![]() |
#2101 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do kiecuni, to jak dla mnie jest superaśnie ![]() ![]() a Tobie co konkretnie nie pasuje??
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-09-04 o 22:24 Powód: a bo coś się pomieszało |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
hahahahahhaha
no obróbka mojego zdjęcia powaliła mnie na kolanka ![]() ![]() ![]() Hmm... co mi sie nie podoba? Sama nie wiem... Przede wszystkim to ciałko, o którym mówisz <no ale takie niestety posiadam i sobie go nie wytnę ![]() Biodra- zdają mi się bardzo szerokie! ![]() I przede wszystkim jest mi w niej niewygodnie! ![]() Wiem, że to kwestia przyzwyczajenia <większość sukien ślubnych nie jest wygodna>. Jak stoję to wszystko jest ok, ale kiedy siadałam w niej to myślałam, że wybuchnę! Co najlepsze, jest to model, który wygląda tragicznie kiedy jest luźny!!! Mają mi ją jeszcze zwęzić troszkę w biodrach właśnie, bo coś mi tam odstaje z tyłu. Sama nie wiem... deprecha się zbliża i nic mi się nie podoba, a zarazem wszystko mi już obojętne... ![]() Idę lulki! Buźki myszki ![]()
#2103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kakusia ![]() a góry to piękna sprawa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Rozeznanie
|
Malutka baaardzo ładne fociaczki, pięknie się na nich prezentujesz, można patrzeć i patrzeć... macie świetną pamiątkę
![]() Kasieńka... jak Ci wytłumaczyć, że wyglądasz super nie używając grabków Liloszka (bo Ona juz jest i wiedz że może Ci się dostać...) o mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kakusia widziałam fotki na nk, piękne widoki ![]() ![]() no... znalazłam chyba natchnienie na łózko ![]() słodkich senków i poranków wszystkim PM ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kakusia ja Ciebie chyba nie mam na n-k ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Wtajemniczenie
|
no widzisz Kasienko,"coś" Cię dopadło i tyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monai - próbowałam spojrzeć jak najbardziej krytycznie i to jest jedyna rzecz, która nie jest w Kasience idealna ![]() ![]() ![]() ciekawe kiedy Izulka zda nam relacje ![]() ![]()
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Malutka... ogladalam Twoje zdjecia na n-k no poprostu rewelacja!!! Pierwsza klasa ![]() ![]() Cytat:
![]() 2 - widok na polnocna sciane Giewontu ![]() 3 i 4 i 5 - widoki z Sarniej Skały ![]() Moze teraz sie uda ? ![]() ![]() A zdjecia ze mna sa na n-k ![]() No to pochwalilam sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
a ja Ciebie nie mam na nk
![]() ![]()
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
no to chyba czas lulciu
![]() miejsce już w łóżeczku zagrzane - przez laptopa ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nastrój sobie nie poszedł! Dzięki za otuchę, ale niestety nie pomogło! Faza odkochania w sukience nadeszła ... ![]() Idem po kawkę, która reflektuje? ![]()
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie martw sie Kochana ![]() ![]() ![]() Ja juz po kawusi ![]() ![]() A teraz ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Cześć moje kochane
![]() Kasiu suknia rewelacja, tylko właśnie to jak biuścior się w niej układa mi się nie podoba! Ale jak będzie szeleczka to myślę że będzie genialnie. A jaką Ty masz talie kochana ![]() Co do wygody to powiem tyle- mi jak pani pospinała suknię szpilkami to ledwo mogłam oddychać! I cholera i tak mi musi doszyć ramiączka, bo suknia się nie ma na czym trzymać ![]() ![]() A te biodra ogromne to ja nie wiem gdzie one są, chyba już ślepa jestem bo ich nie widzę ![]() Kakusia za rozmowę oczywiście mocno trzymam ![]() No, to ponieważ będę się za jakiś czas zbierać do rodziców, bo dzisiaj odbiór sukni, i nie wiem czy dorwę jakiś komputer, to: Wszystkim dziewczynkom jutro ślubującym życzę, aby ten dzień był przepiękny, bezstresowy, pogodowo wymarzony
![]() ![]()
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyglądasz pięknie, tylko uśmiechu na twarzy brakuje ![]() jedyne, co jest do poprawki to te fałdki pod paszkami, ale skoro sama pomyślałaś o szarfie to super ![]() ![]() a bioderka są boskie, jesteś taka kobieca, że nie można wzroku od Ciebie oderwać... Welon dobrze dobrany, a to bolerko cudacznie się prezentuje, kurcze sama bym takie chciała ![]() Masz teraz taki okres zwątpienia w swój wybór, ale to większość panien młodych przechodzi, ale zobaczysz, że w dniu ślubu będziesz wyglądać i czuć się jak księżniczka ![]() A teraz pora na moją relację ![]() W czwartek już nie mogłam spać, bo mi się różne rzeczy związane z weselem śniły, w piątek jak wstałam lało niemiłosiernie, ale musiałam pobiec na zrobienie pazurków, do tej pory jakoś się nie stresowałam, ale jak dziewczyny w salonie zaczęły gadać o sukniach, ślubie i weselu, to troszkę mnie stresik dopadł… Na szczęście zrobiły mi meliski ![]() Po pazurkach poszłam na salę, która już była pięknie ustrojona, więc trochę mnie to uspokoiło ![]() Cały piątek aż do nocy padało, a gdy obudziłam się w sobotę rano zza okna powitało mnie piękne słoneczko ![]() ![]() ![]() Poszłam do fryzjerki, która zrobiła mi piękną fryzurkę ![]() ![]() Jak wróciłam od fryzjerki, to moja rodzinka wybierała się właśnie na fryzury, więc miałam spokój ![]() ![]() ![]() Dech mi zaparło na jego widok, jak podchodził do mnie z kwiatami… ![]() ![]() Później było błogosławieństwo, rodzice się wzruszyli, zwłaszcza TŻta ojciec ![]() Wyszliśmy przed dom, a tam podwórze pięknie udekorowane i sąsiedzi czekający z bramą ![]() Przecięliśmy wstęgę, wypiliśmy wodę ![]() Tam byliśmy pól godziny przed czasem, więc zrobiliśmy już z fotografem małą sesyjkę ![]() Ksiądz wyszedł po nas i wytłumaczył wszystko, żebyśmy się nie denerwowali, ze on będzie podpowiadał co kiedy robić. Msza była piękna, kazanie takie, ze rodzice prawie się popłakali, a przysięgi nie zapomnę do końca życia… Spojrzenie TŻta jak ślubował mi i zakładał obrączkę … ![]() A później to już wszystko szybko się potoczyło… Życzenia pod kościołem, później powitanie na Sali, toasty i pierwszy taniec… Zaczęło się dobrze, ale w salonie trochę za długą suknię mi baby zostawiły i zaczęliśmy się deptać, ja sama stawałam sobie na suknię od spodu, więc szybko nasz piękny układ z walca angielskiego, nie wiem jakim cudem zmienił się w krok podstawowy z walca wiedeńskiego (jakoś tak naturalnie to nam wyszło) i wirowaliśmy tak w rytm muzyki, a goście stworzyli dwa kółka wokół nas… Wszystkim się nasz taniec bardzo podobał ![]() Później wyszliśmy przed salę, która leży nad samym jeziorem i popstrykaliśmy kilka zdjęć, a reszta to już sama zabawa… Było wspaniale, naśmiałam się co nie miara w czasie oczepin i wybawiłam za wszystkie czasy, a goście bawili się do piątej na weselu, a później w drodze powrotnej tańczyli jeszcze w autobusie ![]() Było cudownie…… |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Kakusia zazdraszczam gor
![]() ![]() Kasia a nie obrazisz sie jak napisze ze mi sie nie bardzo podoba ![]() pisze to osoba ktora nie ma wygladu modelki,wrecz przeciwnie. tez mam faldki faldki i jeszcze raz faldki. ![]()
#2116 |
Zadomowienie
|
kasienka Twoja suknia sama w sobie jest bardzo łądna i nie przejmuj sie tym,że teraz Ci się nie podoba,bo ja też miałam taki okres,ze nienawidziłam swojeja,ale przeszło i wiem,ze to jest jednak miłość...A co do wygody to powiem ci,że moja jak w niej stoję to jest wygodna,ale jak zaczynam iść to mam wrażenie,ze zaraz sie wywalę(ostatnio na przymiarce szłam i podpierałam sie o ścianę
![]() ![]() ja też poprosiłam panie wsalonie,żeby mi dorobiły szelkę na szyję,bo choć może moje pchełki nie są zbyt okazałe,to jednak szelka mi je podniesie i będą lepiej układać... jedynie zatrzeżenie,ktore mam nie tyle do twojej sukienki,ile ogólnie do sukienek rybek to to,że u pań o okazałych biodrach jeszcze bardziej je uwydatniają i może nawet sprawiają wrażenie kaczych nózek.Chyba takie sukienki powinny nosic kobiety i figurze batona,czyli bez wciacia w talii i bez bioder,wtedy taka sukienka nadaje im te kształty... Jednakże podstawowym moim zarzutem jakie mam w szczególności do pierwszego zdjęcia jest ta paskudna,skwaszona mina-coś okropnego-a feeeee ![]() ![]() ![]() ![]()
#2117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po drugie mi cos w tej kiecy tez nie pasi... moze to ze jest za ciasna przy biuscie??? co do bioder - wg mnie sa ok w rybkach tak jest i wg mnie to dobrze ze masz wciecie w talii bo to tak ma wygladac ![]() dla porownania wyobrazcie sobie mnie w takiej kiecy (moge nawet fote wkleic) po prostu tragedia!! Jak wieszak na ubrania... do rybek trzeba miec cialko!!! a suknie subne maja to o siebie ze sa niewygodne... moja byla przekichanie ciezka i mi zjezdzala ze musialam ja podciagac... na sali ludzie tanczacy zachacali mi obcasami o koronke bo sie tazala przez to ze zjechala i mi ja targali... w rybkach est dodatkowo o ze trzeba robic maciupeńkie kroczki bo inaczej lapanie zajaca bedzie ![]() Twoja suknia kasienko supersnie podkresla Twoja figurke i ten zaczepisty biuscior ktorym molabys sie podzielic ![]() ma supersany wzorek ktory z bolerkiem powala na ziemie ![]() ![]() ale radze sprobuj sobie w sukni usiasc... i zobacz wtedy jak sie uklada... ja mialam mega problem bo sie chylic nie moglam taki mialam sztywny gorset ![]() poza tym nie chcemy wiecej takich fotek na ktorych masz taka mine i to przedewszystkim psuje suknie!!! wiec juz wiesz jakich min nie robic na slubie??? ![]()
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sie mowi przy powitaniu chlebem (co rodzice a co mloda odpowiada)?
#2119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
juz znalazlam,wlasnie o to chodzilo
#2122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2123 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() Kakusia trzymam kciuki za powodzenie na rozmowie ![]() kina2807 cudowna relacja ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do sukni Kasieńki to widzę, że ile nas tu jest tyle opinii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rodzice - co wybierasz? Chleb, sól czy Pana Młodego? Panna Młoda - Pana Młodego a chleba i soli dorobimy się powoli. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Nie będę już Wam truła, ale naprawdę myślę o sobie w tym momencie fatalnie.
Bardzo Wam dziękuję za słowa pocieszenia. Na nikogo absolutnie się nie obrażam i proszę więcej o to nie pytać! ![]() Obrażę się jeśli ktoś będzie wobec mnie nieszczery! ![]() Bardzo cenię sobie Wasze zdanie. Nie wiem jak dożyję z tym przygnębieniem do środy... ![]() W środę kolejna przymiarka. Aż nie chce mi się tam jechać. W sumie to już sama nie wiem czy nie jest mi to wszystko takie obojętne! Oprócz Pana Młodego wszystko mi obojętnieje! Echhh... wybaczcie mi moje drogie , ale muszę się komuś wygadać z moich smutków. Tak poza tym to wczoraj <razem z moim podłamaniem> pojechalismy na koncert naszej orkiestry <znaczy się próbę> , grali dla nas chyba z 2 godziny. Nie zmieniłam zdania i uważam, że są rewelacyjni!! Mimo iż grają tylko dla znajomych, a sami pracują gdzie indziej i tylko grają po weselach jak im się chce. Aż mnie nosiło jak tam siedziałam!!! Nauczyli się dla nas FEELA- <wiem wiem beznadziejne mają piosenki, ale dobrze się przy tym bawi> i stwierdziłam że nasz <perkusista a zarazem wokalista> Grzesiu śpiewa to lepiej niż w oryginale!!! Chociaż ta myśl mnie podtrzymuje przy życiu... że zespół będzie fajowski! ![]()
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uśmiech poproszę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaproszenie na n-k przyjęłam ![]() Twoje zdjęcia na n-k no cudo po prostu ![]() sanetka mama panny młodej pyta się: "Co wybierasz chleb, sól czy pana młodego?" panna młoda odpowiada: "Chleb, sól i pana młodego, by zarabiał na niego" kina2807 kolejna przecudowna relacja ![]() Idę się jakoś ogarnąć przed pracą. Dopiero wstałam i co jest pierwsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Dobra znów się muszę odezwać....
Kasieńka biodra masz szerokości ramion czyli jesteś proporcjonalna i o to chodzi kiedy mamy doczenienia z suknią rybką, figura klapsydry sprawdza się tu w 100% Sama marzyłam o takim kroju sukni, ale mam 177cm i taka suknia jeszcze bardziej mnie wydluza i wysmukla( co nei jest wskazane) Kolejna sprawa o której wspomniały dziewczyny to biuścik, fałdeczki muszą być ujarzmione ![]() Ostatnia ![]() Porównaj zdjecia w bolerku i bez ![]() Mierzyłam podobne bolerko do Twojego i było one dopasowane. Zobacz na foto. Tak to suknia mi się bardzo podoba ![]() Koniec, bużka dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.