|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BUM! Mamy prezydenta...
Cytat:
Polityka nie jest moja mocna strona, ale troche juz zyje na tym swiecie i wiem ze ani kaczynski ani tusk nic dla polski dobrego nie zrobia. Szkoda ze nie nagralam sobie jego obiecanek cacanek, chetnie za 5 lat bym mu to odtworzyla... W polsce sie coraz gorzej zyje i nie zapowiada sie ze to sie polepszy, rzadzi korupcja i tyle!
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie jestem ani słuchaczką Radia Maryja ani rolnikiem przerobionym na salonowca, i BARDZO ALE TO BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE WYGRAŁ KACZYŃSKI, a widzę że większość z piszących tu wizażanek nie pamięta czasów, których ja pamiętam, które stworzone były przez pewnym bardzo niemądrych ludzi popierającyhc teraz TUSKA!!!! HUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRAAA AAAAAAAAAAA |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Killing me softly
|
Co za wstyd... co za katastrofa.... Skąd taka przewaga, ja osobiście nie znam nikogo, kto głosowałby na Kaczkę! Ale z drugiej strony, nie obracam się w towarzystwie moherowych beretów i homofobów.
Ręce opadają. Jutro pędzę wykupić zapasy herbatek uspokajających, coś na obniżenie ciśnienia( bo mi drastycznie skacze jak widzę i słyszę Kaczyńskiego) i duuużo maseczek antystresowych. |
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Ludzie!! Ja się po prostu załamałam. Co ci ludzie narobili?? Kaczogród??
Dwóch braci u władzy.. normalnie jestem załamana. Strach pomysleć co by było, gdyby byłło ich trzech........ jeszcze tli się we mnie ta maciupeńka iskierka nadzieji, że jutro wynik będzie inny.......
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety, dla mnie głosowanie na osobę wyznającą takie "wartości" jak HOMOFOBIA i KSENOFOBIA, prowadzaca ochydna, brudną kampanię- to ograniczenie.
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
łączmy sie w bólu (((((
Kobiety najbardziej wabi to co jest zakazane... ![]() Motto: Nic tak nie smakuje, jak świadomość, że jest sie szczuplym... Edytowane przez zadziorna19 Czas edycji: 2005-10-23 o 21:45 |
|
|
|
|
#219 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
73% rodaków NIE głosowało na Kaczyńskiego. Lepiej, żeby o tym nie zapomniał...
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w żałobie po demokracji. IV RP nadciąga ;( Jutro idę w czerni do pracy. Kto się dołączy?
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Smiech na sali- co za lipe odwalili wstyd
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żadnymi homofobami ,w tym momencie czuję się obrażona ..... Nie sądzisz że powinnas troche przystopować i pomyslec zanim cos powiesz?
|
|
|
#223 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 2) widze, że to był błąd, ze powiedziałam o swoim ojcu, ale nie mam się czego wstydzić! Wręcz przeciwnie, nie moja wina, że teraz niektórzy to bedą wykorzystywać przeciwko mnie. po 3) może za pare lat zobaczysz mnie kochana w rządzie, nic nie jest przesądzone ![]() po 4) nie pisze nigdzie o wyglądzie Kaczyńskiego tylko ogólnie wypowiedźi typu "Ci co głosowali na Kaczyńskiego są ograniczeni" po 5) Nie mam żadnej przewagi, każdy sam wyciąga wnioski z tego co widzi i czyta. JA mam swoje i wiem swojeTYLE
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczyński jest moze i profesorem ale uniwersyteckim, wiec to wcale żaden wielki tytuł... Nie wiem czemu wszyscy zwolennicy Kaczora tak sie emocjonują tym jego profesorstwem, skoro to tylko nadany tytuł i nie ma nic wspólnego z jego wykształceniem.
Szlag by to trafił...
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Buuu, ja nie chcę takiego prezydenta. Wolałam Tuska, bo prezydent i tak i tak nic nie może (no prawie nic), a tylko reprezentuje kraj na zewnątrz, a wolałabym żeby śliniący się Kaczyński i jego zasuszona żonka nie reprezentowali naszego (jakby nie było, na dobre i na złe) kraju.
A tak BTW była dziś u mojej mamy znajoma, słuchaczka radia Maryja, podawali właśnie wyniki i myślałam, że z fotela wyskoczy z radości, bo w radiu Maryja kazali głosować na Kaczyńskiego, a mówili, że u Tuska w domu po niemiecku mówili Jak ludzie dorośli i ,zdaje się, inteligentni mogą sobie dać pranie mózgu zrobić. Kobita nie ma pieniędzy na węgiel na zimę, a ma zamiar kupić sobie za 400zł satelitę, żeby odbierać program Trwam (czy coś w tym stylu), paranoja...
|
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
kaczka buahahaha wygrała...
to ja ide spać
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez BaByCaKe
No przepraszam bardzo, chodzi mi o kulture wypowiedzi. Jak czytam niektóre wypowiedzi to czuję się jak na dworcu PKP, ot wysoki poziom. Nie mówie o każdym bo rozumiem, że coś może się nie podobać i trzeba napisać, ale bez przesady. Ludzie troche kultury, jak zmienią się wyniki na korzyść Tuska (odpukać), to napewno nie będę tak lamentować i pisać takich głupot. Ja jakoś nie wyzywam tych co głosowali na Tuska, jak jest odwrotnie. Ide oglądać TV, nic tu po mnie Bo w końcu jestem oszołomem bo cieszę się z wygranej Kaczyńskiego. ![]() Oszołomki łączmy się, heh . A tak na poważnie jestem przerażona i zniesmaczona tymi komentarzami, niee naprawdę wszystko ma swoje granice, ja rozumiem obawy i jakieś autentyczne fakty- komentowanie zdarzeń ale takie obrażanie np za wygląd??, wypowiadałam sie w podobnym wątku ale nie ma co się wypowiadać na tym forum przychylnie na temat innej osoby niż Donald Tusk, stał się już autoryteteem wielu osób, widac jaki ma wpływ właśnie...ŻENADA!!!ŻENADA!!!ŻENADA!!! Ciekawe style wypowiedzi mają niektóre dziewczęta... |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jednak jest budujące i troche przywraca mi wiare w nasz naród. Powiem tak jak Tusk: "nie ukrywam ze dzisiaj jest mi smutno"
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dy,przeszłosć) ,nie obrażam jego zwolennikow i nie życze sobie także żeby mnie obrażano..
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
smutne i przerażające wyniki
oby jakaś siła wyższa czuwała nad tym biednym krajem.. dla mnie wprawdzie żaden z kandydatów nie jest idealny ..ale mimo wszystko Tusk równoważyłby niektóre zapędy PISu, nie byłoby mowy o zwiększaniu uprawnień Prezydenta, zresztą boję się nawet myśleć co teraz będzie.. cały czas mam nadzieję że jutro rano, po włączeniu radia usłyszę "wbrew wczorajszym sondażom nowym prezydentem III RP został Donald Tusk" |
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ze sie pochwalilas ojcem w parti to raczej nie blad (mnie to ani grzeje ani ziebi), ale nie uwazam ze powinnas sie szczycic tym, ze wiekszosc nas jest niezadowolona z wyborow, proste i logiczne. Zycze ci powodzenia! aaa, jeszcze jedno swoje o Kaczynskim tez wiem mimo ze nie mam nic z partia wspolnego... jakos nigdy nie zapomne tego "teraz k********* my"
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Cholera, no to sobie pokwaczemy
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

Dwóch braci u władzy.. normalnie jestem załamana. Strach pomysleć co by było, gdyby byłło ich trzech........ jeszcze tli się we mnie ta maciupeńka iskierka nadzieji, że jutro wynik będzie inny.......

łączmy sie w bólu