|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
cz.II
Cytat:
|
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Któraś z Was pytała o model robota sprzątającego, który zamówiłam - to iLife V7s plus (?)
ma funkcje mopa i mam zamiar z niej korzystać, bo wole mieć chociaż pobieżnie przetarta podłogę niż w ogóle, a No i nie jestem z tych, które latają ze szmata na kolanach i zaglądają w każdy zakamarek <chu****panidomu> ma przyjść niby za 2 tygodnie, bo wybrałam opcje dostawy z magazynu w Hiszpanii, dzięki czemu omijam tez ew. cło i zdam Wam relacje a płaszczyk z Ali mega fajny, mam podobny sprzed dwóch lat z Zalando, ale kreatywny autor tego projektu o dowalil dwa zapięcia na napy i w pierwszej ciazy jeszcze dałam radę się w niego zawinąć zima (termin majowy), a teraz już nie ma szans, jak zawiąże tylko w pasie, to napy się nie zamkną i będą prześlicznie widoczne ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Dona to relacja mile widziana jak już dotrze
Trochę czytałam, duzo jadłam slepilam się w telewizor bo dziadek cały dzień oglądał obchody, gadka szmatka, moja mama też jest i tulilismy się z Okruchem generalnie sobie leżę ciągle zmieniając pozycję bo w jednej mi zaraz źle ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Ja przeglądam kosze Mojżesza na olx Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
czeka mnie taki tydzień ale w sumie chociaż ktoś do mnie gada bo jak bym sama była tylko z Netflixem i Okruchem to po 3 dniach mogłabym dostać paranoi ;D Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Jak ja Ci zazdroszcze tego, ze mozesz odpoczywac do woli
ale z drugiej strony za nic w swiecie nie zamienię spokoju na mojego synka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4507 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Zastanawiałam się dokładnie nad tym modelem. Miałam go nawet w koszyku. Ale zobaczyłam na YT porównanie z Roborockiem, i wyszperałam dodatkową kasę. ILife jest niezły. Ale podobno Roborock ma funkcję mapowania pomieszczenia - najpierw je skanuje, potem jeździ w bardziej uporządkowany sposób niż ILife. Efekt sprzątania będzie podobny, ale Roborock zrobi to podobno szybciej. Zobaczymy - dam znać jaki efekt. |
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() W ogóle polecasz coś co może mi przywieźć tz fajnego z Niemiec? bo zawsze zamawiam płyny do prania albo piwo ale teraz piwa to sie nie napije Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Hm. Ja wlasciwie nie przywoze juz z De jak jedziemy bo mi jakos wszystko z Pl lepiej smakuje itp
warto kupic tutaj granulki Osanit z apteki na zabkowanie i kropelki Sab simplex ( czesto ludzie kupują za kosmiczne pieniadze z allegro ). Dziewczyny czesto przywoza tez szampony, odzywki marki wlasnej z Dm i Rosska. Slodycze tez podobno lepsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
A myśmy kupili sobie wózek dzisiaj
Jedo Fyn Move, teoretycznie jest już z fotelikiem, ale używany więc kupimy samochodowy na pewno nowy. Jest granatowy <3 I w naprawdę fajnej cenie! Mieliśmy iść w sobotę na pierwsze iść na pierwsze zakupy, ale się obraziłam na męża i tyle z tego było
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Super! Wazny zakup z glowy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Exi spokojnie dasz radę ![]() Kari gdyby nie to ze dostaniemy kolyske to też bym szukała kosza.:P
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Gratki wózka! Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() i super że macie tak bliski kontakt. Mam nadzieję że mój synuś też będzie taki kochany![]() Cytat:
![]() No fajnie że wózek już macie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
to od nas doroslych zalezy jak bedzie wygladala relacja rodzica z dzieckiem Ja musze sie jeszcze wieeeele nauczyc zdecydowanie odbiegam od swojego wlasnego idealu niestety. Kazda z nas zakocha sie w dziecku, chociaz nie ukrywam, ze synki sa super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4516 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Wrzuciłam zdjęcie na FB
Koleżanka widząc go napisała, że "o, to zdecydowaliście się na nowy?" ![]() A się czepiał tego co nie powinien to się obraziłam i skończyłam z wózkiem ![]() Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ha ha 🤣🤣🤣
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4519 | |||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja dziś już w labo była, zaraz idę z córką do neurologa, TZ ma urlop do jutra jeszcze to maluje dzieciom pokój
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
cz.II
Oo Primark ❤️, a podobno ma być już niebawem w Warszawie w jakiejś galerii na Młocinach
ja jeszcze w piżamie pije kawkę, jem jagielnik i oglądam ddtvn, dobrze mieć wolne Mąż jak wróci z wymiany opon to jedziemy na szoping, Mała w żłobku, to sobie wreszcie na spokojnie polatam po sklepach a potem romantyczny obiadek na mieście miłego dnia!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
cz.II
Dzień dobry
wczoraj się nie odzywalam bo tak się fatalnie czułam, że na nic nie miałam siły. Dziś na szczęście trochę lepiej, właśnie wzięłam ciepłą kąpiel i popijam herbatę. Mąż wziął syna na spacer to chwila relaksu. Już chyba z miesiąc nie śpię, pierw dziecko chore, a jak jemu trochę przeszło to mnie tak rozlozylo, że też nie śpię. Całą noc męczy mnie straszny katar i kaszel. Szkoda gadać. Oby w końcu było trochę lepiej. Też musimy w końcu zacząć się rozglądać za fotelikiem, może też za tym wózkiem. Tak Was czytam to jestem w szoku, bo ja jeszcze totalnie nie jestem przygotowana z niczym jakoś ciągle mi się wydaje że jeszcze tyle czasu, a jakby nie patrzeć to równe 3 msc. Z każdego USG mam termin na 12-go. Trzebaby się wziąć w końcu w garść i szykować pomału wyprawkę, bo pod koniec ciąży to już raczej na nic siły nie ma.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
A jakaś czekolada konkretna?
nawpierniczam się po ciąży no mąż właśnie we Frankfurcie jest ale oni to tam czasu nie mają w ogóle bo od rana do wieczora targi, potem jakieś jedzenie wieczorem i heja od nowa więc tak to wygląda Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
Dziś mąż ma wolne i walczy z meblami od rana. Później wybieramy się na cmentarze i do teściów na kawkę .Jutro idę do labo na krzywą w piątek wizyta a w sobotę teście urodziny wyprawiają i tak się zastanawiam co przygotować i chyba postawie na ciacho lesny mech ![]()
|
|
|
#4524 | ||
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
tak czulam ![]() Cytat:
żelki ppdobno u nas lepsze. Ja jak jestem w Kiku / tedim to kupuje wate cukrowa w pudeleczkach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Aaaa dajcie milkę
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Taki kosz Mojżesza dorwałam na olx z całym wyposażeniem za 180 zł z wysyłka
Screenshot_20181112-153754.jpegWysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Cytat:
![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Rozeznanie
|
cz.II
Cytat:
Ekstra ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Będzie stał w salonie na dole, mały bedize w nim grzecznie spał a matka w kuchni przy garach
oby tylko się sprawdziło z tym grzecznie spał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
cz.II
Ja próbuje meza namowic zeby nie jeździć z kolyska po mieszkaniu ( mamy wysokie progi
) ale on nie chce o tym slyszec :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

cz.II

ma funkcje mopa i mam zamiar z niej korzystać, bo wole mieć chociaż pobieżnie przetarta podłogę niż w ogóle, a No i nie jestem z tych, które latają ze szmata na kolanach i zaglądają w każdy zakamarek <chu****panidomu>
ma przyjść niby za 2 tygodnie, bo wybrałam opcje dostawy z magazynu w Hiszpanii, dzięki czemu omijam tez ew. cło
a płaszczyk z Ali mega fajny, mam podobny sprzed dwóch lat z Zalando, ale kreatywny autor tego projektu o
dowalil dwa zapięcia na napy i w pierwszej ciazy jeszcze dałam radę się w niego zawinąć zima (termin majowy), a teraz już nie ma szans, jak zawiąże tylko w pasie, to napy się nie zamkną i będą prześlicznie widoczne
slepilam się w telewizor bo dziadek cały dzień oglądał obchody, gadka szmatka, moja mama też jest i tulilismy się z Okruchem 

ale w sumie chociaż ktoś do mnie gada bo jak bym sama była tylko z Netflixem i Okruchem to po 3 dniach mogłabym dostać paranoi ;D 

miłego dnia!
tak czulam
) ale on nie chce o tym slyszec :/