![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: APLEFIT
a jak myslicie co lepsze aplefit czy term line? pod wzgledem dzialania i ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Therm line ma wiecej skladnikow dlatego jest bardziej funkcjonalny niz aplefit ktory ma za zadanie tylko obnizenie apetytu. Natomiast po TL nie zauwazylam zadnych efektow, lecz aplefit zredukowal apetyt. Pod wzgledem ceny aplefit jest lepszy tez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
u mnie aplefit zdecydowanie reguluje apetyt, po prostu mam odrzut na slodycze czyt.weglowodany, do tego przyspiesza jakos trawienie przez co czesciej czlwoiek sie zalatwia i dzieki temu szybciej sie trawi nowe jedzenie i nie odklada sie nic, 2 dziennie daja naprawde efekty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
ja dzisiaj wziełam tabletkę i czuję się ciągle najedzona ;p co wcześniej się nie zdarzało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
bralam jakis czas te tabletki, nie potrafie okreslic, czy dzialal on na moj apetyt, jednak pomagal w oproznianiu, dzialal dosc gwaltownie......poza tym po uplywie 2 tygodni mialam wrazenie, iz podraznilam zoladek, czulam dosc nieprzyjemny i dziwny bol.....odstawilam i objawy przeszly...
![]() od 3 dni biore therm line, jedno co moge potwierdzic to zdecydowany brak glodu i apetytu, tego drugiego z umiarem, co jest plusem moim zdaniem, bo jesc trzeba 5 razy dziennie, ale male porcje i mysle,ze therm line jest do tego idealny
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
A jezeli moim problemem nie jest zbyt duzy apetyt, tylko spowolniony metabolim, to lepszy bedzie aplefit czy therm line? Bo zalezy mi na spaleniu tluszczu bardziej.
nie kultywowała szaleństwa, nazywała to 'dużym smutkiem' i desperacko starała się wyrwać z tego poprzez używanie życia do granic możliwości.. Edytowane przez nvm Czas edycji: 2008-07-29 o 11:54 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
na mnie ten preparat nie działam w ogóle!
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Ja zaczelam brac aplefit od dzisiaj razem z mama. Wzielam 1 tabletke przed sniadaniem, nrazie nie moge sie wypowiadac, co najwyzej po 5 dniach czy mi cos pomaga czy nie. W kazdym razie mama stwierdzila ze jak ja wziela rano to przez ok 3 h nie odczuwala potrzeby zjedzenia sniadania a zawsze z rana jest glodna
![]() ![]()
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
czy przy stosowaniu aplefitu jest konieczne wprowadzenie jakiejs konkretnej diety czy wystarczy tylko ograniczyc sie w jedzeniu zeby byly jakies efekty?własnie dzis kupiłam aplefit bo troszku mi przybylo na wadze ale watpie ze uda i sie wprowadzic jakas rygorystyczna diete bo nie mam az takiej wytrzymalosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
jutro wkraczam do apteki i kupuję aplefit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
dziś kupiłam aplefit... ciekawe jak zadziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
i jak wam idzie z tym aplefitem ?? Ja bralam TLII ale straszne mialam po nim mdlosci :-/ wiec musialam odstawic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
kupiłam... zobaczymy jak będzie... to moja ostatnia nadzieja, bo fitness pozwolił zrzucic 2 kilo i waga stoi w miejscu mimo treningów:/
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... tez tak mialyscie, ze na poczatku stosowania brzuch wam urosl? ![]() EDIT: Zielona, przepraszam cie najmocniej, niechcacy nacisnelam "cytuj" sorki kochana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
słoneczko, nic się nie stało
![]() Też mi się wydaje że mi troszkę wydęło brzuch... ale zauważyłam że jak wezmę tabletkę i popiję na maxa wodą (ile się zmieści) przed jedzeniem... tak z 15 minut... i potem zjem zdecydowanie mniejszą porcje niz zwykle to... nie jestem głodna i mi to starcza,a przecież jadłam 3 razy wiecej i dalej bylam głodna ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
ja przez swoj brzuch jestem zalamana
![]() ![]() [a w ciazy nie jestem ![]() no nic, moze to kwestia czasu i wszystko samo sie unormuje ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
wiecie co, ja brałam kiedys aplefit przez około miesiąc.. schudłam i bylam zadowolona ale odstawilam i wszystko wrocilo do normy ;/ najlepsze było to, ze na widok słodyczy mnie odpychało
![]() ![]() ![]() ![]() swoją drogą dobra inwestycja na święta... widzisz słodycze i nie chce Ci sie ich jeść <marzyciel> ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Witam!
Mam pytanie... Ponieważ mam zamiar kupić sobie coś z błonnikiem, może ten Aplefit, moze inną formę błonnika... Słyszałam, że nadmiera ilość błonnika wpływa na skutecznośc pigułek antykoncepcyjnych... Tak się składa, że biorę Yasminelle, a mam do zgubienia z 5 kilo i chciałabym się czyms wspomóc... Jaka ilość tego błonnika może zaburzać skuteczność pigułek? Wiem, że powinno się dziennie przyjmować ok. 35 g błonnika, więc czy taka ilość dzienna stosowana przez dłuzszy czas wpływa na skutecznośc pigułek, czy jak to jest? Bo nie bardzo się orientuje ![]() Drugie pytanie - to załómy, ze ten po przyjmowaniu tego środka coś mi się ruszy z wagą w dół i zechcę go odstawic? To czy wtedy apetyt wraca ten zanim zaczęło się brać jakiś suplement? Czy jest duże ryzyko, że zgubione kilogramy wrócą? Z góry dziękuję za odpowiedzi =) Pozdrawiam =)
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Witam .....w piątek kupiłam tabletki ....mam pytanie?czy jest po przestaniu brania Aplefitu efektu jojo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Jak się to czyta?? aplefit czy eplefit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio jest w promocji razem z chromem. 2 opakowania w cenie jednego. Cały czas się waham czy kupić, bo waga stanęła w miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
chyba zakupie sobie ten Aplefit, ale to tak za tydzien:P jak sobie kaske uzbieram
mam nadzieje ze pomoze, mam zamiar zrzucic tak z 5kg, moj plan : to 3/4 posilki dziennie, bez ZADNEGO podjadania -o stalych porach (7.00, 10/11,15,(po cwiczeniach 19)) okolo 1l wody mineralnej niegazowanej+cw 200 brzuszkow, 200 takich skretow na ,,boczki" , i cwiczenia na nogi tak z 30 min+rowerek w powietrzu(najgorsze co moze byc heheh) ale czuje że dam rade!!! ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Zastanawiałam się, czy kupić, i w związku z tym takie pytanie do Was: czy któraś z Was go zastosowała, schudła i odstawiła? Czy nie było po tym efektu jojo? Dotąd raz tylko eksperymentowałam z tabletkami "pomagającymi" (ale nie Aplefitem) i właśnie później przybyło mi więcej niż straciłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
nooi juz mam Aplefit w domku :P <jupi>
mam nadzieje ze pomoze dzis wzielam juz 2 tabletki , ii jakos tam nie chce mi sie jesc , moze mi sie zdaje , ale tak w buzi sucho a w brzuszku pelno ![]() jak co to bede was informowac o efektach ![]() pzdr
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
![]()
hej witam was ponownie biore ten preparat do dzis ale chyba nic sie we mnie nie zmienia jest mi przykro i naprawde potrzebuje pomocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
aaa ile przed posilkiem bierzecie te tabletki???
moge np 5/10 min przed??? czy pol godziny??? ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Zastanawiam się nad kupnem aplefitu. Biorę właśnie TL II i jestem zła, że wywaliłam kasę ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Mialam bardzo podobne problemy z łaknienim przy TM II. Tez pomyslalam o Apleficie ale juz kiedys go stosowalam i mialam problemy z cera - z reszta dosc dlugo. Nie wiem co oni do tych tabletek dodaja. Moja kolezanaka tez miala podobne objawy.
W kazdym razie w aptece farmacetuka polecila mi cidrex - tez ocet jablkowy - tyle ze w kapsulkach - a jak wiemy plyny lepiej sie przyswaja ![]() Pozwalam sobie lykac troche wiecej kapsulek niz 2 ktore poleca producent na opoakowaniu - sezon weselny w pelni trzeba jakos sie prezentowac ![]() Cidrex schodzi szybciej ale w sumie jest tanszy - ja kupuje po 13,50. Ale jestem mega zadowolona - a to w sumie najwazniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.