Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 12:54   #4021
Matplaneta
Raczkowanie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Nooo Nie tylko martucha84 mnie rozumie
Też mi pomysł-porownać kocham-do dzien dobry! ;-)
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:54   #4022
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
moze.. ale mam nadzieje ze po slubie czy po wczesniejszym zamieszkaniu razem tez sie to nie zmieni.. i bedzie rownie czesto jak teraz
My też często wyznajemy sobie miłość, dla mnie 3-4 razy w tygodniu to już jest dużo, ale cóż zrobić jak TŻ ma ochotę mówić niech mówi. Wolałabym wyznawać sobie miłość tak raz np raz na rok, to by świadczyło o dojrzałości uczucia. Nie potrzeba zapewniać o tym codziennie tylko raz na jakiś czas, wtedy to słowo nabiera zupełnie innego znaczenia.
Stary 2008-08-12, 12:54   #4023
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Chyba za bardzo nie zrozumiałaś tego porównania. Ale nieważne
ja to zroumialam chyba jak rybulka.. na takiej zasadzie ze wypowiadane rozwnie czesto staje sie jak nawyk wpojony dawno.. i mowi sie mechanicznie... a u nas mimo ze jest mowiony czesciej niz dzien dobry niejest nawykowe...
ale nie wiem.. moze faktycznie kazda znas zrowumial to po swojemu
Stary 2008-08-12, 12:56   #4024
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba za bardzo nie zrozumiałaś tego porównania. Ale nieważne
Pisałaś, że nie chcesz, żeby Ci te słowa tak spowszedniały, jak "Dzień dobry". Mnie wydaje się to niemożliwe... Znam swojego TŻa i siebie. Wiem, że nigdy "Kocham Cię" nie będzie dla nas tak mechaniczne i spowszedniałe jak "Dzień dobry".
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:56   #4025
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
(...)
Jesli Ci się trafią, to będziesz sławna To jak wygrana w totolotka
(...)
Nie jestem taka zachłanna Ciąża pojedyncza z pewnością mi wystarczy max bliźniaki

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
poka kiecki
co do lekarza to może poszukaj jeszcze innego? nie wiem sama, zależy który jest w twoim odczuciu lepszy, bardziej kompetentny, godny zaufania.
(...)
Kiecki pokażę po weselach mam jeszcze do wrzucenia zdjęcia z nad morza muszę to kiedyś uczynić
A co do lekarza to zapisałam się do tego, który skierował mnie na badanie w grudniu, na które nie poszłam... chyba jednak wolę iść i mieć z głowy... ale perspektywa pobytu w szpitalu mnie poraża..

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
ja może nie kontuzję, ale w sobotę na działce mrówki pogryzły mi całe łydki, nie przesadzę jak powiem, że ugryzień jest ze 30 a na środku głowy ugryzła mnie pszczoła i wczoraj z gorączką chodziłam, dzisiaj już mi troche lepiej. Jakby jeszcze było mało to nadwyrężyłam sobie lewy nadgarstek i chodzę teraz śmierdząca maścią i z opską na ręce i wyglądam jak Kickbokser

w przyszłym tygodniu wybieram sie do nowego gina, bo chcę przed staraniem się o maluszka porobić wszystkie potrzebne badania, zobaczę co mi powie, zamierzamy zabrać się do robpty za rok, więc mam trochę czasu

w piątek było dokładnie rok do ślubu i postanowiłam zacząć trochę "ogarniać" się do tego wydarzenia. Muszę coś zrobić z celulitem na nogach, zmarszczkami pod oczami i suchą skórą i z moimi pękającymi piętami. W planach jest też wybielanie zębów
Bidulka

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Przyszłam dzisiaj z pracy, TŻ był już w pracy i jeszcze jest do 21. Przychodzę a w przedpokoju kwiaty i czekoladki z napisem "Dla kochanej Ani".....od razu mi się buzia uśmiechnęła, bo byłam jakaś dzisiaj nie w sosie od rana i za bardzo to rozmowna nie byłam. No i zaraz potem zadzwonił TŻ i się wkurzyłam bo powiedział, że zmienili mu zmiany w tym tygodniu. Do czwartku miał kończy o 14, a ja też jutro mam do 15 i potem środa czwartek piątek wolne i się cieszyłam, że popołudnia całe będziemy spędzac razem, a on z taką nowina do mnie.....wNerwiłam się strasznie, bo teraz mam akurat tak grafik ułożony pod jego zmiany i teraz jak będę miała tak fajnei w tym tygodniu to on bedzie w pracy od 12 do 21 i się będę nudzi sama!!!!!!!!
Miło z Jego strony

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Tż już niedługo będzie
a ja z kolei bez rodziców jestem, pojechali na wakacje i mu nudno bez nich. Jak są to mnie wkurzają, a jak ich nie ma to mi nudno i pusto. Niby brat jest z narzeczoną, ale wiadomo, że wolą sami posiedzieć niż ze mną.
Znam to właśnie dziś pokłóciłam się z mamą

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
(...)
I kolejna wiadomość... zawsze z TZ mówiliśmy ze zaczniemy planować nasze wesele po weselu jego siostry. Wesele siostry minęło i przyszedł na nas czas. Wszystko poszło w oszałamiającym tempie. Zespół bardzo nam sie spodobał wiec zapytaliśmy o wolne terminy... Nie rezerwowaliśmy bo nie mieliśmy wybranego dnia. Poszliśmy z tZ na mały spacer i po szybliej selekcji ustaliliśmy 1 sierpień 2009. Maj nie, bo szkoła wrzesień, nie bo tz mowi ze za poźno i tak pozostał wybrany dawno dawno temu 1 sierpień. wiec zamówiliśmy wstępnie zespół, na drugi dzień zamówiliśmy kucharki, a w czwartek jedziemy oglądać salę. Wszystko poszło tak szybko że aż sie przeraziłam, bo dotarło do mnie,że WYCHODZĘ ZA MĄŻ. Narazie nie moge opanować myśli. Ogarnął mnie strach. To normalne???
Mnie także ogarnia strach, brałam nawet pod uwagę możliwość przesunięcia ślubu na 2010r.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
zapomniałam się wczorak pochwalić kupiłam TZ niespodziankę, ale nie moge tutaj napisać co bo ta podłą Płaszczka czyta czasem

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Strippi no to widze, ze niezła impreza. kurcze coraz wiecej osoób mi mówi aby robic poprawiny z tancami itp. a ja juz sama nie wiem. chciałam tylko taki sniadanio-obiad dla tych co sa z daleka ale sama nie wiem... bo jak widze taka imprezka nastepnego dnia jest swietna
Madziu, ja nie wyobrażam sobię poprawin bez tańców. Na którym weselu bym nie była, następnego dnia jest o wiele lepsza zabawa! każdy czuję się swobodniej, młodzi także

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
fotki

ja

2 kosciol wystroj

3 piekna para mloda

4 ja z mloda

5 tance w autobusie w drodze na poprawiny

6 na weselu z moim tz i jego chrzestnym z zona
Miałam sobie kupić identyko bolerko ale nie było rozmiaru
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:57   #4026
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to skoro juz taka powazna zamiana to i moze teraz cos sie uda.. ale czasem mam wrazenie ze robisz burze o *******e..a twoj biedny tadzik siedzi cichutko wiec trzymam kciuki zebys byla milsza...
to dobrze Ci się wydaje, niestety dlatego nie chcę już mu dawac powodów do smutku wiem, że jemu jest strasznie przykro a nic nie mówi bo mnie kocha będę brać z niego przykład

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:58   #4027
Matplaneta
Raczkowanie

Rybulka-ja tez noszę rozmiar 34 i slyszalam ze strasznie trudno kupic taki rozmiar sukni. Jeszcze nie mierzylam zadnej-ale jakoś stresuję się tym, ze nie bedzie na mnie zadana pasowac!
Stary 2008-08-12, 12:58   #4028
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
My też często wyznajemy sobie miłość, dla mnie 3-4 razy w tygodniu to już jest dużo, ale cóż zrobić jak TŻ ma ochotę mówić niech mówi. Wolałabym wyznawać sobie miłość tak raz np raz na rok, to by świadczyło o dojrzałości uczucia. Nie potrzeba zapewniać o tym codziennie tylko raz na jakiś czas, wtedy to słowo nabiera zupełnie innego znaczenia.
A ja tego lubię słuchać Widocznie każda z nas ma inne potrzeby

Matplaneta, zamierzasz suknię kupowac, czy wypożyczać?
Stary 2008-08-12, 12:58   #4029
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
jakby raz do roku tz mi powiedzial ze mnie kocha to chyba bym uschnela i sie zalamala.... wcale toniebyla by oznaja dojrzalosci uczycia.. a raczej jego przemijaniu.. bo a noz w przyszlym roku nie powie..

Cytat:
Pisałaś, że nie chcesz, żeby Ci te słowa tak spowszedniały, jak "Dzień dobry". Mnie wydaje się to niemożliwe... Znam swojego TŻa i siebie. Wiem, że nigdy "Kocham Cię" nie będzie dla nas tak mechaniczne i spowszedniałe jak "Dzień dobry".
o dokladnie
Stary 2008-08-12, 13:00   #4030
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Pisałam raczej, że niektórym może to mówienie wejść tak w nawyk, że w pewnym momencie traci to swoje pierwotne znaczenie. I nie mów, że to głupie porównanie, bo to jest bardzo prawdziwe porównanie. Ludzie nadużywają dziś niektórych słów. Zresztą kiedyś zrozumiesz jak będziesz miała 70 lat i Twój małżonek też, samo jego spojrzenie będzie za siebie mówiło. A słowa które sobie tak namiętnie codziennie wypowiadacie będą wtedy niczym w porównaniu do miłości która was łączy.
Stary 2008-08-12, 13:00   #4031
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to dobrze Ci się wydaje, niestety dlatego nie chcę już mu dawac powodów do smutku wiem, że jemu jest strasznie przykro a nic nie mówi bo mnie kocha będę brać z niego przykład
no i pieknie

Cytat:
A ja tego lubię słuchać Widocznie każda z nas ma inne potrzeby

Matplaneta, zamierzasz suknię kupowac, czy wypożyczać?
dokladnie kazdy ma swoje potrzeby...

a ja mam ochote na ciastooo ide cos upichcic moze tego co jaga pisala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 13:01   #4032
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje napewno zrobie
a co do tz to kurde w preta leci dobrze ze mu napisalas...

jaka brzydka.. ja bede na weselu musi byc pieknie
nie ma za co. Co do pogody to zapowiadaja opady od jutra przez kolejny tydzien... A co do TZ, to napisalam mu, ze ze mnie idiotki nie zrobi, ze wczoraj mowil, ze pojedziemy nad wode, i ze mam na to swiadkow. I ze jak ma dzis dopiero wieczorem przyjechac, to ma wogole nie przyjezdzac. a ten do mnie, ze kto do kogo przyjezdza, ja do niego czy on do mnie? I ze moglabym ja do niego przyjechac. TO ja mu napisalam, czym? Moze mam na piechote zapylac 30 km?... Bo TZ mieszka w wiosce 30 km od mojego miasta. Co prawda jezdza tam pociagi, ale chyba tylko 3 na dzien. Do tego psa nie zabiore, a w domu tez go nie zostawie, no i z dworca do jego domu jest ok 2 km a ja musze nogi oszczedac...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:02   #4033
kaska87
Zakorzenienie

ja chyba będe pozyczac suknię bo później będzie tlyko wisiec w szafie i się kurzyć a trochę szkoda pieniążków

Stary 2008-08-12, 13:02   #4034
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też niby mówi słodko, ale jakby zaczął tak codziennie, to dla mnie to słowo miałoby takie samo znaczenie jak np "dzień dobry". Wiecie o co chodzi, mówicie komuś dzień dobry, ale czy naprawdę zawsze życzycie komuś żeby ten dzień był dobry??
no własnie dlatego ja wole aby to było rzadziej wypowiadane ale było czyms takiem wyjatkwym, niespodziewanym

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:03   #4035
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
jakby raz do roku tz mi powiedzial ze mnie kocha to chyba bym uschnela i sie zalamala.... wcale toniebyla by oznaja dojrzalosci uczycia.. a raczej jego przemijaniu.. bo a noz w przyszlym roku nie powie..(...)
Dla mnie znaczyłoby to dokładnie to samo Dla mnie miłość to nie tylko gesty, ale też słowa. Mimo tego, że TŻ okazuje miłość na każdym kroku jakimś gestem, sposobem traktowania, to potrzebuję też, żeby mi po prostu powiedział, że mnie kocha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 13:04   #4036
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:04   #4037
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie znaczyłoby to dokładnie to samo Dla mnie miłość to nie tylko gesty, ale też słowa. Mimo tego, że TŻ okazuje miłość na każdym kroku jakimś gestem, sposobem traktowania, to potrzebuję też, żeby mi po prostu powiedział, że mnie kocha
Ja nie potrzebuję, żeby mi mówił, bo ja to wiem. Zresztą pogadajmy za 10 lat, ale się zdziwicie jak wszystko się zmieni
Stary 2008-08-12, 13:04   #4038
Matplaneta
Raczkowanie

Ja zamierzam kupić suknię.
Stary 2008-08-12, 13:05   #4039
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tylko ciekawe co TZ na taką zmianę w szoku będzie

Stary 2008-08-12, 13:08   #4040
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie potrzebuję, żeby mi mówił, bo ja to wiem. Zresztą pogadajmy za 10 lat, ale się zdziwicie jak wszystko się zmieni
Każdy jest inny. Widzę, że masz trudności ze zrozumieniem tego... I nie przypominam sobie, żebym pisała, że to głupie porównanie... Napisałam, że nie wiem jak można porównywać do siebie "Dzień dobry" i "Kocham Cię"...

Matplaneta, to tak jak ja Nie mamy się więc co martwić, uszyją nam suknie dokładnie na nas Tylko może być problem z przymeirzeniem takiego rozmiaru w salonie
Stary 2008-08-12, 13:09   #4041
kaska87
Zakorzenienie

prosze się nie kłócic
to jest forum dla wszystkich i każdy może pisać to co myśli na dany temat

Stary 2008-08-12, 13:11   #4042
Rybulka
Zakorzenienie

Już Koniec
Stary 2008-08-12, 13:11   #4043
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Każdy jest inny. Widzę, że masz trudności ze zrozumieniem tego... I nie przypominam sobie, żebym pisała, że to głupie porównanie... Napisałam, że nie wiem jak można porównywać do siebie "Dzień dobry" i "Kocham Cię"...
Właśnie można. Jak można porównać konia do motyla tak "dzień dobry" do "kocham Cię". A za 10 lat zweryfikujesz swoje poglądy. Mogę się założyć o stówę. Nie mam trudności ze zrozumieniem, bo wiem, że każdy jest inny. Wiem po prostu jak to wygląda później.
Stary 2008-08-12, 13:13   #4044
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie można. Jak można porównać konia do motyla tak "dzień dobry" do "kocham Cię". A za 10 lat zweryfikujesz swoje poglądy. Mogę się założyć o stówę. Nie mam trudności ze zrozumieniem, bo wiem, że każdy jest inny. Wiem po prostu jak to wygląda później.
Nie u każdego musi to wyglądać tak samo, a to z racji tego, że właśnie każdy jest inny! A Ty na siłę próbujesz mnie przekonać, że będzie tak jak piszesz... Nie znasz mnie, ani TŻa i nie możesz wiedzieć jak nasz związek będzie wyglądał za 10 lat, a już tym bardziej jak będziemy mieli po 70 lat...

Dla mnie takie porównanie jest niemożliwe, dla Ciebie tak... I ok.
Stary 2008-08-12, 13:23   #4045
Matplaneta
Raczkowanie

O matko-co to za klotnia?! My mowimy sobie bardzo czesto"kocham" i jest mi z tym idealnie. Nie jest to-jak pisalam wczesniej-rzucone od niechcenia-tylko naprawde jest to milutkie. a procz tego okazujemy sobie to uczcuie-bo chyba o to chodzi w zwiazku.
a kazdy jest inny-i niech tak zostanie.
Stary 2008-08-12, 13:26   #4046
Matplaneta
Raczkowanie

Rybulka- wlasnie dziwne to trochę-jak ocenic czy bede dobrze wygladac w 2 rozmiary mniejszej sukience!?
To tak jaby mierzyc 2 razy wiekszą spodnicę, bluzkę-ochhh CO TO BĘDZIE???!!!
Stary 2008-08-12, 13:28   #4047
martucha84
Zakorzenienie

Jaga dobrze mu napisalas... z tego co pamietam auta od tescia nie masz wiec niezabardzo jest jak jechac.. no ale moze on to zroumie.. za chwile

Cytat:
nie jestescie same dla mnie tak samo - slowa i gesty sa wazne i cholera poprostu lubie jak tz mi to mowi i watpie ze za iles lat sie to zmieni.. jak patrze na rodzicow przyaciolki ktorzy maja po 60 lat a nadal daja sobie buzi jak sie przebudza czy po pracy przychodza, mowia kocham rownie czesto i robia mile niespodzianki to az sie chce zyc.. mysle ze i u mnie tez tak bedzie i wcale niechce zeyc ze swiadomoscia ze za 10 lat bedziemy myslec i czuc a przedweszystkim zachowywac sie w twej kwestii inaczej.. bo dla mnie to by znaczylo ze chyba jadnak niejestesmy dla siebie stworzeni skoro nam sie juz niechce wysialac? ale zakonczmy temat bo pogladow tyle ile ludzi...

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Ja zamierzam kupić suknię.
a ja bede kupywac a potem sprzedam a jak nie to bedzie wisiec..
Stary 2008-08-12, 13:37   #4048
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Moje nowe postanowienie, zaglądam tu co najmniej raz dziennie.
Co do sukienki, sama nie wiem, ostatnio koleżanka dała mi namiar na panią co szyje sukienki, moża sobie samemu wszytsko zaprojektować i wychodzi cena jak w salanie. Ale na to zawczesnie.
Dziewczyny, a kiedy oficjalnie powiadamiacie świadkó, ze będą świadkami?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:39   #4049
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
a ja bede kupywac a potem sprzedam a jak nie to bedzie wisiec..
Ja bym chciała, żeby wisiała, ja mam do takich rzeczy ogromny sentyment Moja koleżanka, która brała ślub w zeszłym roku, mówi, że uwielbia swoja suknię i teraz sobie czasem ją zakłada i biega w niej po domu, przegląda się w lustrze W tej kwestii to podobna schizolka do mnie Myślę, że będę robiła podobnie

Scio, zaglądaj tu, zaglądaj Moja siostra już wie, że będzie świadkiem Ale tak oficjalnie powiem jej jeszcze kilka miesięcy przed ślubem, mniej więcej w tym czasie, jak będziemy rozwozić zaproszenia
Stary 2008-08-12, 13:41   #4050
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Moje nowe postanowienie, zaglądam tu co najmniej raz dziennie.
Co do sukienki, sama nie wiem, ostatnio koleżanka dała mi namiar na panią co szyje sukienki, moża sobie samemu wszytsko zaprojektować i wychodzi cena jak w salanie. Ale na to zawczesnie.
Dziewczyny, a kiedy oficjalnie powiadamiacie świadkó, ze będą świadkami?
moi swiadkowie wiedza od pocatku ze beda swiadkami - bo przyjaznimi sie z nimi od dziecka - ja ze swoja swiadkowa tz ze swoim i jak tylko planowalismy slub to im powiedzielismy.. ale o tym ze ja bede swiadkiem doweiedzialam sie tak z 4 mieciace przed slubem.. i to wystarczy... mysle ze zalezy od tego jak bedzie swidkowie maja sie zaangazowac.. ja pomagalam robic zaproszenia i inne takie rzeczy wiec wiedzialam duzo wczesniej.. jesli ich pomoc mialaby byc mniejsza to mysle ze mozesz lacznie z zaproszeniem...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości