|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
A jak ja mam je wybrac? Na europeistyce USOS nie funkcjonuje ( na szczescie)
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Do rodzicow dzwonila moja siostra stryjeczna. Wyslalam jej synkowi prezent na 4. czwarte urodziny (resorki- woza strazacki, helikopter i inne gadzety strazackie za smieszna cene). Maly podobno tak sie cieszyl, ze wszystkich sasiadow oblecial i mowil, ze ciocia Ola z Anglii mu przyslala ![]() A moja kuzynka az sie poplakala, widzac, jakie dziecko szczesliwe ![]() Prawie skonczylam wypelniac formularz aplikacyjny na te prace w bibliotece ![]() A Tz ma jakas glupawke caly dzien. Moze w pracy sie uspokoi. Bylam tez w miescie kupic jakis stanik i co? Jajo. Musze jechac do centrum handlowego.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() O Boże, o Boże, w sobotę pierwsze jazdy Byłam dzisiaj na wykładach, tata po mnie przyjechał, inaczej bym nie poszła, bo nie chciałoby mi się czekać 40 minut na autobus ![]() Yyyy od kiedy ja sobie obiecuję, że zrobię wreszcie porządek na biurku? Spaaaać
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez juz smutno sie robi z tego powodu.. Ja jutro z mama bedziemy robily krokiety bo uwielbiam krokiety z pieczarkami ![]() Nija a ta Twoja kurteczka z H&M to ona nadaje sie na zime czy raczej tylko jesienna jest? Mozesz powiedziec mi jaki ma sklad materialowy i dlugosc calkowita?
|
|
|
|
|
#3695 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? to może na tej uroczystości indeksy dostaną jakieś wybitne jednostki ![]() chociaż nie wiem, gdzieś czytałam, że nawet na tych wydziałowych immatrykulacjach indeksy dostaje tylko kilka osób z kierunku, a reszta potem stoi w kolejce w dziekanacie ![]() Cytat:
Ja mam w tym semestrze 6, a w II 7.
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wim
kurde nie chce mi sie juz pakowac jak sobie pomysle ze nie mamy sie jak zabrac;/
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
o dziewcyzny zobaczcie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281171 One też mają wątek na studiach Zaraz nadrobię co tutaj napisałyście ![]() edit: To mój plan ( skonstruowany - z planu dla wykładowców bo takiego dla kazdej grupy z osobna nie ma - przez studenta wyzszego roku niz moj poznanego na forum ) :P PONIEDZIAŁEK 8.00 - 13.30 - WF (zależy co wybrałaś o tej godzinie masz )15.00 - 16.35 - (W) Historia urbanistyki - Weronika Wiśniewska 18.30 - 20.00 - (W) Prawne uwarunkowania GP, a od połowy semestru prawoznastwo - Paweł Korzeniewski WTOREK 9.45 - 12.05 - (W) Ekonomia - Walentyna Kwiatkowska 12.20 - 13.05 - (W) Matematyka - Krystyna Pruska "ciocia Krysia" ![]() ŚRODA 8.50 - 9.30 - (C) Matematyka 11.30 - 13.05 - (W) Socjologia - Andrzej Majer CZWARTEK 9.45 - 11.20 - (C) Ekonomia - Grzegorz Romanowski 11.30 - 13.05 - (C) Geografia ekonomiczna - Ryszard Gładysz! - niestety niezbyt miły człowike:/ 13.15 - 14.50 - (C) Technologia informacyjna 15.00 - 16.35 - (W) Podstawy gospodarki przestrzennej - Mariusz Sokołowicz PIĄTEK 13.15 - 14.50 - (W) Geografia ekonomiczna - Zbugniew Głuszczak
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item439742476_apar...r38.html#photo
chcialam jakas welniana sukienke na zime cos w tym stylu al enie taka droga
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Pamietacie mnie tu jeszcze ?? Mogę spowrotem wrócić na wątek ?? Przeczytałam ale niestety tylko 3 strony wstecz więcej chyba nie dam rady. Widze że juz sie przenosićie na studia, ja chyba tez jutro sie zaczne pakować. jeszcze w sumie niewiem co mam ze sobą wziąć. Plan i grupe mam juz podaną. Mam 3 razy na 8, raz na 15 i raz na 14 wiec źle nie jest
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
czuje ze jak dostane swoj plan nie bede umiala go rozczyta;/
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Angiellka masz chyba duzo godzin... np w porownaniu z moim planem ktory podalam wyzej :P
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Byłam dzisiaj na mieście po buty z CCC. Wczoraj nie kupiłam, bo chciałam jeszcze przejść do Deichmanna. Więc dzisiaj pojechałam do Katowic i w dwóch CCC nie było mojego rozmiaru. Muszę znowu do S-ce jechać ![]() Mykam już, bo jutro do pracy na obsługę konferencji idę (dzisiaj byłam na przygotowaniu) |
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczynki.. nie kazdy ma 7 :|
niestety xD ja mam teraz 11 + 2 jezyki czyli 13 xD Microeconomics Filozofia Geografia polityczna i gospodarcza Historia gospodarcza Historia stosunków międzynarodowych Informatyka Język angielski Język niemiecki Nauka o organizacji WF Prawo Socjologia zaje..... noo xD
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, historia gospodarcza ;D Znajoma dziedzina..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3705 |
|
Adwokat diabła
|
a o pracy powiem jak dostanę
bylismy w kinie na "nieznajomych" omg.. mi sie nie podobało..
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
czyli w koncu ile Ci wyszlo za te 12 par? tak si eludzi enie okresla i sa problemy potem
ja wczoraj odebralam moje majtasy od tz te z allegro hehe faajne
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Myszka mi sie wydaje ze w zględnie mam.
Tylko te pogrubione przedmioty to moja grupa ![]() W PON mam od 8 do 18 We Wtorek od 14 do 18 w Środe od 8 do-14 W czwrtek od 15.15 do 18 W piatek od 8 do 12 Z tego co sie dowiedzila niektóre wykłady nie sa konieczne. A tak dla przypomnienia dopisze że na Weterynarii jestem
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
oooo angellka jak miło Cię widzieć
|
|
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
Hula wróciłam
niczym jak syn (córka) marnotrawna
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
sporo. chociaż dużo rzeczy jeszcze nie wzięłam.
miałam jedną wielką walize. jedną taką mniejszą (z którą bede sobie ciagle do domu jezdzic bo zmiesci sie zawsze troche rzeczy itp). i jedna torbe podrozna z ksiazkami, slownikami itp no i oprocz tego kilka reklamówek itd ale juz mam na liscie kilka rzeczy, ktorych nie wzielam. ale przyjechala juz ta dziewczyna z mojego pokoju z rodzicami i w ciagu 3h przemeblowalismy caly pokoj, posprzatalismy wszystko na błysk i jest fajnie ![]() jutro mamy sporo rzeczy do załatwienia i ok 15 przyjedzie nasza współlokatorka
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
zetka i jak sie czujesz?
ja juz wiem kiedy mam sesje przerwy i poprawki ale nie wiem o planie
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już z nami zostaniesz ? Czy znowu nam gdzieś uciekniesz?
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogrubione to sa takie same dla naszego kierunku: - podstawy gospodarki przestrzennej - przyrodnicze uwarunkowania gospodarki przestrzennej - historia urbanistyki - matematyka - ekonomia - geodezja i kartografia - geografia fizyczna - jezyk obcy - w-f Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale 13 to rzeczywiscie sporo
|
|||
|
|
|
#3714 |
|
Adwokat diabła
|
angellka, cholerniczko mała
![]() jesteś w Wa-wie to trzeba się spotkać
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Myszko zostanę
![]() Prett no przynajmniej dwa dni. Niesty mam na uczelnie jakąś godz drogi i to dotego tramwajem, metrem i pieszo lub autobusem
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty a jakie Ty masz inne?
może ja będe mieć na kolejnych semestrach takie jak Ty.
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
Black
W Wawie myśle że będe w piątek jesli prace na wekkend dostanę, a jak nie to przyjade w sobotę ![]() Na spotkanie bardzo chetna jestem
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mikro po polsku i socjo jeśli ją wybiore. oprócz tego mam : podstawy zarządzania, zastosowanie matemtyki w ekonomii i zarządzaniu i chyba coś tam jeszcze
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
sorrki nie skojarzyłam
zmecozna jestem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Byłam dzisiaj na wykładach, tata po mnie przyjechał, inaczej bym nie poszła, bo nie chciałoby mi się czekać 40 minut na autobus 

mi tez juz smutno sie robi z tego powodu.. 
?