|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
?
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() I jeszcze jaki kolor, ecru perła, w środku cała deska rozdzielcza włącznie ze skórzaną kierownicą bedzie w tym kolorze Jutro wielki dzień, kurde 13 ![]() Ines dzięki, silnik diesel-chyba 1,4 , ma palić w mieście 4 litry zobaczymy ? |
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam czarne rurki
jak dla mnie lekka przesadaTadzik własnie robi lasagne
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOOOOOOOOOOOOO kurde. No to masz zabawkę! ![]() EDIT: 13 jest szczęśliwa! To przez biednego Jakuba de Molay ten przesąd! |
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinka będziesz miała 500-tkę
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super.Cytat:
No i jak na takie male gabaryty to silnik 1,4 daje radę .Kolor fantastyczny..dokładnie wiem o ktory chodzi ![]() No to ja zupelnie nie rozumiem skąd taki nastroj...cieszyć sie proszę .To duzy powod do radości...zdecydowanie.:e hem:
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Wtajemniczenie
|
No 500 fajne są
Tak jak mówią dziewczyny - bardzo kobiece autko![]() A w ogóle nie wiem jak to możliwe, ale przez 2 tygodnie nic nie robiąc schudłam 3,5 kg Może to przez myślenie o panu K., bo mam cały czas ściśnięty żołądek i kulkę w gardle
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj mam powrót do przeszłości i przypominam sobie zajęcia z plastyki - mam do wykonania korony z papieru i jakieś inne dodatki typu kwiatek czy różdżka
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, Dorinko, ale Ci zazdroszczę tego autka
Wygląda czadowo, od razu mi się spodobał, jak tylko go zobaczyłam Chociaż osobiście wolałabym chyba czerwone (normalnie nie lubię tego koloru karoserii, ale w tym modelu wymiata )Dobra, za dużo tej uśmiechniętej mordki ![]() Oglądałam wczoraj "Warszawę". Bardzo mi się podobał ten film. Już myślałam, że nie dotrwam, na chwilę przysnęłam (jeszcze przed włączeniem tv). Wiadomo, w TVP zawsze ciekawe filmy puszczają po 23 ![]() Melodio, trochę Ci zazdroszczę tej szczypty niepewności i motyli w brzuchu ![]() Edit: Tak dla kontrastu: http://www.pardon.pl/artykul/6177/ko...cyjnego_zobacz Czy ktoś mi to wytłumaczy? Pewne rzeczy po prostu nie mieszczą mi sie w głowie... |
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu wczoraj z TŻem obejrzeliśmy Dextera
Po prostu od początku odcinka czułam co się świeci i przeczucie mnie nie myliło. Następne odcinki będą mega zabawne![]() Ciekawe czy Dexter się nie zmieni?? Poza tym Deb swoim słownictwem jak zwykle mnie ubawiła a tak w ogóle z 2 dni tem był artykuł na Onecie, że aktor grający Dextera i Aktorka grająca Deb są parą w realu od ponad roku, ale dopieor teraz sie ujawnili i producenci martwią się jak to wpłynie na oglądalnośc, ze niektórym może się pomieszać, że rodzeńswto jest ze sobą![]() Ale dziś zimno. Założyłam koszulę na długi rękaw i marynarkę i marzłam. Czasy wyciagnąć płaszczyk z szafy ![]() Idę robić placki z jabłkami na obiad
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest dość ciepło, a wczoraj było gorąco wręcz.
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak mówią tez moje koleżanki
A randka przełożona na niedzielę, bo K. pracuje dziś na nockę i nie zdążyłby na pociąg w sobotę Jak ja wytrzymam jeszcze tyle godzin![]() Myslicie, że się pogoda poprawi do niedzieli? Bo mamy sobie zrobic spacerek po Piotrkowskiej No i jakaś kawiarnia, bo lubimy slodkości, a potem kino Będę udawała, że się boję to mnie za ręke może weźmie![]() A i własnie się pytam kolegi co sądzi o calowaniu na pierwszej randce hehe Zastanawiam się jak sie powstrzymać, jeśli będzie chcial mnie pocalować ehhh... Ciężko będzie
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-09-12 o 21:12 Powód: dopisek |
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ma być to będzie....a przynajmniej sprawdzisz jego umiejętności całowania![]() Ja na pierwszej randce byłam łatwa....i opłacało się |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
ja od M na pierwszej randce to dostałam w policzek ale się wygłupiłam bo on sie nachyliła a ja do niego że się nie całuję na 1 randce w usta a on że nie chce w usta tylko w policzek ale mi głupio było dziś się z tego śmiejemy haha
|
#4970 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wyszukałam w googlach jak wygląda ten cały fiat 500 i powiem Ci Dorinko, że jest BOSKI, ale fajne małe sympatyczne cacuszko
|
#4971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki Dorinko![]() Matko jak ja wytrzymam do niedzieli I w co ja się ubiorę...Aaaaa!![]() I 999 post ![]() No i piosenka na dziś ehhhh.. http://www.youtube.com/watch?v=89E0hQyNyrs Rozmarzyłam się
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-09-12 o 23:54 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przypuszczam, że TŻ nie dotrzyma terminu . Jednego już nie dotrzymał (w sylwestra powiedział, że w tym roku się zaręczymy).Edit. A, no i ja oczywiście miałam przyjść na 14 do pracy więc pytanie szefa "czemu nie ma cię w pracy?" było nieuzasadnione. Przyszłam o 12 i zostałam do 24, a ruch był taki, że nawet napić się nie mogłam. |
|
|
|
|
#4973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wierzę, ale moja rodzina wierzy. Ja w sumie nie miałam pereł na ślubie, stwierdziłam, że nie chcę w ten dzień słuchać ostrzeżeń. No a przezorny zawsze ubezpieczony
. Dlatego pod suknią miałam kosiarkę do trawy, piłę motorową, skakankę i kilka jeszcze innych rzeczy .Cytat:
Cytat:
Dorinko - super bryczka! Melodio - a miało być tak grzecznie, nieśmiało i powoli, a wy już o pocałunkach . Ja ubrałabym się dziewczęco i romantycznie, ale nie zbyt wieczorowo. Jakaś słodka, falista spódniczka, do tego bokserka i sweterek jakiś mięciutki, pofalowane włoski...Czy ja w ogólę moge już zacząć kwasić? W Chicago wciąż jest lato (ale zaczęło się później niż w Polsce), przeplatane chłodniejszymi dniami. Będzie tak przynajmniej do końca października, i nie wiem czy czekać, czy już... Coś w tym stylu (tylko żółte i błyszczące)? Jak tak, to super.
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj! Spódniczka i 9 do 14 stopni chłodku to kiepsko
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
Pod prysznicem sobie przypomniałam, że u was jest chłodno.
Ja tak jak Hania kiedyś trzymałam się w męskiej paczce, i ich ideały kobiety były dwa: delikatna, naturalna dziewczyna; i coś jak taka Doda. Ale nigdy Doda nie przewijała sie jako kandydatka na wspolne życie, raczej jako towarzyszka na jedną noc. Dlatego też polecam naturalność, dzięwczęcość, żeby nie poczuł że jesteś od niego sporo starsza .Wybierz to, w czym czujesz się pięknie, byleby twój ubiór nie odwrócił uwagi od ciebie. Popytaj Nemy, zaglądnij na stylio. Ja poszłabym w kierunku czegoś prostego...
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
I wygodnego, żebyś dobrze się w tym czuła
![]() Ja wstałam i czekam na jakąś poprawę pogody bo dzisiaj ECCO Walkathon. W sumie już myslałam, że w tym roku nie idziemy, ale wczoraj wieczorem TŻ zadzwonił że mam rano wstać i sie szykować bo on już kupił bilety . Tak więc idziemy, ja jak zwykle na WWF, wierna jestem tej fundacji .Tylko że zimno jest. Rok temu z walkathonu wróciłam przeziębiona, oby ten scenariusz się nie powtórzył
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Informuję, że u mnie dziś też już zimno, ale za to słonecznie i bezchmurnie ![]() Dziś wieczór panieński koleżanki Oj, będzie się działo
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuu, na 14 do pracy, a mnie nadal boli noga po skurczu
. A może miałam nowy w nocy ... To bardzo utrudnia bieganie po schodach
|
|
|
|
#4979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano nie mieszczą. Moze dziewczynka nie wiedziała gdzie sie znajduje..mam nadzieję ze tak było, bo jak nie to swiat wywraca sie dogory nogami ![]() Cytat:
Ja żaluję ze rękawiczek nie zabralam..taki dziś zimno. Wczoraj wieczorem szlismy na piwko do miasta i ubrana bylam w koszulę, na to sweter, na to plaszcz i zimno mi bylo ![]() Cytat:
Delikatne pocałunki na pierwszej randce to jest toAczkolwiem ja podczas pierwszego spotkania z TZ pozwoliłam sie tylko trzymac za rękę. Ale u nas to był inna sytuacja bo w tym czasie chodziłam na randki z jego kumplem .Więc najpierw sprawy z kumplem trzeba było wyjasnic. I się udalo bo owy kumpel jest teraz naszym przyjacielem ![]() Co do ciuszków...normalnie się ubierz. Jak na codzień. Tak naprawdę faceci w ogóle nie kojarzą w co kobieta była ubrana szczegolnie na pierwszej randce. Najwazniejsze zeby ciepło Ci było skoro macie spacerować. Szkoda by bylo aby zmarznięte ręce i nosek nie pozwolily wam milo spędzic czasu. Takze na cebulkę. Spodnie bluzeczka z długim rękawem, sweterek, płaszczyk tudziez kurteczka, chusta na szyję i rękawiczki .Wspomnienia powrocily z moich pierwszych randek z TZ. ![]() Smiesznie było na pierwszym spacerze...bo ubralismy sie identycznie. Zielone spodnie bojowki, do tego zielone kurki takie z kapturem z misiem, okulary przeciwsloneczne (bo bylo zimno jak cholera a do tego swiecilo bardzo ostre slońce) A pod kurtką czarne swetry .Wiadomo ja w wersji kobiecej wszystko, TZ w bardzo męskiej
|
|
#4980 | |
|
BAN stały
|
Rav,to ja też jestem przesądna i sama nie wiem czy tak nie zrobie.
Cytat:
A ja twardo powiedziałam,że nie teraz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

, oczywiście częściowo będzie spłacany w ratach
?

Takie kobiece jest 

Wygląda czadowo, od razu mi się spodobał, jak tylko go zobaczyłam 
. A może miałam nowy w nocy
... To bardzo utrudnia bieganie po schodach
A ja twardo powiedziałam,że nie teraz.