|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.III
Współczuję Wam tego, ze trzeba walczyc zeby dziecka nie szczepili
u nas chyba nie ma szczepien zaraz po porodzie. I dobrze, bo uwazam, ze noworodek to nie jest najlepszy materiał na szczepieniaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
My po pierwszej szkole rodzenia, no sporo mi się rozjaśniło w temacie CC fajnie, że mi się udało ogarnac te zajęcie indywidualne bo w obecnej sytuacji na zorganizowanych bym nie wysiedziała. No i tez nie jest to takie wykładowe tylko po prostu rozmawiamy. Jeszcze 2 spotkania będą ale bardzo fajnie prowadzi i póki co wielu kwestiach się zgadzamy. Na ostatnich bedzie pielęgnacja i kąpanie w wanience i w wiaderku i ma pokazać chustowanie a jak się skusze to prowadzi w ogóle osobne zajęcia z chusty ale ja jakoś póki co myślę że chyba sie nie nadaje ja bym dzieci skrzywdziła ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Ja mam chyba 2 albo 3 ale nie wiem jakie rozmiary. Jedna byla w zestawie z h&m jak mi siostra podarowała. Az musze sprawdzic jak bedziemy mlodego przeprowadzać do pokoju
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() U nas wujaszek zostaje do soboty..nie żebym miała coś przeciwko gościom ale nie mogę znaleźć sobie miejsca pali 40 papierosów dziennie..czuje je wszędzie, mimo że wychodzi na dwór to jak wraca to fuu..Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Omamo ja jestem wrogiem nr 1 papierosów! Nienawidzę tego zapachu :/
Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
No
a to jakieś skręty i tak śmierdzą że na prawdę blee. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Chyba bym umarla :/ moj tata fajczy jak lpkomotywa i jak z nim rozmawiam raz na ruski rok to najlepiej z odleglosc 2 m
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Mój tata też tak fajczy że szkosa gadać..
Exi super że jesteś zadowolona z zajęć!
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Mój teść też pali, najczęściej właśnie jakieś takie, które sam sobie skręca
i niby zawsze wychodzi na zewnątrz ale co z tego, jak od niego i tak to czuć, fuuuuj ![]() Dzień dobry wstałam o 7:30, zrobiłam mężowi kanapki do pracy i wróciłam do łóżka bo zimno ale zaraz wstanę, zwierzaki chcą jeść i nie dadzą mi zbyt długo spokojnie poleżeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Dzień dobry
![]() ![]() U nas mama pali i jakoś nie może się zmotywować i przestać. Dziś wieczór andrzejkowy macie jakieś plany?? Mój brat przywozi dzieciaki na nocleg,pewnie przyniosą cały zestaw gier planszowych i będzie trzeba główkować ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#943 |
|
Konto usunięte
|
Cz.III
Hejo u mnie Pala oboje rodzicow
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
chociaż w sumie bardzo dawno nie grałam w takie typowo dziecięce, ale pewnie i tak jest fajnie ![]() My dziś o 18-21 mamy drugie spotkanie w szkole rodzenia, więc tego wieczoru już tak dużo nie zostaje pewnie obejrzymy jakiś film, do tego dobre jedzonko i tyle, mało andrzejkowo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Ja bardzo lubię gry karciane w szczególności tysiąc. Gramy często z ojcem i mężem ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
U mnie też rodzice palą. Ale odkąd jestem w ciąży to grzecznie na tarasik,po powrocie perfum albo guma do żucia. Ciężko ich zmotywować do rzucenia
Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Dzien dobry.
U mnie palili rodzice, ja i tz. Teraz nie pali nikt ![]() Ja dzis ostatnio dzien w pracy. Ale beczalam rano w domu, ze ostatni raz sie do pracy szykuje. Czy jestemy normalna? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#948 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
koleżanka na Słowacji mieszka wysłała mi kalendarz szczepień to pierwsze w 3miesiącu życia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a palił 2-3 paczki dziennie śmierdziuchów jakiś my dziś będziemy chyba losować kto zostaje w domu a kto na urodziny jedzie z córką do sali zabaw ![]() Cytat:
dajemy jej wygrywać, ale przeczytałam że to "niezdrowe" więc muszę pomyślec jak to zrobić by wiedziała że w życiu też się przegrywa
|
|
#949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
ale pewnie i tak jest mnóstwo frajdy Cytat:
Ja miałam tylko lekko sentymentalne myśli typu "jeśli na dzisiejszej wizycie dostanę już zwolnienie na dłużej, to następny raz przyjdę do pracy dopiero za jakieś niecałe 1,5 roku" jednocześnie miło ale i dziwnie ale daleko mi było do płaczu ![]() Fajnie, że razem z Wami przestali palić też Twoi rodzice zawsze to lepiej dla malucha, że nie będzie miał w ogóle kontaktu z tym smrodem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Pinacolada Czas edycji: 2018-11-30 o 08:55 |
||
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Oj tak, mimo ze czasem narzekam bardzo lubie swoją prace. Lubie do niej nawet wstawac. Ale coz, trzeba szukac plusów.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Właśnie mi mama opowiedziała, ze wczoraj koleżanka z pracy jej dogadała tak chamsko, ze niektórzy to się tak zachowują jakby nikt inny dziecka nie miał...
Fakt moja mama się bardzo cieszyć, jak ktoś o coś zapyta to odpowiada grzecznie, a ta jej tak chamsko pojechała. Nie moja wina, że jej córka dwa lata po ślubie, maja problemy, ale do porządnego lekarza nie pójdzie bo przecież wystarczy raz w roku "przegląd" i cytologia co trzy lata na NFZ. Znamy się z tą córka bo chodziłyśmy razem do szkoły to odkad sie dowiedziała, ze jestem w ciąży to przestała sie do mnie odzywać... Przykro mi się zrobiło... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
A z drugiej strony jak pyta jakaś nauczycielka moją mame albo pani dyrektor to jak nie odpowie? "Pani dyrektor powiem pani jak koleżanka x gdzies pojdzie?" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
więc pewnie w takiej sytuacji inaczej się na to patrzy i ma się inne priorytety.Ojj tak, też mi się wydaje że przez tyle czasu może się bardzo dużo zmienić Ja pracuję w tej firmie 3 lata i jak pomyślę jak przez ten czas zmienił się zespół, to pewnie jak wrócę w lutym/marcu 2020 to połowy ludzi nie będę znała No i nie bez powodu tyle osób mówi, że macierzyński to idealny moment na zmianę branży, ja niby lubię swoją pracę, ale jednak czasem się zastanawiam, że może to jest faktycznie ten moment, żeby chociaż spróbować pójść w nieco inną stronę. No chyba że stwierdzę że wręcz przeciwnie, to jest to i nic innego nie chcę robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() w grudniu będziesz myślała o świętach to szybko zleci a w styczniu już będzie odliczanie. Szybko zapomnisz o pracy![]() Cytat:
wtedy włącza się moja mama z propozycją słodyczy i jest spokój Cytat:
jakoś trzeba okiełznać tych maluchów. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Dzien dobry
Ja standardowo czuje sie jak z krzyza zdjęta :/ zaczynam soe zastanawiac czy to sie nie odbije na moim zdrowiu... czuje sie jakbym sie miala rozpasc na male kawaleczki od srodka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Cz.III
Hej dziewczyny, właśnie czekam na usg w szpitalu, standardowo kwitne tu od 8
ale w międzyczasie ustrzeliłem mega kombinezon dla Zoszki na olx, bo się przestraszyłam, ze mi w Święta w Pl zamarznie Mówicie o stratach, moja siostrę tez to spotkało, i my totalnie nie wiedzieliśmy, jak się zachować.. ja myślałam, ze ona nie chce o tym rozmawiać, a było odwrotnie - ona potrzebowała przepracować ten temat, a nie udawać, ze nic się nie stało każdy reaguje inaczej, ja do teraz żałuje, ze nie byłam dla niej wystarczającym wsparciem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Głowa do góry każdy ma jakieś historie i przejścia za sobą. ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Cytat:
U mnie tez tak bylo ze każdy stwierdzal ze jak nie będzie ten temat poruszamy to będzie lepiej. Nie było. Było bardziej przykro. Oczywiście chodzi mi tu o najbliższą rodzinę. No ale mam w brzuszku dzidzię udalo się więc musi być dobrze. Trudne są takie tematy.
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Cz.III
u nas chyba nie ma szczepien zaraz po porodzie. I dobrze, bo uwazam, ze noworodek to nie jest najlepszy materiał na szczepienia

czyli zmieniam anex
Jaki masz rozmiar? Bo ja nie wiem czy 40 będzie ok? Nawet smerfetki nie mam
fajnie, że mi się udało ogarnac te zajęcie indywidualne bo w obecnej sytuacji na zorganizowanych bym nie wysiedziała. No i tez nie jest to takie wykładowe tylko po prostu rozmawiamy. Jeszcze 2 spotkania będą ale bardzo fajnie prowadzi i póki co wielu kwestiach się zgadzamy. Na ostatnich bedzie pielęgnacja i kąpanie w wanience i w wiaderku 

pali 40 papierosów dziennie..czuje je wszędzie, mimo że wychodzi na dwór to jak wraca to fuu..
Proszę 

a to jakieś skręty i tak śmierdzą że na prawdę blee.
i niby zawsze wychodzi na zewnątrz ale co z tego, jak od niego i tak to czuć, fuuuuj 

chociaż w sumie bardzo dawno nie grałam w takie typowo dziecięce, ale pewnie i tak jest fajnie
pewnie obejrzymy jakiś film, do tego dobre jedzonko i tyle, mało andrzejkowo 

ale pewnie i tak jest mnóstwo frajdy
ale w międzyczasie ustrzeliłem mega kombinezon dla Zoszki na olx, bo się przestraszyłam, ze mi w Święta w Pl zamarznie
każdy reaguje inaczej, ja do teraz żałuje, ze nie byłam dla niej wystarczającym wsparciem