|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Możecie polecić jakąś hybrydę wszystko w jednym (baza+kolor+top), typu neonail mono, ale bardziej gęste? Wiem, że są barwione bazy (interesują mnie tylko jasne naturalne kolory), ale nie chcę kolejnego rozlewającego się lakieru.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1084 | ||
Zakorzenienie
|
YR wyprzedaz---email wczoraj dostalam ale z braku czasu dopiero teraz weszlam na skrzynke.... Pewnie juz wiecie.
Ide nadrobic.... ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
wiekszosc ludzie pewnie na ostatni moment bedzie wyjezdzac/wylatywac. Przynajmniej w pierwszych miesiacach po otwarciu granic. TEz uzywalam Tetraizopalmitynian askorbylu i efektow nie widzialam jak po zwyklym kwasie askorbiinowym. gdzies czytalam ze ta stabilna forma dziala dluzej i jakby nastawic sie nalezy dlugofalowo. no ale po zwyklej vitC efekty widze szybko i o to chodzi. najlepiej by bylo jakby ktos zrobil plolaczenie dwoch. czyli szybkie efekty kwasu askorbinowego z dlugoterminowym dzialaniem stabilnej formy....albo cos pokrecilam...od 12h na nogach jakby w tropikach wilgotnosc plus wysokie temperatury. zyc sie za bardzo nie da.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis dostali baty za swoje pomysly z Madrytu, UE tez dolozyla swoje, prawnicy nie zostawili na nich suchej nitki ze sa problemy z egzekwowaniem ich pomyslow nie wspominajac o naruszaniu prywatnosci nawet. Biznes dolozyl swoje. Poczatkow chcieli aby klient placil za testy, potem UE, nastepnie Madryt a wczoraj stiwerdzili ze beda robic wyrywkowo na lotniskach i sami za to placic.....taaa.....leza na lopatkach , kasa pusta...jeszcze tak gadaja aby twarzy nie stracic... Niestety to jeden z tysiecy dramatow jaki politycy funduja tutaj ludziom. ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Ja nie wiem co bedzie w tym roku, kiedy zawitam.... wszystko jest wywrocone u nas o 180 stopni. Walka o przetrwanie...a juz nam sie teskni za PL> za czeresniami, jagodami, bobem... ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez cansada Czas edycji: 2020-06-17 o 19:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Zaszalałam ostatnio i kupiłam dwa zapachy - JPG Scandal a Paris oraz Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose - cudowne! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama tęsknię za czereśniami, jagodami, bobem ![]() ![]()
![]() |
#1089 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas to samo ostatnio zamiast jakiś prezentów zawsze był wyjazd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Mam ofertę pracy, wysyłałam CV w lutym.
Tylko problem jest z trybem pracy - 11 dni pod rząd po 12 h, a potem 3 dni przerwy. W lipcu to 300 h do prepracowania. Wszystkie nadgodziny płacone w formie ryczałtu oczywiście... A problem jest jeszcze drugi, tu mi umowy nie przedłużą, a mam do maja. Niby dużo czasu, ale jeden z dyrektorów przyczepia się dosłownie do wszystkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | ||
Chanel Lady
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() a czemu Ci nie przedlużą? już Ci to powidzieli? przecież to jeszcze cały rok! Cytat:
niezłe zamieszanie tam macie ![]() ![]() czereśnie jem od trzech tygodni codziennie zamiar obiadu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1093 |
Chanel Lady
|
Zgadzam się
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
300h...to prawie 2 etaty w niektorych miesiacach......niezle sobie pokombinowali za jedna pensje z ryczaltem. Zalezy od sytuacji, czasem czlowiek musi wziac bo sytuacja zmusza, ale jak masz jeszcze miesiecy czasu to szukaj dalej. chyba ze mialabys super rozwojowa prace! Trzymam mocne kciuki. ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
za zakupy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
No nie ma
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
Oktawia - taka praca jest straszna - ja tak pracowałam - co prawda nie w budowlance ani niczym waznym bo w handlu -jeszcze 10 lat temu takie były realia( niestety jak bedzie kryzys to to wroci). Po 10 takich zmianach to człowiek z autoamtu wraca do domu je , myje sie kladzie spac a rano wstaje jakby nie spał
![]() Po przyjezdzie w poniedziałek zepsuła sie pralka - zamowiona czesc, nie kupujemy nowej.I zgadnijcie co jest czwartek a pralki dalej nie ma. A pranie czeka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Oktawia, nie idź w to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Clarins, letnia wyprzedaz . DO -50%
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
milego weekendu. polubilam optim eyes lotion Filorga, plyn do zmywania makijazu. bardzo delikatny, malo tlusty, taki bardziej mokry. nie wiem jak to ujac. ale super zmywa makijaz a ostatnio mialam bieganine po urzedach wiec makijaz powrocil do rytuny dnia . Delikatnie i przyjemnie sie zmywa, mocny makijaz dzienny jednym ruchem prawie caly schodzi. Mam miniaturke teraz, jeszcze jedna chyba w zapasach jest. Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Kici kici miau miau
|
co za spam.
Helol.Ostatnie dni pełne roboty - zaczęłam tez powiększać usta ![]() W czwartek idę podpisać umowę na nowy samochód, kończy mi nie leasing. Oktawia , faktycznie ta robota będzie wykańczać, ale może masz racje, idź na rozmowę a może jednak dadzą cos innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Na stronie Yasumi są zestawy dermaroller + ampułki w korzystnych cenach (zestawy z 3 ampułkami za 69 zł, zestawy z 5 za 99 zł). Czy któraś z Was używała ampułek tej firmy? Warto czy poszukać czegoś innego?
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że to podobna jakość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Lady Pudernica
|
Dzień dobry
![]() Klaskam za Wasze zakupy ![]() ![]() Mam pytanie: macie małe palety Natashy Denony? Chodzi mi o te najmniejsze piątki za stówkę. Jeśli tak to czy mogłabym poprosić o sprawdzenie, czy można z nich w łatwy sposób wyjąć cienie? ![]() Wiem, że te większe palety mają taką opcję (dziurkę z tyłu). Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
jakby ktos byl tak opozniony jak ja to donosze ze w S. wyprzedaz juz trwa
![]() ![]() ![]() fajny na testy/wyjazdy Glamglow krem na -50%, baza itd.itp. ![]() https://www.sephora.pl/p/waterburst-...-P3621003.html https://www.sephora.pl/p/first-light...-P3685300.html oczywiscie skuszona polazlam na S.es, ale u mnie ten glamglow krem kosztuje po -20% znizce 15 euro, czyli prawie 2x tyle...szkoda... ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Lenka, a pokazesz kiedyc zbior swoich paletek...bo wiemy/ AnulaQa tez wie z teczek/ ze sporo ich masz. Naciesze oko przynajmniej! ![]() Edytowane przez cansada Czas edycji: 2020-06-21 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lenka, a pokazesz kiedyc zbior swoich paletek...bo wiemy/ AnulaQa tez wie z teczek/ ze sporo ich masz. Naciesze oko przynajmniej! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Dobry to pomysł lecieć w lipcu do Włoch?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Chanel Lady
|
Tego to nie wie nikt
![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Dostałam moje "zimowe" zamowienie z mango. I o ile z rozmiarami raczej trafiłam - 5 par jeansów, różne modele, ten sam rozmiar, to 4 pasują idealnie, a 5 jest sporo za duży, ok miał to być typ girlfrend, ale jednak nie potrzebuję spodni, które muszę trzymać. A płaszcz wełniany, który był głównym powodem złożenia zamówienia, jest ładny, ale mam dylemat. Jest odrobinę zbyt duży, ale myślę, że mniejszy byłby za ciasny... Chyba poprostu wymyśliłam sobie jak on (ten idealny) ma wyglądać i teraz nic mi nie pasuje...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.