|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
| Tak |
|
998 | 91,98% |
| Nie |
|
17 | 1,57% |
| Nie wiem |
|
49 | 4,52% |
| Beznadziejny jest ten wątek |
|
21 | 1,94% |
| Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
Kurcze dziewczyny, teraz to ja mam metlik w glowie. Te fryzurki sa rewelacyjne
Faktycznie jak tak spojrzalam na te fotke z umalowana buzia to w tym kolorku naprawde sie sobie podobam i uczesanie sliczne. Tylko zeby osiagnac taki kolor na wlosach to bym musiala je chyba balejagem potraktowac, albo jakies pasemka, a tam na dodatek przy skorze glowy sa chyba ciemniejsze, ale efekt jest super. Oj, chyba daruje sobie ten braz. Tylko teraz jaka farba osiagnac taki kolorek? ![]() Jeszcze raz bardzo wam dziekuje za poswiecony czas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2822 |
|
Moderatorka z pazurem
|
są ciemniejsze przy skorze bo sa lekkie odrosty
A w doborze jasnych farb nie jestem w stanie pomóc, ja od wieków bawiłam się rudościami, brązami i czarnym
|
|
|
|
#2823 |
|
Rozeznanie
|
mój chłopak chce wiedzieć jak będzie wyglądał w innych fryzurach, proszę o propozycje
z góry dzięki
|
#2824 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
a czy ja bym mogla zobaczyc siebie w innych wloskach?
moze w blondzie? albo w bobie? moze calkiem krotkie albo krecone?
|
|
#2826 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
![]() Trochę późno się zdecydowałam ale może jeszczew zdążę W sobotę idę na wesele i zastanawiam się, czy nie wybrać się do fryzjera... Tylko nie mam pomysłu na fryzurę a nie chcę też zdać się na fryzjerkę. Zastanawiam się nad lokami lub nad jakims upięciem. Może ktoś pomoże? Wklejam swoje zdjęcie do metamorfozy, zdjęcie zwykłeco uczesania i kilka wynalezionych fryzur, które chjciałabym wypróbować. Gdyby komuś się chciało wkleić mnie w jakieś fajntazyjniejsze uczesania będę baaardzo wdzięczna
|
|
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
a może ściąć?
z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
#2830 |
|
Moderatorka z pazurem
|
cz.1
|
|
|
|
#2831 |
|
Moderatorka z pazurem
|
cz.2
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję kochana
jesteś wielka
|
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ide za tydzien do fryzjera i zastanawiam sie co zrobic z wlosami. Obecnie mam swoj naturalny kolor ale mysle o farbie, tylko nie wiem czy je rozjasnic, przyciemnic czy moze zrobic pasemka? Jesli jest to mozliwe to chcialabym zobaczyc jakies propozycje w roznych kolorach przede wszystkim, jakies z grzywka, jakies w dlugich, srednich itp. Dziekuje za powiecony czas i pozdrawiam
.
|
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
śliczne dzieki o a ja moglabym sie zobaczyc w bobie Victorii?
|
|
#2835 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
![]() Cytat:
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-29 o 23:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
Hejka Wizażanki
Proszę o pomoc przy wyborze fryzurki, długie, ciemne włosy ale na prosto, kręcone a może jakieś fajne cieniowanie?
|
|
|
|
#2837 |
|
Raczkowanie
|
ale wygladam w bobie
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2838 |
|
Raczkowanie
|
O wow! W zyciu bym nie pomyslala ze moge ladnie wygladac w blondzie bo wydaje mi sie ze najlepiej wygladam w takich wlosach. Jesli bym mogla prosic o nalozenie mnie na 3 szablony:
1. wlosy blond sciete za uczy z grzywka 2. wlosy blond sciete za uszy bez grzywki 3. wlosy naturalny blond (czyli w sumie taki jak moj) z jasniejszymi pasemkami za uczo Bede bardzo wdzieczna i dzieki bardzo mi pomoglas! Na pewno wiem ze wygladam strasznie w rudym! Co dziwne w czerni nie jest wcale tak zle mimo mojej jasnej cery. |
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
proszę
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję pięknie
|
|
|
|
#2841 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Poza tym szczerze mowiac nie chce mi sie tego robic (szukac fryzur), za to jesli juz je od ciebie dostane to chetnie dopasuje je do twojej buzi |
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
to i ja proszę o pomoc. jak widać mam ciemne oczy, szarą cerę skłonną do czerwonych niespodzianek, naturalne włosy - mysie, w lecie jasny blond, od dłuższego czasu regularnie 'pasemkowane'
są beznadziejnie wycieniowane, chciałabym dobrać fryzurę do włosów cienkich, która nie wymagałaby jakieś dłuższej stylizacji (nie chcę ich niszczyć). chciałabym mieć długie włosy, chętnie się zobaczę we wszystkich propozycjach i kolorach ![]() a najbardziej zależy mi na wyszczupleniu twarzy..
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ |
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
Myslalam, ze masz juz moze szablony, jesli daloby sie cos z tych zdjec, to bardzo prosze.
|
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
Chcialabym Mnie widziec w blond wlosach ,ale nie az takich bialych i jesli mozna to w takich za ramiona i kreconych
) z gory dziekuje
|
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I z gory przepraszam ,ze wczesniej nie dobralam sama fryzur ![]()
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
cześć kochane
skończyła mi się trialowa wersja photoshopa... czy któraś z was kochane mogłaby szybciutko dobrać mi tą fryzurkę? i ew. pokombinować z kolorami - różne odcienie brązu?z góry dziękuję i czekam na efekt wizualizacji
|
#2849 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałabym zobaczyć jesli to mozliwe jak wyglądałabym w rudych włosach i fryzurze jak w załączniku oraz w jakis fryzurkach do ramion ale a'la bob. Pozdarwiam!
|
|
|
|
#2850 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o radę, jakieś pomysły
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Faktycznie jak tak spojrzalam na te fotke z umalowana buzia to w tym kolorku naprawde sie sobie podobam i uczesanie sliczne. Tylko zeby osiagnac taki kolor na wlosach to bym musiala je chyba balejagem potraktowac, albo jakies pasemka, a tam na dodatek przy skorze glowy sa chyba ciemniejsze, ale efekt jest super. Oj, chyba daruje sobie ten braz. Tylko teraz jaka farba osiagnac taki kolorek? 

A w doborze jasnych farb nie jestem w stanie pomóc, ja od wieków bawiłam się rudościami, brązami i czarnym
ODPISZ U MNIE

są beznadziejnie wycieniowane, chciałabym dobrać fryzurę do włosów cienkich, która nie wymagałaby jakieś dłuższej stylizacji (nie chcę ich niszczyć). chciałabym mieć długie włosy, chętnie się zobaczę we wszystkich propozycjach i kolorach 

czy któraś z was kochane mogłaby szybciutko dobrać mi tą fryzurkę? i ew. pokombinować z kolorami - różne odcienie brązu?