|
|
#31 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019 ❤ cz.3
Cytat:
będziemy o Tobie myśleć! Wszystko się na pewno ułoży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
na razie byłam na doplerze i z przepływami ok, ale lekarz potwierdził, że faktycznie pojawiają się te dodatkowe skurcze serca. W badaniach krwi bez większych anomalii, jeszcze mnie czeka ponowne usg serca, w przyszłym tygodniu i potem wizyta kontrolna u kardio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle jest tych różnych akcesoriów, producenci twierdzą, że wszystkie niezbędne, a jak się jest w pierwszej ciąży to nie wiadomo co kupować a co jest wyciąganiem kasy od nieświadomego konsumenta |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019
cz.3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
No ja jestem czasami przerazona jaki syf jest sprzedawany dla malych dzieci i reklamowany we wszystkich mozliwych mediach, instagramach itd, zeby kobietom sie to wszystko wydawalo potrzebne
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
cz.3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Calineczka81 Czas edycji: 2019-08-01 o 15:07 |
|
|
|
|
#36 | |||
|
Zakorzenienie
|
cz.3
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki żeby ciśnienie szybko się unormowało Cytat:
W ogóle cały dzień leżę w lozku,, bo tak masakrycznie się czuje. Wyszłam na chwilę z dziećmi na spacer i po pół h musiałam tztowi ich oddać bo mroczki przed oczami miałam :/ |
|||
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez mowili ze 140/90 to gorna granica tylko ze ja nie mam cisnieniomierza, wiec nie wiem ile mam
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
cz.3
Cytat:
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Hej, to i ja się witam w nowym wątku
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Też się witam w nowym wątku 😊 merry 82 współczuję
zdrówka! Co do włosow u malucha, to po mnie może urodzić się łyse i bez brwi 😂 na szczęście potem urosły mi ładne, prawie białe włoski, a niestety w okresie dojrzewania stały się ciemny blond/jasny brąz z tym, że w słońcu ladnie się na złoto mienily. Mąż też był blondynkiem jako małe dzieciątko, a teraz ma jasny brąz włosy, więc podejrzewam że mała będzie blondynka albo lysolkiem jak się urodzi 😂 a tak w kwestii dziedziczenia, czytałam ostatnio taki artykuł i skoro zarówno ja jak i mąż mamy niebieskie oczy to nasze dziecko na 99% też będzie miało
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas to Tż musi chodzić z Szymkiem bo ja nie dam rady go utrzymać. Coś mu się poprzestawiało i nie chce buzi otwierać. Z Wiką tych problemów nie było. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak do szpitala to teraz Ty będziesz miała tyle wolnego że posty będziesz jak szalona trzaskać 🤣 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
O to ja jestem tylko pewna, że nasze dziecko będzie mieć kręcone włosy
ja im mam krótsze, tym bardziej się wywijają a mąż to w ogóle ma kręciołki. Nasza pierwsza córka miała spiralki przy samej głowie, teraz trochę bardziej falowane są, bo długie i ciężkie. Druga też pewnie będzie takie mieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziś ciocia wysłała kilka zdjęć z wesela i powiem Wam że córkę to mam śliczna, chyba Wam FB zaspamuje |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie pokażcie swoje pociechy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie zaczely chyba skurcze przepowiadajace ![]() I przeczytalam dzisiaj ze w tym tygodniu ciazy dziecko moze juz plakac, odczuwac smutek lub bol i zaczelam ryczec, brawo ja Mam nadzieje, ze po porodzie oddadza mi mozg. |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, podobnie jak na miesiaczke tylko dzisiaj np bylo tez w gornej czesci brzucha, nie tylko w dolnej. No ale teraz macica jest tez na gorze brzucha, wiec to chyba normalne
Pamietam, ze na szkole rodzenia mowili, ze dopoki te skurcze nie sa bardzo bolesne i nie robia sie coraz czestsze i silniejsze, tzn ze to normalne. Jak zaczynaja sie zageszczac, to wtedy na IP. Takze na razie nic z tym nie robie. |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też te skurcze przepowiadające się pojawiły ale nie jakoś często.
A jak tam top gaduły? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Może gaiete? 🙂🤔 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam jak sprawdzić, może ktoś to mi podać? To wlepie na 1 stronę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam instagr ama kobiety, która ma troje dzieci. 17 miesięcy, 6 miesięcy, i miesiac +/-
Środkowe adoptowane, dwoje starszych z ZD.... ...no szacun. Jakbym kiedyś napisała, że nie ogarniam to mnie trzasnijcie w łeb! Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku! Mi dziś aplikacja pokazała 29tc3d, czyli dokładnie tyle, ile miala pierwsza rozpakowana październikowka 2017. To też była 3 część watku
ale oczywiście nikomu nie życzę, obyśmy donosily wszystkie bezpiecznie do konca tak tylko, jakoś mi się gorąco zrobiło, zaczyna się robić poważnie
|
|
|
|
#58 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Dziś przyjeżdżają do Wojtka kuzynki, to będę mieć chaos w domu, ale przynajmniej dziecko wybawione co do nowego członka rodziny to wyprawka na razie nic nie rusza się do przodu. Myślę żeby po wypłacie kupić komode dla Mateusza i już coś zacząć podglądać. Cytat:
myślę że Fubizku będzie w tym zestawieniuCytat:
na szczęście młody w dobrym stanie. Oddycha sam i waży 1,7 kg.Aż mnie ciarki przeszły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
U nas na wątku dziewczyna urodziła dziecko 750g, pamiętam, że miało opuchnięte narządy i nie mogli stwierdzić nawet, jaka płeć. Ale ona miała stan przedrzucawkowy, bardzo słabe przepływy i dziecko prawie nic nie dostawalo.
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Rany, nie straszcie z rana! Przecież mamy jeszcze tyle czasu... Nadal tego łóżeczka nie zamówiłam, codziennie sobie powtarzam, że to dziś i potem padam na twarz.
Ale dziś to już na pewno, na pewno! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

będziemy o Tobie myśleć! Wszystko się na pewno ułoży.
na razie byłam na doplerze i z przepływami ok, ale lekarz potwierdził, że faktycznie pojawiają się te dodatkowe skurcze serca. W badaniach krwi bez większych anomalii, jeszcze mnie czeka ponowne usg serca, w przyszłym tygodniu i potem wizyta kontrolna u kardio
cz.3

ale oczywiście nikomu nie życzę, obyśmy donosily wszystkie bezpiecznie do konca
co do nowego członka rodziny to wyprawka na razie nic nie rusza się do przodu. Myślę żeby po wypłacie kupić komode dla Mateusza i już coś zacząć podglądać.
na szczęście młody w dobrym stanie. Oddycha sam i waży 1,7 kg.