|
|
#4471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Ach dziewczyny chyba też poszukam jakiegoś ava z Nickiem
A co!Tass gratulacje Ja chyba tez będę mieć stypendium Też się na razie nie napalam,ale troszke kaski przyjmę z chęcią
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ja ze starszego pokolenia wiec sie nie dziw no przecież nie będziesz sama ratować, będziemy w kupie a kupy Kaś nie ruszy już ja go tak wypieszcze że sie przez najbliższe 5 lat nie pojawi ![]() sugerujesz jakieś wyskoki na boku ? ale nie, ja źle zrozumiałam, myślałam że to ze starą klasą ![]() ale pracuje w branży basenowej więc to tak jakby był ratownikiem ![]() maybe ![]() kurna Gapul ale seksi ![]()
|
|
|
#4473 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dobra, masz rację i na przekór Waszym av'om-nickom ja se trzasnę Raikkonena! a co!? ![]() Cytat:
![]() ja lubię chodzić w zielonym, niebieskim i czasem różowym (ale takim ciemniejszym) ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4475 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
cudowny ale spytaj lepiej Plot
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
Haha, dziękuję dziękuje Luna,ja wiem co dobre
![]() A co do tego ratownika,to mialam napisać czy on przypadkiem tam nie sprząta hahaUwielbiam tą reklame mastercard!!! ]. Ale troche z realizacja trza poczekać,teraz jest era Nicka
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje, narazie rajcujmy sie Nickiem
|
|
|
#4479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
< sex >
Kojarzy mi się ten Twój nick z tym takim małpiszonem z 'Planety Małp'. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tysz. ![]() I czar prysł. Nie no, jak pisze Luna - branża basenowa zobowiązuje. Ty mi tu nie seksy-seksy tylko pokazuj swojego Nicka. ![]() Cytat:
![]() Oo, też seksi ten Twój Nick'olas. ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() trza sie mieć na baczności w takim razie
|
|
|
#4481 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
może nie, ona przecież teraz zajęta ratownikiem jest
![]() zmykam książke dokończyć czytaj, ahoj
|
|
#4483 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale moje czy Twoje? a może Kaśowe? ![]() no widzisz, Nick Cie zamroczył ![]() noo .. pozostawie to bez komentarza ![]() chociaż no nie zdziwiłabym się jakby miał na boku kogoś, bo ja też aniołkiem nie jestem Cytat:
![]() Cytat:
mam chyba średnią karnacje, choć i tak uważam się za bladą, ale w porównaniu z moją mamą to ja jestem mega opalona więc sama niewiem ![]() ale ostatnio strasznie dużo różowych ciuchów mi przybyło + różowe adidasy więc taka się zbarbiłam no właśnie moje koleżanki z klasy też mówiły że im się podobało, ale ja chyba wole jak jest dużo krwi i trupów i strach ![]() oh no ![]() nie rób mi tego tjaaa... przynajmniej jest opalony Ładny Quick-Nick?
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje ale Kasiowe też by sie pewnie znalazły no ![]() wróciłam bo mnie Plotowy av przyciągnął ![]() Cytat:
![]() zmykam
|
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zauważyłam ale spokojnie to przyjęłam, dobry dzień mam dziś Tassuniu Cytat:
seksowne e spoko, ja się uciekam od przemocy ![]() to ja też, bo miałam obiad gotować a się zasiedziałam cium cium ![]()
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Optymistka.
![]() Jaką? Ja kończę Podanie o miłość Grocholi. To zbiór opowiadań. Piękne. ![]() Cytat:
![]() Moje życie z pokemonami to jeden wielki skok w bok. Plot, ale masz małpiszony na av'ie. Aż trudno wybrać, który lepszy.
|
|
#4489 |
|
Raczkowanie
|
Super av
juz gdzieś widziałam zdjęcie Nicka z małpkami ![]() Ja zrobiłam sobie przerwe w surfowaniu po necie i poszłam prasować rzeczy na rejs,bo wyjeżdżam w piatek,a jutro jade jeszcze do kolezanki do Bielska Białej na noc,zebysmy sie spotykac mogły z ludźmi z którymi byłam na kajakach Więc jak wróce bede miec mało czasu na spakowanie się.Róż lubię,ale odpowiedni odcień i żeby nie było go za dużo na raz ![]() A teraz ogromny oftop Używałyście kiedyś pudrów mineralnych? Zastnawam się czy sobie nie kupić,musze zaraz przejrzeć forum ![]() ![]() Czytam teraz sto książek;p Pratchetta [kocham go!] "Potworny regiment", Verga Llose "Zeszyty don Rigoberto", jakieś "czytadła" z serii literatura na obcasach czy cos takiego , W. Allena "Czysta anarchia" [takie se], no i ciagle przymierzam się do skonczenia 'Imperium' Kapuścińskiego[jego też kocham],ale to jest o Rosji i jakoś mnie przytłacza... To chyba tutto ;p [od rana słucham włoskiego radia ;p musze wrocic do jego nauki ]
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Pudrów mineralnych nie używałam, ale słyszałam, że są dużo lepsze od normalnych. Także myślę, że warto zainwestować.
![]() Dziś farbuję włosy.
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
Kaś Twój avatar jest super
![]() Fajnie,że farbujesz Mnie strasznie ciągnie choćby do szamponetki lub henny,ale nie umiem ostatecznie się zdecydować,bo boje się,że znów będę farbować co miesiąc i moze mi sie kolor znudzic i co wtedy? Ale myślę nad tym,moze cos wymyślę Tobie życze powodzenia ![]() W ogóle to właśnie pije kawke Mowie to z takim entuzjazmem,bo to chyba trzecia w ciagu miesiąca a normalnie piłam codziennie.Przestawiłam się na yerba mate [też pobudza], ale teraz kupili [moi rodzice] ten ekspres ciś. i musiałam sobie zrobić latte ;p I chyba znowu wróce do kawy, choćyby jednej,małej na początek dnia ![]() Myśle ze kupie ten puder [moze z loreala?] przy najblizszej okazji. Ostatnio mnie wzieło na testowanie podkładów ![]() Aaaaaaaaaaa,a w ogole na jaki to kolor farbujesz?
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dziękuje.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brąz, henną z ELD. ![]() Właśnie dostałam te zatyczki do uszu z Hondy, ale świetne. ![]() btw. Ale oczoje*ne te zatyczki.
|
|
#4493 |
|
Raczkowanie
|
Ano poczytałam
Najlepsze recenzje ma loreal...Kusi mnie teraz ta henna! ]? W każdym razie na pewno nie dużo różniący się od mojego, nie chce odrostów. Zreszta mialam kiedys duzo ciemniejsze i teraz wydaje mi się,ze wygladalam zbyt blado i skora miala nieciekawy przez to kolor,wygladala niezdrowo. Tak se teraz myśle :P
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam Twoje zdjęcia na naszej-klasie jak pokazywałaś i mi się w tym kolorze bardzo podobałaś. Mam nadzieje, że jak będę 2 godziny trzymać tą hennę to też będę miała taki ciemny brąz.
![]() Zrobiłam sobie zdjęcie 'przed' dla porównania, ale ja śmiesznie wyglądam.
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
A jest coś takiego jak czarna henna?
![]() Kaś ile Cię kosztowało zainwestowanie w tą henne? Mam w sumie chyba długościowo włosy takie jak Ty chyba więc orientacyjnie I idziesz z tą henną do fryzjerki czy sama, czy co? (wybaczcie że ja taka niekumata..)Zrobiłam pysiastą zupke pieczarkową ![]() A co do pudrów mineralnych to też słyszałam sporo o nich dobrego, od kuzynki szczególnie ale jakoś w ogóle pudrów średnio używam więc nie wiem ![]() Szkoła się zbliża więc idę przejrzeć notatki z biologii i pouzupełniam to czego mi brakuje, a co, wykorzystajmy czas ![]() Ciekawe jak tam Nat na zlocie ![]() Edit: to ja chcę jedną zatyczke, drugą sobie zostaw ![]() A jak Kaś zrobisz zdjęcie po to poka jedno i drugo
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pfff, mogę Ci kiedyś dać na nią popatrzeć, albo włożyć sobie na chwilę do ucha, więcej nie. Mogę pokazać jedynie w celach edukacyjnych, bo pewnie i na tym 'po' wyjdę jak 'idź i zgaś światło żebym cię nie widział'.
|
|
#4497 |
|
Raczkowanie
|
No dziękuję
Tamte moje włosy nie były aż tak ciemne Nie wiem czy farbować.dalej. Poszłam pooceniać moje włosy i wyszło na to,że to taki jasny brąz, troche pasemek jaśniejszych,ogólnie wydaje mi sie,ze kolor jest ciepły. Kusi mnie miodowy blond,ale raczej się nie zdecyduje,wiec moze rzuce sobie na włosy cos miedzianobrązowopodobnego ![]() Zdjęcie przed i po oczywiscie chcemy zobaczyc ![]() Plot czy Ty nie podchodzisz do nauki nadambitnie? ;-) Ale ucz się ucz ![]() Fajne te słuchawki [z tego co mowisz]. Ja mam tylko zatyczki do uszu BMW z pit lane park, dostałam tez wtedy smycz BMW [a i mam 2 koszulki z BMW Sauber ].Hmm, przykro mi [choć Tobie pewnie nie;p] Plot ale pieczarkowej nie lubię :P Ale tez miala dzis dobry obiad
|
#4498 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak chyba zostanę przy chemicznym farbowaniu, bo jeszcze mi jakaś kupa by się zrobiła na głowie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pozatym boję się matury ![]() Ja nie mam zatyczek Oj, szkoda, a jaką lubisz, to jutro ugotuje?
|
|
|
#4499 | |
|
Zadomowienie
|
a ja wróciłam z zakupów rossmannowych jak zwykle obładowana! ale za to szczęśliwa
Cytat:
![]() a żebyś wiedziała ja też się zdecydować nie mogę patrząc na jej av'a ![]() to koniecznie zdjęcia pokaż w nowych włoskach
|
|
|
|
|
#4500 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
o, u mnie w mieście mają w końcu otworzyć rossmanna
![]() co kupiłaś ![]() Cytat:
to dobrze Cytat:
![]() co za nierząd ![]() Cytat:
Ty to tylko wakacjujesz ![]() słyszałam, chyba droższe są od zwykłych wow jaka literatura a własnie, wczoraj jak byłam u lekarza to widziałam że jakaś babka czytała francuską książke z kolei ja chciałabym żeby moje dzieci wyłącznie mówiły po angielsku dlatego musze wyemigrować ale zmiana tematu ![]() i jak wyszło ![]() Cytat:
czarnej nie przełkne ale Ci fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aleście sie spisały
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

A co!
Ja chyba tez będę mieć stypendium
Też się na razie nie napalam,ale troszke kaski przyjmę z chęcią 

Właśnie tak mi się wydawało, że coś ma z Kimiego, spróbuje poszukać jego zdjęcia w kolorze, bo chłopok jest blondynem i troszke mi Kimim zalatuje aczkolwiek nie doszukiwałam się w nim jakiegoś mega podopieństwa 

ale spokojnie to przyjęłam, dobry dzień mam dziś Tassuniu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)