|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
mój Kuzyn jest tam ratownikiem i opowiadał mi jak to musiał 3 razy wzywać służby sanitarne bo w basenie pływało coś co pływać nie powinno, przysłowiowy nr2 xD
albo że jakiejś dziewczynie wypadł tampon :/ i takie tam. Jak o tym usłyszałam to stwierdziłam że raczej już tam nie pójdę.... |
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
A ja,że Julita
![]() Wszystkie moje koleżanki Julity maja nicki Nika itp. ![]() Edit: nie zdążę odpisac,a już przede mną kilka postów :P |
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle wiecie co, na początku wakacji uczyłam się nowych ang. słówek.
Teraz chciałam sprawdzić swoją wiedzę i połowy nie pamiętam. A wcale nie uczyłam się na odwal się...
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
no to następnym razem trza się mocno zastanowić. Wiesz ta woda była wymieniona, jest cały czas filtrowana, ale sama świadomość że tam pływało coś takiego......blee normalnie mnie odrzuca.
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() dobra, wybywam na autobus. czas złazić całe miasto
|
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
w takim tempie do matury to będziemy miały z 8 części
![]() Wróciłam niedawno z jazd i jestem zmęczona tym ciepłem jakie panuje w aucie, no ale teraz mam cały dzień na odpoczynek Miłego popołudnia |
|
|
|
#250 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś mam luuuuuźny dzień, niczym i nikim się nie przejmuję i na razie tak Mi dobrze. Taki 'dzień dla siebie z wyłączeniem myślenia' xD Cytat:
Cytat:
Cytat:
Są sobie w wodzie, cała plaża ludzi. Jeden i drugi mają słuchawki w uszach i myślą, że nikt ich nie słyszy i na całą plaże jeden do drugiego mówi, że chce mu się kupe i że zrobi w wodę, bo i tak nikt nie zobaczy... Wszyscy ludzie wybiegają z wody, a tamten robi tą kupe. I taki bąble poszły itp, że ta kupa tak wyskoczyła spod wody, że ten drugi się przewrócił i kupa wylądowała mu w gębce xD Przepraszam za aż takie zobrazowanie. Jednocześnie obrzydliwe, ale i śmieszne. M_martka to Ty jesteś w av? Usłyszałam news wszechczasów! Za kilka lat polskie pociągi będą jeździć 300km/h. W pół godz z Wwy do Wrocławia pociągiem! Ale nie uwierzę zanim nie zobaczę... Bo żeby tak nagle stać się Japonią pod tym względem... A i spoty reklamujące Polskę za granica m.in. w CNN, ale to już fakt! EDIT: M_martka zmieniłaś właśnie chodziło Mi o ten poprzedni dziewczyna w opasce?
|
|
|
#251 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej robić jedno wielkie NIC, uwielbiam to A jak masz jeszcze kogoś do tego nicowania, to już w ogóle perfekt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już poprawiłam ![]() Cytat:
Ale co fakt to fakt, ostatnie takie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, słyszałyście coś o strajku n-eli od 1 września?
Bo coś wczoraj w lokalnej telewizji u mnie mówili :P
|
|
|
|
#253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No to zaskoczka ![]() ![]() ![]() Spotkałam się z Nika jako Weronika, ale Julita - pierwsze słyszę ![]() Cytat:
Ale fajnie by było
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
ja cos słyszałam, ale znając nauczycieli z mojej boskiej placówki to pewnie strajku nie będzie:P
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też się cos obiło o uszy ale to daaawno już
|
#256 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz Go od nowa budują będzie basen odkryty z częściowym zadaszeniem, kort odkryty i kort pod takim wielkim namiotem. Cytat:
![]() ![]() proszę! Wakacji tyle mieli PŁATNYCH (trzeba to zaznaczyć!) i jeszcze Im mało... Ale niech strajkują przynajmniej na początku roku szkolnego...W ogóle Ja nie rozumiem tych ludzi; tej całej budżetówki itp. Jeszcze idzie Mi zrozumieć górników, nauczycieli języków, bo reszta to tam. Ale lekarze czy Ci ze skarbówki czy sanepidów to o co kaman? oczywiście nie wszystkie przypadki...
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama nauczycielka nic nie wiem, czy strajk jest czy nie. Ale konferencje są dopiero w przyszłym tygodniu więc wszystkiego pewnie się dowiemy. W mojej szkole nauczyciele na pewno nie będą strajkować.. |
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja spadam koledze poożyczyć zeszyty od polaka bo ma biedny poprawkę. |
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym.. ostatnie rozpoczęcie roku, niech no ubiorę się ładnie i na biało ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie w parku wodnym jest jakaś substancja która pod wpływem moczu zmienia kolor na jakiś strasznie widoczny. Wydawało mi się, że wszędzie tak jest, przynajmniej by ludzie nie sikali ale wiecie tam jest mnóstwo dzieci, im jest wszystko jedno. Nie lubię odkrytych basenów, nigdy się tam nie kąpie, a w aqua parku byłam raz w życiu. Wolę kryte baseny z torami i dużą ilością chloru
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
W Mojej szkole jak ost był ten ogólnopolski strajk nauczycieli to NIE strajkowało tylko 3 czy 4 nauczycieli w tym dr i vice i oczywiście Mój facet od pol ;/
Moje grono jest podzielone, są dwa związki i najpierw musieli się ze sobą wew szkoły dogadać czy w ogóle będą strajkować... Dziwne to wszystko.
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wszyscy n-ele zgodnie strajkowali, od razu nam zapowiedzieli,żebyśmy nie przychodzili do szkoły
![]() A teraz? szczerze to mam ochotę na odrobinę dłuższe wakacje
|
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tak samo było. połowa nauczycieli chciała strajkować a reszta nie, więc dyrektor powiedział, że albo wszyscy albo nikt. Oczywiście strajku nie było
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, to chyba powinnam zacząć bardziej doceniać swoją szkołę :P
|
|
|
|
#266 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzis bylam w miescie ale nie ma NIC! tylko jakies zakiety na stare babcie:/ no i nie wiem czy cos znajde w ciagu tygodnia....dziewczyny macie moze jakis spis lektur z calego liceum ? ja dzis znalazlam taki spis dotyczacy drugiej klasy , czytam wszystko po kolei i odznaczam...Cytat:
|
|
#267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pozniej poszlismy do domu. i zadnych z tego problemow nie bylo, sama wychwawczyni kazala nam isc do domu bo oficjalnie nie bylo strajku w naszej szkole ale i tak lekcji raczej nie bylo.
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na rozpoczęcie roku bardzo galowo się nie ubiorę, bo to tylko spotkanie w klasach. W sumie idę tylko, żeby znajomych pooglądać
![]() Wiecie co, chyba mam jeszcze możliwość wyjazdu na wolontariat. Na jakiś festiwal filmów niezależnych w Zielonej Górze. Trwa chyba do końca wakacji. Ale musiałabym opłacić sobie noclegi - 12zł w akademiku, w sumie nie tak dużo. Zaczynam się poważnie zastanawiać. Nie chce któraś jechać?
|
#270 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole dzis do mnie dotarlo ze zostal juz tylko krotki tydzien ktory minie jak dzien i trzeba bedzie sie zakopac w ksiazkach
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Już poprawiłam