|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XVI
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;87097323]Powiem Wam dziewczyny że tydzien minął po powrocie z urlopu a ja dalej nie mogę się odnalezc - o ile w robocie jest ok to w domu jest jakiś koszmar - jak życ?!
[/QUOTE]A co konkretnie się dzieje? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można znowu trzeba zmienić dawkę? A nie miałaś stresów nadmiernych ostatnio? Mi kiedyś poleciało przy stresie. |
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjelam sobie na jutro kartę, bo inny wynik jeszcze mi się nie podoba i zobaczę co powie lekarz pierwszego kontaktu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;87097323]Powiem Wam dziewczyny że tydzien minął po powrocie z urlopu a ja dalej nie mogę się odnalezc - o ile w robocie jest ok to w domu jest jakiś koszmar - jak życ?!
[/QUOTE]Pierwszy dzień po urlopie mnie przeczołgał.. ale dostałam premie, więc się lekko odkuje po urlopie. ![]() Ciężko było wrócić, jestem padnięta, ale bardzo mi się wyjazd podobał. lot mieliśmy o 1,5h krótszy, tak nasz pilot pędził, ale przez bitw 4h słuchałam pisków niemowlaka, ktorego zająć i uciszyć próbowali wszyscy, tylko nie matka powiem Wam, że jeszcze dziś mi piszczy w uszach Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Flexi, jak mnie takie podejście lekarzy, jak w średniowieczu denerwuje
albo traktowanie pacjenta, jak barana bez wiedzy. Z góry zakładając, że po drugiej stronie siedzi osioł, który się na niczym nie zna![]() Wiecie co, tak a propo akcji Staraka. Sprawa śmierdzi na kilometr. 3 dni minęły i media nie podają, kto zaś ta laska. Mam teorię, że skoro łodzianka to przyszła aspirująca aktorka i to w dodatku córka kogoś znanego no bo z byle kim, by się nie spotykał.Jak była afera sopocka Bieniuka to w ciągu dnia było wiadomo, co za laska i zdjęcia z fejsa. A tutaj..pozorna cisza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Stópki i rączki zrobione można zacząć urlop ale jeszcze chwila
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Padam dosłownie... ciasteczka wyszły super, ale twarde są dość i nie wiem czemu 🤪 a przy tym zrobił się w kuchni taki bajzel, że dopiero skończyłam sprzątać, a i tak jeszcze płytę by się przydało przejechać
TŻ pewnie niedługo będzie, a mnie coś głowa rozbolała, ehhhWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na motorówce, z której wypadł do Jeziora Kisajno, była z nim 27-letnia Ewa pochodząca z Łodzi. To pasjonatka żeglarstwa i podróży, w ostatnim czasie pracownica jednej z mazurskich restauracji. - z wp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2019-08-20 o 18:36 |
|
|
|
|
#640 | |
|
Konto usunięte
|
w zeszłym tygodniu 4 prania zrobiłam - połowę poprasowałam a druga połowa czeka.....siadam do kompa i nawet e-maila nie chce mi się sprawdzać tylko czytam głupoty.....zmuszam się wręcz do kąpieli i zrobienia kanapek TŻ do pracy bo inaczej tylko bym siedziała w bezruchu....po głowie chodzi mi by odkurzyć albo podłogę umyć ale mi się totalnie nie chce....i tak mija kolejny dzień.....
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
zawsze z tego wszystkiego zapominam zatyczek do uszu spakować do bagażu podręcznego |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PhotoPictureResizer_190820_184209041_crop_2496x3328.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#643 | |
|
Zadomowienie
|
https://www.reserved.com/pl/pl/wp831...atterned-dress
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez LadyPank Czas edycji: 2019-08-20 o 19:12 |
|
|
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XVI
To nie tak, ze nie piszą. W komentarzach mozna sie dowiedzieć kto to i jaka Ewa. Ma nawet kanał na yt z 2 filmami
![]() Ps. Kanał juz usunięty a miała film z fotkami, ze startowała w miss Ewa owczarek Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2019-08-20 o 19:20 |
|
|
|
#645 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;87097593]w zeszłym tygodniu 4 prania zrobiłam - połowę poprasowałam a druga połowa czeka.....siadam do kompa i nawet e-maila nie chce mi się sprawdzać tylko czytam głupoty.....zmuszam się wręcz do kąpieli i zrobienia kanapek TŻ do pracy bo inaczej tylko bym siedziała w bezruchu....po głowie chodzi mi by odkurzyć albo podłogę umyć ale mi się totalnie nie chce....i tak mija kolejny dzień.....
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- najgorsze co może spotkać lecąc samolotem zawsze z tego wszystkiego zapominam zatyczek do uszu spakować do bagażu podręcznego Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87097732]To nie tak, ze nie piszą. W komentarzach mozna sie dowiedzieć kto to i jaka Ewa. Ma nawet kanał na yt z 2 filmami
![]() Ps. Kanał juz usunięty a miała film z fotkami, ze startowała w miss Ewa owczarek[/QUOTE]Właśnie doczytalam, że byli w tej restauracji pytając o nia i po tym wszystko zostało usunięte z fb i YouTube. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie zamowilam bluze w lidlu i mam wrazenie, ze fabryka pomylila metki
no bez jaj, porownanie do mojego tshirtu. Ta bluza wisi nawet na moim tz. Moze sprobuje jeszcze raz bo material taki jak chcialamIMG_20190820_192840.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Przy tym to ta koszulka wygląda jak dla dziecka
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrazenie, ze na zywo ta bluza jest jeszcze wieksza niz na foto..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- I zeby bylo smiesznie to zamowilam 2 rozne, druga jest opięta dla odmiany i tez do zwrotu. A mam juz tego typu bluze z lidla w tym samym rozmiarze i jest idealna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#650 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zdarzyłam zobaczyć film. Bede w domu to sprawdzę historie moze będzie film. Ona miała fotki, ze startowała w miss i lubi żeglować ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Pewnie metki im sie pomyliły
|
||
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta Julia to niby miała być jego siostra. Cytat:
|
|||
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Odgrzebałam się z roboty!
![]() W tej całej sprawie mi śmierdzi tylko to, że dziewczyna nie szukała pomocy Mój tż twierdzi, że facet pewnie dał nogę ![]() Byłam dzisiaj po wyniki i zdziwko, że mam dobrą hemoglobinę, ostatnio była bardzo niska. Ale za to jakiś stan zapalny w organizmie
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślałam że ona była nieprzytomna na tej plaży, a podobno siedziała? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2019-08-20 o 20:00 |
|
|
|
|
#655 |
|
Konto usunięte
|
Siedziała 2h zamiast wezwać pomoc... dziwna sprawa
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję, że jutro dietetyczka będzie kręcić na mnie nosem
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87097888]Siedziała 2h zamiast wezwać pomoc... dziwna sprawa[/QUOTE]
Cytat:
A może chciał się do niej dobrać i go wypchnela i sama uciekla? Albo zachlali i wypadli oboje? Nie dowiemy się, póki nie odnajdą faceta żywego albo póki nie wypłynie z wody. Szkoda mi tej Szulim, ale z drugiej strony wielu celebrów myśli, że jak mają hajs to są nieśmiertelni.. Jakby to był nieszczęśliwy wypadek, to by pomocy wzywali jakkolwiek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#659 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Ostatnio dostaje meile że ktoś z Rosji próbuje się zalogować do mojego Instagrama ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

[/QUOTE]A co konkretnie się dzieje? 

wyjelam sobie na jutro kartę, bo inny wynik jeszcze mi się nie podoba i zobaczę co powie lekarz pierwszego kontaktu. 
lot mieliśmy o 1,5h krótszy, tak nasz pilot pędził, ale przez bitw 4h słuchałam pisków niemowlaka, ktorego zająć i uciszyć próbowali wszyscy, tylko nie matka
albo traktowanie pacjenta, jak barana bez wiedzy. Z góry zakładając, że po drugiej stronie siedzi osioł, który się na niczym nie zna
no bo z byle kim, by się nie spotykał.

26.08.2023

zawsze z tego wszystkiego zapominam zatyczek do uszu spakować do bagażu podręcznego