|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tamtym roku kupiłam idealny rodzic nie istnieje a w tym roku zestaw ebookow u mamyginekolog
no i córka z mężem na spacerze coś tam wrzucili do puszki bo serduszko musi być Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3003 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo zbudź w nocy i nastrasz, że rodzisz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My już od południa w domu. A ja ciągle chodzę i ryczę.
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Ja chyba wlasnie mialam poczatek zapalenia piersi przez za mały stanik ![]() mialam temp 38 stopni i bol piersi... wziełam paracetamol zmienilam stanik sciagam mleczko i juz lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dzisiaj do kitu dzień. Już mam dość wszystkiego. Chciałam wyjść na spacer to nie jestem już fizycznie w stanie przejść nawet kilometra. Boli mnie już całe ciało. Do tego mam takie zjazdy humoru.. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze kupic przedluzke to powinno byc okeyWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3008 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- My zamówiliśmy KFC online i super, bo dość szybko przyjechalo. Ale nasza radość szybko się skonczyla przy rozpakowaniu zamowienia... Wszystko się zgadzalo oprocz najwazniejszego. Zamiast kubelka 15 poledwiczek dostalismy tanszy z 15 kawalkami skrzydelek ![]() Tz powiedzial ze nie odpusci i zlozyl reklamacje i teraz czekamy az facet od nas odbierze ten kubelek ![]()
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my zamówiliśmy pizze czekamy aż przyjedzie dzisiaj mam mega głód cały dzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwie się że złożyliście reklamacje. Zjadłabym stripsy z kfc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jade na zmianę paracetamol z ibuprofenem...jutro IDE na ściągnięcie szwów![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A Ty Madzia karmisz lub odciagasz laktatorem czy mała jest na mm? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3014 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas była rodzinka, bo wczoraj miałam imieniny
obżarlam się pizzy z papryczkami jalapenio ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Próbujesz wygonić Frania ostrym jedzonkiem? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro 01.02 która zacznie rozpakowywanie lutowe
![]() W grudniu zaczęła Paulina1671, w styczniu Nairobi A czyj będzie luty? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() a jako że już jest 36+2 to sobie pozwoliłam ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie cierpię ostrego ale jeśli ma pomóc to się poświęcę
![]() Wiecie co, jestem taka obolała, cały dzień bóle brzucha i ciągnięcie, wieczorem przepowiadające, ciagle mnie boli krzyż. Boje się ze po prostu mam niski próg bólu i nie dam rady urodzić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak sobie radzisz? Odciągasz laktatorem dla ulgi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3020 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() dasz radę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz już za bardzo wyjścia nie mam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Madzia a jakie mleko dajesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- A jeszcze mam pytanie brałas do szpitala swoje mleko i butelki czy dawałas szpitalne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
a niechce się zmuszać na sile i być nieszczęśliwa.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
ja się balam ze jak zostanę dłużej w szpitalu to mi przyjdzie nawał i dZostanę tam gorączki na szczęście w domu dopiero mi napuchly piersi. Zbijam tez to tabletkami żeby stan zapalny się nie zrobił. Pije szalwie bo ona zatrzymuje laktacje ja podaje bebilon profutura. A do szpitala miałam ze sobą butelkę swoja i dwie male buteleczki mleka jakby chcieli mnie terroryzowac karmieniem piersią ale na szczęście szybko zaakceptowali moja decyzje i nie zmuszali!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MadziQ może zadzwoń do rodzinnego po receptę na lek na zahamowanie laktacji? Są dwa Bromergon i drugi nowszej generacji, mniej skutków ubocznych i chyba tylko dobę się bierze. Tylko kurczę nazwy nie pamiętam, poszukaj w necie. A u mnie zdecydowanie hormony plus to że zobaczyłam córkę i męża. Ogólnie cała otoczka powrotu do domu spowodowaly te lawinę płaczu. I dopadły mnie wątpliwości jak dam radę sama z dwójką i psem ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
w ramach wsparcia zrobiłam przelew, nawet nie chciało mi się szukać nikogo z puszką.Cytat:
Nairobi, ojej dobrze, że już chyba za Tobą.Cytat:
![]() Cytat:
![]() I łączę się w bólu. U mnie to samo od wczorajszego wieczora. Nastrój do niczego, samopoczucie do niczego, boli, kłuje, ciągnie... Trochę poruszam się z psem na spacerze, a chwilę potem syczę z bólu ![]() W nocy nie da się spać, w dzień też słabo, jeszcze niedawno mówiłam, że mogę w ciąży chodzić i chodzić, bo druga połowa była dla mnie dość łaskawa, ale przyznaję, że jednak końcówka ostro daje popalić. Aż nie mam ochoty tu wchodzić i pisać ostatnio, bo jestem w ciągłej fazie narzekającej... |
||||
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal się boje jak ja dam rade sama z trojka dzieci narazie nie chce nic brać poczekam jeszcze kilka dni jak niezejdzie to wtedy powiem gin żeby mi tabletki przepisal. Ale powiem wam ze ogółem jestem zniesmaczona bo co kogo obchodzi czy karmie piersią,według mnie podejście ginekologa w szpitalu było nie na miejscu robiąc mi wykłady o KP bo w sumie to moja decyzja a przecież nieglodze dziecka wybieram najlepsze mleczko co innego jakbym karmiła jakimś produktem ARO![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szoszoszo żal się nam! Może akurat to Ci pomoże. Tyle dodatkowych kilogramów do dźwigania daje w kość. I pamiętaj zawsze może być gorzej A z pieskiem ok? Bo chyba o jakiejś wysypce pisałaś.Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3029 |
|
Rozeznanie
|
Marga dziękuję za pocieszanie i ojojanie
staram się nastawiać pozytywnie, ćwiczę oddychanie, czytałam książkę Izabeli Dembinskiej i „Porod naturalny”, ale boję się ze jak przyjdzie co do czego to nic nie będę pamietała. Ale może będzie wręcz przeciwnie - podejdę zadaniowo bo będę wiedziała ze to już się dzieje ![]() Szoszo i Luzia łączę się w bólu. Jakos musimy przetrwać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ze słabe to komentowanie :/ gdyby to jeszcze 1 ciąża była to rozumiem jakiś tam wykład o kp, ale też bez przesady a tu 3 ciąża to chyba dziewczyna wie czego chce i nie jest to decyzja ot tak bez powodu..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Tz powiedzial ze nie odpusci i zlozyl reklamacje i teraz czekamy az facet od nas odbierze ten kubelek 

obżarlam się pizzy z papryczkami jalapenio 

w ramach wsparcia zrobiłam przelew, nawet nie chciało mi się szukać nikogo z puszką.
nadal się boje jak ja dam rade sama z trojka dzieci
narazie nie chce nic brać poczekam jeszcze kilka dni jak niezejdzie to wtedy powiem gin żeby mi tabletki przepisal. Ale powiem wam ze ogółem jestem zniesmaczona bo co kogo obchodzi czy karmie piersią,według mnie podejście ginekologa w szpitalu było nie na miejscu robiąc mi wykłady o KP bo w sumie to moja decyzja a przecież nieglodze dziecka wybieram najlepsze mleczko co innego jakbym karmiła jakimś produktem ARO
A z pieskiem ok? Bo chyba o jakiejś wysypce pisałaś.
staram się nastawiać pozytywnie, ćwiczę oddychanie, czytałam książkę Izabeli Dembinskiej i „Porod naturalny”, ale boję się ze jak przyjdzie co do czego to nic nie będę pamietała. Ale może będzie wręcz przeciwnie - podejdę zadaniowo bo będę wiedziała ze to już się dzieje