|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Ja to samo poszukam filmów z ćwiczeniami w ciąży, pooglądam i na tym się kończy ![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- I gratuluje udanych wizyt super że wszystko dobrze ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1682 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Dzień dobry
jak wszystko będzie dobrze to w przyszłym tygodniu ruszam na basen spróbuję raz w tygodniu pójść popływać ![]() Bejata Ty masz specjalny ciążowy strój kąpielowy? Boję się jutrzejszej wizyty ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86573044]Dzień dobry
jak wszystko będzie dobrze to w przyszłym tygodniu ruszam na basen spróbuję raz w tygodniu pójść popływać ![]() Bejata Ty masz specjalny ciążowy strój kąpielowy? Boję się jutrzejszej wizyty ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nie bój się będzie dobrze! Przypinka nie dotarła jeszcze?
|
#1684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda, będzie dobrze!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Z tym strojem też się zastanawiam. Jak już nie będę chodzić do pracy to chcialabym wypróbować basen, ale właśnie nie wiem czy dwuczęściowy strój to dobry pomysł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A stroje ciążowe widziałam w hm i zalando Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1687 |
|
Konto usunięte
|
Na razie mam zwykły jednoczęściowy i w nim będę chodzić. A jak teraz przyjdzie mi ostatnia premia to zamówię sobie chyba na alie
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko dwuczęściowe stroje na ten moment. Przegladalam przed chwilą ciążowe tankini, fajna sprawa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Echh dziewczyny wkurza mnie ostatnio ta aplikacja.. nie moge dodac zdjecia :/
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonexx, klikasz w spinacz? Może masz alert, że zdjęcie za duże?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Iwonex u mnie Tz chce Zuzie jakby była dziewczynka I na basen bym zaczela chodzic ale to tez chyba juz na zwolnieniu, teraz nie mam kiedy. A stroju kapielowego nie mam rzadnego wiec i tak musiałabym kupic moja siostra pamietam kiedys plywala w dwuczesciowym, ale ja chyba bym wolała jednoczesciowy.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja bym sie i tak przyczepila do tych twoich wyników skoro lekarz nie dal ci narazie żelaza to zacznij sama poprawiac diete miedzy innymi wiecej czerwonego miesa, buraki, sok z burakow, jajka itd kup sobie np ten floradix lepiej zaczac wczesniej pilnowac zeby bardziej nie spadlo niz zeby potem zelazo w wielkich ilosciach polykac ![]() Mialam podobne wyniki do Ciebie i nawet mimo diety i zelaza i tak mi sie pogorszyly wiec z wlasnego doswiadczenia mowie, lepiej dmuchac na zimne ![]() A co do bakterii, pojedyncze to tak zazwyczaj są. Ale jesli mialas liczne to moim zdaniem tez by trzeba bylo walczyc. Moze zacznij wiecej pić zeby je "wyplukac"? Ja mialam liczne i zadnych objawow zakazenia nic nie pieklo nie swedzialo a w kolejnym badaniu wyszlo jaka mam bakterie.. Nie ze chce sie wymadrzac ale po prostu chce ci dobrze doradzic ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86573044]Dzień dobry jak wszystko będzie dobrze to w przyszłym tygodniu ruszam na basen spróbuję raz w tygodniu pójść popływać ![]() Bejata Ty masz specjalny ciążowy strój kąpielowy? Boję się jutrzejszej wizyty ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Na pewno wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- A tak w ogole dzien dobry Wiecie co ? Niektorw apki mowia ze 27+0 to juz trzeci trymestr no a skoro tak to sie witam w trzecim trymestrze ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Spac ostatnio nie umiem wieczorem ledwo sie pokozylam a w brzuchu impra i to gruba..pierwszy raz tak mocno duzo i szybko mloda kopala myslalam ze brzuch mi rozerwie, normalnie jakby podskakiwala w nim I tak praktycznie cala noc, co rusz sie budzilam wlasnie przez jej szalenstwo ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Juncia dzieki
udalo sie.. pomniejszylam jeszcze troche i mozna dodac takze wrzucam. 20190306_210841-839x645.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
Nooo własnie u mnie też Tż chce Zuzie.. ja wgl dla dziewczynki nie miałam pomysłu.. jeszcze nam sie też podoba Nela.. ale póki co mówimy do niej Zuzia.
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komus cos jeszcze mialam dopisac ?? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fota!
![]() Kamila, 3 trymestr, wow! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, sąsiad od rana znęca się w ogródku z piłą nad drzewkami, masakra
![]() Kamila, jak to leci, już 3 trymestr Iwonexx, jaki bobasek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1698 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
kiedy to zleciało Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1699 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86573044]Dzień dobry
jak wszystko będzie dobrze to w przyszłym tygodniu ruszam na basen spróbuję raz w tygodniu pójść popływać ![]() Bejata Ty masz specjalny ciążowy strój kąpielowy? Boję się jutrzejszej wizyty ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Cytat:
Ja próbowałam się wbić w swój normalny strój pływacki jednoczęściowy, ale mimo że brzuch nie był jeszcze tak duży, to jednak materiał się na nim opinał i bardzo boleśnie spłaszczał piersi ![]() W Decathlonie jest sympatyczny strój ciążowy jednoczęściowy za bodaj 70zł- ja mam i jest w miare ok. wzięłam M/L - w brzuchu mam jeszcze luz i obwód pod biustem ciut za luźny, ale piersi mi nie uciska a pływa się komfortowo |
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Kociak, dzięki za namiar - nawet fakt ten strój
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Dziewczyny u mnie tz też chciał Zuzie, ale padło na imię z poza rodziny, bo się nie zgodziłam. W ogóle wszystkie które nam się wspólnie podobały są zajęte przez rodzinę albo sąsiadów... Póki co jest typ i go nie odpuszczam. W domu już tak mówią, on też zdrobniale do brzucha ![]() Mi czasem wychodzą nieliczne bakterie, a czasem w ogóle. Majeczka zgodzę się z Kamila. Spróbuj poprawiać coś na początek dieta. Mi poleciało do 10.7 i lekarz na NFZ mówi że nie jest źle więc nic mi nie dał natomiast od prywatnego mam sorbifer i od wczoraj floradix właśnie ten co Kamila poleca. Ja jestem antybasenowa. Jedyne co to termy ale w obecnym stanie odpada ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Musiałam dopaść do kompa bo coś tapatalk mi szwankuje... Kamila, kiedy to zleciało... już 3 trym. szok
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dzoewcztny.
Iwona śliczna dzidzia ️U mnie biało. Co chwila mam wrażenie że dostalam @, bo od 2 dni krzyż mnie boli. I na pewno dostanę. No trudno, juz sie z tym pogodzilam w sumie nawet lepiej. Listopad to słaby miesiąc na poród 🤪Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to sobie tłumaczę że widocznie mój organizm jeszcze się nie nadaje i natura wie najlepiej kiedy przyjdzie dobry moment. Ale średnio się z tym godzę ![]() 38dc i nic. Idę o zakład że do wizyty u Endo w przyszłą środę jeszcze nie dostanę @.. Czy są tu dziewczyny z długim cyklami? Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Marzę o małej Kalinie albo Wandzie Podoba mi się też Miłka albo Jagna..Przy wyborze imienia dla Synka miałam problem ale gdy pomysł się we mnie pojawił już wiedziałam że to to. TŻ mocno oponował ale wyszło na moim ![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A patrz na to Przynajmniej ciuchy te same, pasowaly wtedy i pasuja i teraz IMG_2019-03-07_12-35-26.jpegWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1707 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech przyniesie Ci szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||||||
|
|
|
#1708 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
swoja droga czy tez tak macie/mialyscie ze im blizej porody tym bardziej nie mozecie/nie moglyscie sie doczekac.? Pati ja mialam wszystkie objawy na @ tyle ze mi sie spoznial 5 dni ale podbrzusze bolalo jakbym zaraz miala dostac.. takze nie zebym Cie nakrecala alee spokojnie nie mysl od razu ze nic z tego. Ska ja akurat do chlopca mialam imie.. mial byc Tymon albo Leoś.. ale Zuzia tez mi sie podoba.. najlepsze jest to ze to niby jedno z najpopularniejszych imion w ostatnim czasie a ja zadnej nie znam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1709 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam tak z imieniem dla chłopca, chce Michał, a teraz co drugi chłopczyk dostaje takie imię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze, ja już bym mogła być na porodówce, czekam tylko do 17 żeby mąż wrócił a później chyba wszystkie metody na wywołanie porodu zastosuje
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

Ja cały czas próbuje się zebrać i nie mogę, nawet na YT filmiki oglądałam, ale to z pozycji kanapy
podziwiam wasze wszelkie aktywności 
super że wszystko dobrze 

jak wszystko będzie dobrze to w przyszłym tygodniu ruszam na basen 

tetno 125 miarowe- ok. Po usg gin mówi do mnie prosze wytrzec nózki i sie zaczyna smiac i poprawiac ze w glowie mu dzieciak zawrocil.
skoro lekarz nie dal ci narazie żelaza to zacznij sama poprawiac diete miedzy innymi wiecej czerwonego miesa, buraki, sok z burakow, jajka itd 

wieczorem ledwo sie pokozylam a w brzuchu impra i to gruba..pierwszy raz tak mocno duzo i szybko mloda kopala 

kiedy to zleciało 
26.08.2017
️
️ mega dziękuję, za dołączoną karteczkę rowniez