![]() |
#2221 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ja już siedzę w pracy i kawkę popijam ![]() Cytat:
![]() ![]() a z tym, że jesteście sobie jeszcze bliżsi, to u nas jest tak samo, choć też myślałam, tak jak Ty ![]() Cytat:
![]() ja jeszcze tak na prawdę nie zdążyłam odpocząć ![]() ![]() aha, mamy już odpis aktu małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurde dziewczyny jestem przeziebiona ![]() ![]()
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
ja też już jestem
![]() ![]() Kakusia, dla Twojego TŻ ślę życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Rany, Wy to macie dopiero komplikacje przed ślubem. Ja myślałam, że mam cholernie ciężko, ale jak czytam co tam u Ciebie to dochodzę do wniosku że tak naprawdę nie mam na co aż tak narzekać. I oczywiście nadal bardzo mocno trzymam ![]() A ja ostatnio mam wrażenie, że wszystko jest jakieś odrealnione. Nie dociera do mnie, że to już za 2 tyg niecałe, cały czas mam wrażenie że to jakieś 2 miesiące minimum. Wczoraj mama się mnie pyta, o której wujek ma być na miejscu (jego autkiem jedziemy do ślubu) a ja tylko buzię rozdziawiłam i mówię "nie wiem". I zaczęło do mnie docierać że to tuż tuż, a ja nawet nie mam planu tego dnia- co o której itp. Szok, chyba muszę się w końcu ogarnąć ![]()
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie miałam planu dnia, a wszystko świetnie się udało ![]() Będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Wtajemniczenie
|
Witam Słonka
![]() Jestem załamana wiecie?/ Odechciewa mi się tego wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() Płakać mi się chce, ślub mi się codzień śni, domki dla gości w snach już spłonęły, restauracja odmówiła zrobieia wesela, suknia się pobrudziła. I jeszcze mam wrażenie że TZ ma to wszystko w d... Ja rozumiem ze on ma jeszcze jedną poprawke ale tyle go prosiłam a teraz jestem z tym wszystkim sama. Wczoraj wróciłam znad morza . Mieliśmy nauki (super swoją drogą). Dziś jadę do Raciborza- kolejne 200 km wpłacić zaliczkę poumawiać sie na fryz , makijaż. Wracam w środe mam nadzieje ze zdjecia i papier dojda ![]() F= a*m m=63kg a=0 m/s2 Nie mam przyspieszenia do życia. Nie mam siły ![]()
#2227 |
Zadomowienie
|
Milibili super relacjia ze ślubu, jak sie czyta te opisy to faktycznie szkoda jest że ja już mam to za sobą, ślub to przępiekny dzień. A ja teraz mam okres czekania, bo już tydzien mi sie okres spóźnia, nie planowalismy teraz dzidziusia ale strasznie bede się cieszyć jak się okaże że jestem w ciąży
![]() ![]() ![]()
#2228 |
Zakorzenienie
|
aniago, nie przejmuj się tym. Moja teściowa ostatnio opowiadała sama jak trudno jej się było przestawić, i że na początku to nie chce słowo "mamo" w odniesieniu do teściowej przejść przez gardło, ale później człowiek się przyzwyczaja. I nie sądzę, żeby ktokolwiek miał Ci to za złe
Za bobaska mam trzymać kciuki? ![]() Izuś a co to za smutas okropny się włączył? Za włosy tych sprzedawców allegro i niech wysyłają ale to już! Żyć im nie daj i ślij codziennie maile z przypomnieniem! ![]() Dasz radę słonko, wiem że jak się tak wszystko na ostatnią chwilę nagromadzi jest ciężko, ale kto jak kto, Ty na pewno dasz radę ![]() ![]() ![]()
#2229 |
Zakorzenienie
|
Izuś Kochana moja
![]() smutno się robi, jak czytasz, że siły nie masz ![]() na pewno drzemią w Tobie ogromne pokłady siły i radości, ale teraz są trochę przytłumione TŻ na pewno też przejmuje się ślubem i weselem, tylko nie umie tego okazać, a poprawka pewnie też bardzo ważna jest dla niego, więc nie umie się skupić tak, jak byś tego od niego oczekiwała, na Waszych ślubnych sprawach ![]() Trzymam kciuki, żeby wszystkie sprawy szybciutko się wyjaśniły i żebyś mogła dalej cieszyć się z przygotowań do tego pięknego dnia ![]() Każdy ma takie chwile słabości przed ślubem, ale zobaczysz, ze to wszystko minie i będziecie najszczęśliwszą cząsteczką dipolową na świecie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
agunia trzymaj kciuki, troszke nie czas teraz na dzidziusia, bo chciałam iśc do pracy ale z drugiej strony marze o takiej małej kruszynce a mój teść to by był w 7 niebie bo uwielbia dzieci i czeka na wnuka
![]()
#2231 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() nie było mnie troszkę, bo mi się w domu komputer zaawariował, poza tym kilka dni wolnego na pozałatwienie na maksa wszsytkiego co się da do tego WIELKIEGO DNIA, bo ze względu na pracę, jak się zaczął rok szkolny i zacznie akademicki to już było by ciężko. Ale udało się i praktycznie większość pozałatwiana ![]() poczytam nadrobie zaległości - hmmm cały dzień czytania - tyle naprodukowałyście ![]() pozdrawiam serdecznie w ten ponury poniedziałek ![]()
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
nco za bieganina. dobrze ze moja mama wziela calkowicie na siebie sprawe produktow dla kucharki bo bym padla
![]() dziewczyny na slubie jest tak ze mozna cos poswiecic do przyszlego domu. co sie kupuje: pismo swiete?
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie to nasz Liloszek się podziewa? Po 9 już miała się stawić ![]()
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2236 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem o czym mowisz bo u Nas tez wszystko na mojej glowie a nawet na Jego wsparcie liczyc nie moge ![]() Duzo sily i wytrwalosci zycze Kochana ![]() Na poprawe nastroju i mala odskocznie polecam Sarnia Skałe ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Wtajemniczenie
|
Hmm nam ksiądz na naukach powiedział że Pismo Swięte powinno się dostać w prezencie od bliskich.
Częściowo ludzi z allegro pogoniłam! Normalnie gorrąca linia ![]() Czasem przychodzi zwątpienie- tyle chciało się zrobić a czas lub czynniki od nas niezależne zadecydowały inaczej.Ale trzeba sprawy wziąć za tyłek i hurra do przodu- jeśli nie nowymi siłami to siłą rozpędu ![]() Nie wiem czy zrobię zawieszki na wódkę- jak czas na to pozwoli ![]() ![]() W sumie zabawnie to wygląda ![]() Właśnie nasmażyłam TZ kotletów bo wyjeżdzam a nie chce by jadł byle co. Zaraz lece do krawcowej dać jego spodnie do skrócenia. Umówiłam się też ze prosto z pociągu pojadę dać zaliczkę na salę- kumpel juz będzie czekal samochodem (NIE MA TO JAK PRZYJACIELE) No i wczoraj w pociągu z Międzyzdrojów wzięłam się za wymyślanie piosenki dla przyjaciół- specjalna dedykacja będzie- przerobiłam "Chłopaki nie płaczą" T- Love. Mam nadzieję że Muniek mi wybaczy ![]() Ps. Dziękuje ze jesteście ![]()
#2238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla Ciebie Katarzinko także gorące pozdrowienia ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-09 o 10:47 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkim, które ślubowały od 15 sierpnia serdeczne życzonka przede wszsytkim miłości i jescze raz miłości
![]() poczytałam Wasze relacje i się wzruszyłam mocniutko ![]() a mnie się już bzdurne ślubne sny śnią - zawsze tak mam, że mi się wszsytko śni i są to takie niestworzone historie, że potem się tylko śmiać mogę, ale skoro juz mi się śni to co dopiero w listopadzie będzie ![]()
![]() |
#2240 |
Wtajemniczenie
|
jestem już jestem
![]() ![]() ![]() nie zdążyłam jeszcze rano pójść do usc po akt małżeństwa ![]() ![]() ![]() izuniu uśmiechnij się-z rogalikiem bardzo Ci do twarzy, jak spojrzysz na to z tej słonecznej strony to na pewno czarne chmury się rozstąpią i nabierzesz werwy do działąnia ![]() ![]() ![]() wpraszam się na kawkę tak poza tym ![]() jeszcze 9 dzionków i Mąż wróci ![]() koleżanka ma mi wysłać kolejną porcję zdjęć ![]() poza zdjęciami z Mężusiem to uwielbiam to z tatą jak mnie prowadzi ![]() buziak dla Nieobecnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() oby oby ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izazusia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Wtajemniczenie
|
Oto to, co wymyśliłam wczoraj w nocnym pociągu
![]() Teraz tylko pozostało zaśpiewać ![]() Kasiu nie bij ![]() ![]() Dedykacja dla Przyjaciół ![]() Ma być na nutę "Chłopaki nie płaczą" Mówisz życie jak cukierek, gorzkie jest czasami Kogoś panna wystawiła, ktos oblał egzamin Nie przejmuje się bo już dobrze wiem Kazdy kłopot nasz rozwiążemy wnet uuuu Sempai' e (fonetycznie sempaje) uuu nie płaczą.... Czy to góry czy to morze z Wami szybko płynie czas Jeden drugiemu pomoże Taka właśnie siła w Nas Tyle razem drak już przeżyliśmy tej przyjaźni wszak nie zaszkodzi nic uuuu Sempaje uuu nie płaczą...
#2243 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilstar trzymam kciuki a ze mną cała armia ![]()
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się właśnie dowiedziałam że jednego kumpla nie będzie na weselu i nie wie nawet czy na ślub przyjdą ![]() ![]()
![]() |
#2246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo ![]() Cytat:
nie smuć się ![]() a gdzie to nasza Kasieńka???? a Mili???zdjęcia wklei jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale oni się głupio wykręcają moim zdaniem. Zaproponowaliśmy im to, ale powiedzieli że nie. Ponoć z butelki dzieciak też nie chce pić, więc ich nie będzie. A moim zdaniem jakby naprawdę chcieli to by znaleźli rozwiązanie. Przykre, tym bardziej, że u nich na weselu cała ekipa się zjawiła bez wykrętów, a oni do jednego z kolegów przyszli tylko na ślub, na weselu ich nie było bo wybrali wesele innej koleżanki, i od nas też się wykręcają. Miejsca już opłacane, a czas nie ten żeby dopraszać...
#2249 |
Wtajemniczenie
|
U nas też będą młodzi rodzice. Hmm Aguniu być może to sie jescze wyjaśni
![]() Aha !! Wiadomość dnia ![]() ![]() ![]() Uff- co za ulga ![]() W Jego pokoju bedzie nasza sypialnia ![]() Bardzo bardzo się cieszę ![]() I już mu powiedziałam że nic na slub nie musi nam dawać bo dał mi już najcenniejszy prezent- zniknął mi z oczu ![]()
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tym prezentem to mu dogadałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.