![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
dowiedzialam sie , ze zmiany dokumentów trzeba dokonac do 3 mcy po otrzymaniu aktu malzenstwa, czyli dam rade, wniosek złoze w pażdzierniku a odbiore wszystko w styczniu
![]() Anieze to faktycznie miałas udany weekend ![]() A ja pakuje, pakuje, a rzeczy nie ubywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() zgadnij_MS mi też się bardzo podobają takie zaproszenia ![]() ![]() ![]() ![]() gizelcia dobrze że wszystko się dobrze z Oliwcią skończyło .. uff .. Ray ta Twoja malutka to jest po prostu the best ![]() gusia.. ja też bym chciała zobaczyć tak ładnie dobraną sypialnie jak można ![]() ![]() kasiasiar ciesze się że wycieczka już zarezerwowana super ![]() anieze śliczna sypialnia i fajowy kolor pościeli ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar to z kilka razy bedziecie obracac pewnie??
Czyli wyruszacie do Egiptu?? ![]() ![]() ![]() ![]() Dragonko, kiedy startujesz z zajeciami?? Agnieszko zycze milej pracy ![]() Zamowilam 2 rodzaje zaproszen, ciekawa jestem efektu, bo wybieralam wszystko sama do projektu, teraz na niego czekam ![]()
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Marcelko dzisiaj pojedziemy tylko raz, juz dwa razy jexdzilimy z pełnym samochodem, dzi bedzie 3 raz, w tygodniu jeszcze kilka razy obrócimy a w weeekend juz chyba przebiesiemy sie na dobre
![]() Marcelko rodzice znaja juz date slubu? Pokaźesz projekt jak juz go otrzymasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rodzice daty nie znaja, bo my jej nie znamy ![]() ![]()
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, mam nadzieje, ze znajdziecie dogodny termin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
anizee fajne tylko dla mnie ciut za ciemne z tym ze u mnie np narzuta bedzie jasna i wykladzina oraz szafa wiec tak na prawde tego fioletu nie bedzie jakos duzo .. i chyba sie na niego zdecydujemy bo ja lubie ciemne sypialnie ja nie lubie jak mnie slonce rano budzi i grzeje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Ja to z kolei wole jak duze powierzchnie, podstawowe sa w jasnych kolorach, stonowanych. jesli chodzi o barwy mocniejsze, i zabawe kolorem to w postaci dodatków:zaslon, poduszek, doniczek, dywanow, kanap itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas wszystko dobrze. Amelia rośnie, z każdym dniem zaskakuje czymś nowym. Raczkuje po całym mieszkaniu, wszędzie wstaje na nóżki. Nawet teraz majstruje coś przy komputerze. Wszystko na temat tego co u nas, można przeczytać na naszym blogu (adres w podpisie). Od niedawła blog zabezpieczony jest hasełkiem, które jak dla Was dostępne jest po przez wiadomość pw ![]() Jesli chodzi o mnie. To od pewnego czasu się odchudzam. W sumie, to tylko ograniczam kolacje i troszkę w ciagu dnia jeżdzę na rowerku stacjonarnym. Mężuś pracuje i jeszcze raz pracuje. Tak więc, pomalutku ![]()
![]() |
#2230 |
Wtajemniczenie
|
ja nareszcie po pracy
![]() kasiasiar to gdzie na wakacje jedziecie? szybkiej przeprowadzki ![]() Marcelinko zdrowka zycze ![]() ![]() ![]() Agatko gratulacje ![]() ![]() Ray kolor wrzosowy slicznie wyglada na scianach ![]() Karolinko ale Amelka urosla ![]() kachulo jak weekend minal? Aga fajna sypialnia ![]() ![]() nikitko jak syn sie czuje? Madziu z mezem juz wszystko ok? wczoraj spotkalismy sie ze znajomymi tymi do ktorych jedziemy na wesele,PM odebrala sukienke wiec moglam sobie przymiezyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, mala jest przesliczna...ehh a czas leci- widac po dzieciach...
Misiu, dziekuje za pamiec, z malzem wszystko ok, 2 dni mial focha i przeszlo w zapomnienie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Rozeznanie
|
Właśnie w wiadomościach było że w Egipcie uprowadzono 6 osób i nie było na szczęście wśród nich polaków .. ajj Ci arabowie ..
ja22 duża niunia już z Twojej Amelki ![]() Misiu nie dziwie się ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
he he a my własnie do Egiptu jedziemy
![]() ![]() A jaka suknie ma przyjaciólka? jak sie w niej czulaś? Karolinko Amelka slicznie rosnie, taka wesola iskierka z niej ![]() Gratuluje dobrych wyników w odchudzaniu |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Wtajemniczenie
|
kasiasiar no to super wypoczyne sie wam szykuje
![]() a suknia wisiala na mnie wiec ciezko powiedziec czy dobrze sie czulam ![]() Madziu super ze pogodziliscie sie tak szybko ![]() Aniu jak twoje samopoczucie?zdrowa juz? tz rozpala w kominku bo tak zimno w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Misiu ja juz sie nie moge doczekac Twoich przymiarek sukni, masz taka wspaniala figurke, ze chyba w kazdej sukni bedziesz wspaniale wygladała
![]() A u nas było dzisiaj slonecznie i w miare ciepło TZ wrócił dzis z pracy nie w humorze, strasznie tego nie lubię ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Kasiu,az sie zarumienilam
![]() ja tez przezywam jak tz przychodzi nabuzowany z pracy,ale zazwyczaj wychodzi tak ze oboje jestesmy zdenerwowani,dlatego nauczylam sie zeby go zostawic w spokoju,bo jak sie wyciszy to i tak mi powie co sie stalo ![]() a przymiarek tez juz sie nie moge doczekac,no ale do maja jeszcze troche zostalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Oto Dwa, zamowione wzory zaproszen...
Sa bledy do poprawki, wiec na nie nie zwracajcie uwagi ![]() 1wsze to rulon, 2gie otwierane, jak ksiazka ![]() Karolinko milo, ze do nas wpadlas, nawet na chwilke ![]() ![]() Misia to juz widze, pierwsze przymiarki ![]() ![]() Widze, ze teksu nie widac, wiec wklejam "Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie." Vitor de Lima Barreto Teatr „Umyślnie Traconej Wolności” zaprasza Sz. P. Helenę na Sztukę Weselną w III aktach napisaną przez los pt. „Ślub” czyli kocha się tylko raz. W rolach głównych: Panna Młoda: Marcelina Pan Młody: Janusz Sebastian Akt I „Dla Ducha” Uroczyste zaślubiny nastąpią dnia 5 czerwca 2009 roku, o godz. 16.00 w kościele pw Matki Bożej Królowej Polski, przy ulicy Akt II „Dla Ciała” Przyjęcie Weselne odbędzie się w Hotelu przy ulicy . Akt III „Noc Poślubna” Przy zasłoniętej kurtynie Na uroczystość tę zapraszają i o potwierdzenie przybycia do dnia 10 maja 2009 roku. proszą Rodzice i Narzeczeni Marcelina tel. Janusz tel. P.S. Będzie nam bardzo miło, jeżeli zamiast kwiatów obdarujecie nas kolorowym alkoholem...
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko zaproszenia zapowiadaja sie ciekawie
![]() a pierwsza przymiarke to mialam 11 lat temu jak moja siostra wychodzila za maz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misia to tylko przyklad
![]() ![]() ![]() Ja to nigdy nie mialam takiej przymiarki ![]() ![]() http://allegro.pl/item436284554_slub...n_artrose.html http://allegro.pl/item429575411_slub...e_artrose.html To te ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
hej!ja juz po pracy!jestem padnieta a jeszcze musze posprzatac w domciu ,ugotowac oiad i zabrac sie za siebie!ale jak naraze to pije kawusie i jakos nie moge sie zabrac)dzisiaj znowu upal az siedziec sie nie da!a moj M dzisiaj pierwszy dzien w nowej racy troche sie wczoraj denerwowal ale mam nadzieje ze poszlo ok!a ja juz od5 dni biore luteine bo @ nadal brak i juz to mnie wkurza!!
marcelko zaproszenia wygladaja ciekawie!oby udalo wam sie po wyplacie zalatwic sale..jak zwykle wszystko kreci sie wokol pieniedzy!! ray fiolet na scianach tez mze wygladac ciekawie!!kiedys mialam cos takiego tylko ze jasny fiolet ...i pamietam jak malarz przeklinal bo ciezko kryl sciany!!my z M tez lubimyw syialni jak jest ciemo bo tam sie spi i sloneczko zeby nas nie budzilo..a owietlenie mamy tylko od lampek na szafkach!! kachula to fajnie ze masz swojego w domciu!!moze cos zaowocuje ![]() kasiasiar znam ten bol z pakowaniem..nic przyjemnego a najgorsze zeby to znowu poukladac(szczegolnie ciuchow sie nie chce) madziu ale ten twoj synek juz duzy chlopak..z dia na zien coraz wiekszy!!co ty dajesz jemu do jedzonka bo rosnie jak na drozdzach!!! misia przymiara sukni slubnej chociaz za duzej o zawsze cieszy!!zawsze to cos innego od zwyklego ubrania!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Rozeznanie
|
Dragonko wyślij mi swój adres to prześlę Ci fotki.
Karolinko jak miło, że wpadłaś i Amelka jaka już duża i słodka jest ![]() Marcelinko świetne te zaproszenia, ciekawe i z pomysłem. Misiu my też już palimy w kominku w domku i jest fajnie i cieplutko. Kasiasiar ile wy tych gratów macie, że tyle razy wozicie rzeczy?? Ray i jak kolorek?? Anieze a Wy staracie się o fasolkę czy dopiero chcecie? Przepraszam, że pytam jak pisałaś wcześniej ale ja opuściłam sporą część wątku po narodzinach Nkoli. U nas dziś było ciężko. Było dużo płaczu. Płakała Nikola a ja z nią bo nie mogłam jej pomóc ![]()
#2242 |
Zakorzenienie
|
Marcelko zaproszenia zabawne i niebanalne, fajne
![]() Misiu szybko zleci , ani sie obejrzysz a juz maj bedzie A moja siostra nie dała mi przymierzyc swojej sukni ![]() Gusiu obyscie obie mialy spokojna noc ![]() A gratów mamy duzo, oj duzo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Rozeznanie
|
Misiu ja też chce mieć domek i kominek a buu
![]() ![]() kasiasiar u mnie jest tak samo jak wróci z pracy jakiś zły i ja chce pocieszyć czy coś to wychodzi jeszcze gorzej a miało być w dobrej wierze ![]() ![]() Marcelko fajny tekst na zaproszenie ![]() ![]() ![]() Oooo a ja mam brata i też nie dał mi przymierzyć ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy
![]() Jejku, dziewczyny tyle się u Was dzieje. Chciałabym do Was częściej pisać, ale nie chcę się wciskać. Nie nadążam czytać i cięzko byłoby mi coś pisać tak z doskoku. Wielkie zmiany u większości dziewczyn. Mijalea i Gusia - urodziły sliczne maleństwa Karolcia - wyszła za mąż Marcelinka - wybiera zaproszenia ![]() Agatka - spodziewa się maleństwa i dużo dużo więcej się u was pozmieniało. Staram się być z tym wszystkim na bieżąco, ale niestety nie zawsze jest to możliwe. Pozostaje mi tylko wpadać bez zapowiedzi. Sentyment mam do Was ogromny, bo to właśnie przy Was spędziłam czas oczekiwania na fasolkę, całą ciążę i narodziny córci. Jesteście dziewczyny CUDOWNE ![]()
#2245 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wcielo mi posta
![]() Karolinko zawsze jestes mile widziana, nawet, jak nie nienadrabiasz zaleglosci ![]() Dragonko hmmm chodzilo mi o jakies alkohole kolorowe hmm nie znam sie na nich, ale wodka jest przezroczysta ![]() ![]() Agnieszko ano niestety i nas to dopadlo, ze wszystko kreci sie wokol kasy ![]() Anieszko, Aniuu, Kasiasiar, Gusiu dzieki ![]() ![]() Ja juz zrobilam czesc pracy za jutro ![]() ![]() Wracam do siebie ![]()
![]() |
#2246 |
Rozeznanie
|
Marcelko aha to takie typu winko itp.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dragonko nie, nie winko
![]() ![]()
![]() |
#2248 |
Rozeznanie
|
a ja juz zrobilam obiadzik i posprzatalam mieszkanie i odrazu lepiej!!teraz jeszcze tylko do wanny i posiedze sobie troszke!!!niedlugo moze M wroci z pracy..ale napewno wczesnie pojdzie spac bo dziaisij wczesnie wstal
![]() gusia tak my sie staramy o fasolke juz 5 miesiecy ![]() ![]() kasiasiar a wty nadal pakujesz?czasami sie wydaje ze duzo rzeczy nie ma a jak przyjdzie pora pakowania to poprostu konca nie widac ![]() nikita a jak synek sie czuje juz dobrze? a ja ide sobie posiedzie na balkonie bo super pogoda to moze sobie slonecznika podlube bo wczoraj kupilam ogromnego a juz w domciu nie chce sobe smiecic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() synek jako tako sie czuje, rano wstał zdrowy i było Ok, do momentu kiedy nie zjadł cukierka w szkole ![]() ![]() Marcelinko widze ze sie porzadnie wziełas za sprawy ślubne ![]() Kasiasiar to do seagull jedziecie? ja wczoraj byłam odebrac prezent dla Amelki i musiałam uważac na niego jak go wiozłam bo skubaniec sie włanczał i były teksty typu przytul mnie ![]() ![]() w środe jade odebrac prezent dla synka szwagierki ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() dzis mam dyżur w szkole wiec bede późno |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Nikitko zdrowko dla synka ![]() Agnieszko, sluchaj teraz bedziesz miec M caly czas pod reka wieczorami, wiec miejmy nadzieje, ze Agatka pociagnie za soba nastepne testomaniaczki z II kreskami ![]() Ray a smigasz z mala w foteliku, czy zostawiasz ja komus?? Wszystkim zapracowanym zycze szybko mijajacej pracy ![]() ![]() Hmm zaczelam od "tylu" swoja prace, teraz juz mi tylko maisto zostalo, a pogoda jest paskuuuuuuuuuuudna... Pada mzawka, jest buro, chlodno, przytlaczajaco... Znowu zaczelo mnie nudzic moje miejsce zamieszkania... jak ja bym chciala miec mala dzialeczke, maly domek do remontu i jeszcze na jakims prawie odludziu, smigac tam i porzadkowac itp... Aha jeszcze jedno, zadzwonilam dzis do przychodni zeby sie zapisac na cyto i kobitka chciala mnie zapisac do programu, gdzie darmowo wykonuje sie cyto, ale to od 25 r.z. (ktore moga to pytac i isc darmowo) i tak mi sie az milo zrobilo, bo oni razu mi zadna o tym nie powiedziala, bez wzgledu ile mam lat, jak sie sama nie zapytalam... Oczywiscie nie moge skorzystac, wiadomo czemu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.