|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Dziewczyny, miała któraś z was po clo mocne skurcze w podbrzuszu gdzieś tak bliżej owu? Pierwszy raz mam w ogóle takie bóle i az się sama wystraszyłam dzisiaj, co się dzieje. Przedtem też mnie bolało trochę, ale dzisiaj to już masakra.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Witam się w poniedziałek.
Dance co do clo to nie wypowiem się bo przede mną pierwszy cykl z clo. |
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ależ ciężki ten poranek u mnie. W powietrzu jakaś burza wisi jak nic. Kawką sie obudziłam i czas popracować. Brzuch mnie boli jak na @ ![]() Dance, ja tez nie pomogę.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, Tż brał dwa rodzaje, ale niestety pieniądze wyrzucone w błoto. Zresztą lekarz powiedział, że to nie działa. Teraz bierze różne witaminy plus zdrowe odżywianie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Nadrabiam piątkowe zaległości w pracy ![]() Zmotywowana mój lekarz też jest zdania, że te suplementy nic nie dają. Mój mimo wszystko łykał jednym czasem Fertil Man i Androvit Plus ![]() Dance ja Clo miałam tylko w dwóch cyklach, ale ogólnie podczas stymulacji nie odczuwałam nic ponad to co zawsze, więc niestety nie pomogę ![]() Miłego dnia
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
U Was też taki upał?
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie upał konkretny
wczoraj spacerowalam z Tztem i już pierwsza opalenizna złapana![]() Dzień dobry w poniedziałek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Upał straszny.. A w pracy duszno i nawet wiatraki nie pomagają
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Tinulinka za jakiś czas na pewno zdecydujemy się na żółwika, ale nie teraz, bo do końca nie znamy przyczyny tego wszystkiego, wiec trzeba by wszystkie filtry wymienić na nowe, a to nie sa tanie rzeczy. Dzasta ciekawe z ta bakterią tak łatwo się czasami zarazić, oby szybko udało się wyleczyć. Dance to fajnie, że teściowa stała się bardziej ludzka 😉 może była zazdrosna? Co do suplementów to badaliśmy niejedne na studiach , pisalam nawet na podstawie przyjmowania suplementu prace badawcza i nie zgadzam sie z uogólnianiem, ze suplement nie działa. Dlatego nigdy nie kupuję żadnych zestawów. Lepiej oddzielnie każdy składnik dobrej firmy, kolejny warunek to dana substancja musi być w odpowiedniej postaci przyswajalnej przez człowieka i jest jeszcze jedna ważna rzecz dawka. Dawki w tych wszystkich prepaaratach poprawiających płodność są tak małe, że nie działają. Niestety farmacja to jeden wielki biznes ☹ ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- U nas też upał, ale ja lubię taką pogodę. Tylko zapowiadają burze i grad, a to już mi się nie podoba |
|
|
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. U mnie też upał, małż zdążył się spalić wygląda jakby był już po wczasach w jakichś ciepłych krajach
szkoda że beze mnie bo ja to bladzioch...Lubię taką pogodę byle nie było burzy, nienawidzę kiedy jest bardzo zimno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
Dance ja pryz 6 cyklach z cło nigdy nie miałam takich objawów.
---- Ło rany,co za upał. Właśnie wyszłam z pracy,gdzie jest klima. Normalnie szok. Teraz upał, a jak zacznę za 2 tyg urlop,to już pewnie przyjdą chłody... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Camille Lackberg i jej sagę o Fjallbace przeczytałam wszystkie części, mam całą kolekcję kupioną tylko mi jakiejś biblioteczki na książki brakuje w domu Mogę Wam też przy okazji polecić polską pisarkę Katarzynę Puzyńską i jej serie o Lipowie - też bardzo fajna ![]() 14 tabletek to faktycznie dużo, oby zadziałały Cytat:
|
||
|
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Dzasta 14 tabletek to dużo. Ja teraz 2 dziennie. Od przyszłego cyklu od 5dnia będzie clo I wiesiolek także ilość się zwiększy. My za chwilę jak te emerytki z reklamówka leków 😁
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, upał i u nas okrutny. Pogoda w weekend dopisała, nawet już się w jeziorze wykąpałam.
Aniu aż za bardzo znam to uczucie, miałam żółwia przez blisko 20 lat, bardzo przeżywałm jak nie udało się go z choroby wyciągnąć. A z innej beczki: mam zagwozdkę, zostaliśmy zaproszeni do znajomych na chrzest. Tylko czy będzie ok, dać po prpstu banknot w kopercie? Totalnie nie wiem co takiemu dziecku sprezentować, bo chyba nie zabawkę? Może macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, bede wdzięczna za każdą radę, bo serio jestem w kropce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#945 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Tż robił z moim tatą przy samochodzie i jest dramat. Utknelismy tutaj, bo zepsuło się coś, czego nie możemy dostać nigdzie w okolicy, a na nowe nas absolutnie nie stac. Do tego turbina i jesteśmy w czarnej d.... Jest porażka, a ja jestem załamana, bo to finansowy kryzys. Jeszcze rodzice mają do mnie pretensje że ja się tak tym przejmuje. A ciekawe co mam zrobić? Od środy musimy iść do pracy na truskawki, a w poniedziałek wyjazd nad morze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Lisiencja ja myślę że banknot to najlepszy pomysł, dzieci teraz wszystko mają i nie wiadomo co im kupić 😊
Dance może tz z tatą coś wymyślą, skoro musicie być na środę to jeszcze jutro mają czas. |
|
|
|
|
#948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to niecierpie upałów! Źle się czuje przy takich temperaturach..jeszvze w pracy nie mamy klimy i tak wegetuje byleby do 16..buuu. Jak ja dzis wytrzymam I co ..dzis wstalam z @... upały plus @ i dzis chyba zwariuje. Znów się nie udało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ☕
Marcja ja już się czuję jak emerytka patrząc na tą ilość tabletek w kuchni 😂 Lisiencja banknot w kopercie jest ok. Sami niedawno byliśmy na chrzcinach i daliśmy pieniążki oraz pamiątkę 😊 Dziewczynki oujcue dużo wody w te upały 🌻☀️🍶 ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Beellina przytulam mocno 🤗 Przykro mi z powodu @ 😏
|
|
#951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Dzień dobry we wtorek. Wczoraj miałam mega ciężki dzień w pracy ale jestem bardzo zadowolona bo udało mi się zrobić to co zaplanowałam 😁 |
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Tym bardziej fajnie, że jutro mam ocenę pracy w 2019 roku
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Bellina przykro mi ☹ Marcja to u Was jak w szkole 😊 będzie wyróżnienie? Dance no to kiepska sprawa... Moje kwiatki na balkonie nie radzą sobie z tym upałem, a balkon jest od wschodu i słonce jest tam nie dłużej niż do południa |
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, będzie wyróżnienie, będzie 😁 no to chwalę się, moja Oliwia kończy ten rok ze średnią 5,18 😁😁 jestem z niej bardzo, bardzo dumna
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
Świetna średnia gratulacje 😊
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
W takie upały jeszcze mocniej tęsknię za zimą niż zazwyczaj Czytałam ostatnio "Ciszę białego miasta" dobra książka i nadrabiam twórczość Mroza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Bellina Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale się zgrałysmy bo u mnie @ wczoraj zawitała w 25dc, ale na nic innego nie liczyłam. No i juz wiem czemu tak szybko piersi mnie ostatnio bolały.Pijemy pijemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||
|
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, porażka. Totalna porażka. Utknelismy tutaj. Nie możemy jutro iść do pracy, bo zwyczajnie nie mamy jak wrócić do domu. Musieliśmy pożyczyć kupę kasy od moich rodziców i nie wiem jak teraz oddamy skoro będziemy w plecy z robotą. Naprawdę chcę wracać już do domu, z każdej strony są do mnie same pretensje, bo martwię się o nasze finanse teraz. Do tego tego ten upał, ból głowy i krew z nosa i już nie mogę. Jeszcze bardzo możliwe, że udało się, tabletki działają wreszcie i mam teraz owu (wnioskuję po tym jak się czuje), ale wszystko przepada, bo zwyczajnie nie ma teraz jak.
|
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za gratulacje w imieniu Oliwki 😀
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

a tż bierze jakieś suplementy na poprawę nasienia?

wczoraj spacerowalam z Tztem i już pierwsza opalenizna złapana
28.062014

Mogę Wam też przy okazji polecić polską pisarkę Katarzynę Puzyńską i jej serie o Lipowie - też bardzo fajna
..dzis wstalam z @...