|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy spotkałyście się z takimi sytuacjami? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
192 | 96,48% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 3,52% |
Głosujący: 199. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: tani podryw?! czyli gwizdy i głupie teksty facetów
Powiem szczerze ze ani mnie to ziebi ani parzy.
![]() Kiedys jak szlam przy remontowanym budynku (ale po drugiej stronie ulicy) i zdejmowalam bluze (zupelnie nieswiadoma ze jestem obserwowana) bo te chlopaki z tego budynku : "Dalej, dalej !!! Sciagaj dalej " czy cos w tym stylu Ja sie smialam i oni sie smiali. ![]() Mysleli chyba ze im darmowy striptiz chce ufundowac. Trabienie i zaczepki od uczniow z pobliskich szkol to tez standart. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() my angole jestesmy powsciagliwi wiec tylko czasem ktos sobie dyskretnie zwali pod stołem na widok pieknej kobiety ![]() a włosi mogą zaczepiać bo to przystojnaki... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybacz ale nie kazdy włoch jest fajny,a to,ze jest np.super przystojny wciaż nie daje mu prawa rzucać w moją stronę niesmacznych tekstów.. ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
dobrze,że ja nie rozumiem obcych językow to pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
no nie mów ,ze angolskiego nie umisz..
![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Tak zdarzyło mi się pare razy,ale niezwracam zbytniej uwagi na takie zaczepki.Nie ruszają mnie,a troche śmieszą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A zdarzylo wam sie...zebyscie szly sobie i ktos wam nagle strzela zdjecie? ;/
Mi kilka razy i bylamw szoku...
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ekstremistka ze mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak reagujesz w takiej sytuacji, oprocz tego ze jestes w szoku? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Mam ochotę rzucić kamieniem, kiedy jakiś kretyn na mnie trąbi jak idę chodnikiem w szortach.
![]() Ale za to bardzo podobają mi się teksty panów określanych mianem żuli. Mijam takich dwóch - Ale pani smukła i rosła! ![]() ![]()
![]() |
#136 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Hmm tak czytam Wasze wypowiedzi, po trochu żałując że męski pierwiastek wyparował z wątku
W sumie chyba? rozumiem kalotinos24 Sama utożsamiam się z jakąś grupą zawodową i potrafiło mnie urazić "panienka za ladą" jak i "szparka sekretarka" ![]() ![]() Odnośnie zaczepek.. Jedna dziewczyna ma mniej, inna więcej pewności siebie. Ale nigdy nie przeszedł was dreszcz, że źle wyglądacie i ktoś z was kpi? Sądzać po wypowiedziach nie.. Tak tylko pytam, bo ja tak właśnie często mam. To kwestia osobowości- albo ktoś jest silny albo mięczak ![]() ![]() Zmijka, to o zaliczaniu gleby: Cytat:
![]()
Małgoszova Entertainment presents: overcoming imperfections Episode I: Killing the ogre![]() Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć Edytowane przez kariera85 Czas edycji: 2008-08-22 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"uderz w stół ,a nożyce się odezwą" nie kazdy budowlaniec tak się zachowuje,tak samo jak nie każdy handlowiec jest oszustem(moja grupa zawodowa).albo ten poan miał coś na sumieniu,albo jest przwrażliwiony i wstydzi się swojej pracy. nie może odpowiadać za swoich kolegów,więc jego wybuch nie był uzasadniony.fakt pojawiły się przytyczki,ale wywołane były złośliwościami obu stron. p.s. zdarzyło mi się,że ktoś probował zrobić mi zdjęcie,ale szybko wysunełam język. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze ..mnie denerwuje jak idzie "melina" społeczna, pijaki albo stare facety i jak mija to uuuuuu jaka pięknosć, taaa jasne po alkoholu to wsyzstko/i wszystkie piękne i jeszcze sie żblizą neiebzpiecznie próbując otrzeć sie ..zionie pięknie z mordy i od niego a tu przytulac sie chce afuuuuuuu odruch wymiotny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Mnie bardzo drażni jak idę gdzieś z koleżankami, albo nawet sama i nagle jakiś samochód sie zatrzymuje z piskiem koło mnie... Napakowany chłopakami, w środku jakieś "umcawki" słychać i standardowe pytanie " Ej laski może podwiesc " ? I to jeszcze zwykłe "nie dzięki " nie zawsze skutkuje ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Raz byłam z moją kuzynką wieczorem na mieście i przyczepił się do nas jakiś pijak. Gadał, gadał, dopóki był miły jakoś go znosiłyśmy. A potem nagle zaczął się przystawiać, więc moja kuzynka go odepchnęła. A on mówi: to ja mam zostać czy już stąd spieprzać? A moja kuzynka bez ogródek: SZCZERZE? SPIEPRZAC! Szkoda że jego miny nie widziałyście
![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
A co my możemy za to,że to właśnie kolesie pracujący na budowach krzyczą do nas najczęściej????
Ja pamiętam jak kiedyś jeden pan robol krzyczał za mną "ooo co za nieoheblowane drewno!!!" hihihihi.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
kiedyś słyszałam jak jakiś robotnik z rusztowania do jakiejś babki co szła ulicą:
-ej mariolka chodź na ruszt ![]() najbardziej zbulwersował mnie tekst jakiegoś gościa, któy zobaczyuł mnie i moją kumpelę i stwierdził: W sam raz na raz ![]()
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TmargoT myslę, że nie to że wstydzi się swojej pracy ale wstydzi i może nie tyle "wstydzi" ale jak widać bardzo hmm ![]() akurat wszedł na wątek, gdzie mowa o niezbyt wybrednych zachowaniach jego kolegów po fachu i wyszło jak wyszło sama mam znajomego, przystojny fajny ale jak sam mówi- przez mało prestizową pracę nie układa mu się w związkach; więc może o takie coś chodziło, gdy wspominał o stereotypach mi daleko do moniki lewinsky ale nie reaguję z sympatią gdy ktoś używa wspomnianego sformułowania nt sekretarek nie myslę, żeby tu grało "uderz w stół", raczej coś o uogólnianiu ale nie potrafie sobie przypomnieć żadnego przysłowia ![]() ale dosyć już, nie jestem forumowym prawnikiem kalotinos ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja całkowicie popieram 'ekstremizm' sine.iry, o.
Jasne, jeśli delikwent nie przekracza pewnej bariery prymitywizmu - ignoruję. Co nie znaczy, że mi to nie przeszkadza - każdy tego pokroju komentarz wywołuje we mnie nieprzyjemne skoki adrenaliny :/ A ja, chyba jak większość młodych kobiet, po prostu chcę w spokoju poruszać się po mieście - tak trudno to uszanować?! Pół biedy, jeśli uwaga mieści się w granicach przyzwoitości. Ale nie zawsze tak jest. Czasami chce mi się rzygać (zapluty stary pierdzioch bełkoczący do mnie swoje obrzydliwe fantazje), czasami się wręcz boję (raz miałam okropny incydent, jak jakiś zbok lazł za mną krok w krok, mówiąc obleśne rzeczy - ludzie na przystanku oczywiście udawali, że nic nie widzą i nie słyszą :/)... Mierzi mnie, jak totalnie obcy mi osobnik traktuje mnie niczym kawał mięcha, który można bezkarnie oglądać i oceniać - niby dlaczego mam się na to godzić??? Parę już razy zepsuło mi to krew na pół dnia, poza tym mogę sobie wyobrazić, jak mój narzeczony by na to zareagował... ![]() Nie widzę żadnej księżniczkowatej fanaberii w wymaganiu elementarnego szacunku do mojej osoby, skoro sama się szanuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
To ja dorzucę świeżynkę:
Idę sobie ja dziś do apteki, z gorączką powyżej 37,5 C, z rozwalającym czaszkę bólem głowy- czyli już na starcie nie w humorze ![]() No i przed jakimś tam blokowiskiem na ławeczce siedzi paru dresiarzy i to z kategorii tych wyrośniętych bardzo. No a ja oczywiście musiałam przeparadować chodnikiem najpierw prosto do nich, a potem dokładnie od tej ławeczki odbić w lewo- do wspominanej apteki. "Chłopcy" wprawdzie nic nie rzekli (co mnie zdziwiło) ale te obleśne spojrzenia rozwalonych na ławce kolesi (w stylu:ajem macho, zdobywca), które odprowadzały mnie do rogu ulicy (czyli dobrą minutę) oraz CMOKANIE na mnie (tyle samo czasu) doprowadziło mnie do białej gorączki. Nie wiem czemu, ale mnie takie bezsłowne chamskie postępowanie denerwuje dużo bardziej od słownych zaczepek... Poza tym trudno tu jakoś zareagować, gdy ma się doczynienia z grupą takich gangsterów, bo jednak jak narazie kształt mojego nosa bardzo mi odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Tacy Don Żuani są okropni. Raz przechodziłam przez park i zaczeli na mnie gwizdać i rzucać tekstami wstylu "Ej, laska" No to ja ni z gruszki ni z pietruszki :
-Marchewkę kupiłeś?! Oni zamurowani. -Marchewkę się pytam czy kupiłeś?! Oni tylko wielkie oczy zrobili.
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.