Wymarzony pierścionek - część X - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 21:17   #4831
SoNeRa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

oj tak stroj sobie tez kupiłam kiedys dawałam fotke w pazdziernikowych 2007 możesz pposzukać pełno tam fotek z Egiptu wpinałam.
a i kup sobie podróbki torebek chanel alboo lui vition nie wiem jak się pisze te torebki z motywami LV i kolorkami są śliczne i tanie jedną kupiłam za 50zł na nasze gość nie chciał nic opuścić bo widział, że mi sie podoba a drugą kupiłam w innym sklepie za 5 dolarów. A juz wiecie jaki hotel macie?czy wybraliście opcję szczęśliwy traf?my byliśmy 2 dni przed rejsem w Alf Leila Wa Leila a po rejsie tydzień w Makadi Bay pod Hurghada piekna dziewicza plaża nowiutki hotel Al Nabila. Mieliśmy opcje 4* szczęsliwy traf i się super udało. Po rejsie dostaliśmy hotel5* bo nie było miejsc już w 4*a ludzie którzy wybrali jakieś konkretne hotele w wiekszości do nich nie trafiali ale to częste tam więc się nie martwcie i nie pozwólcie sobie zepsuć wypadu.
Też zazdroszczę słoneczka chciałabym tyłek wygrzać tymbardziej, że tu w Anglii lata nie było wcale
Z jakim biurem lecicie i można wiedzieć ile daliście?
Stary 2008-09-11, 21:23   #4832
SoNeRa
Zakorzenienie

Poemi odszperałam fotki dla Ciebie tutaj się zaczynają masz linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...166252&page=60
Pooglądaj sobie co Cię pięknego czeka!!
Polecam jeść dużo ich słodkiego, ciast i duperelek coś pysznego nigdzie indziej nie jadłam takich smakowitości
Przez tydzień nie powinna Cię złapać zemsta faraona(pewnie o niej czytałaś )a jak byłaś szczepiona na wirusowe zapalenie wątropy to nic Ci nie będzie ja byłam i jako jedyna z całej wycieczki przez całe 15 dni byłam zdrowa i ani razu nie biegłam szybko do wcmężulkowi się zaczeło koło tygodnia ale nifuroksazyd i po krzyku było
Stary 2008-09-11, 21:25   #4833
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
oj tak stroj sobie tez kupiłam kiedys dawałam fotke w pazdziernikowych 2007 możesz pposzukać pełno tam fotek z Egiptu wpinałam.
a i kup sobie podróbki torebek chanel alboo lui vition nie wiem jak się pisze te torebki z motywami LV i kolorkami są śliczne i tanie jedną kupiłam za 50zł na nasze gość nie chciał nic opuścić bo widział, że mi sie podoba a drugą kupiłam w innym sklepie za 5 dolarów. A juz wiecie jaki hotel macie?czy wybraliście opcję szczęśliwy traf?my byliśmy 2 dni przed rejsem w Alf Leila Wa Leila a po rejsie tydzień w Makadi Bay pod Hurghada piekna dziewicza plaża nowiutki hotel Al Nabila. Mieliśmy opcje 4* szczęsliwy traf i się super udało. Po rejsie dostaliśmy hotel5* bo nie było miejsc już w 4*a ludzie którzy wybrali jakieś konkretne hotele w wiekszości do nich nie trafiali ale to częste tam więc się nie martwcie i nie pozwólcie sobie zepsuć wypadu.
Też zazdroszczę słoneczka chciałabym tyłek wygrzać tymbardziej, że tu w Anglii lata nie było wcale
Z jakim biurem lecicie i można wiedzieć ile daliście?
No to szukam zdjęć . Hotel Jasmine, 1905 zł, z biura Sun&Fun . Przypuszczam, że jakby mi kazali spać w namiocie to i tak bym była szczęśliwa . Następnym razem wybierzemy rejs... W tym roku zabrakło funduszy .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 21:28   #4834
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi odszperałam fotki dla Ciebie tutaj się zaczynają masz linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...166252&page=60
Pooglądaj sobie co Cię pięknego czeka!!
Polecam jeść dużo ich słodkiego, ciast i duperelek coś pysznego nigdzie indziej nie jadłam takich smakowitości
Przez tydzień nie powinna Cię złapać zemsta faraona(pewnie o niej czytałaś )a jak byłaś szczepiona na wirusowe zapalenie wątropy to nic Ci nie będzie ja byłam i jako jedyna z całej wycieczki przez całe 15 dni byłam zdrowa i ani razu nie biegłam szybko do wcmężulkowi się zaczeło koło tygodnia ale nifuroksazyd i po krzyku było
Dzięki . Kurczę, widziałam kiedyś te zdjęcia, ale chyba wtedy nie myślałam, że TAM będę i się zbytnio nie wczuwałam . Mi zemsta nie straszna, mój żołądek wszystko przetrzyma (a przynajmniej tak myślę ). Biorę się za oglądanie zdjęć
Stary 2008-09-11, 21:29   #4835
SoNeRa
Zakorzenienie

Super nastawienie i tak ma być - hmm nie kojarzę tego hotelu ale na pewno będzie super!!!!!Cena przystępna ale wiadomo że do Egiptu się najwięcej za bilet płaci taka prawda!!!Zmykam już spać mam nadzieję, że Ci się miło będzie oglądało fotki. Do jutra buziole
Stary 2008-09-11, 21:34   #4836
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Kurcze dziewczyny! Czy Wy też tak macie, że martwicie się na zapas? Ja mam i nie wiem jak to powstrzymać Ehhh...

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 21:36   #4837
biia
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny.
trochę trwało, ale nadrobiłam.

Sonero, jeszcze się nie znamy, ale gratuluję bliźniaczej ciąży. też bym chciała od razu bliźniaki

Haniu, no niestety nie ma dobrych cen, a jak już to sprzedane. a słyszałam, że przymrozki mają być w przyszłym tygodniu :szok:

Poemi, nieeeeeeeeeee da się, oczywiście, że nie ;P pewnie macie all i jesli nie pojedziecie na wycieczki ani nie bedziecie nurkowac, to na pewnoe starczy . faja wodna chyba 40 €, do tego jakiś tytoń po 0,5 -1 € (jabłkowy najlepszy!!!)
też kiedyś pojadę do egiptu, od razu z rejsem marzenie moje, a właśnie skonczyłam czytać w pustyni i w puszczy.

trzymajcie kciuki. please!
biia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 21:39   #4838
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Super nastawienie i tak ma być - hmm nie kojarzę tego hotelu ale na pewno będzie super!!!!!Cena przystępna ale wiadomo że do Egiptu się najwięcej za bilet płaci taka prawda!!!Zmykam już spać mam nadzieję, że Ci się miło będzie oglądało fotki. Do jutra buziole
Zdjęcia są super . Dziewczyny, 2 października w tv usłyszycie o postrzelonej turystce która wgryzła się w hurghadzki piasek i nie daje się jej zaciągnąć do samolotu .

Melodio, ja tak mam, teraz bardzo się martwię, ale nie będę się wdawać w szczegóły... W każdym razie w głowie mam czarny scenariusz... Mam nadzieję, że nie będzie to rzutować na mój tygodniowy wypoczynek...
Stary 2008-09-11, 21:43   #4839
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
trochę trwało, ale nadrobiłam.

Sonero, jeszcze się nie znamy, ale gratuluję bliźniaczej ciąży. też bym chciała od razu bliźniaki

Haniu, no niestety nie ma dobrych cen, a jak już to sprzedane. a słyszałam, że przymrozki mają być w przyszłym tygodniu :szok:

Poemi, nieeeeeeeeeee da się, oczywiście, że nie ;P pewnie macie all i jesli nie pojedziecie na wycieczki ani nie bedziecie nurkowac, to na pewnoe starczy . faja wodna chyba 40 €, do tego jakiś tytoń po 0,5 -1 € (jabłkowy najlepszy!!!)
też kiedyś pojadę do egiptu, od razu z rejsem marzenie moje, a właśnie skonczyłam czytać w pustyni i w puszczy.

trzymajcie kciuki. please!
To mówisz, że mam zbajerować TŻ-a żeby to on płacił . Nie no, jeśli wydam swój 1000 to będzie ok, gorzej jeśli wydam swój i jeszcze TŻ-a .
Stary 2008-09-11, 21:55   #4840
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Zdjęcia są super . Dziewczyny, 2 października w tv usłyszycie o postrzelonej turystce która wgryzła się w hurghadzki piasek i nie daje się jej zaciągnąć do samolotu .

Melodio, ja tak mam, teraz bardzo się martwię, ale nie będę się wdawać w szczegóły... W każdym razie w głowie mam czarny scenariusz... Mam nadzieję, że nie będzie to rzutować na mój tygodniowy wypoczynek...
Poemi, a co się stało? Bo mam zaległości wątkowe

No ja też mam zawsze czarny scenariusz w głowie Zawsze też wybiegam myślami w przyszłośc za bardzo Staram się nad tym panowac, ale to bardzo trudne Np. dziś... Ten chłopak, z którym konwersuję ostatnio intensywnie, powiedzial, że zadzwoni przed pracą. A ja nie nawidzę ludzi, którzy gadają, że coś zrobią dla samego gadania i nic nie robią Moj eks był taki Porażka Caly czas gadał bez sensu czego to on nie zrobi. A to tatuaż, a to doktorat ( a przez osiem lat nie mógł licencjata matoł zrobić)... Masakra! Nigdy więcej z takim idiotą!

No więc od nie dzwoni i nie dzwoni. Myślę sobie " kurcze, a jak on tez tak ma? Że coś gada dla samego gadania?". i już snuję czarne wizje i się denerwuje A tu o 22 dzwoni Za ostatnią zlotówkę Co jest fajne to tylko mu rzuciłam pomysł spotkania w ten weekend, a on już od razu pociągów zaczął szukać ( a odległośc jest duża) Konkretny facet z jajami To mi się podoba Nie to co ta olama moj eks Użerac się z takim do końca zycia to bylaby kara boska

Trzymajcie kciuki za sobotę Dziś bylam u fryzjera i panikuję w co sie ubiorę

A i macie jakiś pomysl jak w sobie spacyfikowac to martwienie się na zapas?

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2008-09-11, 22:00   #4841
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość

No ja też mam zawsze czarny scenariusz w głowie Zawsze też wybiegam myślami w przyszłośc za bardzo Staram się nad tym panowac, ale to bardzo trudne Np. dziś... Ten chłopak, z którym konwersuję ostatnio intensywnie, powiedzial, że zadzwoni przed pracą. A ja nie nawidzę ludzi, którzy gadają, że coś zrobią dla samego gadania i nic nie robią Moj eks był taki Porażka Caly czas gadał bez sensu czego to on nie zrobi. A to tatuaż, a to doktorat ( a przez osiem lat nie mógł licencjata matoł zrobić)... Masakra! Nigdy więcej z takim idiotą!

No więc od nie dzwoni i nie dzwoni. Myślę sobie " kurcze, a jak on tez tak ma? Że coś gada dla samego gadania?". i już snuję czarne wizje i się denerwuje A tu o 22 dzwoni Za ostatnią zlotówkę Co jest fajne to tylko mu rzuciłam pomysł spotkania w ten weekend, a on już od razu pociągów zaczął szukać ( a odległośc jest duża) Konkretny facet z jajami To mi się podoba Nie to co ta olama moj eks Użerac się z takim do końca zycia to bylaby kara boska

Tak, mam taki jeden sposób. zdać sobie sprawę (choć to trudne), że jak nie ten to następny, więc jeśli z tym nie wyjdzie to czeka mnie coś jeszcze bardziej fajnego i bardziej niesamowitego.
chociaż na samym początku trudno się pozbyć tego stracha
biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 22:01   #4842
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Nie chcę o tym mówić... Jeśli nie powiem tego na głos to to się nie stanie, a przynajmniej taką mam nadzieję... No, powiedziałam TŻ-owi jedynie.

To trzymam kciuki .

Jeśli chodzi o fryzjera to mam wielki dylemat... Mam teraz grzywkę do oczu i chciałam ją obciąć do połowy czoła. Jeśli nie obetnę to w Egipcie będę mogła ją jakoś spinać, jeśli obetnę to chyba nic z nią nie zrobię i będzie mi zasłaniać połowę czoła przed słońcem . Co zrobić?
Stary 2008-09-11, 22:28   #4843
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Tak, mam taki jeden sposób. zdać sobie sprawę (choć to trudne), że jak nie ten to następny, więc jeśli z tym nie wyjdzie to czeka mnie coś jeszcze bardziej fajnego i bardziej niesamowitego.
chociaż na samym początku trudno się pozbyć tego stracha
Dziękuję Biia Masz rację Ja to zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodzę ehhh A przez ten rok udawało mi sie w miarę na dystans wszystko brać i tak do tego spokojnie podchodzić Ale teraz się strasznie wkręcilam
On chyba też No zobaczymy Jak nie ten to następny, tak?

Poemi, dzięki za kciuki. Po ponad roku spotykania idiotów albo zajętych może się coś ruszy w interesie W sumie to jakoś się szybko to toczy Dopiero co się poznaliśmy, całe noce na GG, telefony i już spotkanie On twierdzi, że nawet te ponad 300 km to nie przeszkoda No i różnica wieku UDERZCIE MNIE!!!!

Poemi ja bym nie obcinała Zepniesz sobie, czółko Ci sie opali i zetniesz jak przyjedziesz, a tam TADAM opalone czółko

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2008-09-11, 22:33   #4844
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Biia Masz rację Ja to zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodzę ehhh A przez ten rok udawało mi sie w miarę na dystans wszystko brać i tak do tego spokojnie podchodzić Ale teraz się strasznie wkręcilam
On chyba też No zobaczymy Jak nie ten to następny, tak?

Poemi, dzięki za kciuki. Po ponad roku spotykania idiotów albo zajętych może się coś ruszy w interesie W sumie to jakoś się szybko to toczy Dopiero co się poznaliśmy, całe noce na GG, telefony i już spotkanie On twierdzi, że nawet te ponad 300 km to nie przeszkoda No i różnica wieku UDERZCIE MNIE!!!!

Poemi ja bym nie obcinała Zepniesz sobie, czółko Ci sie opali i zetniesz jak przyjedziesz, a tam TADAM opalone czółko
Ja miałam podobnie zanim poznałam TŻ-a . Na początku oczywiście go skreśliłam bo przecież jest taki jak wszyscy, a potem nagle do mnie dotarło, że jednak nie . Ta różnica wieku mnie zaciekawiła, powiesz coś więcej?

Dobra, grzywka na razie zostaje
Stary 2008-09-12, 00:48   #4845
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ja miałam podobnie zanim poznałam TŻ-a . Na początku oczywiście go skreśliłam bo przecież jest taki jak wszyscy, a potem nagle do mnie dotarło, że jednak nie . Ta różnica wieku mnie zaciekawiła, powiesz coś więcej?

Dobra, grzywka na razie zostaje
A więc ów osobnik jest ode mnie młodszy o 2,5 roku Rocznikami o 2, ale ja ze stycznia, a on z listopada Czyli ja mam 23, a on 21 lat

On jest dyrygentem i pianistą Studiuje dwa kierunki i pracuje do tego No i uwielbia piłkę nożną tak jak ja Wydaje się dojrzały nad wiek, ale jak to będzie to się okaże Najpierw muszę przeżyć tą sobotę, czyli nasze pierwsze spotkanie w realu Ale nie byłam nakręcona tak jeszcze nigdy, nawet z eks idiotą

Pani Magister

OPENER 2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 02:10   #4846
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Będę mamąi to hmm podwójną oczekuję bliźniaków
SoNeRa - koniecznie musisz nam tutaj na forum podać przepis na bliźniaki. Ja teeeeż chce (jestem w grupie podwyższonego ryzyka bliźniakowego i wcale mi z tym nie jest źle )!

Cytat:
No ja też mam zawsze czarny scenariusz w głowie Zawsze też wybiegam myślami w przyszłośc za bardzo
Melodio - takie myślenie jest dobre, bo pozwala ci się przygotować na różne wersje przyszłości. Życie jest jednak o wiele większą przygodą, kiedy nie masz planu. Nie pamiętam jak mi się udało nie myśleć o przyszłości, może po prostu z czasem to przychodzi?

Madzialenka - fajnie, że się odezwałaś. Trzymam kciuki za to, by wszystko układało się po waszej myśli. Co do salonów ślubnych - poszukaj na internecie. Wydaje mi się, że ich salony ślubne są poukrywane (np. dom przerobiony na salon, zero wystaw okiennych itd., za to w środku kosmos), i na wizytę trzeba sę umawiać.

Znów byłam w H&M-ie. Jak nigdy nie lubiłam tego sklepu, tak teraz jakaś masakra po prostu. Tanio tam, ładnie wszystko wyeksponowane. W sumie może to dlatego, bo H&M w warszawskiej Arkadii kojarzył mi się z drogim lumpeksem.

I kupiłam zwariowane ciuchy znowu z mysla o pracy...

Nema - co do butów, fajne są. Szukam czegoś podobnego, takiego gladiatorowo-jesiennego, ale na niższym obcasie. Ja wczoraj robiłam furrorę na ulicy moją nową różową spódnicą z H&M-u, dokładnie tak jak piszesz. A w pracy wszyscy byli tacy słodziutcy . Wkurza mnie, że H&M nie ma własnej strony z całą kolekcją, tylko musze wam tutaj zdjecia wklejac swoje. Ale pewnie to dla tego że tyle mają tych szmat, że cieżko byłoby to ogranąć.

Spodnica (zdjecie walnelam po pracy, mialam na to wszystko koszulke z krotkim rekawem do polowy rozpieta), i zakupy z dzisiaj: dwie bawelniane sukienki z krotkim rekawkiem, i sweterek. Wszystko tak do polowy uda dlugie. Przepraszam za jakosc zdjec, ale nie chcialo mi sie filtrow odkrecac z obiektywu, i musialam je sztucznie rozjasniac.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hm.jpg (106,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa.jpg (98,1 KB, 30 załadowań)
Stary 2008-09-12, 06:47   #4847
sanetka
Zakorzenienie

Sonero ale super gratulacje

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 07:43   #4848
pollynema
Zadomowienie

Rav, pięknie! Naprawdę udane zakupy
Stary 2008-09-12, 07:44   #4849
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć wszystkim.

Melodio, ja też tak mam, że zamartwiam się wszystkim na zapas. WSZYSTKIM. Jest to potwornie uciążliwe... i kompletnie nie wiem jak to zmienić. Potrafię widzieć wszystko tylko na czarno, więc wiem jak się czujesz... U mnie się to przekłada na wszystkie 'dziedziny życia'
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 08:04   #4850
SoNeRa
Zakorzenienie

hej Dziewuszki dziękuje jeszcze raz za gratulacje!
Co do przepisu na biźniaki hmm nie wiem bo u nas to czysty przypadek ponoć
Czytałam, że kobieta jest w stanie wyprodukować 2 lub 3 jajeczka w 1 cyklu raz lub dwa do roku więc widocznie trafiliśmy na taki cykl. Gdzie indziej czytałam, że jak się bierze kwas foliowy w czystej postaci to to wspomaga płodność i może dojść do wiekszej produkcji jajeczek. Ja brałam 3 miesiące przed zajściem a tak naprawde to myśle że to taki dar dostaliśmy od Boga i tyle. Nigdy się nie dowiemy jak to jest naprawde u nas z tymi bliźniakami.

Poza tym fajnie mieć bliźniaki ale powiem Wam że dwa razy zmartwień ja się martwię bo jeden ma mniejszy woreczek (bo są dwu jajowe w osobnych woreczkach)i boję się żeby nie był słabszy i dał se radę w brzusiu bo u bliźniaków częste jest podradanie pokarmu i substancji odżywczych przez jednego i wtedy drugi może nawet obumrzeć w brzusiu ehs
Poza tym są różne zagrożenia coś z przetoczeniem krwi między bliźniakami jak mają jedno łożysko(nie wiem jeszcze jakie moje mają)
No i wieksze ryzyko zespołu downa albo innych wad genetycznych. Więc duuuużo zmartwień za 2 tygodnie ide na usg w którym sprawdza się wady i ten zespół downa. Oby było ok:/
Stary 2008-09-12, 08:24   #4851
pollynema
Zadomowienie

O cholerka a ja przegapiłam taki njus! Sonera WIEEEEELKIE podwójne gratulacje!!

Dziewczyny, właśnie zobaczyłam nowa kolekcję Top Shopu i nie ukrywam, że żal mi dupę ściska - są takie piękne ciuszki... Tu jest cała kolekcja: topshop.createthesolution s.com
Stary 2008-09-12, 08:35   #4852
SoNeRa
Zakorzenienie

A co do ciuchów dziewczyny to ja robiłam w Polsce zakupy Tarnów/Kraków. Jak były przeceny tow wfajniejszych sklepach ale powiem Wam że takich przecen jak tu w Anglii to chyba nigdzie nie ma.
Kupiłam spodnie jeansy ciążowe z wydziwianymi kieszeniami za 4 funty!!!!z NEXT'a nie wiem gdzie bym w Polsce kupiła za taka kase spodnie:/
Już oglądam tę kolekcję
Stary 2008-09-12, 08:41   #4853
miskowa
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, nie zdążyłam poczytać, co napisałyście, bo mam dziś sajgon w pracy i mamy gości za godzinę, więc nie będę mieć dziś czasu w ogóle.
Wrócę w poniedziałek i wtedy nadrobię, tymczasem miłego weekendu dla wszystkich.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 08:51   #4854
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
A więc ów osobnik jest ode mnie młodszy o 2,5 roku Rocznikami o 2, ale ja ze stycznia, a on z listopada Czyli ja mam 23, a on 21 lat

On jest dyrygentem i pianistą Studiuje dwa kierunki i pracuje do tego No i uwielbia piłkę nożną tak jak ja Wydaje się dojrzały nad wiek, ale jak to będzie to się okaże Najpierw muszę przeżyć tą sobotę, czyli nasze pierwsze spotkanie w realu Ale nie byłam nakręcona tak jeszcze nigdy, nawet z eks idiotą
Różnica taka jak u mojej koleżanki i jej byłego . Byliby idealną parą gdyby nie jedna cecha chłopaka... W każdym razie różnica wieku bardzo sympatyczna była

Trzymam kciuki za to żebyś była szczęśliwa

Dzisiaj do pracy... Nieeeee . Jaka by ta praca nie była to ja i tak nie lubię pracować

Ps.
TŻ wrócił o 1 z pracy, dzisiaj poszedł na 6 i będzie do 22. Albo poważnie wziął się za zarabianie, albo mnie zdradza
Stary 2008-09-12, 09:06   #4855
SoNeRa
Zakorzenienie

Poemi tak od razu Cie zdradza bidny chłop robi a ta że zdradza co za niewdzieczne stworzenie!!!!
Stary 2008-09-12, 09:17   #4856
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi tak od razu Cie zdradza bidny chłop robi a ta że zdradza co za niewdzieczne stworzenie!!!!
Przekonam się jak zobaczę pieniądze . Nie no, próbowałam mu wyliczyć ile zarobi (wiem ile godzin pracuje i ile dostaje za godzinę), ale on twierdzi, że nie zarobi tyle . Na razie nawet nie bierze tych pieniędzy i jakoś pokrętnie się tłumaczy . Przypuszczam, że faktycznie pracuje, ale jest tak wkurzająco tajemniczy, że aż coś!

A najlepszy jest gdy oboje jesteśmy po pracy, a on chcę masażu . Mi ręce i stopy (szczególnie stopy, jeśli nie łaziłyście/stałyście 8 lub więcej godzin bez przerwy to nawet nie wiecie jak one potrafią boleć) odpadają, a on chce masaż bo go łopatka boli
Stary 2008-09-12, 09:24   #4857
SoNeRa
Zakorzenienie

hahahaha co za chłop no to powiedz mu że Ty mu łopatke a On Ci stópki
Stary 2008-09-12, 09:27   #4858
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć napisałam post i mi go wcięło

Rav ależ z Ciebie laseczka w tej spódniczce , fajne ciuszki , ja lubię H&M

Sonero nie zamartwiaj się, WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE

dzisiaj mam słaby dzień, oby do 16.30
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 09:28   #4859
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaha co za chłop no to powiedz mu że Ty mu łopatke a On Ci stópki
Tak się wkurzam i unoszę honorem, że nie chcę masażu od TŻ-a
Stary 2008-09-12, 09:30   #4860
hania811
Zakorzenienie

Nie chce mi się...bardzo mi sie nie chce
Jak ja przetrwam te 7,5 godziny
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości