|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
U mnie w Tesco nie ma ubran...zacofani jacys sa czy co?
Jest jedno Tesco z ciuchami 30 km ode mnie , ale malo maja,i jakies babcine..inie bylo wiekszych rozmarow... |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze musisz kiedys do mnie przyjechac w dowiedziny, pojezdimy i na pewno cos wybierzesz
![]() zapraszam cie wiec jak wrocisz z Pl daj znac kiedy Ci pasuje
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ mnie tu napaliłyście na ten płaszczyk z Tesco! jadę dzisiaj zerknąć. a one są takie dluższe czy do bioder tylko? byłam dzisiaj na dłuuuugich zakupach, kupilam płaszczyk w C&A (piękny, ale rozmiar 44, ledwo sie zapinam w biuście, na razie wzięłam, bo bywa z niego 46 i 48 i Pani powiedziała, żeby dzwonić i pytać bo może się pojawić wtedy przyjadę i wymienię. a jak nie będzie to mama mi przeszyje guziki i wtedy powinno być okej, zwłaszcza, że i tak chudnę ciągle, powoli bo powoli, ale chudnę), buty w Deichmanie. Szukałam też moich ukochanych spodni pseudo rurek w C&A, ale nie było mojego rozmiaru, same 36 A ich już może nie być później, bo chyba nie dopełniają kolekcji ![]() nie było mnie 2,5 dnia a wy tyle napisalyście, że szok! :P chilanes, gratuluję takich porządków w szafie! teraz możesz bezkarnie kupować! ja też ostatnio zrobiłam i owszem, 3 wory poszły (2 oddałam potrzebujacej znajomej znajomej a jeden pójdzie na Allegro) ale i tak wiele niby niepotrzebnych rzeczy zostało "bo szkoda, bo sentyment bo to, bo tamto")
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz, a ja sie zaparłam
Wydaje mi się, że trochę za połowę uda były, tak przed kolano. Kupiłam dziś dziwny swererko-tunikę :d długie to bardzo, niezbyt grube, z wielkim dekoltem Ale nawet mi się podoba z kolorową bluzką pod spodem nie wygląda chyba tak źle Zaraz wstawię ![]() PS: przepraszam za bałagan
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-09-08 o 20:19 |
|
|
|
#3095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I też pod spód ubieram koszulki, bo jednak do szkoły na przykład, to nie wypada z taaakim dekoltem
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już nie zdążyłam więc jutro pojadę. fajna, fajna, ja mam bardzo podobny sweterek, ale krótki a że jest prześwitujący lekko też pod niego noszę różową bluzkę na ramiączkach
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sweterek fatycznie długi, bo do połowy uda ale tak mis ię spodobal, że stwierdziłam, że za 14:99 to warto go zakupić, dziś siedzę w nim w pracy i co chwilę ktoś stwierdza, że to fajnie wygląda
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Chilanes bardzo mi sie sweterek podoba, sama takie nosze, tylko ze ja MUSZE zakladac cos pod spod bo by mi za dekolt wszyscy zagladali
ale podoba mi sie wlasnie takie kremowy musze sobie upatrzyc )
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
Mnie sie tez badzo podoba.Ale na mnie brzydko takie leza, ze wzgledu na moj brzucho ..
Chcialam dzis sie wybrac do miasta, w lumpku poszperac,polazic po sklepach.Ale tak strasznie leje ze nie mam szans.Jejku nie mam nic atrakcyjnego na wyjazd do Polski, a wiadmo ze jak sie gdzies wyjedza to chce sie czlowiek pokazac..A ja sie pokaze w ciuchach jak zawsze...Dobrze ze wloski chociaz sobie zrobie to bedzie zmiana.. |
|
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja od siebie Witam Wszystkie Nowe twarze
![]() oby Wam się tutaj miło siedizało )tłoczno tłoczno My sie pzrecież musimy trzymać razem ![]() chilanes TY Nam tu wklejasz takie cudeńska, zę ja normalnie mam ochote zedrzeć z tych pań te ciuchy i do siebie i do siebie :P hehe Cytat:
Cytat:
otóż to !!!! My jestesmy najlepsiejsze to ja sie musze do Tesco przejechać obadać jak tam u mnie sprawa z ciuchami wygląda obym coś wynalazła ![]() ta pani to bodajze w " Ranczu" występowała i był jeden odcinek w którym tak zajefajnie tańcowała :P hehehe bardzo ładny ma kolor tej..sukienko-tuniki moja mama jak ją zobaczyła to poweidizała fajnie wygląda ale troche za krótka ale co tam niech pokaze jak am co hehe Ponura ja kojarze tą panią tylko nie mam pojęcia jak ona się nazywa
|
||
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Gastone u mnie tez leje
) Goska wiem ze Ta pani ma na imie Asia ale kim jest zabij nie wiem W kazdym razie brawo za odwage dla niej
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
bo te wszystkie gwiazdy, to takie gwiazdy, że ja prawie nikogo nie znam ;/
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz czesto te aktoreczki czy modelki czy jakies tam inne panie bez urazy dla nich sa takimi postaciami jednej roli jednej szansy czasem jednej piosenki. Ja nie jestem od dawna na biezaco i w sumie : nie obchodzi mnie to jakos bardzo ale fajnie ze nie ma laseczka skrepowania i nie wstydzi sie pomimo tylu negatywnych wrecz wulgarnych komentarzy w prasie i necie
Brava dla tej Pani Kimkolwiek jest
|
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Kupilam ostatnio taka skromna torebke.I powiem wam ze bardzo a lubie, a ze nie mam sie czym chwalic wiec wklejam jej zdjecie.
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
OO fajna lubiewlasnie takie denerwuja mnie z tymi krotkimi uszami co nie mozna na ramie zalozyc ja kupilam w PL z Kazara tez wkleje moze niedlugo ..... podobno w tym tygodniu komp ma byc na bank
|
|
#3106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie udało Ci się upolować tak tanio ten sweterek? ![]() A ta pani, która występuje w JOŚ to Elżbieta Romanowska, znalazłam jej profil na goldenline - http://www.goldenline.pl/elzbieta-romanowska Niby gdzieś tam grała, ale jest zupełnie nie popularna ![]() gastone- torebka bardzo fajna, ja właśnie też musze kupić jakąś tylko że moja musi mieścić a4. I tak się własnie zastanwiam, czy dla osób plus size duże torebki są okej? Bo ja mam w większości takie typu worek, bo do szkoły to najwygodniej. A niektórzy twierdzą, że torebka nie powinna byc taka duża bo nie dość że osoba duża to jeszcze torebka to podkreśla I tak się zastanawiam... Dziewczyny, co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie musi byc funkcjonalna i basta
a wole duze w tych malych jakos nie umiem sie odnalezc nie ma to jak kobieca torebka w ktorej pol domu sie miesci i wszystko znajdziesz jak potrzeba )
|
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
gastone torebeczka taka prosta ale fajniutka
to ja wstawiam swoja :P wiem pstrokata ale przeciez wiecie ze ja kocham kolory ![]() a swoją drogą Goooga ja tylko nosze duze torebki, nie lubie małych jakos do mnie nie pasuja, dużą zawsze mozna sie zakryc buahaha (zarcik) :P
|
|
|
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item432384580_miek...lorow_hit.html
chyba najdłuższe paski jakie są dostępne na allegro
|
#3110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sa te paski:http://allegro.pl/item431098662_pase...2_kolorow.html dwa z nich wklejam a ten trzeci z kamieniami (tez z allegro) okazał się ciut za mały
|
|
|
|
|
#3111 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja, mimo ze lubie czarny to nie mam ani jednej torebki w tym kolorze, zdecydowanie wole braz.Cytat:
|
|
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
Marthinisa zgadzam sie z toba.Nawet mowili nie raz nie dwa w tv o tym.Duza torebka odwraca uwage od kraglosci.Ja tez nie lubie malych.Tym bardziej ze nosze tam wszystko lacznie z pieluchami hihih.
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
NO dokladnie jak ja pisze
pol domu sie moze zmiescic
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu czemu sie nie dziwię tym kolorkiem torebki
![]() ot takie pozytywne są ))tez uważam( i ostatnio tak robię),ze dużą torebką sobie zasłaniam to i owo przynajmniej jeden boczek i polubiłam te duże torby bo tak jak wspomniała Iza i gastone pół domu sie tam zmieści )http://muzycznie.net/teledysk,1,8445...ndriS1968.html ja sie uśmiałąm z tego tańca ze ho ho
|
|
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
"stare i najnowsze" ![]() nie miałam internetu i niestety nie mogłam śledzić Was na bierząco a naspamowałyście jak szalone...Ja w piątek wracam do siebie- teraz jestem u TZ- i znowu zaczynam lekką dietę, u teściowej nie wypada wybrzydzac
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Goooga - w "niefirmowym" sklepie
Coś a'la Pepco, czy jak to tam się zwie ![]() http://cgi.ebay.com/NEW-CO3-Plus-Siz...742.m153.l1262 - obsliniłam biurko w pracy!
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niewiem czy akurat tu wklejone z allegro tyle mają, dałam tylko przykład, ze mam identyczne aczkolwiek różnie się rozciągają, ja trafiłam na takie same i były baardzo długaśne :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Jest jedno Tesco z ciuchami 30 km ode mnie , ale malo maja,i jakies babcine..inie bylo wiekszych rozmarow...

sa na dziale BB za 79 zł
no rzeczywiscie sa rurkowate, ale mi sie wydaje ze mi pasuja jeszcze sobie zrobie w nich fotke i wkleje
A ich już może nie być później, bo chyba nie dopełniają kolekcji
I też pod spód ubieram koszulki, bo jednak do szkoły na przykład, to nie wypada z taaakim dekoltem
Bo ja mam 46, i za nic w świecie się nie wcisne w ich xxl 

a ja, mimo ze lubie czarny to nie mam ani jednej torebki w tym kolorze, zdecydowanie wole braz.