|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XII
Cytat:
ale Wam kibicowałam ![]() Wymyślmy teraz zachwyt nad czymś przebrzydkim nakręćmy spiralę, a co!
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Czekałam na męża w galerii o 5 minut za długo... 🙄🙄🙄
Brązowy faktycznie trochę gryzak i ma jakaś taka długość dziwna, ale kolor jest ładny. Mąż się tym ze srebrna nitka zachwyca z wiadomych powodów
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najmniej podoba mi się ten błyszczący ale ja chyba nie jestem typem sroczki i to dlatego ![]() Ale w pierwszym uważam, że Ci ślicznie! I jakie ładne okulary ![]() W czerwonym po drugim spojrzeniu też mi się bardzo podobasz To pomidorowy czerwony jest?
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2018-11-04 o 14:47 |
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nic na to nie poradzimy że wiele osób czyta wizaż, nawet przecież nie muszą być zalogowane tutaj. |
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uczucia mam mieszane - właśnie dlatego, ze tak się błyszczy z jednej strony taka rzecz, która łatwo "podkręcić" to, jak się wyglada, ale z drugiej jest właśnie chyba zbyt strojny na moje standardy. Pięknie dziękuje za komplement! To taki rudy, trochę miedziany (?) czerwony, na pewno nie pomidorowy. Pomidorowy jest taki prążkowany, który jest jeszcze biały i bodajże czarny. To jest ten, który jest jeszcze m.in. Kobaltowy kolor taki jak na stronie - trochę ciemniejszy, nieoczywisty.
|
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie nie przekonują jakoś te metalizowane nitki ![]() Ani pomidor ani miedziany nie dla mnie, więc dziękuję za opinię! ![]() Poluję na kobaltowy kaszmir z innego sklepu, jak się nie uda to ten kobaltowy sweterek jest na mojej liście. No i może w końcu dotrę do massimo i pomierzę swetry czy mnie gryzą czy nie ![]() Brązowy golf bierzesz pod uwagę na sale lub ten czerwony sweterek?
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez agnieszkaand Czas edycji: 2018-11-04 o 18:28 |
|
|
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niby taki cieniutki, ale grzeje gdy zimno i jest przewiewny gdy ciepło ![]() Nad brązowym myśle, bo kolor faktycznie fajny i krój tez, ale musiałabym go tak do spodni wkładać, bo sam w sobie jest długi - przy moich 164 cm był za tyłek ![]() Póki co wrzucone wszystkie do koszyka z myślą o wyprzedaży, ale ze mam tam aktualnie 13 rzeczy to coś na pewno wyleci Jakbyś się wybrała i byłaby ta welurowa sukienka, która niedawno wrzucili, to mam prośbę o obczajenie i zdjęcie w Katowicach bylo kilka modeli z tych wieczorowych sukienek, ale tej nie było
|
|
|
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten czerwony to jest wełna/jedwab? ![]() No ja myślę, że po wizycie w sklepie, gdzie zobaczę te kolory na żywo też pewnie mi coś wpadnie więcej, byle tylko mnie nie gryzło Też nie lubię takich długich swetrów i mam tyle samo, co Ty wzrostu, może 163 ale, jak tak włożony, jak na fotce to dobrze wygląda chyba, że sama się w nim źle czułaś, no to wiadomo, nic na siłę ![]() Cytat:
jeśli jest możliwość sprawdzenia, bo nie wiem czemu przy niektórych nie ma tego.
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2018-11-04 o 20:11 |
||
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Iwonalodz;86077137]
Cytat:
w Kato była wspominana przez Ciebie fuksja i turkus bardzo interesujące, nie widziałam nigdzie jeszcze takich kolorów o wiele fajniejsze kolory tych wełn niż kaszmirow w tym roku Link poszedł, dzięki!
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę przymierzyć czy gryzą. Bakłażan mnie pogryzł dopiero jak był na grzbiecie. Wygryzł mi pół szyi i pleców a w dłoni taki milusi! zdradziecki sweter!Idę oglądać
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
wełna i jedwab
![]() hasłami musimy teraz operować
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na żywo muszę zerknąć na kolory. Mam z tego połączenia golf i lubię i na pewno w tym sezonie dołączy do niego drugi golfik, a może i sweterek
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#287 | |
|
🦄
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale ostatnio gdy wchodzę do MD to nic mi sie nie podoba |
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Witam, obserwuję wątek od pewnego czasu i pomyslałam, że może ktoraś z osób może mi podpowiedzieć jak wygląda procedura zwrotu rzeczy zakupionej poprzez kartę podarunkową? Zwróciłam towar w sklepie stacjonarnym i nie bardzo wiem jak długo powinnam czekać na zwrot tej katy/vouchera? Jak to wygląda, czy coś zostanie przesłane drogą mailową? Czy ktoś miał już takie doświadczenia?
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmm, nie mam juz tej karty niestety, regulamin mowi, ze w przypadku internetowej sprzedazy zostanie przeslany voucher na te kwote, ale oczywiscie nic nie przyszlo a contact nie odpowiada, ehh. W sklepie odstalam potwierdzenie zwrotu i na maila rowniez przyszla informacja. Nie bardzo wiem co teraz, no coz, urok tych kart podarunkowych jest taki a nie inny. Dziekuje za odpowiedz! |
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No mnie niestety też powiedzieli o voucherze. I na infolinii i w dwóch różnych sklepach. Zdążyłam nawet się upomnieć na infolinii (znowu tekst o voucherze...), a potem sprawdziłam stan karty na stronie i tam pieniądze wróciły. Dobijaj się nie masz na potwierdzeniu zwrotu może jej numeru?
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
🦄
|
A na mailu nie masz informacji o numerze karty? Jak ja dostałam zwrot to dostałam numer karty i numer kontrolny. Ale to było w Zarze, może tu jest podobnie?
|
|
#296 | |
|
IG => @madamerose1111
|
Cytat:
Muszę zaglądnąć do stacjonarnego MD i zrobić resonans przez BF i zbliżającą się wielkimi krokami wyprzedażą. A wracając do trenczy...Za każdy razem kiedy mam na sobie - czy to granat, czy to camel, to zawsze są komplementy i pytania, gdzie kupiłam? Na dodatek pogoda taka, że poważne podejrzenia, że zastąpią wełniane płaszcze nawet w styczniu i lutym |
|
|
|
|
|
#297 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Czy któraś z Was prała już może trencz z wyprzedaży ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2018-11-09 o 11:16 |
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jest już w sklepie jakaś informacja, czy w tym roku będą wydłużone zwroty tak jak rok temu?
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój wisi w szafie. Pomykam za to w kurtce dwustronnej z dodatkową kamizelką z futerkiem. Ale jak pogoda się utrzyma to wyciągam trencz i ja |
|
|
|
|
|
#300 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

myśle, ze handlary by trenczy nie wykupiły, gdyby nie nasze zachwyty nad nimi na trzy strony wątku
dziwnym trafem sprzedawały akurat to, o czym my mówiłyśmy tutaj, ze byśmy chciały 
"

to coś na pewno wyleci

a w dłoni taki milusi! zdradziecki sweter!