze 14 dni do tylu od teminu przewidywalnej @ ale nie zawsze jajeczkowanie jest w tym terminie po to sie tempi mierzy |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu chetnie, tylko ze ja dopiero zaczynam w tym cyklu robic mierzyc temp
i jes 10 dzien cyklu, mierze od 4 dni i ciagle 36,6 i ne wiem czy to mozliwe czy termometr sfiksowa ![]() warto wierzyc takim stronom?: http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=37&josML=5
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bylo tak przez 6 dni chyba i potem zaczal termometr "dzialac "
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
teraz biore luteine i wychodzi rowniutko 37 dni, nawet godzina ta sama
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza Kasia zawsze poradzi
![]() A mnie wczoraj jajnik strasznie bolał, o co mu chodzi nie wiem na pewno nie na owu bo dopiero dziś 7dc
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mierz temeraturke bo jak to ja mowie WSZYSTKO SIE MOZE ZDARZYCOlivka no nie moze talko tak bo na razie na owu to nie wyglada
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
nawet mi przez myśl nie przeszło że to owu![]() Jeśli wszystko pójdzie dobrze to płodne powinnam mieć tak plus minus okolic długiego weekendu i rocznicy, owu gdzieś 19-tego
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic przeciwko- może by to szczęście przyniosło
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi! No mi o trochę inne zdjęcia chodzi... takie bardziej rodzinne... niby we dwójkę, a już w trójkę
Zresztą mam nadzieję, że niedługo pokażę Wam o co nam chodzi.Fruzienka! Nie wiem jeszcze, ile od nas weźmie, powiedziała, że "gorsze", ale ja nie wiem, co dla kogo to słowo oznacza, bo dla niej 500 zł to mogą być grosze, nie wiem... A mój małż to taki konkretny, że jak zwykle będzie się później martwił... No ale ona nie jest jakimś popularnym fotografem w Lublinie, więc pownno być dobrze. No, zobaczymy. Najwyżej mój małżonek będzie musiał z czegoś zrezygnować, żeby ją opłacić! Ale skoro Twój brat się tym zajmuje, to może powiedz mi ile on mniej więcej bierze, to będę miała argument w negocjacjach. No my mieliśmy swoją sesję poślubną w skansenie i teraz też chyba na skansen się zdecydujemy, chociaż kurde nie wiem, czy jutro nie będzie padać... Ale botanik też bardzo lubię.
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Tola trzymam kciuki, zeby pogoda dopisala
podjade do skansenu popodgladac Was zapytam brata, ile by wzial za takie zdjecia. Za zdjecia z przygotowania, blogoslawienstwa, slubu, wesela do 1 godziny i pozniej wejscie mlodych na noc poslubna do hotelu europa, plener wzial 700zl ostatnio. Mialo byc 600, ale ze musial jechac jeszcze do europy na 3.30 to doszla 100zl. Kasiu dziekuje za wszystkie podpowiedzi Zdenerwowalam sie na ten program "karta" i zbierajac informacje w necie na temat cyklu zmajstrowalam sobie w wordzie wykres wydrukowalam, uzupelnilam i zaraz zeskanuje i Wa, pokaze
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mi pęka- wiercą mi koło ucha- siedzę koło okna- młotami czy wiertłami sama nie wiem bo robią z elewacja i chyba najpierw zamierzają stary tynk skuć.
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zadzwonilam do TZ wybeczalam sie i mowie ze boli mnie jajnik czyba owu mam dokladnie teraz a on na to to bedziemy dziesiaj dzialac a za chwilke e no nie to my juz zrobilismy bibi teraz raczki dorobimy Ja zareagowalam Rozbeczalam sie jeszcze bardziej
|
|
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
Olivka wspolczuje
![]() Kasiu, nie martw sie, y tez bedziesz miala coreczke!! Juz niedlugo! a oto i moja megawyczesana karteczka z cyklem: ![]() Cholerka strasznie niewyraznie sie zeskanowalo, nie chce mi sie poprawiac Te + na dole to dni, w ktorych biore luteine
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
to nie sprawiedliwe my też tak chcemy |
|
|
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
Tola brat powiedzial ze ok 100zl
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem 100 zł to nie dużo. Nie wiem ile biorą u nas, ale wydaje mi się że to bardzo dobra cena.
Zmykam do domciu- czyt. idę do fryzjera miłego popołudnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

, a co tam.

Muszę się zebrać szybko, pojechać gdzieś do sklepu kupić jakieś akcesoria typu buciki malutkie, dużą kokardę etc. Chyba jutro ją zrobimy w skansenie. Miała być w studio, ale chyba jednak będzie plener... Nie wiem tylko w co się ubrać. Myślalam, że do studio wezmę kilka rzeczy i się przebiorę, a w skansenie, to nie wiem, czy będzie taka możliwość...
a szkoda....mnie się BARDZO podobają takie sesje...jak dla mnie są takie....poprostu pełne miłości i uczucia....czasem jak oglądałam nawet w necie to aż się łezka w oku kręci 
choć uważam, że lepiej się objadać owocami...bo chociaż coś z witaminkami....
gratuluję samozaparacia

????nieskromnie spytam

I jeszcze jedno pytanie, jesli cykl trwa 37 dni, to mniej wiecej kiedy jest owulacja? Bo mi tren program "karta" pokazuje na 13 dzien cyklu, cos mi nie pasuje, bo wyliczyl, ze juz mam dni plodne a tu zero sluzu, bolu brzucha ani nic