|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
A może chcesz obie wersje?
EDIT ![]() ja wzięłabym jeszcze Allure EDP i London, a jakbyś jeszcze chciała HC EDP to może jeszcze Pure Poison ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A w zamian mam... A) PRÓBECZKI Demeter: - Espresso - Cinnamon Bun - Ice Cream - Brownie - Bonfire - Lychee - Pomegranate - Chocolate Covered Cherries - Waffle Cone - Condensed Milk - Black Russian - Cosmopolitan Coctail - Tiramisu - Creme Brulee Frederik Malle: - Lipstick Rose CdG: - Burnt Sugar - WoodCoffee - NomadTea - 888 - 2 Man Lutensy: - Chene - Rousse - Five o'Clock - Cherqui - Ambre Sultan - Louve - Daim Blond - Douce Amere - Miel de Bois - Datura Noir Comptoir sud Pacifique: - Vanille Canelle - Sultan Safran - Amour de Cacao - Matin Calin Bond no.9 - West Side - Bryant Park - Park Avenue - Bleecker Street L'occitane: - Ruban d'Orange - Amber - Feu d'Orange - Honey & Lemon L'artisan: - Mure et Musc - Dzing! - Vanilla - Fou d'Absinthe - Premier Figuier CB I Hate Perfume: - Cedarwood Tea - Russian Caravan Tea - In The Library - Mr. Hulot's Holiday Mauboussin: - Mauoboussin EDT - Histoire d'Eau Amethyste Inne: - Cabaret - Blv Notte - Nothing, Gosh - Nirmala - Molecules 01 - Escentric 01 - Nature Millenaire - Sweet Darling - Gloria - Songes, Annick Goutal - L'Eau d'Issey - Sephora Brown - Wanilia&Czekolada, Sephora - Wanilia&Mango, Sephora - Wanilia&Paczula, Sephora - Butterfly - Magical Moon - Le Roy Soleil EDT - Flowerbomb EDP - Flowerbomb Extreme - Hypnose Legere - Bora Bora - Delices EDP - Hypnose Elixir - Amor Amor Elixir - Miss Me, Stella Cadente - Cadjmere - Promesse - Mahora - Nu EDP - Scent Intense - Happy Spirit - Tempore Donna - Oriental Summer - Eau d'Amouage - Heiress - Palazzo - Sun Moon Stars - Baby Doll - The One - Nu - Dune - Desnuda - Eau de Shalimar B) ODLEWKI LUB FLAKONIKI (jeśli nie jest podana pojemność tzn, że ilość prawie dowolna ![]() - 13/15ml Orchid, Demeter - 7/15ml Cotton Candy Demeter - 20/50ml My Insolence, Guerlain - 30/80ml Lolita Midnight - Hypnose Elixir 5ml - Santiago Huckleberry, Voluspa Japonica - jagody i wanilia, zapach do aplikowania na skórę oraz do perfumowania wnętrz ![]() - L LAMB - Hypnose EDP - Hypnose Sheer Legere - Amarige - Sun Delight - Heiress - Rock n'Rose - OI - Miss Dior Cherie EDP - Classique EDT - Heliotrope Uff... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4533 | |
Wtajemniczenie
|
Theo leggero też?
Ja bym chciala: Allure EDP Rouge Hermes 212 C. Herrera Kashaya Kenzo Glow J. Lopez 24F Może coś jeszcze znajdziesz? Mam jeszcze mam jeszcze po 0,5 ml Lauren Hot, Mulled Cider, Contradiction, premier Jour oraz Image. Cytat:
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-08-10 o 20:40 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Aniele, mnie tez interesuje częśc Twoich probek. znalazłabys cos u mnie?
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ambre Sultan Theo Esprit D'ete CK One Theo Leggero ![]() Allure EDP już nie mam, z ww. wszystko znam niestety. Obmyśl więc swoją czwóreczkę tych naj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
your Angel
Może u mnie coś znajdziesz za: Lutensy: - Rousse - Five o'Clock - Louve Bond no.9 - West Side - Bleecker Street CB I Hate Perfume: - Cedarwood Tea - Russian Caravan Tea - In The Library - Mr. Hulot's Holiday ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Już odpowiedziano Ci, że Targowisko to specjalne forum na Wizażu, na którym przeprowadza się wymiany. Jeśli chcesz, żeby więcej osób wiedziało, że masz je do wymiany - ogłoś to w podpisie. Ogłaszanie się z tym w każdym wątku zostanie potraktowane jako zaśmiecanie forum i ukarane odpowiednią ilością punktów karnych. Napastliwy ton uważam za nieadekwatny do mojej wypowiedzi...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
To ja jeszcze bym miała Russian Caravan Tea, Cedarwood Tea, Mr. Hulot's Holiday i fabryczną Black March absolut. I w ogóle mam jeszcze dużo próbek. Może chcesz mój spis na maila? Tylko podaj mi e-adres na priv.
#4541 | |
Zadomowienie
|
Nowe próbki, więc jeszcze raz:
Cytat:
Edytowane przez canela Czas edycji: 2008-08-29 o 10:37 Powód: dodatek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
lipiec na maksa!!! :)
|
canela, czy znalazłabyś coś u mnie za odlewkę Innocenta? Ok 5ml? I próbkę The One?
Niestety nie mam atomizerków, ale na dniach powinny do mnie przylecieć fioki 4ml ![]() mogę poratować: Flowerbomb EDT Flowerbomb Extreme Flowerbomb EDP Black XS Ralph Wild Noa Addict 2 Addict 2 Summer Litchi Euphoria Blossom I love love Stella in Two Peony Gucci II Rumeur 2 Rose Moon Sparkle Matin Calin Chance Eau Fraiche LLL (czekam na przesyłkę z nią ![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Kropko - Pi mogę Ci odpsikać na następnym spotkaniu. W zamian poznam chętnie Innocent Summer. Może być?
#4544 |
S. Sssss. SSSSS.
|
canela moze tym razem sie uda
![]()
![]()
#4545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paulinka_S: Miejmy nadzieję, że się uda ![]() CB I hate perfume in the library Cabotine Gres F Ferragamo Kate Moss EDT Crystal Noir Just Cavalli Her |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
BAN stały
|
No to i ja się dołączę
![]() Poszukuję na spróbowanie (nie zależy mi na atomizerkach): L'Or de Torrente (!!!) Cartier Delices (!!!) Pocałunek Smoka (1 ml w zupełności wystarczy ![]() Escada Moon Sparkle Burberry Brit Red A służę: Damskie Nina Ricci Premier Jour Must Cartier Cinema E'te Cerruti Image Męskie Davidoff Silver Shadow Davidoff Silver Shadow Attitude PARIS HILTON For Men Cologne CAROLINA HERRERA BVLGARI Pour Homme ANNAYAKE Pour Lui PACO RABANNE ULTRAVIOLET LIFE by ESPRIT (dezodorant perfumowany) Próbeczki robię do szklanych fiolek, po 1-4 ml, w zależności, ile posiadam ![]() W razie zaintresowania proszę o informację w moim wątku kosmetycznym (link w podpisie). |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
oddam:
e.coudray-ambre et vanille-o ange ou demon-o image-r lolita lempicka-o moschino cheap and chic-o euphoria-o organza indecence-r lacroix tumulte-o cabaret-o thumderstorm demeter-r roma-o aquolina pink sugar-o poeme-r shalimar edt-r 24 f edt-r theorema-r innocent-o hot -r agent provocateur-r coco mademoiselle-o kenzo jungle elephant-r etro raving-r aa angeulique lilas-r kenzo flower-o femme montblanc-r cartier- must parfum-r- na 1 test moschino couture-o Hyperessence matale PG-r micallef note ambre- r le baiser du dragon- o bulgari black-r cologne thierry mugler-o mania czarna-o lalique le baiser-r o-oryginalna r-robiona ombre rose ok 3-4 ml z atonizerkierm(przelane z miniaturki) Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2008-08-11 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() I zaraz wysyłam adres na PW.
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
S. Sssss. SSSSS.
|
2 z tych probek wybrala canela
![]()
#4552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
S. Sssss. SSSSS.
|
czyli:
CB I hate perfume in the library Cabotine Gres F Ferragamo Kate Moss EDT Crystal Noir Just Cavalli Her za: CSP Cool Tropic Palm Demeter: Russian leather CdG: Rose, Palisander, Guerrilla1 r Marc Jacobs perfume o+o moze byc? ![]() no trudno, moze innym razem
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wrzuć adres na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś przygarnie:
Ciel Amouage a f Green Tea E. Arden Ocean Dream Giorgio Beverly Hills a Aroma Tonic Lancome Histoire d'Eau Mauboussin AA Grosselina a Time to Play B. Banani Omnia Crystalline a f Cinnabar Chergui Ambre Sultan Sunflowers E. Arden Tea Rose Amber L de LL Darling K. Minogue So Pretty Cartier Shalimar EdT Ogródek Śródziemnomorski Extraordinary Avon Belle de Minuit (mogę odlać kilka ml) BC (mogę odlać kilka ml) Shiny Creation (mogę odlać większą ilość) Vent Vert mini 4 ml Toffe i jabłko Aquolina (mogę oddać kilka ml) a - z atomizerem f - fabryczna odstąpię za któreś z tych: Ultrared P. Rabanne Magnetism man Blv, Absolute Blv Bvlgari damska wersja Obsession Sheer Pour un femme Caron Style, Stylessence Jil Sander Drole de Rose L'Artisan Rahat Loukoum, Vetiver Oriental Lutens sezonowe Escady wody Aquolina (oprócz PS, Owoce kandyzowane w polewie czekoladowej, Jeżyny i piżmo, Wanilia i anyż, Toffi i jabłuszko) wody Sephora, szczególnie Wanilia i Paczula zapachy CsP (poza Amour de Cacao, Coco Extreme, Vanille Abricot, Vanille Mokha) lub za coś innego. Można składać propozycje ![]()
#4557 |
Rozeznanie
|
Oddam:
- Fleurs D'oranger, - Eau de charlotte, - Desnuda, - Le Parfum, - Krizia, - Diesel ++, - Neonatura Cocon, - Cindy Crawford, - My insolence, - Perły, - Hiver Micallef, - Automne Micallef, - Note Vanille Micallef, - Neew Harlem, - Shalimar Light, - Theorema, - Cristobal edt, - Wish, - Prada edp, - Mauboussin edp, - Gossip Cindy Adams, - Vicolo Fiori, - Libertine, - Histoire d'Eau Szukam: - Prada Tendre, - Mauboussin edt, - Flowerbomb extreme, edt - Lovely, - Un Bois Vanille, - Ambre Sultan, - Clair De Musc, - Five O'Clock Au Gingembre, - Infusion D' Iris, - Patchouli Micallef, - Mat, - Presence d'une femme, - Roma, - Princess, - Enjoy, - Fragile edt, edp, - By night Jette, - Femme Joop, - J'ose edp Jose Eisenberg, - Tumulte, - Trouble, - Bazar pour Femme, - Mira - Bai, - Fever Celine, - Must de Cartier, - Black Kenneth Cole, - Hiris, - Ferre edp, - Helmut Lang edp, - wszystko CdG (prócz Zagorsk CdG2) Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2008-08-20 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Przygarnę bardzo chętnie - odlewki, próbki, pełnowymiarowe:
-Herrera 212 -Chance EDP -Chance eau fraiche -Coco M. -Code Armaniego -Flowerbomb EDP i EDT -Black XS -Escada Rockin Rio i Island Kiss -Gucci Parfum II -Innocent TM -Wish Chopard W zamian oddam: Próbki: -próbka Jennifer Lopez Deseo z atomizerem ( psiknelm z 2 razy) -euprhoria blossom, 1,5ml-psiknięta raz -Amor amor -pozostało 0,5ml -L'instatnt-pozostało około 1 ml -Diamonds Armaniego-pozostało okolo 1ml -Eternity Moment Kleina- raz psiknięte -Exeptional - nowe -The one -okolo 1ml -Attraction Lancome okolo 1m -Pink Sugar Aquoliny- raz maznięte na nadgarstku Oraz: Vera Wang Princess- moge odlac do 50 ml -Burberry Brit Red etp- pozostało około 98ml. Tester z koreczkiem -Paris Hilton Heiress EDP- raz psikniete,butla 50ml -Davidoff Cool Water- pozostało okolo 47 ml z 50 -minaturka Kenzo Flower EDT- pozostało ok 3,5ml z 4ml -Lacroix Tumulte- pozostało okolo 27ml z 30ml -Dolce&Gabbana Feminine -pozostało wiecej niz 30ml z 50ml -The one Dolce & gabbana -2 razy psiknięty,tester 75ml - -Diesel- zero plus- raz psikniety, 75ml -diesel green -raz psiknięty, 30ml -diesel Feminine -2 razy psiknięty. 75ml Uwaga!Te 3 diesle są w zestawie, ale mogę je wymienić osobno. -miniaturka Hypnose Lancome, pozostalo ok 3,5ml z 4ml |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.