Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 16:32   #1561
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Uwielbiam Was po prostu

ice może zastanów się nad pudrem Shiseido Enriched Podobno kolor identyczny jak Lu 06 i ma trochę właściwości nawilżające
A propos pudrow Shiseido, dziewczyny, ktore mialy kompakt bardzo prosze o opinie na jego temat, na KWC sa ekstremalne - albo super albo dno...
Jesli ktoras miala, to blagam, opowiedzcie mi o nim!
Napalilam sie na niego

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:38   #1562
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Nosku, wszystkiego pachnącego .

Kruca, alem zmęczona Marzę o kąpieli i ciepłym wyrku.
Wczoraj prawie do rana grzeszyłam z TZ, nie pamiętam już takiego maratonu, choć kiedyś mieliśmy takie kilka razy w tygodniu. Dziś nie dość, że niewyspana jestem, to jeszcze cała obolała .

Gayenko (Ty wiesz za co )

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:42   #1563
zizou
Zakorzenienie

ach ach kliklo mi sie miniaturke maroussi authentic
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:43   #1564
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
A co jeszcze takiego wynalazłam?
A zawsze coś wyszperasz fajnego- np. te micele dla dzieci niedawno- nie miałam pojęcia że cos takiego istnieje
Cytat:
Ja lubię świeczuszki z Ikei. Nie są drogie, a pachną czasem tak, że nie mogę wytrzymać i powiększam kolekcję. Z zeszłego roku były takie: czerwona świeca, a na szkle namalowane hmm powiedzmy motywy folklorystyczne, serduszka z różnymi wypustkami pachną dla mnie przepysznie jak kruche ciasto z karmelem czy czymś tealightów od nich też mam kilka kompletów, ale słabiej pachną - najmocniej zaraz po wyciągnięciu z opakowania, jeszcze niepalone
No to muszę się ruszyć, a mam taaaak dalekoooo (500 m )
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ale kupiłam maseczkę Sorayi z efektem mikrodermabrazji, nakładam ją codziennie na noc i wszystko mi poznikało, ona ma cudowną moc ta maska, uwielbiam ją i zawsze muszę ją mieć
To jest peel-off czy jakaś glinkaczy co?
Cytat:
Dostałam, ale testowałam na razie raz - i to o 22, w kiepskim łazienkowym świetle mogłabym zrobić zdjęcie, ale łapę mam do łokcia opaloną więc nie jest to najlepszy pomysł
zrób na ramieniu
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mi się wysuszyły nieco włosy ostatnio - coraz bardziej się plączą, ciężko je rozczesać. Chyba efekt złej pogody i braku mojej maski Intense Repair. A dopiero w przyszłym tygodniu będę mieć pieniądze, żeby ją zamówić, jakoś muszę się przemęczyć do tego czasu.

W ogóle to ciekawa jestem, czy uda mi się wytrzymać do grudnia bez fryzjera. To by był rekordowy wyczyn.

Idę dzisiaj na zakupy, ale nie sama, więc przypuszczam, że zakazane będzie mi wchodzenie do perfumerii. Może i dobrze, bo chyba nawet nie mam większej ochoty na kupowanie kosmetyków dziś. No chyba, że złożyłabym sobie paletkę w Inglocie.
Na rozczesanie suchych włosów dobry jest ten olejek do blondów garniera dwufazowy A żeby moje się nie plątały (przy jednoczesnym braku czesania codziennego ) wystarcza mi serum pantene Ice Shine (nie wiem co zrobię jak się skończy )

Hmm, moja ostatnia wizyta u fryzjera miała miejsce... dokładnie rok temu, jakoś na początku roku akademickiego. O dziwo po lecie jakoś nie zauważam zniszczeń w mojej czuprynie, tylko cięcie totalnie siadło i przydałoby się na nowo wycieniować albo nie wiem co No i ten kolor
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
gratuluję!! i podziwiam za wytrwałość na takim kierunku - ja miałam na studiach 1 semestr filozofii i się strasznie męczyłam
Ja bym chciała więcej zajęć filozoficznych, zawsze interesowało mnie np. udowadnianie konkretnych racji stosując określony tok rozumowania danego myśliciela... Oczywiście nigdy nie miałam czasu aby się tym głębiej zainteresować
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
wróciłam mieszkanie mam pięknie wysprzątane tak czysto to było tylko raz - jak dostałam klucze i weszłam do pustego mieszkania jak zaczęłam znosić swoje rzeczy to już nie było tak ładnie i czysto
Musiałyśmy każdą jedną szafeczke, półeczkę itp w kuchni i w pokoju opróżniać i czyścić wszystko (wszystkie naczynia itp ) mnóstwo zabawy, ale dałyśmy radę
No to pięknie, ja także bym nie zmywała tylko jakby się upomnieli ostatniego dnia o kasę wyskoczyłabym z tekstem i odpowiednim gestem wskazującym kchnię: "panowie chyba jeszcze nie skończyli?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nosku ode mnie tez
i od emnei i ode mnie dużo wewnętrznego słoneczka
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nie jestemz wolennikiem odpowiadania chamstwem na chamstwo, ale czasami sie inaczej nie da. zwlaszcza jak ma sie do czynienia z ludzmi, ktorzy obok dobrego wychowania przechodza obojetnie.
Mnie ostatnio jakieś uczulenei bierze na ludzi (a zwłaszcza facetów) którym się zdaje, ze wszystko im się należy na pstryknięcie ręką i za to, że są. Jakoś w sytuacjach miejsko-mpkowych wyłapuję takie przypadki i od razu mnie furia bierze na matki takich indywiduów. Chyab wogóle ostatnio więcej uwagi zwracam na psychologię, np czasami oglądam supernianię Bardzo mi sie podobałó zachowanie jednej znajomej, mamy Kacperka oprócz standardowych zabawek uznawanych za męskie kupiła mu zestaw kuchenny

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A na zimę mam jeszcze filtr Avenki, za mrozy filtry są idealne.
A czy avenka ma takei fajne kremiki ale bez filtra?
Cytat:
Dziewczyny bossy ma sie dobrze, o ile mozna sie miec dobrze w jej sytuacji. stara sie dojsc do siebie, jak ochlonie to do nas zajrzy
Czyli jednak nie poszedł jej egzamin?
Mój dzisiaj też nie, na dodatek z mojej winy (totalny brak wiedzy ) Już mam siebei dość, całej rodizni epowiedziałamże zdałam, bo tak mi wstyd Babka mnie odesłała na 30 września- może wreszcie się wyrobię
Buziaki dla Bosiaczka

Znowu wygrałam- tym razem torebkę z któregoś JOYa
No głupi na prawdę ma szczęście
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:48   #1565
zizou
Zakorzenienie

ja tez jestem uczulona na facetow, ktorym sie wydaje, ze sa boscy tylko dlatego, ze maja plemniki

rzyrafko jak Ty wygrywasz? smsy czy co?
Stary 2008-09-17, 16:54   #1566
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio jakieś uczulenei bierze na ludzi (a zwłaszcza facetów) którym się zdaje, ze wszystko im się należy na pstryknięcie ręką i za to, że są. Jakoś w sytuacjach miejsko-mpkowych wyłapuję takie przypadki i od razu mnie furia bierze na matki takich indywiduów. Chyab wogóle ostatnio więcej uwagi zwracam na psychologię, np czasami oglądam supernianię Bardzo mi sie podobałó zachowanie jednej znajomej, mamy Kacperka oprócz standardowych zabawek uznawanych za męskie kupiła mu zestaw kuchenny
mój Brat na którąś gwiazdkę (miał max 5 lat) dostał taki zestaw - cała kuchnia (wyższa od niego wtedy), zestaw garnków itp, nawet plastikowe jedzonko było potem długo się przedstawiał "Hubert <nazwisko> kucharz"
a teraz co? 12 lat ma i biega w kominiarce z karabinem maszynowym na kulki
i twierdzi, że nawet kanapek nie umie sobie zrobić
Stary 2008-09-17, 16:55   #1567
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jestem uczulona na facetow, ktorym sie wydaje, ze sa boscy tylko dlatego, ze maja plemniki

Zizek ty jestes boska (mimo,ze nie masz plemnikow )

Daria ja bym panom zrobila tak:
przy placeniu rachunku dala kosztorys szefowi rachunek minus koszty wlasne (deska do krojenia,zapasy etc .) plus rachunek z firmy sprzatajacej(no jak sama sprzatalas to juz trudno).
Niech im z penski odliczy prosiaki jedne.
Albo zanim zaplacisz niech wszystko odkupia.Szkoda,ze nie zrobilas zdjec tego jak wygladalo w domu i zadzwwonila do Taty ja bym tak zrobila od razu na dowod,ze nie klamie,bo z takimi "chlopkami-roztropkami" roznie bywa..
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 17:16   #1568
isa666
Zakorzenienie

rzyrafciu z Avenki są kremy różne, ale właśnie ja kupiłam tydzień temu zwykły kremik z SPF 15(Hydrance Optimale) no i mnie zapycha okropnie Są jeszcze 2 wersje bez filtra: Richie i Legere i żałuję, że nie wzięłam wersji Legere
Ta 15 jest bardziej tłusta niż Avenkowy filtr 50.

Aga Zaraz Hosenka powie, żeś zboczuch

Podcięłam końce(tzn. fryzjerka mnie podcięła) i raptem tak po 1 cm mnie ciachnęła Ale od razu włoski lepsze w wyglądzie.
A teraz powoli zaczynam kompletować jakiś zimowy strój na jutrzejszy wyjazd na uczelnię Nie mogę nigdzie znaleść moich rękawiczek
Stary 2008-09-17, 17:20   #1569
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafciu z Avenki są kremy różne, ale właśnie ja kupiłam tydzień temu zwykły kremik z SPF 15(Hydrance Optimale) no i mnie zapycha okropnie Są jeszcze 2 wersje bez filtra: Richie i Legere i żałuję, że nie wzięłam wersji Legere
Ta 15 jest bardziej tłusta niż Avenkowy filtr 50.

Podcięłam końce(tzn. fryzjerka mnie podcięła) i raptem tak po 1 cm mnie ciachnęła Ale od razu włoski lepsze w wyglądzie.
A teraz powoli zaczynam kompletować jakiś zimowy strój na jutrzejszy wyjazd na uczelnię Nie mogę nigdzie znaleść moich rękawiczek

Isus Ja mialam pelno probek Vichy Aqualii z filtrem 15 i tez tla mnie jakis bardziej tlusty niz 50 i dluzej sie wchlanial ale sam w sobie nienajgorszy..

Ja jutro tez jade na uczelnie tylko indeks oddac ale dzisiaj tam bylam w zimowej kurtce fakt,ze takiej na lzejsza zime ale i tak mi tak trudno sie przestawic ze tylko bym spala i spala..
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-17, 17:26   #1570
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
A niech mówi, wiele się nie pomyli .

Rzyrafko, jak Ty to robisz, ja w życiu niczego nie wygrałam .

Gayenko, w tiwi mówili, że taka ciągła senność to wynik deszczowej pogody. Tak sobie to tłumaczę i włażę pod kordełkę .

EDIT: Bosiaku, nie znalazłam tego pisma. Miałam zapisane na starym kompie, a płyty ze zrzutami wywiozłam do rodziców. Nie mam u siebie nawet oryginału Przykro mi

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 17:31   #1571
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
mój Brat na którąś gwiazdkę (miał max 5 lat) dostał taki zestaw - cała kuchnia (wyższa od niego wtedy), zestaw garnków itp, nawet plastikowe jedzonko było potem długo się przedstawiał "Hubert <nazwisko> kucharz"
a teraz co? 12 lat ma i biega w kominiarce z karabinem maszynowym na kulki
i twierdzi, że nawet kanapek nie umie sobie zrobić
Dlatego ja będę tę supernianię oglądać, żeby krzywdy dziecku nie zrobić
Cytat:
Bo właśnie mi idealnie pasowała jakaś stara próbka 50tki Creme i to w lecie, była boska

Ziz, Aga - no smski se wysyłam (a teraz w taktaku zostało mi 20 zł do końca listopada a tu wyjdą jeszcz w tym czasie 2 TS i 2 JOYe ) tylko wybieram takie nagrody jakie bym chciała wygrać (regularnie poluję na makijaż z okładki TS no ale jeszcze widać nie pora, na pewno kiedyś będzie jakaś super kolekcja i wtedy wygram ) a z tą torebką to nawet nei wiem o co chodziło i z którego numeru
Widzę, że szczęście do mnie powraca, jakiś rok temu czy dwa wygrałam bilety do kina na Jasminum z TS a wcześniej to kilka rzeczy równo do osiągnięcia 18 lat, odtad jakaś klątwa była nade mną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 17:54   #1572
zizou
Zakorzenienie

zaskocze Was, jesli napisze, ze chce dwie flaszki?
klasyczna i OI. juz, teraz, zaraz...
Stary 2008-09-17, 17:57   #1573
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja też chce coś teraz/zaraz a tu trzeba czekać na wszystko
Ziz, dostałaś już mini tusz własny?
Stary 2008-09-17, 18:00   #1574
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko chanel? mam od piatku
Stary 2008-09-17, 18:25   #1575
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nic takiego nie powiem. Bo jak najbardziej popieram takie akcje
Gdy poleciałam pierwszy raz do exTZ do UK to cały dzień nie wychodziliśmy z łózka właściwie to więcej niż jeden dzień bo: noc+dzień+noc Kumple mieli zakaz przeszkadzania, ale i tak jak coś chcieli to pisali smsy albo dzwonili: "moge za pół godziny przyjść po gazete?"

Złożyłam zamówienie z Avonu, niestety peelingi winogronowe już nie przyjdą bo brakło a chciałam 2 Dostanę więc tylko peeling do stóp - mam tylko 1 - winogronowy PS ale z nim trzeba trochę zabawy, a ja nie zawsze mam czas i siły.

W ramach wczorajszych imienin zrobiłam skromne zakupy - tylko fioletowy cień Essence z Bohemii i czarny Manhattan.
Wywąchałam balsamy Bielendy i jutro kupię tylko piżmo+jaśmin, a wcześniej planowałam wszystkie 3.

Powoli rozgladam sie za czarną kredką bo Avonowska z gąbeczką już sie kończy (ekspresowo, mam ją chyba z poł roku no ale używam codziennie). Wezmę albo Essence albo z Pierre Rene ze strugaczką i gąbeczką Nie jestem pewna czy tą Essence'owa da się zrobić kreskę po wewnetrznej stronie

Niedługo skończy mi się filtr - tym razem kupię Solecrin spf40

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 18:47   #1576
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

Kruca, alem zmęczona Marzę o kąpieli i ciepłym wyrku.
Wczoraj prawie do rana grzeszyłam z TZ, nie pamiętam już takiego maratonu, choć kiedyś mieliśmy takie kilka razy w tygodniu. Dziś nie dość, że niewyspana jestem, to jeszcze cała obolała .

Gayenko (Ty wiesz za co )
Cytat:
ach ach kliklo mi sie miniaturke maroussi authentic
Toście sobie pofiglowali
I dobrze, jesteście młodzi, na ''obrót nieruchomościami'' przyjdzie czas

Cytat:
Ja też podcięłam końce tydzień temu, jednak trzeba to robić raz na jakiś czas,o wiele lepiej włosy wyglądają

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Isus Ja mialam pelno probek Vichy Aqualii z filtrem 15 i tez tla mnie jakis bardziej tlusty niz 50 i dluzej sie wchlanial ale sam w sobie nienajgorszy..

Ja jutro tez jade na uczelnie tylko indeks oddac ale dzisiaj tam bylam w zimowej kurtce fakt,ze takiej na lzejsza zime ale i tak mi tak trudno sie przestawic ze tylko bym spala i spala..
Ja w pracy na 12 godzin jutro
Też chyba się ubiorę w zimowe rzeczy.

A Ktosiek ma jutro urodziny

Cytat:
[FONT=Georgia][SIZE=2]Powoli rozgladam sie za czarną kredką bo Avonowska z gąbeczką już sie kończy (ekspresowo, mam ją chyba z poł roku no ale używam codziennie). Wezmę albo Essence albo z Pierre Rene ze strugaczką i gąbeczką Nie jestem pewna czy tą Essence'owa da się zrobić kreskę po wewnetrznej stronie

Niedługo skończy mi się filtr - tym razem kupię Solecrin spf40
Ja lubię z Carlo di Roma taką z gąbeczką, rewelacyjna jest

Wysłałam smsa Ktosiowi, na razie z jego strony cisza ....
Stary 2008-09-17, 18:52   #1577
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko chanel? mam od piatku
Aaa, to ja zrozumiałam, że przyszedł ten co mamie zamówiłaś
Cytat:
W ramach wczorajszych imienin zrobiłam skromne zakupy - tylko fioletowy cień Essence z Bohemii i czarny Manhattan

Powoli rozgladam sie za czarną kredką bo Avonowska z gąbeczką już sie kończy (ekspresowo, mam ją chyba z poł roku no ale używam codziennie). Wezmę albo Essence albo z Pierre Rene ze strugaczką i gąbeczką Nie jestem pewna czy tą Essence'owa da się zrobić kreskę po wewnetrznej stronie
Opisz mi inne kolorki tych cieni z bohemii
Kredkę do wewnętrznej powieki mam ulubioną Manhattan, trwała i nie podrażnia (co mi sie czasem zdarza z brązową Bourjois ) Ale to była limitowanka z allegro.

Tak bym już chciała sobie macać wczoraj kliknięte Goshe

Idę klikac smsy na konkursy-siostra przytargała nowy TS
Stary 2008-09-17, 18:58   #1578
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Opisz mi inne kolorki tych cieni z bohemii
Są 3 kolorki - jasny złotawy beż, złoto wpadające w miedź i ten jasny fiolet złamany leciuteńko brązem - hmm w sumie to nie wiem czym złamany tak do końca, ale napewno nie jest to taki czysty klasyczny fiolet Bardzo ładnie połyskują ale nie mają dużego brokatu tylko drobno zmieloną perełkę Jutro koniecznie przetestuję

Instagram

Stary 2008-09-17, 19:20   #1579
Myszołapka
Zakorzenienie

Hosenko gratuluję kondycji i zazdroszczę, bo ja po nocy jednej nie dałam rady

Nosku wszystkiego co pachnącę najpiękniej, ozdabiające buzię doskonale i tego co sobie tylko zażyczysz i wymarzysz

Ja chcę moje paczki Czekam na 4 rzeczy i doczekać się nie mogę

Gayenko poleciało co trzeba W zimówce biegam od paru dni, jedynie do prowadzenia auta ją ściągam bo jakoś tak niewygodnie w kurtce puchowej, krótkiej co prawda, ale zawsze

Vibesko trzymam kciuki za Ciebie i Ktosia. Z tego co piszesz przebija taka radość i optymizm, że aż chce się czytać normalnie

Iso mnie to paskudztwo w sensie Avene załatwiło na cacy, czoło sobie miesiąć leczyłam. Tak to jest wysłać ojca do apteki, chciałam HOL a dostałam wersję z filtrami ( bo i tak używasz to będziesz miała 2w1 )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 19:24   #1580
gayenka
Zakorzenienie

Myszolapko dziekujee A tak wogole to nie lubiem ciem.Nie mam cie na nk chce cie miec na NK masz konto ?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-17, 19:26   #1581
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki.

Nadrobię w weekend mam nadzieję...

Coś mi mignęły życzenia wczoraj dla Hosenki a dziś dla NoskaUrodziny,imieniny?

Co by to nie było to:

Hosence życzę wielu smsów i tel. od Kosza przez te 3 m-ce a po jego powrocie słodkiego grzeszenia

Noskowi życzę szybkiej wyprowadzki do nowego mieszkanka,bo miłości to już życzyć nie muszę,bo ma

No i oczywiście życzę Wam Dziewczynki duuużo pieniążków na niekończące się zachcianki kosmetyczne i nie tylko kosmetyczne

A ja się dziś nawet nie smucę,bo się wkur...maksymalnie

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:27   #1582
Hosenka*
Zakorzenienie

Znowu zmasowany atak na N-K

Karolinko: dziękuję co do zgrzeszenia to nawet wole nie mysleć o tym (hmmm i w sumie to jeszcze nie myślałam dziwne jak na mnie )

A co to się dzieje ostatnio u Ciebie??

Instagram

Stary 2008-09-17, 19:57   #1583
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

dziękuję!

Cytat:
zaskocze Was, jesli napisze, ze chce dwie flaszki?
klasyczna i OI. juz, teraz, zaraz...
Ani trochę nas nie zaskoczysz Przynajmniej mnie

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Nosku wszystkiego co pachnącę najpiękniej, ozdabiające buzię doskonale i tego co sobie tylko zażyczysz i wymarzysz
dziękuję!

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Noooskuuuuu Kochanie wszystkiego co najlpesze z okazji imienin Samych pogodnych chwil,szczescia i zebys nigdy ni epomyslala ,ze jestes niefajnym noskiem albo inne glupoty Zeby w Twym serduszku,usmiechu i ...nosku zawsze promienialo szczescie,zapachowe i nie tylko
dziękuję!

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

Noskowi życzę szybkiej wyprowadzki do nowego mieszkanka,bo miłości to już życzyć nie muszę,bo ma

No i oczywiście życzę Wam Dziewczynki duuużo pieniążków na niekończące się zachcianki kosmetyczne i nie tylko kosmetyczne
dziękuuuuję!

A co się dzieje, że taka smutna i zdołowana jesteś ?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:05   #1584
zizou
Zakorzenienie

jest na allegro taki fajny zestaw - organza 50 + 15... tylko nie wiem, czy wyrobie finansowo a buuuuu
Stary 2008-09-17, 20:09   #1585
gayenka
Zakorzenienie

Karolinko wielki przytulak o co chodzi skarbie,my sie martwimy strasznieee

Ja mam kosmetyczna rezygnacje jakas..nic mnei nei kusi nowej limitowanki essence..kusi mnie tylko Escada w promocji w Naturze jesli zostanie troche w przyszlym tygodniu i bede miala kase to kto wie moze sobei kupie na poprawe humoru..
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-17, 20:10   #1586
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Karolinko
Co to się dzieje no, czemu taki los niełaskawy dla Ciebie
Stary 2008-09-17, 20:14   #1587
Hosenka*
Zakorzenienie

Allegro mi nawala

Instagram

Stary 2008-09-17, 20:14   #1588
emememsik
po prostu Em :)

Dziękuję za pamięć.
Powoli nadrabiam wątek, dlatego jestem na dole, a się nie odzywam.
Napiszę więcej jutro.
Ogólnie - jestem zabiegana i zapracowana co trochę pomaga mi w przetrwaniu każdego kolejnego dnia.
Bo tak ogólnie, to bez zmian.
gayenka, koniecznie musimy się spotkać na jakieś winko czy coś, wypłaczę Ci się w sweterek.
Stary 2008-09-17, 20:15   #1589
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Allegro mi nawala
No, ostatnio coś wieczorami szwankuje badziew jeden

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dziękuję za pamięć.
Powoli nadrabiam wątek, dlatego jestem na dole, a się nie odzywam.
Napiszę więcej jutro.
Ogólnie - jestem zabiegana i zapracowana co trochę pomaga mi w przetrwaniu każdego kolejnego dnia.
Bo tak ogólnie, to bez zmian.
gayenka, koniecznie musimy się spotkać na jakieś winko czy coś, wypłaczę Ci się w sweterek.
em Skarbie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:18   #1590
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Allegro mi nawala
mi tez nie mgoe sie zalogowac. i to mnie uchrania przed kliknieciem zestawu z organza

em Skrabie czym siem mocno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości