|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
![]() ja TaN nie oglądałam, bo tv mamy ale było zajęte.. klimatyzuje się z trzema facetami w mieszkaniu
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Wen toc juz uzgodnilysmy,ze ja jestem zboczencem intenetowym XD
Myszko te z satyny fajniejsze.. choc ja wole te majtki, ktore sa bardziej ekhm rpzewiewne ;p Madziu no szokda, ze tak wyslzo.. ale mzoe za rok powrocisz do gdynii? |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten z tego interpalsa to jakis koszmar Pranie mozgu mi chcial zrobic, aaaa!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wyprałam sobie bluzki no i myślalam sobie o was i mnie coś natchnęło...
wy macie pralki w tych swoich studenckich mieszkankach?
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
DsC ja niestety nie mam
|
|
|
|
#3547 |
|
Adwokat diabła
|
ja mam, nawet taką samą jak w domu ;p
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
myszka, te po 2,70 swietne
kocham takie majteczki ;xi mzoe sie nawet zaopatrze ; ))) [u mnie podobne kosztuja 4-5 zl... oczywiscie w najtanszych miejscach ) ]co do pralek.. mam pralnie w aku xD
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Vill one są naprawdę super, na obrazku wyglądają średniawo :P
Ja mam te białe z niebieskim napisem ah moje ulubione ![]() A TŻ też nie narzeka ![]() u mnie niestety bielizna droga, jak to w dużym mieście eh :P dobra dobra uciekam
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tyle się mówi, że teraz to i za 200zł można w dwie strony do UK lecieć... madzia a już myślałam, że będziesz kolejną wizażanką w 3mieście ![]() no i witamy spowrotem ![]() wróciłam ![]() na zakupach było fajnie, choć nie kupiłam połowy rzeczy, które miałam zaplanowane. w sumie kupiłam kilka ciuchów (na zakupowym dałam) i zakreślacze ^^, i jakieś karteczki samoprzylepne itp i jeden duży zeszyt bo się nie mogłam zdecydować czy będę pisać w zeszytach czy tak jak niektóre z Was na kartkach a potem wpinać do segregatora...przymierzałam jedne świetne buty tata się oczywiście zdenerwował jak wróciłam ![]() a byście go słyszały przed wyjazdem chodził za mną i mówił : bo wiesz co.. teraz są takie modne (on wie niby ![]() ![]() byście musiały go widzieć;P no i byłam w kinie na Mamma Mia i polecaaaaam zdecydowanie! poza tym, ze uwielbiam piosenki Abby (co pewnie wzmocniło moją opinie) to film super. myślę, że nawet jeśli ktoś nie lubi Abby to mu się spodoba zdecydowanie przepraszam bardzo!! ja jutro jade!! bo już po północy^^ a dalej nie spakowana jestem. jutro szpital, spotkanie u przyjaciółki, ostatnie zakupy kosmetyków w mieście i nie wiem kiedy ja się zapakuje w walizy ![]() czy jestem drugą po Black, która się wyprowadza?;D Black a Ty już zabrałaś wszystkie swoje rzeczy? ![]() DsC ja mam
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Lele, mam nadzieje, zdążyłam się przyzwyczaić
![]() Jeszcze czekam na zgodę od dziekana, bo jak się nie zgodzi to będę musiała wrócić do 3miasta ![]() ![]() ![]() . Jutro się okaże ![]() ![]() Ja też już uciekam spać ![]() Dobranoc
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zetka tez slyszalam ze fajny film ten Mamma Mia zaraz zobacze co ciekawego kupilas ![]() A jakies fajne plaszczyki widzialas?
|
||
|
|
|
#3553 |
|
Adwokat diabła
|
tak, tak zabrałam to co myślałam ze mi się przyda..
powiem, ze od noszenia tego mam zakwasy.. dobranoc ![]()
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no ciężko bez pralki
![]() ![]() mam kłopoty ze snem :/ jest po 24 a ja śpiąca nie jestem... :/ jutro chyba wstanę o 7 rano:/
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorzej jak niedlugo trzeba sie bedzie przestawic na wstawanie o 6 na uczelnie :P
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie obejrze ten film jeszcze kilka razy;P a co do płaszczyków to właśnie w przeciwieństwie do tego co się spodziewałam było ich bardzo mało. jedynie Zara miała ich kilka, ale i ceny wysokie i niezbyt mi się podobały.
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze byc rano oczywiscie :P |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś będę musiała...a podobno u mnie wykłady najwcześniej są od 8.30 a najpóźniej do 17.30 ![]() a sa dni wolne czasem, oprócz weekendu?
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze bede miala w miare fajny plan ![]() edit. DOBRANOC |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
wiem pretty wiem o co Ci chodzi
ja tez mam nadzieję, ze będę miała fajny plan..![]() no i dobrej nocy baboszki!!
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
może jakoś jutro wstanę, bo na 9 idę do fryzjera
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie napisałyście od wczoraj więc trudno;p nie będę edytować poprzedniego i będą 2 pod rząd moje
![]() jakoś udało mi sie wstać i zaraz wychodzę do fryzjera, nie chce mi się strasznie bo pogoda jest beznadziejna i strasznie kaszlę no ale trzeba
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie nie za dobrze czuje ale musze jechac na miasto troche zalatwic;p
mi tez przyszly moje majtasy zleci tenm tydzien i trza sie bedzie pakowac zetrka zazdroszcze Ci;p
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
w mieszkaniu "moim" nie ma, ale w mieszkaniu Tz jest.. my za to mamy piekarnik i jestemy umowieni na robienie sobie dobrze, tzn udostepnianiu pralki w zamian za piekarnik lub kotleta :P heheheh no cos czuje, ze to bedzie jedna wielka komuna 5osobowa:P hahaha jeszcze moze zbierzemy wszystkich studentow z tej klatki to juz bedzie spora komuna
|
|
|
|
#3565 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
kiedy mój TŻ opowiada mi czasami o swojej pracy, o szalunkach, geowiklinie i innych takich - niewiele z tego rozumiem. TŻ pracuje na budowie autostrady A1. to słownictwo jest na tyle dziwaczne, że kiedy opowiada mi o tym po Polsku, musi wszystko tłumaczyć, bo nic nie rozumiem. a zatem jeśli to samo będą mówić mi po angielsku - też nic nie będę rozumieć, ale nie będę rozumieć... po angielsku . czyli de facto wyjdzie na to samo. co nie zmienia tego, że do kolokwium (które chyba są po polsku) będę musiała to sobie przetłumaczyć. myślę sobie tak - nie ja pierwsza poszłam tam na studia i nie ja jedyna mam zamiar taki kierunek skończyć. głUpia nie jestem, tylko maUa, więc dam radę ale rozumiem, że Wy miałybyście wątpliwości na moim miejscu - bo ja sama je mam . i to nie jest tak, że się nie boję - boję się. ale - i tu mój ulubiony fragment poezji: "trzeba z uporem naprzód iść po życie sięgać nowe, a nie w uwiędłych laurów liść z uporem stroić głowę" A.Asnyk |
||
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty jeszcze pracujesz?!
![]() Cytat:
dziś chciałam się sprawdzić i nastawiłam sobie budzik na 8, i co? i tak go przestawiałam co 10 minut, że wstałam o 9 ![]() a zaraz zmykam do fryzjera...
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() Pretty, no proszę I jak zadowolony? Cholercia, listonosza jeszcze nie było BuuMaUa pewnie dasz sobie radę, i podejrzewam, ze po pierwszym roku będziesz tak przesiąknięta inżynierskim słownictwem, że wszystko będziesz rozumieć Idę się wykąpać
|
#3568 |
|
Adwokat diabła
|
hellow ;p
pierwsza noc w nowym miejscu nie taka straszna,ale pogoda tak..
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Black, to dobrze ponoć najważniejsza pierwsza noc
![]() Zanim pójdę pod prysznic Co myślicie o laptopach na uczelni ?? Ku.a nie przyszła jeszcze decyzji No nie zadzwonie do nich, za tydzień inauguracja, a ja jestem w du.ie Za przeproszeniem
|
#3570 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
i jeśli nie będę miała czasu czytać w domu (oby tak nie było!!) to będę czytać w autobusie, co i tak da mi około godziny dziennie ![]() tak w kółko mówicie z Hulą o tym czosnku, że aż musiałam wczoraj sobie zrobić na kolacje grzanki z czosnkiem profilaktycznie, bo chora ,Bogu dzięki, nie jestem ![]() otóż to, lele grasuje, musimy być czujne Cytat:
![]() a co do wstawania, ja dziś obudziłam się o 8 i godzinę przeleżalam w łóżku nic nie robiąc ![]() u mnie też brzydko, możemy łączyć się w bólu i z tego właśnie powodu zamiast iść z koleżanką na kawę, zaprosiłam ją do siebie przecież kawę też potrafię zaparzyć, a przy tym nie muszę ruszać się z domu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pranie mozgu mi chcial zrobic, aaaa!

auu

I taka dupa wyszła

No nie zadzwonie do nich, za tydzień inauguracja, a ja jestem w du.ie