![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Haha, i tak nie mam jak bo przyszłego mężusia nie ma
![]()
#2942 |
Zakorzenienie
|
oj dziewuszki dziewuszki... glodnemu chleb na mysli..... przemile towarzystwo ale ja uciekam spac.... nie siedzcie za dlugo
a co do pogody to... u nas myslalam ze bedzie padac ale ani kropla nie spadla a slonko bylo piekne, a niebo blekitne bez zadnej chmurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Wtajemniczenie
|
ale chyba wróci, co
![]() dobranoc Widget ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
mam przynajmniej taką nadzieję
![]() daget dobranoc słonko, i dziękuję za dotrzymanie towarzystwa. Słodkich snów! ![]()
#2945 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Widgeciku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Skarbeńki moje, też już się będę szykować do spanka powoli. Dziękuję za miły wieczorek i do jutra
![]()
#2947 |
Wtajemniczenie
|
no i imprezkę się skończyła
![]() ![]()
![]() |
#2948 |
Wtajemniczenie
|
również kolorowych senków życzę
![]() dziękuję za wspaniałe towarzystwo ![]() dobranoc ![]() eee tam odrazu skończyła ![]() Dobranoc Imprezowiczki ![]() myślimy o Was Nieobecne ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-18 o 09:31 Powód: czary mary post złączony :)) |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
czy ktos mnie tu jeszcze pamieta
![]() ![]() nie bylo mnie u Was tydzien bo nie mialam neta a tu tyle nadrabiania ze masakra jednym slowem.przyznaje bez bicia ze pobieznie przeczytalam i tu jakies wymiany gg-owe byly ojjj duzo mnie ominelo duzo ![]() p.s. a moze to nie Lilus wymieniala??jesli moj blad to z gory przepraszam bo goraczka lekko zamroczona jestem ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2008-09-17 o 23:26 Powód: skleroza...goraczka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
aaa Lilus to dziekuje bardzo za pamiec
![]() ale jakos sie tak dziwnie czuje...to pewnie przez chorobe...i dlatego ze jakos sie tak "wbic" do Was nie moge a naprawde bym chciala ale czasu brak bo nadrabiania zawsze sporo |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek imprezowiczki.....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie z biura, ja juz farelke wylaczyla bo w pokoiku zrobilo sie cieplutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
dziewczynki jestem zalamana.moj nos wyglada jak podgardle indyuka kiedy sie zdenerwuje taki jkest czerwony i juz mam mala rane pod nosem od ciaglego wycierania sie chusteczka.....a pogopda jaka byla taka jest..................... czy ja zawsze musze miec najgorzej!!!!
na dodatek wraca jutro ze Szwecji moj tato-czlowiek ktory jest dla mnie cale zycie zagadka.i wiem ze nie bedzie za wesolo bo bedzie sie wtracal i rzadzil i decydowal co i jak za wszytskich byleby jemu bylo dobrze. dzis mam probna fryzurke o 16 zrobie zdjecia i wysle wam pozniej. musze jechac do pracy;/ jak zlapie te dziewczyny z 5 klasy ktore mnie zarazily to je osmarkam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze Kisiorek ze juz masz cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
trzeba by zejsc do sklepiku ale czy to nie jest za wczesna pora na cos slodkiego hihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Imprezowiczki
![]() ja się pisze na kawkę i coś słodkiego i kawałek farelki ![]() Toverku ![]() ![]() ![]() Kotekk odwiedzaj nas częściej ![]() ciekawe jak szefowa imprezki? ![]() buziaki zmykam do pracy do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
dzieki Lilus za porade w sprawie tych tabletek bo slowo daje nie slyszalam o nich.kochana jestes.milego dnia w pracy;0
Daget nie smiej sie ja je naprawde osmarkam bo katar mam pierwsza klasa.... Kasienka nasza pewnie sie szykuje...Kasiu!!!!tzryma m kciuki za sloneczko i zeby sie udalo wszytsko! CZekoladko a ty slubujesz w tym dniu co ja.I jak przygotowania????Jak myslisz pogoda bedzie dla nas laskawa? tak wygladaja nasze tablice na samochod. |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
dziewczynki- myz zmykamy na urlopik
![]() ![]() ![]() chcialam sie pozegnac na jakis czas (wracamy 29.09) ![]() ![]() ![]() mrrr Espania ![]() ![]() ![]() buzia ps. wszystkim slubujacym w tym i przyszlym tygodniu- DUZO SLONCA W SERCACH ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochaniutkie
![]() widzę, że tu impreza wczoraj była na 4 fajerki ![]() ja niestety dziś mam duuuużo pracy, więc z Wami nie posiedzę ![]() a teraz biegnę zrobić sobie kawkę na rozgrzanie, bo normalnie tak zimno, że zaraz wykituję .... brrrrr Buziaki Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
Brrr .. ale zimno!
Dzień dobry ![]() zauważyłam że nie złą imprezkę wczoraj miałyście ![]() A my w domu ciągle bez komputera ![]() Buziaczki i milego dnia ![]() edit: Dziewczynki z W-wy oddawałyście moze swoje sukienki do czyszczenia/pralni. Ja cały czas myślę nad plenerem, ale przed tym powinnam odczyścić doł sukni, bo jest zmasakrowany a już napewno nie ma mowy o tym żeby tren odpiąć. Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-09-18 o 09:20 Powód: pralnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Hej mordki
![]() Ale mamy znowu pogodę, nic tylko spać i z domu nie wychodzić.
![]() |
#2963 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() masz jeszcze tydzień, więc będzie dobrze, zobaczysz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() liluś ![]() agunia ![]() daget ![]() głowa boli?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
No ktos obiecal cos slodkiego o 10tej i co.... nic nie ma
![]() Dzastus glowa mnie nie boli na cale szczescie, hihhi. Ale pochwale sie, wlasnie przeanalizowalam pogode i okazalo sie ze w pazdzierniku zapowiadaja 20 stopni i przelozylismy sesje slubna z pojutrza na pazdziernik. Nasz znajomy juz caly w skowronkach ![]() Madziczek w sumie w kazdym centrum handlowym masz pralnie wiec podrzuc gdzie masz najblizej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Wtajemniczenie
|
Dzastuś ja melduję że mnie główka nie boli
![]() Katey udanego plażowania ![]() Toverek fajne te tablice-podoba mi się czcionka ![]() Daget pączki mogą być? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
melduje że slodkie jest juz na stole i czeka na Was moje mile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakiej Zimy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
![]()
Hello.
Dla zainteresowanych jak wyglądałam w dniu ślubu link do naszej klasy: http://nasza-klasa.pl/profile/2577548/gallery/30 Pozdrawiam Was wszystkie ![]()
#2970 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja jestem taki zmarzlaczek , wiec jak jest rano 7 stopni to dla mnie jest zimna
![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja sie dzis czuje fatalnie, glowa spada mi wdół nie mam sil, nic sie nie chce, a tym bardziej pracowac, a wy jak sobie radzicie w pracy ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-18 o 11:20 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.