|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
o wlasnie...trzaby posprzatac...:P
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Wasze fotki tzn Linki i Candy ale z Was ładne babeczki
![]() ![]()
![]() |
#1833 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem kurdupel, mam 155 i 62 kg. Więc wg wskaźnika BMI moja idealna waga to 48, tak więc 14 kg nadwagi...Nie jest to tak dużo ale nie jest też i mało..najgorsze jak się patrzy w lustro to naprawdę widać te kg... ![]() ![]() Zobaczymy, od jutra biorę M15. Ps. pranie i sprzątanie to u mnie normalka, przy mojej córeczce pranko jest co drugi dzień a sprzątanie z dziesięć razy dziennie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
ladne no wiadomo :P ale ile my wazymy kobieeeto :Pjakies 20 kg za duzo :P
![]() |
#1835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz mam 83kg, tydzien za mna.
![]() |
![]() |
#1836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Optymalna waga to zawsze koncowka od wzrostu wiec jesli masz 155cm to mozesz wazyc do 55 i bedzie ok. Ale to wsio zalezy od proporcji, grubosci kosci itd. Ja naprawde jestem slonikiem przy tobie a wcale mamusia jeszcze nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Lać tylko ino tyłek spuchnie
![]() tak mundroluję a sama chcę się odchudzić ![]() kurde chyba już nie chudnę, poszło te 3 kg i chyba już nic nie leci ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
sweet..przeciez to dopiero poczatek..co Ty chcialas w miesiac wszystko zrzucic ?:P
![]() |
#1839 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najważniejsze aby dobrze się czuć w swojej skórze, a mi najlepiej pasuje 52-53. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak żeby zostało już na zawsze ![]() ale jestem w gorącej wodzie kąpana ![]()
![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
heheh ano to nie tylko Ty :P aaa ja nie mam wagi i zyje w blogiej niewiedzy :Pa apetyt calkiem stracilam o :P
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi apetyt dzisiaj wrócił, jak wczoraj prawie nic nie jadłam tak dziś trochę czuję głod
![]() |
![]() |
#1843 |
Rozeznanie
|
Witam.
Mam 156cm wzrostu i 78 kg. Czy moge dolaczyc do waszego klubu? ![]() Widze, ze wiekszosc z was to weteranki ![]() Za odpowiedz z gory dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
przeczytaj kilka stron wstecz to sie dowiesz wszystkiego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1845 |
Zadomowienie
|
Załamka - nie wytrzymałam i weszłam na wagę ...
![]() Nic a nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Nicoooo powoli powoli
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1847 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Rozeznanie
|
Candy Killer juz od dwoch dni tu siedze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj robilam ryz zapiekany z jablkami...ale nie wyszedl..zznaczy wyszedl ale taki suchy ze mi sie odechcialo i wywalilam :P i teraz zrobilam zupke z soczewica na szybko zeby moj nie marudzil ze nic do jedzenia nie ma:P i ide zaraz sie wykapac bo sie zmachalam przy sprzataniu
![]() szpurka no to skoro siedzisz od dwoch dni to powinnas wyczytac wszystko co najwazniejsze ![]()
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Zadomowienie
|
hejas w nowy dzionek dziewuszki
![]() Ja dziś mam 8 tabletke, ale wam powiem, ze waga juz sie pod kolejny kg zaokragla czyli mam juz jakies 5kg mniej, wy sie martwicie, ze nie zeszlyscie, ja sie martwie dlaczego chudne tak szybko? w tydzien 5kg?! az nie do pomyslenia tymbardziej, ze na zwyklej diecie jak bylam i codziennie jezdzilam na silke i fitness przez miesiac nie schudlam nic a nic. Nie powiem ze mi sie to nie podoba, bo owszem dobrze ze chudne, ale nie chce miec rozstepow na potege i skore zwiotczala.. Poki co gonie mojego TZ-a zeby mi codziennie balsam w nogi i pupcie wmasowywal, sama przecie tam nie siegne ![]()
![]() |
#1852 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Nie bierzcie tej Meridi! To jest lek nielegalny, niezależnie od tego ile zobaczycie na nich certyfikatów i zaświadczeń! Zawiera w sobie takie ilości efedryny i jej pochodnych, że działa na wasze organizmy jak narkotyk!
Ja po jego zażywaniu 3 lata temu przez ponad 6 mscy trafiłam do szpitala i po dokładnych badaniach dopiero lekarze mi uwierzyli, że to wszystko przez te tabletki! A miałam nawet podejrzenie choroby psychicznej, bo nie spałam, byłam nadwrażliwa na dźwięki, światło i tak dalej. Do tego miałam problemy z wysławianiem się, jakby mi język odmawiał posłuszeństwa. Poza tym wszystkim miałam zniszczoną wątrobę i wyniki badań krwi jak narkoman. One zmieniają co jakiś czas swoją nazwę a zdarzają się nawet przerwy w ich dostawach, bo czasem po prostu ich przemyt się nie udaje! To niebezpieczny lek, nie narażajcie swojego zdrowia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie efedryny a sibutraminy ktora jest jakas tam pochodna amfetaminy (ponoc). 3. Meridii nie wolno brac wiecej niz 3 miesiace. 4. Meridia jest wypisywana ze scislych zalecen lekarza. Po uprzednich badaniach. 5. Nie siej bzdur. Trzeba bylo kupowac meridie z apteki, na recepte, nie z wyimaginowana otyloscia, a nie mialabys takich skutkow ubocznych.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy to przypadkiem nie jest antyreklama Meridii, połączona z reklamą książki o diecie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meridia z apteki jest BEZPIECZNA, ale kazdy na nia inaczej reaguje. Ja zareagowalam zmeczeniem watroby i innymi bo a) bralam wtedy ponad 30 innych prochow dziennie na inne moje schorzenia oraz b) lekarka nie zrobila mi jednego glupiego badania przed przepisaniem, stad mialam krwotok, oraz c) mam otylosc wtorna nie pierwotna. Zyje, moze meczylam sie troche z problemami ze snem, ale wystarczylo troszke sie przestawic pomeczyc i zasypiam o 1 o 8 jestem juz na nogach.
![]() |
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
meridie mozna brac do 6 miesiecy
![]() ![]()
![]() |
#1857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Częściowo się podpisuję.. ![]() Ten lek jest legalny, inaczej lekarze by go nie przepisywali, moja lekarka, która mi ten lek przepisała sama go stosowała, więc heloł??! Na samej ulotce z kolei jest napisane, by lek stosować nie dłużej niż rok, przy czym trzeba kontrolować ciśnienie i inne zdrowotne sprawy. Długość brania wiąże się też z tym ile mamy do zrzucenia i w jakim czasie waga ponownie będzie prawidłowa.. Poza tym żadnej efedryny w spisie nie ma. Jak ja nie lubię tak nieelokwentych ludzi, którzy plotą głupoty nie mając żadnych dowodów!.
![]() |
![]() |
#1858 | ||
Zakorzenienie
|
Mimo ze ulotka mowi ze nie dluzej niz rok, czy do 6 mies. Kazda lekarka w Instytucie Zywnosci i Zywienia powie Ci ze Meridie mozna brac ok 3 mies i zrobic jakas przerwe.
![]() |
![]() |
#1859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To wszystko zależy od stanu pacjenta przed i w trakcie brania leku.. A jeśli w ulotce napisane jest, że do roku czasu to chyba jest to adekwatne do pewnych badań, które musiały zostać poczynione na jakiejś ilości osób?? ![]() Czy ja już tu czegoś nie kumam? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1860 | ||
Zakorzenienie
|
Szczerze?
![]() ![]() Anyway, chodzi o to ze laska zle sie czula bo miala meridie nie z apteki, a od jakiejs pani z bazarku (tekst o przemycie naprawde rodzi taki wniosek) stad takie a nie inne samopoczucie. Rozsadnym natomiast jest, zrobienie przerwy po 3 mies, zwlaszcza z jednoczesnym przyjmowaniem innych prochow. Ile z was bierze tabsy anty do meridii? I ile z was robi teraz co te 3 miesiace badanie watroby? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.