|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zadomowienie
|
Tego mam 80tkę, więc 5-10ml spokojnie wchodzi w grę. I patrząc w Twój podpis, to może jeszcze Wish na Innocenta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś może mnie poratować choć kapką poniższych zapachów będę wdzięczna
![]() Szukam: Gris Clair, Prada Intense, Prada Irysowa, L’instant Magic, Rumeur 2 Rose i pewnie coś tam jeszcze o czym zapomniałam ![]() W zamian próbki większe i mniejsze (fabryczne i robione): - The One (na jeden porządny test) r - Envy r 1,5 ml - J’adore f - NR r 2 ml - Hypnose Lancome f 1 ml - Rush r ok. 1 ml - Le Baiser Lalique r ok. 1 ml - Feminite du Bois r (na jeden porządny test) - Skin r. ok. 1,5 ml - Allure Sensuelle r 1 ml - Zagorsk r 1 ml - Insolence f (nie widać ile zostało) - Cabaret f ok. 1 ml - DKNY f 1,5 ml - Amariage r o. 2 ml - Poeme r 0,5 ml - Ciemna edt f (nie widać ile zostało) - Demeter Thunderstorm r 1 ml - Daim Blond r ok. 1 ml - A*Men r ok. 1 ml - Amour de Cacao CsP r ok. 1 ml - NU edt ok. 2 ml - Herba Fresca AA r 0,5 ml - Anisia Bella AA r 0,5 ml - Palisander r 0,5 ml - Nomadic her Oriflame r 2 ml Poza tym odlewki z moich flakonów: Scent, Lolita edp, Lacoste Pour Femme, Perły, Light Blue, Słonik. Hot Couture edp, Neonatura Cocon.
#4445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tendre Poison Ambre & Vanille Midnight Poison Datura Noir Za: Gris Clair Mahora Hot Couture Youth Dew (to klasyk, nie Amber Nude, tak?) Tak będzie ok?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W ciągu dnia skrobnę PW Miłego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy nasza wymiana nadal aktualna?
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
Szukam rozpaczliwie każdej ilości SA MAJESTE LA ROSE LUTENSA i
Stella Rose Absolue Za to mogę odlać: Musc Ravageur Fryca L'Eau D'Hiver Fryca Zagorsk Hermenessence Ambre Narguile-o,5 ml na test Eau de Merveilles Lilly on the Valley Penhaligons Gris Clair Lutensa Blonde Versace oddam: Hawaiian Surf DEMETER 3ml Jubille Boquet Penhaligon's - 3ml Les Belles (pmidorki) Ninna Ricci - 2ml Violet DEMETER - 1,5m Tumulte PH Lacroix - o,5 ml na test Eclat d'Arpege - 1,3ml Sweet Pea DEMETER - 2ml Grass DEMETER - 1,5ml Sushi DEMETER - 1ml Tea Rose Amber - 0,5 ml ( z wymianki) Shaal Nur ETRO - 0,3 ml na test Jasmine DEMETER - 2ml Cosmopolitan DEMETER - 2ml Blue Hawaiian DEMETR - 2ml Sping BREAK DEMETER - 1,7 ml
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-08-08 o 11:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Nadal szukam:
- Stella Sheer 2007 - Stella Rose Absolute - Theoremy (z wyj. klasyka, bo tego znam) - Poison! (klasyk) - Shalimary EDT i EDP - Tumulte Pour Homme - A*Men Coffee - Pi Givenchy I pewnie coś tam jeszcze chętnie poznam, czego nie znam. ![]() W zamian mam: Nothing Gosh Lolita edt 5th Avenue Pure Poison J'adore EDP Lacoste PF Pure Poison Stella Sheer 2008 Zielona Herbatka YR The Parfum EdM Agent Provocateur (rezerwacja P_S) Narciso Rodriguez EDT Narciso Rodriguez EDP Celine Dion Celine Dion Belong CK In2U Marousia Escada Magnetism DKNY woman Gucci Rush 2 (rezerwacja nosek) Gaultier 2 Euphoria Blossom Rouge Hermes Aqua Allegoria Mandarynka Must Cartier 212 C. Herrera L Lempickiej True Star Dazzling Gold EL Miss Dior Cherie Iceberg Liberte (rezerwacja nosek) Rykiel Rose (mała) Boss Intense Splendor EA L’eau par Kenzo Extravagance Visit Azzaro Stella Sheer 2004 Lolita Midnight Sunflowers EA Miss O Le Feu Darling K. Minogue Lacoste Touch of Pink Burberry Summer Pina Colada Demeter (rezerwacja P_S) Heart Breaker Dalissime S. Dali Lacoste Touch of Spring Love in Paris Rococco Joop Duende JdP Lotos Tesori Intuition Allure EDP L’instant Magic (rezerwacja nosek) Esencia Femme Loewe Stare Burberry London Lilly of the Valley Demeter Ocean Sun G. Sabatini Flowerbomb EDP Glow J. Lopez Beyond Paradise EL Noa Perle (rezerwacja nosek) Light Blue Neonatura L’or I love love (mała) Puma Woman Giordani Gold Cat deLuxe at Night (rezerwacja nosek) Be my Valentine Demeter Casmir Diesel ++ (rezerwacja nosek) Diesel Zero Plus (rezerwacja P_S) Oriental Flower Kenzo Rosamor Kashaya Kenzo Cat Deluxe EDP (rezerwacja nosek) 24F Aegyptus Tesori (rezerwacja P_S) Heiress P. Hilton Sander no 4 Innocent Summer Obsession Sheer (rezerwacja P_S) Pink Sugar Chocolato Bianco Rockin'Rio Bulgarian Rose Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-08-14 o 08:10 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Kropko moze cos u mnie?
![]()
#4454 |
Zakorzenienie
|
Chętnie poznam/potestuję pierwsze trzy. Gdybyś miała więcej do wybrania ode mnie to reszta poniżej wg kolejności...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Gaiaca juz nie mam, zapomnialam odznaczyć
to proponuje tak: Nothing Gosh Agent Provocateur Pina Colada Demeter Diesel Zero Plus Aegyptus Tesori Obsession Sheer za: Dolve Vita Burberry The Beat L LAMB Gwen Stefani Angel lilowy angel fiołkowy, piwoniowy co Ty na to?
#4456 |
Zakorzenienie
|
Bardzo rozpaczliwie
![]() Mam: Pocałunek Smoka, FdB, Herba Fresca, Grosselina, Figue Iris, Zieloną Herbatę Bvlgari i Arden, Neonaturę Cocon, Wanilia i Paczula Aquoliny, odrobinę Prady Intense, Rush... Wiem, że to mały wybór i raczej same znane zapachy, ale może akurat... ![]() Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2008-08-08 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
to po Twoich zachwytach nad nim stwierdziłam, że muszę poznać bo widzę że ostatnio nasze gusta są bardzo podobne
![]() Wybrałabyś coś ode mnie? Może jakaś większa wymiana? ![]()
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na fioleczki, jak tylko dojdą odlewam Nothing i wysyłam. Rzuć adresem na pw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam próbek: Ultrared P. Rabanne Magnetism man Blv, Absolute Blv Bvlgari damska wersja Obsession Sheer Costes AA Figue-Iris Pour un femme Caron Style, Stylessence Jil Sander Drole de Rose L'Artisan Rahat Loukoum, Vetiver Oriental Lutens sezonowe Escady wody Aquolina (oprócz PS, Owoce kandyzowane w polewie czekoladowej, Jeżyny i piżmo, Wanilia i anyż, Toffi i jabłuszko) wody Sephora, szczególnie Wanilia i Paczula zapachy CsP (poza Amour de Cacao, Coco Extreme, Vanille Abricot, Vanille Mokha) i innych ![]() Oddam: Palisander CdG a Ciel Amouage a f Green Tea E. Arden Ocean Dream Giorgio Beverly Hills a Aroma Tonic Lancome Histoire d'Eau Mauboussin AA Grosselina a Time to Play B. Banani Omnia Crystalline a f Cinnabar Statkus a Chergui Ambre Sultan Sunflowers E. Arden Tea Rose Amber L de LL Darling K. Minogue So Pretty Cartier Shalimar EdT Ogródek Śródziemnomorski Extraordinary Avon Delice d'Epices (reszta, ok. 3 ml w atomizerku) Belle de Minuit (mogę odlać większą ilość) BC (mogę odlać większą ilość) Shiny Creation (mogę odlać większą ilość) Vent Vert mini 4 ml Toffe i jabłko Aquolina (mogę oddać kilka ml) a - z atomizerem f - fabryczna
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Aguś, no jasne
![]() Ja oprócz L'instant Magic i Prady chętnie przetestowałabym także: Chergui i BC ![]()
#4461 |
Raczkowanie
|
ja rozpaczliwie poszukuje perfum CHIPIE zostaly wycofane dawno dawno temu ale moze ktos z was ma jeszcze jakies w posiadaniu chetnie odkupie za dobra cene lub dam jakies w zamian
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w jakiej pojemności masz atomizerki? no i czy w grę wchodzi tylko Trussardi za Innocent, czy może miałabyś coś męskiego poza wątkiem?
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
Jestem poza tym otwarta na propozycje
![]()
#4465 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Wiedźma
|
Narnijkor, byłabym chętna na Ambre Narguile i Sushi...
Czy mogłabyś podać jakąś listę tego, czego pragniesz? Postaram się, w miarę możliwości, coś znaleźć. Niestety, różanych zapachów nie mam... ![]() Pamiętam, że interesowały Cię jakieś moje Demeterki. Mam to, co miałam plus kilka innych (miedzy innymi Black Pepper, patcholuli, Sugar & Spice i Incense).
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co Ty na to? ![]()
![]() |
#4468 |
BAN stały
|
Szukam Trussardi Python i OI nawetb kilka kropli
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Mam to co w linku z podpisu.
Najbardziej interesuje mnie : Musc Ravageur Fryca Hermenessence Ambre Narguile-o,5 ml na test Tea Rose Amber - 0,5 ml ( z wymianki) i ewentualnie jeszcze : Blonde Versace Jubille Boquet Penhaligon's - 3ml Les Belles (pmidorki) Ninna Ricci - 2ml Znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zadomowienie
|
-L'Artisan La Chasse Aux Papillons edt
czy to próbka czy masz więcej może? Cytat:
![]() ![]() Nie samą różą żyje człowiek.. ![]() Chętnie poznam: -Bois Farine -Tomato DEMETER musze dokładnie zbadać ile ml ma Ambre Nargouille EDIT: i jeszcze Fresh Ginger.. DEMETER
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-08-09 o 14:56 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.