|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
ja liczyłam na śmieszną, lekką komedię ale nie trafiło w mój gust.
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Labirynt Fauna oglądałam wczoraj... i jak dla mnie za brutalny... nie lubię takich scen bezsensowej przemocy w filmie ![]() Z trillerów, lub kryminałów psychologicznych polecam Fracture i Untraceable ( nie znam polskich tytułów). Na prawdę warto zobaczyć
|
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się jeszcze, że film, który w ostatnich latach zrobił na mnie spore wrażenie, to "Jabłka Adama", obejrzyjcie, jeśli będziecie mieć okazję |
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja polecam "may", ale tylko jako ciekawostkę "co tej poemi we łbie siedzi" . Ten film mnie fascynuje, a znajomi którzy go widzieli nie mogą pojąć skąd ja takie "dziwactwo" wzięłam . Ogólnie lubię takie klimaty, film jest słodki, a główna aktorka jest wspaniała
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dość specyficzny typ humoru, który bardzo mi odpowiada. |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko niestety nie mam zdjęć gorseciku
później może zrobię fotki![]() jeszcze do tego sa fajne gatki i kupiłam pończochy czarne samonośne
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się sierociniec podobał
![]() a ze swojej strony mogę polecić stay
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Super, tyle nowych filmów sobie obejrzę. Czasem mnie tak najdzie, żeby leżeć i oglądać
![]() Kaska, jak Cię TŻ zobaczy, to padnie ... Takie powitanie ![]() ![]() Ja zniknęłam na trochę, bo byłam z psiakiem u weterynarza... ale już wróciłam
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo to Tadziu bedzie szczesliwy Gluptas nie znam sie, ale te sznureczki ze zdjecia podpina sie do ponczoch??? Edit: Nigdzie nie jade
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie miałaś jechać
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zacofana, nie widziałam chyba żadnego z filmów o których piszecie
ja ogólnie nie przepadam za oglądaniem filmów...Wczoraj obejrzeliśmy sobie "P.S. Kocham Cię", TŻ długo mnie namawiał do obejrzenia tego. No i wynudziłam się film momentami bardzo chwyta za serce, ale jednak za mało się w nim dzieje...
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mieliśmy wolny weekend to chyba z 7 obejrzeliśmy
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rutynowa kontrola czy choruje (tfu tfu) biedaczysko? My oglądamy duzo filmow..a odkąd mamy 10 mega łacze to w ogole .No i w nowym TV fajnie sie ogląda. Fracture i Untraceable za chwilę będą na dysku.
|
|
#3436 |
|
Zadomowienie
|
Ja podobnie jak Ines jestem bardzo zacofana pod względem filmów
nie oglądam wcale horrorów! jeśli już to jakaś komedia, coś romantycznego Mam zamiar w przyszłym tyg pójść do kina na 'Mamma Mia'
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
my z Tadzikiem w zimie oglądamy dużo filmów bo wiadomo długie wieczory
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierze leki codziennie od ponad roku i musimy z nim jeździć na kontrolę ok. raz na miesiąc. Czasem jest lepiej, czasem gorzej...ale dziś wet powiedział, że jest bardzo dobrze Bo w konsekwencji choroby serca zbiera mu się woda w płucach... ale bierze leki na to też. Najważniejsze, że wszystko jest ok...bo bardzo się martwię zawsze, jak poczuje się gorzej... bardzo go kocham ![]() Mam nadzieję, że filmy Ci się spodobają
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
No biedny... ale wiesz, dbam o niego, dostaje leki regularnie... i na prawdę dobrze się trzyma
Staram się, żeby był szczęśliwy ![]() A ma niestety już duże doświadczenia weterynaryjne. Miał między innymi zszywane ucho na całej długości, i zęba wyrywanego (wyłamał mu się), bo się chojrak wdaje w draki z innymi psami... no i miał operację żołądka, bo zjadł roladę z tym metalowym szpikulcem - głupol
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moja świętej pamięci jamniorka w szczenieństwie przeszła nosówkę (była umówiona na szczepienie, ale zachorowała przed), od tamtej pory miała kłopoty ze zdrowiem, w późniejszym czasie najadła się piachu i kamieni i zyskała suwak na brzuszku .Ostatnio TŻ mieszka u mnie i mama budzi mnie rano, każe robić mu śniadanie i go budzić... On nie chce wstawać, ja się wkurzam bo mnie nikt o zdanie nie pytał tylko musiałam zrywać się bladym świtem, a TŻ na to "ja na razie nie wymagam żebyś robiła mi śniadania" i się szczerzy
|
|
|
|
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z horrorow podobalo mi sie "Zejscie" bo mialo oryginalne zakonczenie. Teraz ogladalam wlasnie "Szminke w wielkim miescie" -> kolejny serial na podst. ksiazki tej babki od "Seksu w wielkim miescie". Ale "szminka" lepsza 1000 razy!! Nie moge sie doczekac 2giego sezonu |
|
|
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu mialam jechac na oboz szkoleniowy z choru w ten piatek. Mial on przygotowac wszystkie osoby ktore byly w przygotowawczym na przesluchanie do glownego skladu.. A tu dzis dzwoni babka ze odwolane.. 2 dni przed
Dla mnie to wogole nie powazne jest takie zachowanie. Ludzie plany mieli ja tez, juz w pracy mowilam ze od piatku ulop biore i co...jutro powiem ze nigdzie nie jade ...Zenada...Edit: Dziewczyny oczy juz mi sie kleja, ale musze Wam napisac.. Dzis wzielam sobie 2 godziny dodatkowe w zupelnie innej szkole z zupelnie innym instruktorem i nauczyl mnie facet luku i ruszania na wzniesieniu z recznego ...Jutro tez ide... I byl zszkokowany ze pokazano mi to wczesniej jeden jedyny raz.w ciagu 30 godzin kursu.. I luk robilam patrzac sie w tylna szybe i to nie jest takie skomplikowane .. Normalnie sie naucze i do tamtego glownego ze starego osrodka pojde tylko zdac wewnetrzny.. A przed ezgaminem panstwowym wezme sobie kilka godzin z tym instruktorem co dzisiaj.. Jednak mozna i nie jestem taka glupia !!!!
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niedawno wróciłam z rundki po mieście. Moja przyjaciółka przyjechała z kablami i udało się odpalić mój samochód mam nadzieję że to podładowało akumulator na tyle, żeby jutro rano zadziałał... Ja i tak wiem, że moje auto zaprotestowało bo po prostu poczuło się zdradzone przez 2 tygodnie jeździłam innym, na dodatek zabrałam z mojego kilka "gadżetów" niezbędnych w podróży i mój samochód poczuł sie opuszczony. Z tych kabli też nie chciał odpalić, ale jak mu powiedziałam kilka czułych słów, to przy następnej próbie zapalił . Ja wam mówię, to auto ma duszę . A jak mnie nie było to ktoś mi wsadził za wycieraczkę kartkę, że chce je kupić... Zostawił numer telefonu, ale nie skorzystam.
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro o 10.30 mam rozmowę o pracę
. Proszę o kciuki
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
o, a jaka praca tym razem?
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
ale od wczoraj mam stresy z dekoracja. dobrze ze wszystko sie dobrze (mam nadzieje) skonczy. i menu mam juz ustalone. bedzie tardycyjnie , nic wymyslnego.
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jasne ze samochod ma dusze Ten wczorajszy co jezdzilam tez mial i od razu przypadlismy sobie do gustu. I co mi sie podoba, tam wiedza ze wazny jest klient. Jesli chce moge nawet o 7 mej rano jezdzicCytat:
![]() Poemi, widze ze kobieta pracujaca sie z ciebie zrobila, dwa etaty chcesz ciagnac hihi A co to za praca?? Trzymam mocno
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

ja liczyłam na śmieszną, lekką komedię ale nie trafiło w mój gust.

film momentami bardzo chwyta za serce, ale jednak za mało się w nim dzieje...