|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 6
Adunia mój stary to lenovo. Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż był kupiony z drugiej ręki jako sprzęt już używany. Mam go od... właśnie się zastanawiam. Na tapecie mam wnuczka
Wnuczek ma jakieś pół roku, a teraz ma 9 lat, No to 9 lat temu. Mam już nowy komp i leży Trudno mi się rozstać ze starym .A prezent, znaczy ten komp dostałam w prezencie od dzieci w śmieszny sposób. Uwalał mi się stary laptop, co chwilę coś i właśnie się wszystko zawiesiło, wołam dzieci, ratujcie, naprawcie mi komp. Przyszedł syn i mówi ok, to sobie idź coś porób w kuchni haha. No to poszłam. Minęło może kilka minut i woła mnie - już naprawiony. No to ja zadowolona siadam przed kompem a tu mam przepiękniastą nową tapetę. Zdjęcie wnuczka. I zaczęłam robić oh i ah nad zdjęciem i z wdzięcznością że mi taką piękną tapetę zrobili. A oni się śmieją i nic. Chcę kliknąc w klawiaturę a tu mi coś klawiszki się inne zdają... Po 5 minutach zorientowałam się, że mam nowy komp. |
|
|
|
|
#1862 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
przyczepność była jak należy. ===== Morskie Oko ma ponad 10 m głębokości, a lód cieniuśki. Ten kto tam wchodzi pozbawiony jest rozumu...!! |
|
|
|
|
#1863 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Lenifko,
ależ uśmiałam się z tego, że nie poznalaś prezentu-nóweczki...!!!
|
|
|
|
|
#1864 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Lenifo
Ja też mam chyba tej firmy i jestem zadowolona.Adi No właśnie, mnie też się wydaje, że po tych obecnych mrozikach to nie ma co liczyć na grubą taflę. Do pierwszego nieszczęścia
|
|
|
|
|
#1865 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Ooo... doczytałam, że te 10 m głębokości to Morskie Oko ma przy samym brzegu... natomiast dalej jest nawet ponad 50 m.
SZOK... LUDZIE BEZ WYOBRAŹNI... |
|
|
|
|
#1866 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
Wręcz niewiarygodne
|
|
|
|
|
#1867 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Wyspana, rześka i gotowa do pracy obudziłam się już po 5! Ale wczoraj dość wcześniej poszłam już do łóżka. Nie zasnęłam, ale już sobie leżałam i przeglądałam Insta. Na pewno podziałało to jak wyciszenie. Spało mi się dość dobrze. A jak Wam się spało? Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-12-02 o 06:10 |
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi ją też chodzę wcześnie spać, tyle mojego co się wyśpię. 🙂
Dobrego dnia dziewczyny! |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jaki piękny kominek, chciałabym taki mieć w realu ![]() Spokojnego dnia Emmi ------------ Pies sąsiada budzi mnie o 5 z rana, ale w sumie też się wysypiam, bo wcześnie się kładę. Adusia lenovo masz teraz, ja też taki tablet mam. Jak zmieniam coś starego na nowe, to strasznie marudzę, chodzi o sprzęty elektroniczne. A ostatnio rozbawiła mnie bardzo moja starsza synowa, kupili nową lodówkę, stara działała równo 5 lat, nie dało się jej naprawić. Synowa zrozpaczonym głosem narzeka na nową ![]() - Światło w lodówce słabo świeci, nie tak jak w poprzedniej :-( Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2025-12-02 o 07:56 |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Klapłam na moment. Trochę biegania mam od rana. Byłam już na zewnętrzu. Ruch taki na naszej małej uliczce, jak na autostradzie. Trzeba się przyzwyczaić.
Dziś może uda mi się skończyć te generalne porządki jak się przyłożę. Tylko nie wiem czy to przykładanie się mi nie odejdzie. W sumie zostało niewiele. Porządek zrobić z butami i 1 dywan do wyczyszczenia. Najgorsze że czeka ogródek.Hortensje są nieprzycięte jeszcze. Trzeba trafić na jako taki dzień z pogodą. Edytowane przez lenifa Czas edycji: 2025-12-02 o 08:18 |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od mamy. U niej wszystko ok. Zawiozłam jej zakupy, ma zajęcie na dzień dzisiejszy, będą galaretki drobiowe
![]() ------------- Lenifko a jak będziesz dywan czyściła? Na mokro? Zagoił Ci się już palec? -------- Lanolinko miłej pracy
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Cyferko z palcem już ok
metoda zadziałała. A dywan zwyczajnie, Szczotka, miska z wodą i z Wirkiem i jadę Samą pianą czyszczę. Dwa już zrobiłam, Został ostatni, gorzej, że największy.Moja m właśnie je śniadanko, ide podać leki. Edytowane przez lenifa Czas edycji: 2025-12-02 o 09:40 |
|
|
|
|
#1873 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia witaj
Przybiegłam, żeby się z Tobą przywitać. Mam ruch w interesie --------------- Pogoda zgniłka Zaintrygowałaś mnie tym nowym modelem ![]() Firmę L znam tylko przez mój tablet. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Emmi nie wiem, czy są nadal długie przerwy w szkole? ![]()
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Cyferko Tobie tez miłej pracy 🙂
Obiad nam z wczoraj, poledwice duszoną, zatem z głowy myślenie co ugotować. |
|
|
|
|
#1876 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Moje Drogie, to są przecież te nasze obrazeczki z Bożego Narodzenia, te same. Zapomniałyście
Cyferko Wspaniale, że dzisiaj dzień pełen klientów. Bardzo się cieszę i dziękuję Ja też przywiązuję się do urządzeń i ubolewam nad zmianami. Nowa lodówka w ogóle mi nie pasuje, nie podoba się, dobrze, że ,,stara" stoi w piwnicy, na chodzie i mam ją nadal Adi ------------------------- odpoczywam... Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-12-02 o 16:02 |
|
|
|
|
#1877 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
|
#1878 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() I mamy już środę, coraz bliżej piątku ------------------ Adi Ja cały rok czekam na możliwość wykorzystania świątecznych obrazków to pamiętam U mnie mgliście, szaro i ponuro. Ktoś pisał o słoneczku, poproszę podmuchać w moją stronę, już dawno go u mnie nie było. Dobrego dnia życzę wszystkim Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: Wczoraj o 06:43 |
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Dobrego dnia Emmi
Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: Wczoraj o 07:35 |
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczynki nie poczytałam Was jeszcze, ale napiszę Jestem, pamiętam o Was ![]() Powoli układam moje życie psychiczne na psychoterapii. Trafiłam na super panią. Mamy już grudzień. Zaraz Mikołaj, święta, Sylwester i nowy rok. Kiedy to zleciało? |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Aniu
Witaj. Taa, latka lecą Cieszę się Aniu, że pomagają Ci spotkania z terapeutą ![]() Życzę dużo zdrowia! |
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne!
Zalaqilam dziś już w wydziale komunikacji, wystartowałam z rana to nie było kolejki Ann owocnej terapii. Kawal świąteczny: -Tato, w tym roku chciałbym na święta pieska. – Nic z tego, jak co roku będzie karp. 😉 |
|
|
|
|
#1883 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Słonka u nas, niestety, brak. Od kilku dni zgniła pogoda. Jedyna dobra wiadomość pogodowa - brudny śnieg w nocy zniknął. ===== Aniu, jak miło Cię widzieć! Terapia przynosi dobre efekty. Wspaniale, że trafiłaś na taką dobrą specjalistę. ===== Pora na kwkę. Tuptam po nią do kuchni... ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cyferuś, popatrz, tylko my obie na porannym spotkaniu. (0) |
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kogo nie widziałam
![]() Adusia dzieci przyjechały niespodziewanie, odeszłam od kompa ![]() Już pojechali. Mówisz ,że śnieg zniknął? To chyba dobrze. -------------- Lanolinko dobre! Swoją drogą to 3 tygodnie zostały do świąt. ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ania, a jak dziewczynki się mają? Zdrowe są? Zimę jeszcze macie? |
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
O Cyferko miałaś gości, przedmikolajkowych 🙂
Kupiłam nóż na alli popatrzcie jaki ładny przyszedł, opakowanie prawie że biżuteryjne. Nie wiem jeszcze jak będzie ciął |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Lanolinko rzeczywiście pięknie zapakowany.
Ten sklep to to samo co Temu? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Dzieci służbowo były ![]() Synowa jak zwykle głodna jak ma zamiar nas odwiedzić, tojuż w domu nie je A ja przeczuwałam i o 8 z rana nastawiłam zupę Także dziecko trafiło na świeżutką, prosto z ognia. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: Wczoraj o 12:14 |
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
A wczorajszy wieczór spędziłam w kuchni, piekłam paszteciki.
Ale pachniało
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Cyferko widzę u Ciebie juz swięta 🙂
Tak, to sklep z Chin alliekspress . |
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę bombki, choinki trochę, toż to święta 🙂
Z moich zakupów przyszły jeszcze skarpety. Kupiłam grubsze na prezent choinkowy a sobie cienkie niby że z kaszmiru, ale chciałam żeby były cienkie. I zaskoczona jestem bo wyglądały strasznie sztuczności a fajnie się w nich chodzi i ciepło w nogi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Wnuczek ma jakieś pół roku, a teraz ma 9 lat, No to 9 lat temu. Mam już nowy komp i leży

Ja też mam chyba tej firmy i jestem zadowolona.
No właśnie, mnie też się wydaje, że po tych obecnych mrozikach to nie ma co liczyć na grubą taflę. Do pierwszego nieszczęścia