|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy jest wiek albo moment, w którym kobiety stają się niespełnione? Dlaczego?
Cześć moje drogie, tak sobie myślę czy i dlaczego u kobiet (podobno po 30) zaczyna występować niespełnienie. Mieszkam w Warszawie, obserwuję różne kobiety, z różnymi rozmawiam... co doprowadza do tego, że szukacie czegoś nowego? W czym przejawia się to niespełnienie? Czego Wam brakuje? Zastanawiam się, bo mimo że mam "tylko" 25 latek jezyk.gif to nie chciałbym, aby kiedyś moja kobietka była przeze mnie niespełniona usmiech.gif Proszę o normalne odpowiedzi, podszywacze nie piszcie tu głupot, nie o to chodzi. Jeżeli któraś pani chciałaby porozmawiać na poziomie, a ma opory przed pisaniem na forum, śmiało można uderzać na maila xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-10-10 o 16:24 Powód: email |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jest wiek albo moment, w którym kobiety stają się niespełnione? Dlaczego?
Cytat:
Żeby w ogóle było o czym dyskutować musisz zdefiniować o jakie niespełnienie ci chodzi.
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy jest wiek albo moment, w którym kobiety stają się niespełnione? Dlaczego?
Cytat:
Nie prościej zapytać swojej kobiety jakie ma plany na najbliższe X lat i dążyć do ich spełnienia albo pomocy jej w ich spełnianiu? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To jest chyba ten moment, jaki można zobaczyć w serialu „Alternatywy 4”, jak aktorka Stanisława Celińska patrzy na swojego serialowego męża, nagle doznaje olśnienia i dostrzega w jego osobie całą beznadzieję swojej życiowej sytuacji i łapie się przerażona za głowę ze słowami: ” za kogo ja wyszłam!”.
A potem ma już tylko grozę w oczach. Myślę, ze taki moment może najść każda kobietę w każdym wieku powyżej 7 lat, jak usłyszy ze jej mężczyzna twierdzi publicznie , ze ma x LATEK.
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Kobiety nie są jednym organizmem i nie mają mózgu zaprogramowanego jak reszta.
Jak chcesz dyskutować na ten temat, to może powiedz o jakie niespełnienie Ci chodzi.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Luzik, widzę że już Wam w głowie same sprośne rzeczy :P Generlanie miałem na myśli właśnie ten moment, w którym następuje to "nie chce mi się", ale niekoniecznie odnośnie łóżka, tylko też (a w zasadzie przede wszystkim) życia codziennego. Przebywania ze sobą, w swoim towarzystwie itd. I oczywiście to może być też ze strony faceta, to nie tak, że myślę, że to tylko kobiety tak mogą mieć :P
|
|
|
|
|
#10 |
|
astro-loszka
|
Była u mnie jakiś czas temu pani, która czuła się niespełniona w życiu, wręcz miała refleksję, że jej życie nie ma sensu, że je przegrała. Mimo doktoratu, świetnej praktyki lekarskiej, zadowolonych pacjentów, bycia ekspertem w swej dziedzinie. Mimo męża, dwóch córek i czworga wnucząt, którzy uwielbiali babcię. Mimo powodzenia materialnego, pięknej willi, samochodów, licznych podróży po świecie. Dlaczego? Bo zawsze czuła, że musi spełniać czyjeś oczekiwania (rodziców co do wyboru studiów, męża, którego nie kochała, córek, o których miała przekonanie, że jej nienawidzą). Ta pani miała 80 lat.
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
80 lat to całkiem odległy temat
niewątpliwie jednak ta kobieta nie czuła się spełniona w żadnym aspekcie ;(
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Mam 30 lat i mam nadzieję, że nigdy nie poczuję, że jestem niespełniona. Całe życie poświęciłam spełnianiu się, z różnym skutkiem, bo w życiu są gorsze i lepsze chwile. Nie mam samochodu, własnego mieszkania, kupy pieniędzy ani męża i dzieci (czyli dla wielu osób mogę być przegrywem życiowym), ale ja czuję się szczęśliwa i chyba to się w życiu liczy. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że mogę się czuć niespełniona przez faceta, jeśli takie coś poczuję, to pewnie odejdę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.