Panny Młode 2009 cz. V - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 22:37   #1501
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dokładają się chociaż do mieszkania? Jeśli nie, to tym bardziej powinni mieć troche oleju w głowie, że nie są fair w stosunku do Was...
no pewnie, ze sie nie dokładają. normalnie dzikei wam robie sie coraz bardziej nabuzowana i juz wiem, ze jutro bedzie sotra dyskujsja z TZ. tylko bede go musiała wyciagnąc na dwor bo w domu sie neie da. albo sa sciany za cienkie i tylko szeptem moge mówic alo tamci siedza nam centralnie w drzwiach od ogródka a naszej sypalni i palą trawkę

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a jak bylo w kraju - widywaliscie sie codziennie itd czy tez na kazde zawolanie kolegow ciebie zlewal? ja bym mu powiedziala co mysle.. ze nieprzyjechalismie tu z jego kolegami i ze jestes tu sama i ze niechcesz zeby co wieczo z nimi siedzal bo ty przez to siedzisz sama, a ja dodalabytm jeszcze ze jak on lazi z chlopakami to ja tez zaczne wychodzici itowarzystow sobie szybko po kanjpach znajde... no bo sorry.. to jest twoj facet czy ich - rozmowiem ze niemozna ciagle bezprzerwy siedziec wieczor wieczor razem.. no ale rozwumiem 1- 2-3 ale nie codziennie z nimi...
.
a co z ta kumpela to ona jej poweidziala czy jak bo jak niechcesz do niej chodzic to rozumiemz e ona cos poweidziala szwagierce?
jak byłam w kraju to widywalismy sie praktycznie codziennie chyba ze ja bylam w Olsztynie na studiach albo w weekend sie TZ z kolegami umówił, ale wtedy to przewaznie ze mna sie wczesniej spotykala z nimi potem. no a teraz to masakra. sa tu 2 tygodnie i ja chlopa w łózku nie mam jak zasypiam. wrrr a jak ich nie było to była bajka. nie wiem czy pamietacie ale zawsze razem przed snem gadalismy, zasypialismy w tuleni w siebie a jak ja mialam na rano do pracy a TZ chciał eszcze anecie posiedziec to choc siedział przy mnie i mnie uspypiał a potem na godiznke jeszcze na net szedł iw racał. a teraz??

a co do tej kolezanki to nie wiem czy ona jej cos powiedziała, ale nawet jakbym chciała do niej isc to zanim ona wroci z pracy to juz siostra TZ jest u niej hehe a długo nie mozna u niej siedziec bo ona prze 5 rano wstaje do pracy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 22:40   #1502
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 22:43   #1503
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tylko wiecie ja dam sobie ręke uciąć, że Tz by im nie powiedział, ze maja sie wynosic. napewno nie

a ja im móiłam, ze z nimi moge sie przejechac i to nie raz. a ci, ze nie bo jada zawsze po takich 2 kolegów z pracy od nas (byłej pracy ) i nie ma miejsca juz dla mnie a potem jade a to na piłke a to do innych jeszcze kolegow tez z tej rpacy od nas do innego miasta

Stary 2008-09-01, 22:43   #1504
martucha84
Zakorzenienie

ja bym poprosila tz zeby to zalatwil - jak by tego niezrobil sama bym im cos poweidziala - a niech sie obrazaja i tyle kropka... ale wygranelabym im wszytko ot caly strzelec ze mnie, w goracej wodzie kompany;D
Stary 2008-09-01, 22:45   #1505
Rybulka
Zakorzenienie

Madzia, tak więc jutro bierzesz TŻa i jego kumpli w obroty!

Basiu, nie wiem czy zauważyłaś, że wkleiłam kilka postów wcześniej jedną z tych piosenek, które grał zespół w sobotę. Tutaj jest też ta "Rodzicielska miłość" Kieroka
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=BabciaAsi&sid=29
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 22:47   #1506
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tylko wiecie ja dam sobie ręke uciąć, że Tz by im nie powiedział, ze maja sie wynosic. napewno nie

a ja im móiłam, ze z nimi moge sie przejechac i to nie raz. a ci, ze nie bo jada zawsze po takich 2 kolegów z pracy od nas (byłej pracy ) i nie ma miejsca juz dla mnie a potem jade a to na piłke a to do innych jeszcze kolegow tez z tej rpacy od nas do innego miasta
no to super.. skoro nie ma miejsca to tz tez nie jedzie i tyle.. ci to potrafia zamieszac...

Cytat:

Basiu, nie wiem czy zauważyłaś, że wkleiłam kilka postów wcześniej jedną z tych piosenek, które grał zespół w sobotę. Tutaj jest też ta "Rodzicielska miłość" Kieroka
tez tak mysle..
Stary 2008-09-01, 22:47   #1507
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja bym poprosila tz zeby to zalatwil - jak by tego niezrobil sama bym im cos poweidziala - a niech sie obrazaja i tyle kropka... ale wygranelabym im wszytko ot caly strzelec ze mnie, w goracej wodzie kompany;D
a własnie mój problem jest w tym, ze ja tak nie potrafie. przez gardło by mi nie przeszło do TZ owszem powiem mu wszystko ale jego kolegom jakos nie potrafie

a wiecie ejden z nich przez tydzien bycia tu (a mineły juz dwa) mowił ze juz 500 euro wydal. na co?? nie płaci za mieskzanie, nic sobie nie kupował, mase jedzenia mial z Polski wiec głównie na trawke to ten co chcial od nas kase pozyczyc

Stary 2008-09-01, 22:55   #1508
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
a własnie mój problem jest w tym, ze ja tak nie potrafie. przez gardło by mi nie przeszło do TZ owszem powiem mu wszystko ale jego kolegom jakos nie potrafie

a wiecie ejden z nich przez tydzien bycia tu (a mineły juz dwa) mowił ze juz 500 euro wydal. na co?? nie płaci za mieskzanie, nic sobie nie kupował, mase jedzenia mial z Polski wiec głównie na trawke to ten co chcial od nas kase pozyczyc
Ja, jak jestem naprawdę czymś wkurzona potrafię dużo rzeczy powiedzieć

A ten kumpel to jakiś niedojrzały cwaniaczek, który wyrwał się do kraju, w którym może sobie kupić trawkę legalnie i stracił głowę... Normalnie jak małe dziecko, któremu zawsze czegoś zabraniano, a teraz nagle może to robić...
Stary 2008-09-01, 22:58   #1509
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

TZ napisal ze bedzie za 5 min czekam.. a jestem mega nabuzowana a oni przez nasza sypialnie beda wchodzic. oj co by nie doszlo do zbrodni jakiejs

ps. dziwne TZ nigdy nie pisal za ile bedzie hmm

Stary 2008-09-01, 22:59   #1510
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
TZ napisal ze bedzie za 5 min czekam.. a jestem mega nabuzowana a oni przez nasza sypialnie beda wchodzic. oj co by nie doszlo do zbrodni jakiejs

ps. dziwne TZ nigdy nie pisal za ile bedzie hmm
może zaczyna mieć wyrzuty sumienia
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 23:04   #1511
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
może zaczyna mieć wyrzuty sumienia
hmm.. tez o tym samym pomsylalam ale dzis nie bede z nim juz gadała. jutro po nsiadaniu go na spacer wyciagne i wtedy.

a ja juz przez to goraczki chyba dostałam. ale musze pod kołderka leżec bo jestem w skąpej piżamce a tamci mi bede zaraz do sypialni włazic. wrrr jakby nie mogli isc dookoła i wejsc glównymi drzwiami. hm.. mysle, ze rano moga sobie tak lazic ale na noc jak ja juz spie mogliby jednak nie wchodzic mi do sypialni.
tak jak w niedziele rano było my lezymy z TZ w lózku. a tu pukanie, z ena fajka do ogrodka chce jeden wyjsc no masakra

mineło juz 10 minut...

Stary 2008-09-01, 23:04   #1512
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie cały ten problem to leży w podejściu Tż, on nie chce ich wywalić, ale chyba zaczyna powoli do niego docierać, że tak żyć, prawie jak w komunie nie można, no bo bez przesady tyle ludzi w jednym mieszkaniu i w dodatku kumple nie poczuwają się żeby znaleźć coś swojego. Z Tż musisz pogadać, otworzyć mu oczy na niektóre sprawy, bo wyjdzie na to, że ich zaraz karmić za free będziecie. Poważnie z nim porozmawiaj, żądaj nawet by po męsku załatwił z nimi sprawę, już dość czasu wam siedzą na głowie. Ty masz faceta po to żeby z tobą był, a nie z kumplami

Cytat:

dziękuje za link, jednak to nie ta piosenka, którą mu zamówiliśmy, kurcze na pewno tak nie leciała. A" kochani moi rodzice" znam, ta nasza zamówiona nawet podobna do niej, ale to nie to samo chyba, bo bym zapamiętała, tym bardziej, że wcześniej juz ją kilka razy słyszałam w necie.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 23:05   #1513
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-09-01, 23:09   #1514
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no właśnie cały ten problem to leży w podejściu Tż, on nie chce ich wywalić, ale chyba zaczyna powoli do niego docierać, że tak żyć, prawie jak w komunie nie można, no bo bez przesady tyle ludzi w jednym mieszkaniu i w dodatku kumple nie poczuwają się żeby znaleźć coś swojego. Z Tż musisz pogadać, otworzyć mu oczy na niektóre sprawy, bo wyjdzie na to, że ich zaraz karmić za free będziecie. Poważnie z nim porozmawiaj, żądaj nawet by po męsku załatwił z nimi sprawę, już dość czasu wam siedzą na głowie. Ty masz faceta po to żeby z tobą był, a nie z kumplami
.
tak własnie zrobie. dzikei dziewczyny za pomoc i rady jestescie kochane
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tego sie własnie obawiam boje sie, ze teraz TZ mówi, ze tez nie chce by oni tu mieszkali z nami ale co bedzie potem jak bedzie juz taka mozliwosc??

niech mnie ktos trzyma. przyszli, kazdy czesc powiedział, przeszli przez moj pokoj, zamkneli drzwi i siedza w salonie

Stary 2008-09-01, 23:09   #1515
Rybulka
Zakorzenienie

Uwaga, zmieniłam avatar Nie bójcie się możecie go zapamiętać, bo już nie będzie się zmieniał w najbliższym czasie

Madzia, TŻ z nimi siedzi?
Stary 2008-09-01, 23:11   #1516
baja_86
Zakorzenienie

Nie no Madzia to jest szczyt, żebyś ty we własnej sypialni nawet nago leżeć nie mogła, bo oni przez nią przechodzą w głowie mi sie to nie mieści co to za ludzie, że się nie krępują chodzić po czyjejś sypialni, jak można wejść frontowymi drzwiami! a to, że zapalić sobie chce i przez wasz pokój przełazi to już szczyt nad szczytami
Gdybym ja mieszkała kątem u kogoś to bym się starała być prawie niewidoczna, żeby tylko kłopotów nie sprawiać, a oni...ech bak słów, lepiej przejdę do czynów
Stary 2008-09-01, 23:11   #1517
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wlasnie nie wiem czy z nimi siedzi, bo ktos jest w kiblu hehe i nie wiem czy to nie moj TZ

Cytat:
Nie no Madzia to jest szczyt, żebyś ty we własnej sypialni nawet nago leżeć nie mogła, bo oni przez nią przechodzą w głowie mi sie to nie mieści co to za ludzie, że się nie krępują chodzić po czyjejś sypialni, jak można wejść frontowymi drzwiami! a to, że zapalić sobie chce i przez wasz pokój przełazi to już szczyt nad szczytami
Gdybym ja mieszkała kątem u kogoś to bym się starała być prawie niewidoczna, żeby tylko kłopotów nie sprawiać, a oni...ech bak słów, lepiej przejdę do czynów
wiesz jakie jest ich wytłumaczenie?? nie chca aby ich ktos frontowymi drzwiami zobaczył bo są tu nielegalnie a co z drugiej strony to ludzie juz okien nie mają??

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-09-03 o 10:23 Powód: proszę nie pisać post pod postem (korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania)!
Stary 2008-09-01, 23:20   #1518
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-09-01, 23:24   #1519
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dokładnie takie same zdanie!

Zapomniałam Wam dziś napisać o jeszcze jednej rzeczy: ja mam takie wystające kręgi... No wiecie, mało tłuszczyku mam na plecach Na weselu były krzesła, które miały twarde drewniane oparcia i wiecie co? Wczoraj strasznie piekła mnie przy braniu prysznica skóra na kręgosłupie, a jak zajrzałam do lustra, to się okazało, że mam 3 krwiaki na kręgosłupie! Dokładnie w tych miejscach, w których kręgi wystają mi najbardziej. W podstawówce, gdy siedziało się na tych szkolnych krzesełkach z twardymi oparciami, zawsze miałam sine te kręgi, bo w końcu dzień w dzień opierałam się o te trawde oparcia...
Normalnie masakra! TŻ się przeraził, a potem ze śmiechem stwierdził, że będziemy teraz chyba chodzili wszędzie z poduszeczką pod mój kręgosłup.
Teraz mnie to piecze, jak się opieram...
Stary 2008-09-01, 23:31   #1520
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz jakie jest ich wytłumaczenie?? nie chca aby ich ktos frontowymi drzwiami zobaczył bo są tu nielegalnie a co z drugiej strony to ludzie juz okien nie mają??

Cytat:
Mam dokładnie takie same zdanie!

Zapomniałam Wam dziś napisać o jeszcze jednej rzeczy: ja mam takie wystające kręgi... No wiecie, mało tłuszczyku mam na plecach Na weselu były krzesła, które miały twarde drewniane oparcia i wiecie co? Wczoraj strasznie piekła mnie przy braniu prysznica skóra na kręgosłupie, a jak zajrzałam do lustra, to się okazało, że mam 3 krwiaki na kręgosłupie! Dokładnie w tych miejscach, w których kręgi wystają mi najbardziej. W podstawówce, gdy siedziało się na tych szkolnych krzesełkach z twardymi oparciami, zawsze miałam sine te kręgi, bo w końcu dzień w dzień opierałam się o te trawde oparcia...
Normalnie masakra! TŻ się przeraził, a potem ze śmiechem stwierdził, że będziemy teraz chyba chodzili wszędzie z poduszeczką pod mój kręgosłup.
Teraz mnie to piecze, jak się opieram...
znam ten ból, szczególnie narzekam na ławy w kościele, bo są strasznie niewygodne dla mojego kręgosłupa
Stary 2008-09-01, 23:33   #1521
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
znam ten ból, szczególnie narzekam na ławy w kościele, bo są strasznie niewygodne dla mojego kręgosłupa
Ja wczoraj poczułam kościelną ławę tym bardziej
Mój tata ma jedno wytłumaczenie: "Przytyć musisz, przytyć!"
W podstawówce z tym moim sinym kręgosłupem wyglądałam, jak ofiara przemocy rodzinnej...

EDIT:
Właśnie zszokował mnie nick dziewczyny na wizażu- wywloczka
Stary 2008-09-01, 23:38   #1522
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj poczułam kościelną ławę tym bardziej
Mój tata ma jedno wytłumaczenie: "Przytyć musisz, przytyć!"
W podstawówce z tym moim sinym kręgosłupem wyglądałam, jak ofiara przemocy rodzinnej...

EDIT:
Właśnie zszokował mnie nick dziewczyny na wizażu- wywloczka
oryginalność dzisiaj w cenie
oj żeby to przytycie jeszcze było proste, przynajmniej w moim przypadku
Stary 2008-09-01, 23:42   #1523
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
oj żeby to przytycie jeszcze było proste, przynajmniej w moim przypadku
U mnie też nic szczególnie nie działa...
Wywloczka- oryginalność gwarantowana
Stary 2008-09-01, 23:46   #1524
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też nic szczególnie nie działa...
Wywloczka- oryginalność gwarantowana
aż zgłodniałam, ale dziś już sobie jedzenia nie zrobię, no bo to już by było niezdrowe o północy kolacje znów jeść
idę lulu, muszę mieć energię żeby znów łzy płaczącym ocierać Dobranoc
Stary 2008-09-01, 23:48   #1525
Rybulka
Zakorzenienie

Dobranoc Basiu Ja też zmykam- jadę jutro z TŻem do Gliwic i do Katowic
Stary 2008-09-02, 08:11   #1526
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivuszko Pokaż wiadomość
ewelinka3f
kliwia - jak u Ciebie dzisiaj?
No u mnie wczoraj znowu zalatany dzień, hydraulik chciał fuszerrę odwalić ale Tz go przystopował, dlategod ziś też go musimy przypilnować.
Chciliśmy kupić garbniak, bo przez te remonty marynarka Tz zaklejona w szafie, nie dostaniemy się tam, a i tak spodni nie ma na pogrzeb. Oczywiście nie było rozmiaru.
Dziś jak zdązymy to podejdziemy do dwóch salonów, choć liczę na jeden.
Wczoraj dodtakowo po całym dniu, pojechaliśmy na różaniec za babcię do jej domu. ech, bracia Tż taty sa roztzręsieni, jeden wujek aż się kroplami - z polowę butelki wypił - na nerwy ratował.
Masakra jakaś.
Dziś będzie odkopywany grób dziadka, w którym i babcia zostanie pochowana.

W ogóle opowiadał wujek jeden jak byli przy odkopywaniu innego grobu kogoś z rodziny, i że w szczątkach jakie tam były był taki grzebień do włosów metalowy czy srebrny, wzieli go z tego grobu bo należał do jakiejś ciotki. yhy

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Mi wręcz przeciwnie suknia Kożuchowskiej bardzo sie podoba. Prosta, delikatna i z klasą
z tego co zauważyłam, to młodzi z kościołą wychodza pierwsi, a przy wejściu czai sie już kilka osób, które obsypują ich grosikami czy ryzem, reszta w pośpiechu dobiega aby tez garstkę sypnąc. To jednak najlepiej wiedzą goscie, ktorzy pewne jakoś się dogadają.
My z TŻ planujemy na świadków naszch dobrych znajomych. Myślimy o mojej przyjaciółce i jej chłopaku, albo bardzo dobrym koledze TŻ i mojej przyjaciółce. Ich połówki oczywiście na weselu tez będą
No własnie do tego sypania to jakiś młodych muszę wyznaczyć, bo chciałam im dac takie rożki z płatkami kwiatów, dawałam raz fotkę z pomysłem na takie rożki z papieru.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ja jestem poltorej roku a mezus juz 9...takze troszke juz siedzimy a napewno tzusnio tez tak mysle tyko kurczy wydaje mi sie ze w grupie jest o wiele lepiej zrganizowac jakies zabawy niz w pojedynke czy w dwojke ....i to po angielsku
kochana a umiesz te angielskie przedszkolne piosenki ?
Moja siora jak była to śpiewała swojej małej. Np ta:
If you happy and you know it clap your hands (i tu klaskanie )
o znalazłam na necie całą:
http://www.songsforteaching.com/drjean/ifyourehappy.htm

a jeste jeszcze taka z wyrazami imitującymi dźwięki z szumem wiatru coś było, kurde zapomniałam.

edit, przypomnialo mi się ze ta ten wiatr byl zwrot słisz słisz - swisch - swish ??
aaa znalasłam
the bus song

The wheels on the bus go round and round
Round and round, round and round
The wheels on the bus go round and round
All through the town.
(Roll hands over each other)

The wipers on the bus go "Swish, swish, swish,
Swish, swish, swish, swish, swish, swish"
The wipers on the bus go "Swish, swish, swish"
All through the town.
(Put arms together in front of you and
'swish' like windshield wipers)

The door on the bus goes open and shut
Open and shut, open and shut
The door on the bus goes open and shut
All through the town.
(Cover eyes with hands on 'shut' and
Uncover them on 'open')

The horn on the bus goes "Beep, beep, beep
Beep, beep, beep, beep, beep, beep"
The horn on the bus goes "Beep, beep, beep"
All through the town.
(Pretend to honk horn)

The gas on the bus goes "Glug, glug, glug
Glug, glug, glug, glug, glug, glug"
The gas on the bus goes "Glug, glug, glug"
All through the town.
(Pretend to fill tank using pointer finger as gas nozzle)

The money on the bus goes "Clink, clink, clink,
Clink, clink, clink, clink, clink, clink"
The money on the bus goes "Clink, clink, clink"
All through the town.
(Pretend to put money in cash box on bus)

The baby on the bus says, "Wah, wah, wah!
Wah, wah, wah, wah, wah, wah!"
The baby on the bus says, "Wah, wah, wah!"
All through the town.
(Fisted hands in front of eyes
And rub them like baby crying)

The people on the bus say, "Shh, shh, shh,
Shh, shh, shh, shh, shh, shh"
The people on the bus say, "Shh, shh, shh"
All through the town.
(Put pointer finger to mouth to 'shhh')

The mommy on the bus says, "I love you,
I love you, I love you"
The daddy on the bus says, "I love you, too"
All through the town.
(Point to self on 'I',
Right hand over heart on 'love', and
Point to other on 'you')

Ale fajne te pioseneczki.
A jedna jest o tym że kiedys była jakas zaraza w anglii, że jakieś gorączki i umierali sie moja siora smiala ze te dzxieciaki o tym spwiewają.

ooo mozna posluchac

Cytat:
hmm.. tez o tym samym pomsylalam ale dzis nie bede z nim juz gadała. jutro po nsiadaniu go na spacer wyciagne i wtedy.

a ja juz przez to goraczki chyba dostałam. ale musze pod kołderka leżec bo jestem w skąpej piżamce a tamci mi bede zaraz do sypialni włazic. wrrr jakby nie mogli isc dookoła i wejsc glównymi drzwiami. hm.. mysle, ze rano moga sobie tak lazic ale na noc jak ja juz spie mogliby jednak nie wchodzic mi do sypialni.
tak jak w niedziele rano było my lezymy z TZ w lózku. a tu pukanie, z ena fajka do ogrodka chce jeden wyjsc no masakra

mineło juz 10 minut...
opierdzielić, zamknąć drzwi od sypialni - ze tak powiem każdy zlodziej moze wam wejsc przez te drzwi? czy jakis zamek tam jest ?
Zamknij i idx spać. niech rusza dupy do okoła, a że nie placa to już mowilas i dla mnie to jest niedorzeczne bo siedza wam juz miesiac na glowie i salonie.
Po akcji z chelebem bym ich wywaliła, i na dodatek wtedy moglas nie isc do sklepu, Tż na wlasnej skorze by sie przekonal ze koledzy to pasozyty. a co!

strippi byłas w tym salonie?
http://www.dara.com.pl/index.php?k=s...=68&ns=42&pns=

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-09-02 o 08:46
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:20   #1527
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry Dziewczynki

Ja mam dalej focha na TŻ za ostatnią sobotę. Po prostu go unikam i nie odpowiadam na jego smsy. Chce go przetrzymać trochę i niech się poczuje tak jak ja się ostatnio czułam

Kliwia, ja bym się bała cokolwiek zabierać z grobu, przecież na tym grzebieniu na pewno by był śmiertelny dla człowieka jad trupi Kiedyś słyszałam historię, że jakiejś kobiecie z grobu ukradziono suknię ślubną, odświeżono i komuś sprzedano, a panna młoda, która ją kupiła zmarła niedługo po tym. Bo na tej sukni był właśnie jad trupi Nie wiem, czy to prawdziwa historia, ale mnie przeraziła!!

A co do wyjścia z kościoła, to może jestem jakaś dziwna, ale chciałabym wyjść z mężem jako ostatnia, żeby już przed kościołem czekali na nas wszyscy goście. Wyjście to też jest taka wzniosła chwila i fajnie, jakby każdy już na nas czekał. Głupio tak wyjść a przed kościołem nikogo nie ma albo tylko kilka osób.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:26   #1528
kliwia
Zakorzenienie

anuulaa ale ten grzebień nie był od nieboszczyka, tylko z grobu, więc już tam jadu dawno nie było tylko sama ziemia i kilka kości no tobyło dawno. Ale podejrzwam że dziś jak coś będzie w grobie, to kuzyn Tż tez wyciagnie. zależy co włożyli do trumny dziadka te 15 lat temu.

ja się dziś ważyłam - 76 kilo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:54   #1529
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziwie się Madzialenka, ze taka cierpliwa jesteś, ja już dawno bym zrobiła pożądek z tymi kolegami. Tylko ja mam wybuchowy charakterek

Trzymaj się dzielnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:56   #1530
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości