|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
...zostawiły w moim sercu serdecznie zielone ślady...
...uśmiech skrada się przez twarz... ...niepokorne myśli...niepokoje... ...łatwiej razem iść pod wiatr...
#4562 |
Raczkowanie
|
Ja tak roznymi roznosciami mam nadzieje, ze sie nikt nie obrazi
![]() Kiedy Cię już spotkam, Pójdę do lasu, zrzucę ubranie, Rozpuszczę włosy. Będę tak szaleć, wariować, Tak po prostu świętować. W końcu wejdę na drzewo i zawołam: Kocham życie ! I dopiero wtedy przypomne sobie, Że mam lęk wysokości i alergię na szyszki. ![]() Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. mów do serca bitu, bo tam jest amnestia Siedzę i myślę. Dochodzę do wniosku, że do żadnego wniosku nie dojdę. Odrobinę mnie zdenerwował. Oraz jestem trochę na niego obrażona 'nie fajnie jej z tym. nie pytaj czy jej fajnie. !' Dzień dobry czy nie dobry! Przyszedł, nie ma wyjścia. Trzeba do przodu. Nie , ja niemoge zapomnieć tego wieczoru,Twojej twarzy kiedy odchodzisz/ No I can’t forget this evening Or your face as you were leaving Jestem mistrzynią burzenia nastroju, Panną-Mi-Nie-Zależy. uśmiechałam się do Niego, a po policzku płynęła łza.. Wyprałam emocje. suszą się na balkonie. Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? czasem smieszy mnie gdy mi tlumaczysz cos co dawno wiem... i jeszcze mam prosbe ... cos o tym ze mam choran noge i ostatnie dni wakacji spedeze w domu przykuta do lozka ? bardzo prosze....
#4563 |
Raczkowanie
|
![]() ________ a tu małe co nieco ![]() Czy ja kiedyś mówiłam Ci jak bardzo lubie myśleć o Tobie ? Zalewam serce formaliną i odstawiam na półkę ... Jak szybko i bez ceregieli mogą się spełniać marzenia ... ![]() Lubie wyłapywać Twoje zdziwienie ... ![]() Fala ciepła w okolicahc serca <3 układam swoje skłębione myśli... lepszych wspomnień nie mogłam sobie wyśnić ... ![]() niespokojny sen zakochanej nastolatki ... ![]() -Co pani tu robi o tej porze ?! -Nie widzi pan?!odpowiedziała podnosząc głowę. -Płaczę -Ma pani upoważnienie?! -Nie.Płaczę bez upoważnienia. Dlaczego wszyscy mnie zostawiają?Dlaczego ?! Zmajdź mnie dzisiaj. Tak jak przed rokiem. Proszę,znajdź mnie.Uratuj! Może się komuś coś spodoba...
#4564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I nawet nieby wydaje się być tak niedaleko... Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba. (...) tancerze klasyczni stają na czubkach palców, żeby równocześnie dotykać ziemi i sięgać nieba. Na niebie narysuję słońce, a na ziemi płatki róż. Jestem bardzo wysoko. Słyszę niebo. Och, ale niebo, nie. Niebo nie słyszy mnie... Wejść na drzewo...patrzeć w niebo. Tylko tyle zdołałam sobie przypomnieć.
![]() |
#4566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ekhm ... sprobuje cos jeszcze znalesc... ale nie wiem czy o to chodzi ... nasze spojrzenia sie spotkaly i nagle zaczela mnie interesowac podloga nie masz drugiej szansy! w tej grze nie ma "przebacz"! wiec plotkuj, opluj, zbesztaj kotku ja i tak bede sie smiala! "Osoba, która doprowadza mnie do szału, to ja sama" nadczłowiek ma swoje prawa. śmiertelnicy, usuńcie mi się z drogi. szepnęła..: 'masz minutę.. by zakochać się..' będę krzyczeć Twoje imię, aż kartki zawyją z bólu Bo nic mnie tak nie wkurza jak czyjeś przekonanie, że dobrze mnie zna z cukrem poproszę. i słońce prosto w twarz. i żeby pozwolił mi się kochać. _dla twojej informacji ja też mam serce.. i używam go! Ugryzę jeśli tylko powiesz 'cześć'. Ugryzę.. Niesamowicie zrelaksowana. DObrze jej z tym. Humoru nie psuć. tak sie nie mówi "do widzenia" nie można wyjść ot tak nie wiem czy o to chodzilo ale stralam sie pomoc ![]()
![]() |
#4567 | |
xoxo
|
Cytat:
tylko to mi przychodzi do głowy jak narazie ; )
![]() |
#4568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć wiem, że nadal szukasz swojej gwiazdy wysoko na niebie Tracisz mnie, cena, którą płacisz co dzień za marzenia nierealne Dla Ciebie niebo bezludne mam Dla Ciebie mogę pokonać strach Dla Ciebie uśmiech anioła mam Dla Ciebie gonię słońce Dla Ciebie żyję na nieba tle Dla Ciebie czuję, że mogę biec Po niebie, gdy jesteś blisko mnie Dla Ciebie... Ty chcesz dotykać głową nieba I miłości pełnej spadających gwiazd dziś jestem z tobą, tak pragnę twoich ust Czuję się jak w niebie Nie wszędzie jest tak dobrze jak w niebie Szkoda tylko, że o tym nikt nie wie Że to niebo jest po to Żeby srebro i złoto W nim świeciły dla ciebie co noc Właśnie po to te gwiazdy się śmieją Właśnie po to jest niebo Właśnie w niebie dlatego Tak nocami te gwiazdy lśnią. niebo oczekiwanie nasze ziemia niedoczekanie nasze ziemia nie jak to jest tylko niebo niebo nie ziemia nie Chociaż nie, nie obiecuję Ci Ze powrócę tu By znów Dotknąć Twoich ust Wiedz, że Ty to me jedyne Niebo Ty to me, Ty to me Co noc wpatrzony jestem w niebo, mimo że oczy wciąż zamknięte mam Samotność czuję głęboko w moim sercu, naprawdę nie wiem dokąd zmierzać mam `Wiem, że nie spotkamy się w niebie, czy można to nazwać pechem...` A niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce.. . Patrzeć w niebo i.. zgubić się w nim.. Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie... Niebo na wyciągnięcie ręki--->>>tylko ciągle nie wiem jak tam dojść... Niebo - Ziemia, Ja i Ty na świata dwóch krańcach... "...moje niebo spływa codziennie,rzeką anielskich łez... " . . . oto mam moje małe niebo . . . bo niebo jest wreszcie bajecznie niebieskie... to milosc emanuje z nas póki niebo jest w kolorze niebieskim nie poddaję się depresji.. Niebo jest na wyciągnięcie ręki,tylko ciągle nie wiemy jak tam dojść Niebo do wynajęcia. Niebo z widokiem na raj... Mam nadzieję że coś wybierzesz ;* Opis na dziś : Potrzebuję Ciebie coraz bardziej ;* ;*
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Raczkowanie
|
* Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów..."
* "Każdym dniem każdą z chwil jesteś cześcią mnie" * Prowadź mnie, milcząc rozpal słowa... *gdybyś był a nie bywał byłabym wreszcie czyjaś" *Kiedy nie ma Cię, nie ma trochę mnie..." *"w moim śnie ,cudownym śnie tylko kocham, kocham, kocham, bawię się.... *Kiedy zamiera wokół nas, w ciszę zaklęty świt.... *I ten sam... obcy czas, puste dni.... *wsłuchaj się w pierwotny rytm... * chciałam dopaść siebie z przyszlych dróg sprawdzić czy szczęśliwa będę znów... * "Upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
![]() |
#4570 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki śliczne;* kradnę;* kocham was;* Kobieta nie ma się fajnie ubierać, ona ma się fajnie rozbierać. Jest jakiś poradnik posługiwania się kobietami? Jest - kamasutra. Jesteś mym aniołem , który mnie rani … Jestem Twoją klątwą i przeklenstwem, niedokończoną przyjemnościa... Zostałeś(aś) zablokowany(a) przez tego użytkownika. Co Ma ByĆ tO bĘdZiE ... aLe MiSia BiOrĘ wSzĘdZiE !! ŻyCie_Z_CnOtĄ_JeSt_GŁuPoT ą_A_BeZ_CnoTy_SzCzyT_GŁuP oTy [YoU_ReAlLy_aRe_My_EcStaSy _My_ReaL_LiFe_FaNtaSy] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naszym życiem powinniśmy świat w niebo zamieniać. Jest widok ogromniejszy od widoku morza –niebo; jest widok ogromniejszy od widoku nieba – wnętrze ludzkiej duszy Dusz obojętnych nie chce ani niebo, ani piekło. Niebo nie zna wściekłości, jak miłość zmieniona w nienawiść, ani piekło takiej furii, jak zraniona kobieta. Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei. Jesteśmy niebem dla księżyca.
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
dziewczynki macie moze jakis opis zeby osmiesszyc to ze moj tz nazwal mnie "swoją d*pą"?
-cos w tylu malolata -jak ci malo lata to se rozbujaj ja jestem mloda ![]() ale inne tez proooosze ![]() i ode mnie: "szczęśliwi ci,którzy wierzą w niemożliwe..." Dziś pozwoliłam słońcu aby wstało wcześniej niż ja Kiedy deszcz całuje Ci twarz każdą kroplą jestem ja... Miłość jest ślepa; przyjaźń po cichu przymyka oczy Jeśli trzymasz miłość zbyt słabo - odleci, jeśli ściskasz za mocno - umrze... W zmianach odnajdujemy cel... Cokolwiek zrobisz każdego dnia będę Cię kochała coraz bardziej I tried. I n e f f e c t i v e l y.. / Próbowałam. B e z e f e k t y w n i e Dzień dobry, że tak sobie pozwole skłamac Ten kto sie boi może być pewien porażki
#4573 |
Zadomowienie
|
PROŚBA... potrzebuje opisów o tym, że mam dość, że krzyczą po mnie, wyładowują się na mnie, i wogóle...;( najlepiej po angielsku...
#4574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postaram się pomóc; Niebo. Wierzę w Niebo. Ono jest. Byłam tam nie raz. Potrzebę błękitnego zna wielu z nas. Wielkie Niebo, czyste Niebo, Jasny dach naszych ciemnych spraw. Osłaniaj nas od złego, od lęku zbaw. Widzę niebo nie myślę, Widzę niebo nie myślę A błękitne niebo takie piękne. Będzie niebo, tak błękitne jak nasze najpiękniejsze myśli Tam swoje niebo mam. Z marzeń buduję świat, bo przystań swą w siódmym niebie mam. Nie pytaj mnie, czy ósme gdzieś jest. Zacznij marzyć, to zobaczysz je też. Zakręcony świat przez niebo gdzieś gna, Tak jakby chciał dogonić się sam. Do wyścigu z czasem wciąż mnie namawia. Ja odmawiam, zwolnić chcę, Spokojny krok, spokojny oddech mieć. Błękitne niebo nad głowami, Weseli ludzie chodzą ulicami, Myślą o jutrze pełni nadziei, Że świat się w końcu na lepsze zmieni. 'Pogranicze prawdy z mitem, ponad sufitem ponad błękitem, ponad zenitem'.. A na niebie rysuję tęcze. Nic innego mi do głowy nie przyjdzie. ;D Ale mam prośbę; a więc, takie wesołe opisy, że o Nim już zapomniałam. Tzn. że tak już mnie nie męczy Jego osoba. Że każda chwila jest dla mnie bardzo cenna. I wszystko mnie cieszy. I mam [chociaż trochę bardziej] pozytywne nastawienie do życia. I chłopak NIE jest mi potrzebny do szczęścia. Nie wiem, coś mi odbiło, po prostu cały czas chce mi się śmiać. xD Może; 3martyna3 agatee AnusiaPn bowszystkotoiluzjajest cysiia xxxJuanaxxx xxedkaxx Plotkaraaa r0zunia steri styrana Frizz happysadowa kee dziendobry Michalinka89 <3 i reszta; Kocham Wasze opisyyy. ![]() Chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd. Po szczęście albo po szaleństwo, w ciemność ze mną. ***** A jednak, Mam jeszcze pare; Oto mam moje małe niebo Oto mam moje małe piekło Oto mam moją wielką ziemię Oto mam moje małe niebo Oto mam moje małe piekło Nawet jeden mały gest, jeden dotyk nieba Żeby znaleźć w każdym z nas.. Pójdę do nieba kiedy będę chciał Kiedyś iść trzeba w tą najdalszą dal Pójdę do nieba, warto wiedzieć jak W niebie się śpiewa, jak się w niebie gra Pójdę do nieba w pełen słońca dzień Żaden twój zegar nie zatrzyma mnie Pójdę do nieba choć na kilka dni Naucz się czekać, więcej nie chcę nic Moje niebo mieszka w chmurach Gdzie się budzą barwne sny Złoto, fiolet i purpura Oczyszczają serce z mgły Windą do nieba.
![]()
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-08-14 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Przyczajenie
|
HELPPP!
potrzebuje opisów ze mam dół! jest mi smutno wszyscy mnie olali! nei to ze chce sie zabic .. tylko taki no wiecie ![]() pilne!
#4576 | |
Raczkowanie
|
Szczerze to nie wiem, znalazłam gdzies i mi się spodobał to dodałam :P
Cytat:
Niebo mi lekiem. A niebo zostawmy im - Aniołom oraz wróblom. Każdy na ziemi ma takie niebo, na jakie zasługuje. Niebo samo nie spadnie. Trzeba je osiągnąć. *** Koocham wszystkie Wasze opisy, pomimo że nie mówie tego zbyt często ![]()
![]() |
#4577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oo właśnie o to mi chodziło ; * nie wiedziałam jak to nazwać ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję czegoś o tęsknocie, o tym że on wyjechał kilka dni temu i bardzo tęsknię, a jeszcze 10 dni muszę bez niego wytrzymać... No i że go kocham. Najlepiej jakieś dłuższe
![]() Wierze w Was dziewczynki ;*
#4579 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
jestem tu nowa ale od jakiegoś czasu czytam wasze opisy i moge powiedzieć że są świetne. postaram się często udzielac ale narazie mam do was taka prosbe moze macie jakieś opisy o tym że mój przyjaciel którego znam od dziecka, zakochał się we mnie,chce ze mna być, powiedział mi o tym ostatnio i od tego czasu ja nie wiem co robić, nie wiem jak sie w stosunku do niego zachowac, nie jestem pewna swoich uczuć i w dodatku w moim życiu jest jeszcze jeden chłopak który mi się podoba moze zrozumiecie to co napisałam i pomożecie ______________________-- a teraz coś odemnie Wczoraj to ja miałam na Ciebie ochotę..... dzisiaj jakoś k*rwa otrzeźwiałam ! `Patrz , ale nie dotykaj. zupełnie jak w muzeum. chyba, że muzeum jest Twoje xD dostałam prace na Saharze....;D .Zamiatam pustynie Po czym poznać, że facet jest zdolny do uprawiania seksu? Oddycha ;p - Ale On ma dziewczynę.. - Spoko, spoko, każdy wagon da się odczepić Legenda o Smoku uczy... by nie zaspokajać głodu byle baranem Is that your face or did your pants fall down?? [ To jest Twoja twarz, czy spadły Ci majtki ? ] Kotek, koszule zostawiłeś! ... Nie Twoja ?!? ... Ojć, to już nie ważne.. Z Panem? Z Panem co najwyżej do łóżka. Nic więcej. - ile najdłużej byłaś z facetem? - a kolonie się liczą?xD miłość? jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami ;p -Wszyscy tacy sami,kretyni i debile.! -Nie.! Po po prostu 'faceci ! - Trzymaj się - Ok, obiecuję, że się nie puszczę.! |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Raczkowanie
|
Prawda choć gorzka jest od słodkich kłamstw, droższa jest.
Tempo nadaje sens życiu. ![]() Schowam się. Byście choć na chwilę przypomnieli sobie, że kiedyś może mnie już nie być. I potrafie słodko-kwaśna być jak chilli gdy sie wkurze.! xD Truskawkowa piana w głowie, a w środku czekoladowe serce. Słodka muzyka reggae daje Tobie moc.! <3 Jeśli jest gdzieś coś ekscytującego, to mnie tam wsadźcie.! ![]() Spijaj z ust gorącą czekoladę. Ja.? Zakazany owoc wśród warzyw. Nie potrzebne słowo wśród potrzeb.!
![]() |
#4581 |
Raczkowanie
|
Siemka dziewczynki mam do was prośbę o opisy że coś z przeszłości cały coś wraca i daje o sobie zapomnieć i że się boją że nie dam sobie rady z tym . Proszę wszystkich a szczególnie 3martyna3 kocham twoje opisy .
Coś od mnie Czasem dobrych ludzi spotykają przykre rzeczy... Są ludzie którzy chodzą po świecie i są ludzie,po których chodzi świat Na co komu dziś wczorajsza miłość, na co komu dziś wczorajszy sen..." ..Mój zapał twoj zapach unosi sie w powietrzu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Rozeznanie
|
Pilnie potrzebuje opisów dotyczących wyjazdu. Chodzi mi głównie o takie że wyjeżdżam do Warszwy jakby ‘delegacja z pracy’
![]() ![]() W prośbie uwzględniam m.in.: Frizelicious ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*"... Czemu Cię nie ma na odległość ręki... " *Kromka miłości posmarowana miodem tęsknoty... *...kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś... Tyle tylko mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
Frizz <333333
aj lov ju, fenk ju : ) xxxJuanaxxx hmm. jeśli chodzi o niebo , to ja też mam ostatnio cudne przeżycia z niebem , gwiazdami i pewnym Nim ; )) Widze niebo nie myśle... Wierzę w Niebo. Ono jest. Byłam tam nie raz... Potrzebę błękitnego zna wielu z nas... Wielkie Niebo, czyste Niebo... Jasny dach naszych ciemnych spraw. .. Czas udało się zatrzymać na zdjęciach. Ust czasem nie udało się zamknąć z przejęcia. Szukając szczęścia - czy je znajdę? Nie wiem. Wiem, że wspaniale jest być człowiekiem pod błękitnym niebem. ; ) może pomogłam, może nie. nie mam czasu, troche, wybacz ;*** Domiiniisiia może; bez Ciebie mi lepiej. o ! brak faceta mi służy . ![]() jaram się życiem. sama. ;d trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić . ; ) kocham to życie kiedy ma styl. kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil . nie myślę. więc dlatego takie niccc. ;d ale może Ci się coś przyda ; p Pozdrawiam ;*
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-08-14 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Raczkowanie
|
potrzebuje tych dlugasnych zyczen szybko
![]() pomoc y^^
#4586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje: To Co Moje Jest Moje Co Jara Mnie... ![]() KażdyMaSwoje ŻycieDobrzeToWiemAle NieMogęCiągleMilczeć GdyCośBoliMnie -Że Twoja? -Pff O*ipiałeś? ![]() -Cześć, miło Cie poznać -Tak! Jesteś Świetna W Łóżku ![]() Weź schowaj sie z tymi włosami na żelu bo to jedyne co Ci stoi ![]() -Kochanie rozgrzej mnie -0,7 czy litra? ![]()
![]() |
#4587 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram sie pomoc... poproszę o inną siebie, inne wszystko. czy tak można? dzień dzisiejszy wlicza się w kategorię 'absurd' Zawijam się w rękawy żółtego swetra. Odmawiam współpracy ze światem. bo satysfakcja przychodzi i odchodzi. Nie mam już ochoty wszystkiego naprawiać ... Bez nadziei, że będzie inaczej. moze cos sie przyda i tzymaj sie zycze zeby wszystko sie ulozylo JAKOS ![]() lougess i cos dla ciebie choc nie wiem czy o to chodzi do glowy przychodza mi takie dwa: Czasami mam ochotę kopnąć cię w dupę za to, że oddychasz. idź do sklepu połóż głowę na wagę i nacisnij burak i jeszcze troche takich z serii ' z grubej rury' ale nie wiem czy to o to chodzi... ejj nie można być az takim egoistą.. dla twojej informacji ja też mam serce.. i używam go! najgorszy ból sprawia nawet kilka prostych słow.. też jestem egocentryczka, ale ty przekraczasz granice.. powierzchnie tnące nie wiesz pieprzony egiosto jak to cholernie boli.. better don't fuck with me..!! przestan kreować przezroczysta farse.. megalomania wielkosci..?? z prawdziwych szydząc .. hę?? nielegalne mysli, niebezpieczne słowa..ej dzieciak zachowaj to sobie!!
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
były na 149 str . : ))
proszę; Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.
![]() |
#4590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * Z Tobą było kolorowo..ale bez Ciebie jest jeszcze bardziej. ![]() * Myślałam, że będzie źle..że się nie pozbiebieram a tu proszę.. //humorek jest ![]() * Wolna jak ptaszek..i jest super.! ![]() * Słońce do oka mi wpadło.! ![]() ![]() * A więc taki stan ludzie nazywaja szczęściem? ![]() * Z głową w chmurach łapać życie...wolną być.! ![]() * Nauczyłam się do wiatru śmiać..bez Twojej pomocy. ![]() * .kolorowe niebo. ![]() * .smak szczęścia. ![]() ![]() * .tonę w słonecznych uściskach. POZYTYWNIE! ![]() * Kiedyś byłam zauroczona Tobą..teraz zostały mi promienie słońca.. ![]() ![]() * ..i uśmiecham się do własnych myśli.. ![]() * .naturalnie szczęśliwa.! ![]() * .zaprzyjaźniona z uśmiechem. Yyy a raczej ze śmiechem.. ![]() ![]() ![]() Większość z wizażu ale niektóre troszkę pozmieniałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.