|
|
#2881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2022
Cytat:
Eee ale kolejnego dnia juz mozesz miec mocna kiedy zaczelas robic testy i jakie masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na resztę nie mam wpływu.Flo mi wyznaczyło owu na 12 lipca Ale na to patrzę oczywiście z przymrożeniem oka.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ateris Czas edycji: 2022-07-09 o 11:48 |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się właśnie pokończyły już testy i korci mnie kupić te facelle ale one mają różne opinie🤷🏼☠♀️mogłabym zamówić ale to zanim przyjdą to minie tydzień więc coś chce kupić na już a tylko ten Rossman zostaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Starania o dziecko od 2022
Cytat:
Co ty ja uwazam ze te z facelle sa mega. Mam tez takie drogie z Celarblue ale juz ich nie bede kupowac. Tylko facelle nie wypadaja tak tanio bo czasem potrzeba dwa opakowania na cykl a wiem ze laski na necie kupuja duzo tansze ( nie pamietam jakiej marki) ale uwazam ze one sie bardzo ldnie wybarwiaja i pik na tescie mialam ideanie polaczony z tym co mowil lekarz na monitoringu. Ja nie widzialam o nich zadnych negatywnych opinii same pozytywne dlatego je kupilam. Moze pomylilas z facelle ciążowymi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez natkurka Czas edycji: 2022-07-09 o 12:50 |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- A powiedz mi one są tylko słupkowe??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kup, ja mam tez te drozsze ale te z facelle sa super. Robilam je ostatnio jeszcze dwa dni po piku i juz byly jasniejsze. Ja polecam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Tak potwierdzam, Facelle ładnie pokazują pik. Mogłyby mi pokazać i w tym cyklu
.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokażą pokaża zobaczysz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś to będzie, wierzę w nas wszystkie tutaj.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a co robicie z informacjami o owulacji? Wpisujecie w aplikację, jakoś przetwarzacie czy po prostu wtedy nasilacie starania? Ja robiłam testy w jednym cyklu i się trochę zniechęciłam, bo nie uzyskałam wyraźniej krechy. Teraz po prostu w okolicach dni płodnych staram się współżyć co około 2 dni mniej więcej.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Dziewczyny, a co robicie z informacjami o owulacji? Wpisujecie w aplikację, jakoś przetwarzacie czy po prostu wtedy nasilacie starania? Ja robiłam testy w jednym cyklu i się trochę zniechęciłam, bo nie uzyskałam wyraźniej krechy. Teraz po prostu w okolicach dni płodnych staram się współżyć co około 2 dni mniej więcej. Czasem wychodzi co 3. |
|
|
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
jeżeli miałabym się sugerować tylko owu wyznaczona przez apke to nigdy bym niezdazyla bo ona wylicza mi albo zbyt wcześnie albo po owu 🤣![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czasem wpisuje w apke po to zeby podejrzec poprzedni cykl. Nie zniechecaj sie testami owulacyjnymi. Ja bym robila to oporu az zobacze mocna kreche. Mozesz naprawde sie zdziwic kiedy jest owulacja. Caro_Carolla dzisiaj widzielismy sie ze znajomymi. Dziewczyna 35 lat ma 5 miesiecznego syna. Meza poznala 2 lata temu i chyba po 5 miesiach znajomosci zdecydowali sie na dzieci bo ona ma PCOS. Poszli na badania zeby zbadac sie przed rozpoczeciem staran i lekarka ich zalamala. Dala torbe lekow, powiedziala ze nie ma owulacji i zeby rozpoczac stymulacje. Zaczela to brac i czula sie fatalnie. Pozniej nie dostawala okresu no i zadzwonila do lekarki co zrobic z lekami czy odstawic czy nie? Kazala odstawic i czekac na okres. W rezyltacie okazalo sie ze okres nie przyszedl a o ciazy sie dowiedzieli w 9 tygodniu bo czekali na okres. Wrocili do lekarki i mowia ze o co kaman, stymulowala sie zle to znosila, na monitoringu sprawdzala ze nie ma owu.. a lekarka - aaa najwidoczniej musialam cos na usg nie dowidziec ![]() matko lekarze sa straszniiiii.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zeby bylo smieezniej podobno lekarka jedna z lepszych w Krakowie no ale cóż…tak to juz bywa wiec zmienisz lekarza i bedzie okejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak tam dziewczyny. U mnie
za rogiem, jutro powinnam dostac juz czuje sie bardzo przedokresowo - pms nasilony.Jak tam wasze owulacje? Powychodzily na testach? Dzialacie cos? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieprzyszla![]() U mnie już po owu, testy wychodziły ładne teraz muszę zakupić nowe bo już mi się skończyły 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
No to mysle ze ten cykl bedzie udany jak dzialiscie ostro
tobie sie udaje szybko zachodzic w ciaze wiec bedzie dobrzeJa w sumie czekam na i na nowy cykl zeby cos dzialac bo nie licze ze po jednym razie cos zaskoczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ostro tego niewiem ale zobaczymy czy udało się wstrzelić, jedynie wiem że niebylo dzień po owu i to mnie martwi..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic sie nie martw bedzie okej ty masz przyklad tego ze jestescie zdrowi bo 3 razy zaszlas w ciaze w miare szybko wiec u ciebie to napewno bedzie roznica jednego cyklu w ta czy w tamta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak to będzie, ja się nie chce na nic nastawiać żeby niebylo rozczarowania.
|
|
|
#2905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No tak najlepiej ja mam nastawienie bardziej ze napewno sie nie udalo i jak juz jest tak blizej okresu to wtedy sobie wkrecam ze czekam na okres i jakos to latwiej przychodziWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę po testy owu bo mi się te 5 skończyło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2907 |
|
Wtajemniczenie
|
W dniu pozytywnego testu na owu dzialalismy
Ja tez musze sie zaopatrzyc w testy bo w domu ani jednego. Ktory u ciebie dzien cyklu? Nie bylo jeszcze piku? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaopatrz się w ciążowe lepiej .Nie, nie było piku jeszcze, czekam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za kolejne dwie kreseczki najlepiej u wszystkich hurtem ![]() Ja nie wytrzymałam I mamie powiedzieliśmy w weekend ucieszyła się i trzyma kciuki za serduszko.Się martwiłam bo mam momenty ze mi się slabo robi i prawie padam, mama mówi że ze mną w ciąży jak była na początku miala to samo mi poki co już 2x się tak zdarzyło...Aż strach pomyśleć co będzie dalej ![]() Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

kiedy zaczelas robic testy i jakie masz? 
. Na resztę nie mam wpływu.
mi się właśnie pokończyły już testy i korci mnie kupić te facelle ale one mają różne opinie🤷🏼☠♀️mogłabym zamówić ale to zanim przyjdą to minie tydzień więc coś chce kupić na już a tylko ten Rossman zostaje 

mogłabym zamówić ale to zanim przyjdą to minie tydzień więc coś chce kupić na już a tylko ten Rossman zostaje
nie wypadaja tak tanio bo czasem potrzeba dwa opakowania na cykl a wiem ze laski na necie kupuja duzo tansze ( nie pamietam jakiej marki) ale uwazam ze one sie bardzo ldnie wybarwiaja i pik na tescie mialam ideanie polaczony z tym co mowil lekarz na monitoringu. Ja nie widzialam o nich zadnych negatywnych opinii same pozytywne dlatego je kupilam. Moze pomylilas z facelle ciążowymi? 

Jakoś to będzie, wierzę w nas wszystkie tutaj.

za rogiem, jutro powinnam dostac juz czuje sie bardzo przedokresowo - pms nasilony.
Zaopatrz się w ciążowe lepiej
mi poki co już 2x się tak zdarzyło...