|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Storczyk (Orchidea)
Platynko, ale się tu rozkręciłaś!!!!
Super zdjęcia....Ja walcze ze swoimi, bo nie miałam w fotosiku konta i mam teraz duuuzo roboty....POLACY graja w siatke ![]()
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
jest taka fajna stronka justynko
WWW.GOOGLE.PL wpisz Adobe Photoshop pobierz lub download i masz [/quote]a wiesz że znam taką strone
|
|
|
|
#2223 |
|
Rozeznanie
|
Justynko znalazłaś? Ja tez szukam jakiegoś programu, ale nie mogę nic znaleźc....
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
Aniu coś znalazłam ale jeszcze sprawdzam c to jest
hmm coś mi to nie idzie |
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Photoshop którego ściągacie, to wersja testowa - będzie Wam działał 30 dni. Ale warto.
![]() A co Wam nie idzie??? |
|
|
|
#2226 |
|
Rozeznanie
|
Asieńku, ten stożek to mój... chciałam pomóc storczykowi i obcięłam mu popalone liście...czy ja jestem mądra?
przekwitniete wszystkie, 9 kwitnie,metrowiec ma 5 kwiatow jeszcze...i nie zolkna mu na razie pedy.
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
jak sie wali to na calego
tam gdzie zapisalam sie do szkoly dzis z ciekawosci zadzwonilam kiedy sie zaczyna czy nie mam nic doniesc a baba mi mowi ze nieotwieraja tych kierunkow bo "TYLKO JA JESTEM CHETNA" ;/ gosciu od storczykow in vitro stwierdzil ze lepiej sie mu oplaca sprzedac na allegro za 50 zl niz mi za 15 zl, jeszcze moj metrowiec zrzucil kolejnego liscia ;( jak sie wali to sie wali wszystko ;/
|
#2228 |
|
Rozeznanie
|
Platynko ty masz metrowego storczyka czy to przenośnia do dużego???????
|
#2229 |
|
Rozeznanie
|
Aniu, jedno i drugie
to taki wysokasny z obi, rozowo-bialy. frida ma taki sam. Zazdrosnico, jaka to szkola???
|
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mogłam wytrzymac i wróciłam na tamto forum.....Ciekawa jestem jak się dyskusja zakończyła, bo chyba wykasowali ten wątek????? Wiesz coś o tym???
Ja też mam jednego dużego, ale ma tylko 60 cm. Ten biały z bordo warżką.
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
miala byc w szkole TEB ( wiem jakie sa o niej opinie ;/) dekorator wnetrz albo grafika komputerowa
juz zaczelam zbierac materialy do szkoly a teraz musze szukac na szybko cos innego w dodatku po cichu przed rodzicami ;/ bo ta szkola miala byc pretekstem do przeprowadzki do mojego chlopaka
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczny
![]() Cytat:
I jesteś z Ostrzeszowa? ![]() Po moim czerwonym storczyku zostały tylko liście i korzonki. Kwiat już jest uschnięty. Mam tylko jego jedno zdjęcie ![]() Kochane wy wycinacie łodyżkę? Moja mama wycięła i po pół roku wypuścił nowy pęd z kwiatem Czytam,ze niektórzy zostawiają tą łodyżkę - to kiedy ją wyciąć ?Biały storczyk za to zadomowił się, rozwinął wszystkie pąki - i już boję się,że skoro je rozwinął, to pewnie też wkrótce skończy się jego kwitnienie
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
za 2 tygodnie bede z Ostrzeszowa bo sie tam przeprowadzam
a Ty skad jestes ? Teb jest w ostrowie wlkp na wjezdzie po lewej stronie w budynku jakiejs szkoly innej teraz jak mnie oni tak wystawili bede musiala isc do kalisza albo szukac innej szkoly co teraz juz praktycznie wszedzie rekrutacja jest zakonczona ;/
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
ped wycina sie, gdy całkiem uschnie. Zazdrosnico, to masz dylemat ;( powiedz mamie, ze chcesz mieszkac z nim
i nie szukaj szkoly na sile.Aniu, na tamtym forum chyba ktos skasowal te wywody...![]() ![]()
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
w tym problem ze nikt w domu sie nie zgadza na moja przeprowadzke (rodzice + dziadkowie) jestem jedynaczka a to 350 km od domu itp idt... a co do storczykow co to znaczy jak koncowki lisci zaczynaja robic sie bordowe ? wlasnei to zauwazylam u jednego z moich ;/
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz mieszkam we Wrocławiu Spróbuj poszukać szkoły w Kaliszu, może się uda A jeśli nie, to może jakiś płatny kurs roczny, który przygotuje Cię do szkoły? Ja uważam że żadne pieniądze wydane na edukację nie są wyrzucone w błoto ![]() P.S. Rodziców i dziadków rozumiem- to duża odległość więc na pewno będą widzieli Cię rzadziej platynko-a do którego miejsca się go ucina? |
|
|
|
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
jesli zzolknie caly ped,to tniesz jak najnizej. gdy bedzie suchy, odlamie sie bez wiekszego wysilku. jesli masz kawalek zoltego,reszta zielona - zostaw,niech storczyk pokaze,co chce z nim robic. mnie tez denerwuje,gdy mam ped z odgalezieniami, np. czterema, a nagle wszystko zolknie. zawsze wtedy mysle nad tym, jaki bedzie nowy ped, czy tez taki rozgaleizony,czy tylko jeden kikucik...
ateno, sliczne te Twoje, a ten ostatni - to kremowy czy bialy? wyglada zolto-kremowo...
|
|
#2240 |
|
Rozeznanie
|
ateno, sliczne te Twoje, a ten ostatni - to kremowy czy bialy? wyglada zolto-kremowo...
moderatorzy,prosze o usuniecie tego dubla :/ nie zauwazylam
|
|
#2241 |
|
Rozeznanie
|
Platynko i Frido a czemu ja nie dostałam w tym samym dniu takiego
???? (pewnie na imieniny tak????)
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie mam łodygę do połowy uschniętą z tymi kwiatkami smętnie wysuszonymi ![]() atena- w tym pierwszym ciemnym zakochałam się
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardziej kremowy, czasem mam wrazenie ze wpada w zielony ![]() Fotki robilam na szybko bo stomatolog do mnie dzwonil ze zwolnilo se miejsce i czeka na mnie ![]() obiecałam sobie ze jak przezyja do listopada to a urodziny sobie kupie 3 nastepne
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Rozeznanie
|
te metrowce dostałyśmy w maju - na Joanny
Asia, swoja drogą, on nie kwitl zbyt dlugo,nie sądzisz? od maja do teraz?Na razie mam łodygę do połowy uschniętą z tymi kwiatkami smętnie wysuszonymi - ZIOLA,A ZROBILABYS FOTO? Z MOIMI TEZ TAK WLASNIE CHYBA SIE DZIEJE...
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Platynko, ja też tak myślałam, że coś za szybko przekwita ten mój metrowiec. "Biedronkowe" bardziej się trzymają a mam je od początku maja.
Atena - piękne.
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
chyba ze przyjechaly do obi po kwitnieniu dlugim gdzies tam...bo wlasciwie - skad markety biora storczyki? ps. a teraz w netto juz cena taka jak w Catoramie, a jakosc slabsza... a gdzie jakies nowe dostawy?wiecie cos?
|
|
#2247 |
|
Rozeznanie
|
hej wszystkim
myślę że dobrze im to zrobi ten mój kolorowy co coś ma z tym stożkiem żyje platynko tu mam pytanko... mogę do kąpieli wsadzić sabotka? nie wiem czy po prostu łodyga chce uschnąć czy co bo już 2 liść robi się brązowawy na łodydze
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Platynko mi się wydaje, że one były mocno czymś pędzone, żeby miały takie duże kwiaty. Bo reszta kwiatów, która rozkwitła u mnie była mniejsza.
|
|
|
|
#2249 |
|
Rozeznanie
|
u metrowca,Frido?
Adelko, zrob kąpiel sabotkowi, bo jemu może za sucho,że tak ci brązowieje :/ mój ciagle jest uprawiany "metoda platynkowa", wiec ciagle moczy sie w wodzie, znow ma kwiat...
|
|
#2250 |
|
Rozeznanie
|
ale szczęściara z ciebie
mam nadzieję że mój wydobrzeje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Super zdjęcia....Ja walcze ze swoimi, bo nie miałam w fotosiku konta i mam teraz duuuzo roboty....

[/quote]

przekwitniete wszystkie, 9 kwitnie,metrowiec ma 5 kwiatow jeszcze...i nie zolkna mu na razie pedy.

60 cm. Ten biały z bordo warżką.

Czytam,ze niektórzy zostawiają tą łodyżkę - to kiedy ją wyciąć ?
? Teb jest w ostrowie wlkp na wjezdzie po lewej stronie w budynku jakiejs szkoly innej teraz jak mnie oni tak wystawili bede musiala isc do kalisza albo szukac innej szkoly co teraz juz praktycznie wszedzie rekrutacja jest zakonczona ;/