|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Cytat:
Cytat:
Na dwoje babka wróżyła bo mąż ostatnio dał ciała. Spierdzieliłam go, że latam po lekarzach i staję na głowie a on sobie jaja robi (trochę popłynął z alko u znajomych, w te dni) no i tak. Zobaczymy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie troszkę wina brakuje i w upały pewnie będę marzyła o jakimś piwku smakowym.
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Że tak pojadę klasykiem.... Idę na bete już czuję że jestem w ciąży a to pierwszy dzień po owulce ba, chyba nawet zrobię test ciążowy jutro wyjdzie jak nic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na jesieni brakowało grzanca z piwa z pomarańczą
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to obstawiamy ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Idziesz do gina w związku z tym krwawieniem? |
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj oglądałem fajny film. Papillon. Znalazłam to zupełnie przez przypadek i bardz i pozytywnie mnie zaskoczył
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja czułam 2 razy ciążę. Raz też tak jak ty na jaja zaraz po owu powiedziałam, ale za kilka dni faktycznie czułam. No i ostatnio byłam praktycznie pewna na kilka dni przed testowaniem. Oby i u Ciebie się sprawdziło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dawno mnie tu nie było bo jakoś nie zaglądam często na forum. U mnie nic nowego. Dzisiaj 1dc. Kompletnie mnie to nie zaskoczyło w sumie i nawet ani chwili się nie nakręciłam. Coś tam u nas lepiej się dzieje w sprawach . Ja już też mam totalny luz w tej kwestii i mam nadzieję że to coś da. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowy pęcherzyk już tam rośnie! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się poprawiły Ja tam ciągle myślę o tym co u Ciebie i czekam tego dnia kiedy wpadniesz z wesołą nowiną. Dobrze że wpadasz czasami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Ultra ja po batoniku ( zdarzy się taka zachcianka przed @ , bo ogólnie nie przepadam za słodyczami) chodzę przez chwilę po ścianach. Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie że ja nie lubię tych karmi, desperadosow? Najlepiej z piwa somersby i takie czeresniowe owocowy sad chyba się nazywa.
Ale zawsze mam piwo w lodówce. Chociaż często mąż je wypija bo termin się konczy. Dużo bardziej wolę sobie Drink wypić pepsi+wiśniowka albo sprite +wódka. Ale u mnie jest w takim drinki kieliszek wódki a napoju pełna szklanka. Tylko dla smaku alko dolewam. Nawet ostatnio mi wino nie podchodzi i je z pepsi mieszam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakoś mi ostatnio nie było po drodze na forum. Ostatnio mieliśmy jakiś lepszy czas , ale to już w sumie po owu. Ważne, że coś się zadziało i liczę że będzie tylko lepiej. Bo nawet jak pójdę do gina i mu powiem, że się rok staramy to mnie wypieje bo staraniami tego nie można nazwać jak z przypadku raz czy dwa uda się przed owu. A temat że teraz jest owu i trzeba działa niestety demotywujaco na TŻ. No i ten nasz lepszy czas jest na pewno związany z tym, że TŻ zadbał o mnie itd. A jak mu tłumaczę, że jak nie ma czułości na codzień to nic z tego nie będzie to jakoś nie dociera.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci są z marsa...mój zły był np. teraz, bo miałam libido -1000 przed@. A to też tak nie działa dla mnie , że on chce teraz tylko właśnie jakiś wstęp nastrój by oboje chcieli... Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że 1 dc, ale mam nadzieję, ze luz pomoże. ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Im dłużej tym ten luz inaczej się objawia. Najpierw to sobie mówiłam, że teraz to już na spokojnie, że nie będę analizować każdego objawu itd. A teraz tak bardziej to czuje. Przynajmniej takie mam wrażenie. Nie wiem na ile mi tego starczy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1760 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja piwo piję tylko jak są upały
w zimie mi nie wchodzi. I smakowych też nie lubię.Za to wino zawsze i wszędzie. Chociaż ostatnio to też mocno ograniczyłam. |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam piwo z sokiem malinowym, a latem wszelkie te piwa typu lemoniada. Wino nauczyłam się pić niedawno. Najpierw tylko słodkie. Od jakiegoś czasu tylko wytrawne, i nawet mi smakują. Zmieniłam totalnie do tego podejście.
Teraz już poważnie ograniczam picie alkoholu, choć w ostatni weekend zdarzyło mi się wypić dwie lampki wina i piwo. Za to jak się spotkamy z przyjaciółką to nie mamy umiaru. Zdarzyło się że 3 butelki wina pękły w jeden taki wieczór, o losie Na szczęście zaszła w ciążę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
„Kocham luksus. A luksus polega nie na bogactwie i ornamentach, ale na braku wulgarności.” Coco Chanel Wyzwanie czytelnicze 2019 Edytowane przez voice_of_silence Czas edycji: 2019-02-19 o 11:35 |
|
|
|
#1762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1763 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Mówi, że może być i tak, że podraznilismy, a jeśli jest tam coś np. nadzerka to wtedy będziemy myśleć co dalej. Żebym się nie stresowała. Także pójdę z całym pakietem . Choć ja czuję coś z prawej strony, że jest, ale w sumie bez pośpiechu. Teraz jak mężu wróci to ja będę mieć @, a potem ginekolog to się wszystkiego dowiem.Czytałam to w sumie zwykle nie tyka się nadzerki jeśli planuje się ciążę, bo ona sama zejdzie w ciąży bardzo często a usuwanie jej może wpłynąć negatywnie na szyjke. Cytat:
![]() Cytat:
. Dobrze, że w tych kwestiach lepiej, sama przyjemność ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1764 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobre to chociażJa to w ogóle śmieję się, że jak będę w ciąży to tż chyba też nie będzie mógł pić, żeby mi nie było przykro. Nie jesteśmy jakimiś alkoholikami, ale lubimy sobie wypić piwko do filmu 1-2 razy w tygodniu. Wino też lubię, szczególnie różowe, półsłodkie. Albo brzoskwiniowe Carlo Rossi |
||||
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blisko owu. A z drugiej strony martwię się że może to nie warto tego tak usprawiedliwiać i zacząć działać bo młodsi nie jesteśmy i jak to odwlekamy to potem może być za późno.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiamy się z mężem czy nie zrobić małej USG brzuszka, bo może coś jej dolega że ona tak płacze wieczorami? Tzn na to USG to mąż bardziej nalega, co Wy myślicie?
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz pomogłam je koleżance ze zmiany wykupić,bo data się kończyła, a o to też cyrki u nas... ale spoko jabłkowe miałam,nie były z nich takie słodkie ulepki. Desperados z cytryną mi smakuje od czasu do czasu. Np jak taki upałek zawita w końcu....Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że dogadujecie się Cytat:
a nie boli Cię nic? przy nadżerce chyba boli w czasie seksów.A ja dostałam pierwszą @ po zabiegu i myślałam, że to takie nic będzie, a tu leje się ze mnie jak nigdy. Po tych skąpych @ to nowość. Ale może to dobry znak, że przepływy się poprawiły
|
||
|
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Ciekawe. Ale najważniejsze żeby był efekt
Też mam nadwrażliwe zęby. I choć nie mam ani jednej dziury to ta nadwrażliwość potrafi czasem uprzykrzyć życie 
Na dwoje babka wróżyła bo mąż ostatnio dał ciała. Spierdzieliłam go, że latam po lekarzach i staję na głowie a on sobie jaja robi (trochę popłynął z alko u znajomych, w te dni) no i tak. Zobaczymy. 

.

chociaz ja za piwem nie przepadam to mam ochotę troszke lyknąć ze względu na to, ze juz "jestem trzeźwa od" 7 miesięcy

Karmi to tylko to klasyczne jak dla mnie
. Ja już też mam totalny luz w tej kwestii i mam nadzieję że to coś da. 

Na szczęście zaszła w ciążę 

dobre to chociaż